Homepagina » Buitenland » Nederlandse loopjongens van George Soros zijn niet welkom hier. Hongarije bijt van zich af
Nederlandse loopjongens van George Soros zijn niet welkom hier. Hongarije bijt van zich af
Foto: Russavia Wikimedia Commons

Nederlandse loopjongens van George Soros zijn niet welkom hier. Hongarije bijt van zich af

Een delegatie van de Tweede Kamer is niet welkom in Hongarije. ‘Europa-specialisten’ van verschillende partijen zouden half februari een werkbezoek brengen aan het parlement in Boedapest.

Hongarije klaagt al langer over Nederlandse bemoeizucht.

Nederlandse politici als EU-commissaris Frans Timmermans en vooral EU-parlementariër Judith Sargentini gelden in Boedapest en andere Oost-Europese hoofdsteden als staatsvijand.

Vergeleken met IS

Volgens hen wordt de rechtsstaat in Hongarije aangetast.

Minister Tamas Menczer zei dat Nederland geen Hongaarse toezichthouder is en dat Nederlandse pro-immigratie politici niks te zoeken hebben in Hongarije.

“Wat als een Hongaarse groep onderzoek zou doen naar de vorige Nederlandse ambassadeur in Boedapest, die Hongarije heeft vergeleken met IS omdat we ‘nee’ hebben gezegd tegen illegale migratie?” vroeg hij.

Soros

Hij zei verder dat Sargentini en Timmermans ‘mensen van miljardair George Soros zijn’.

Kamerlid Geert Wilders (PVV) zei tegen de Hongaarse krant Magyar Idok dat de delegatie grotendeels bestond uit mensen zoals Sargetini, die tegen Orban en tegen Hongarije zijn.

Nederlandse politieke elite

Hij adviseerde de Hongaren er geen aandacht aan te schenken.

Regeringswoordvoerder Zoltan Kovacs zei dat de Nederlandse politieke elite al jaren de provocerende anti-Hongaarse campagne leidt.

[Voice of Europe]


Vind je dit artikel goed? Deel het dan met mensen die je kent op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. Hoe schitterend was het geweest als die beste Orban, de soepkippen Sargentini en Timmermans wel had laten afreizen en ervoor gezorgd had dat deze een mooi dodelijk “ongeluk” hadden gekregen??

  Dan waren we (om te beginnen) meteen van deze Losers af….

  ps. Ik denk dat dit overigens de enige weg is….
  Opruimen en Afvoeren met die Elite, tot de stront letterlijk weg is 😉

  36 likes
  • @Mammon

   Eens met je reactie. Uit pure zelfverdediging, uit een natuurlijke soort van overlevingsdrang, uit oprecht goed voor jezelf zijn zonder anderen te schaden, waarbij de aanvaller, de corrupte politici, de puppets van de schaduwmacht, van je ver moet houden is dergelijk volk ‘per ongeluk’ de dood injagen niets anders dan een grote zegen en het herstellen van de natuurlijke balans.

   Iedere keer als een politicus, de puppets van de Zio maffia, aan het kortste eind trekt, dan is dat voor de burger een reden om de feestvlag uit te hangen.

   Dood kan het ongedierte in ieder geval niet langer schadelijke en destructief werk verrichten.

   23 likes
  • En toch.
   Stuur ook wat licht naar hen. Om hun binnenste duisternis en onwetendheid te verlichten.
   Stop de haat, daar is genoeg van in de wereld. En haat is bij uitstek erg duister! een erg duistere energie!

   2 likes
   • @frans

    Mooie reactie, maar heeft van ‘onze’ kant niets te doen met haat. Kijk naar de natuur, denk je dat een diee wat wordt aangevallen door een roofdier opeens denkt in haat? Nee, deze reageert instinctief en wil overleven, als het moet of kan met het ombrengen van het roofdier tot gevolg.

    De mens mag ook in dezelfde natuurlijke richting denken, het is zij of wij.

    2 likes
 2. Timmereikeltje gaat nu bij sjors sores z’n zakdoekjes vol snotteren?

  26 likes
 3. Hoe zijn wee er aan gekomen, aan dit soort afgrijselijke machthebbers ? Belangrijker nog, hoe komen we er weer zo snel mogelijk vanaf ?

  7 likes
 4. Ik kan me niet herinneren dat iemand de Hongaren een mes op de keel had gezet om zich bij de EU aan te sluiten. Ze hebben dat puur uit hebzucht gedaan omdat ze enorme hoeveelheid geld vanuit Brussel krijgen en weinig zelf bijdragen. Ze mogen in hun handen knijpen dat ze geaccepteerd worden door Brussel.
  Bovendien, indien Hongarije zo onafhankelijk wil zijn, wat let hen dan om de EU te verlaten? Juist. Hebzucht. Uitmelken van de EU. De Nederlandse euro’s die naar hen toevloeit accepteren ze wel erg graag. Waarom weigeren ze dat ook niet?

  3 likes
 5. Op de eerste plaats, zijn mensen als Sargentini en Timmermans staats vijand nummer 1 in Magyar Orszag. Wij hebben al genoeg geleden onder machthebbers zoals Turken, Oostenrijkers, en Russen. Vervolgens zijn het de liberalen, en de socialisten van West Europa die Magyar Orszag in 1956 uitgeleverd hebben aan de Russen en de Magyar Szosail Kominista Part dus de MSZKP die duizenden Magyaren vermoord hebben voor Olie uit het Sués kanaal. In 1914 zijn het de zelfde machthebbers uit West Europa die Erdé (Hongaarse grond en bevolking) aan de Roemenen gegeven, anno 2019 worden de Hongaarse minderheden in Roemenië ernstig onderdrukt onder toezicht van Franske Timmermans en Sargentini. Afgelopen donderdag is Magyar Orszag uit de IMF gestapt, dus Magyar Orszag heeft geen schulden aan de E.U. dus waar is die hebzucht dan, en Magyar Orszag is voor de Magyaren, en de Erdé moet terug wie zijn de West Europeanen dat zij kan beslissen wie Magyar is of wie niet?

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

politiecommissaris

Ex-politiecommissaris New York: ‘George Soros motor achter protesten VS’

Je moet wel volslagen idioot zijn om ...

betogers

Betogers op de Dam krijgen flinke zak geld van gemeente Amsterdam

Op de Dam in Amsterdam waren gisteren ...