Gezondheid

Link tussen BMR-prik en autisme bij Afro-Amerikanen, data gemanipuleerd

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een topwetenschapper van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC heeft onthuld hoe zijn werkgever gegevens heeft gemanipuleerd om een verband tussen vaccins en autisme bij Afro-Amerikaanse jongetjes te verbergen.

De klokkenluider kwam in contact met dr. Brian Hooker van de Focus Autism Foundation, nadat een Wob-verzoek was ingediend over een studie uit 2003 naar een mogelijk verband tussen de BMR-prik en autisme.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het verzoek van dr. Hooker werd gehonoreerd door de voorzitter van de commissie van toezicht en overheidshervorming van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, waarna hij inzage kreeg in zeer gevoelige documenten.

Link tussen BMR-prik en autisme bij Afro-Amerikanen, data gemanipuleerd
Dr. Brian Hooker

De studie van dr. Hooker, die deze maand is verschenen in het wetenschappelijke blad Translational Neurodegeneration, laat zien dat Afro-Amerikaanse jongetjes die binnen 36 maanden na geboorte hun eerste BMR-prik kregen, 3,4 keer meer kans hadden op autisme.

Het verband tussen de leeftijd waarop de BMR-prik was gegeven en de ontwikkeling van autisme is nooit openbaar gemaakt door onderzoekers van de CDC. De klokkenluider, die anoniem wil blijven, leidde dr. Hooker naar bewijs voor een statistisch significante relatie tussen de BMR-prik en autisme bij Afro-Amerikaanse jongetjes.

Er werden gegevens verzameld van 2583 kinderen uit Atlanta in de staat Georgia, geboren tussen 1986 en 1993. Door de data te manipuleren wisten de onderzoekers van de CDC de relatie te verbergen. De onderzoeksresultaten werden vervolgens gepubliceerd in het tijdschrift Pediatrics, dat door middel van advertenties en donaties wordt gefinancierd door vaccinmakers, zo werd onthuld door CBS News.

Toch wordt de studie vaak aangehaald bij beweringen dat er geen link is tussen vaccins en autisme, een neurologische aandoening die steeds vaker voorkomt bij kinderen. Dr. Hooker wil nu gaan onderzoeken of het verhoogde risico alleen geldt voor Afro-Amerikaanse jongetjes en of uitstel van de eerste BMR-prik gewenst is.

Volgens David Lewis, oud-microbioloog van de Amerikaanse milieubeschermingsdienst EPA, is het manipuleren van wetenschappelijke data bij verschillende overheidsagentschappen een groot probleem.

[Focus Autism]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kukumatz
kukumatz
9 jaren geleden

Volgens David Lewis, oud-microbioloog van de Amerikaanse milieubeschermingsdienst EPA, is het manipuleren van wetenschappelijke data bij verschillende overheidsagentschappen een groot probleem.

Ja, en waarom is dat zo?
De miljarden die er verdiend worden door de pharma giganten en dus indirect door de overheid, via belastingen en smeergelden.
Maar m.i. is het manipuleren van wetenschappelijke data niet alleen onderhevig aan de orde, de US liegt en bedriegt de gehele wereld ter meerdere glorie van zichzelf en de kleine groep manipulators die zichzelf RIJK rekenen en houden.
Daar telt een mensenleven niet, zie laatste gebeurtenissen alom in de wereld.
Dus blijkt ook nu weer dat de US totaal niet te vertrouwen is althans de upper class.
Het “gewone” volk lijdt ook onder deze regering en is al zijn vrijheden kwijt.
Ja, wijzen met een vingertje naar ieder ander dan naar zichzelf gaat ze goed af en proberen de wereld te destabiliseren anders worden de mensen te mondig en dat willen ze niet.
Stel je voor, miljarden mensen die opeens wakker worden en het licht zien, owee, owee, owee!!!!

Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x