Homepagina » Mens en Dier » Wordt het moeras gedempt? Dit is waarom de val van het Huis van Clinton een domino-effect kan hebben
Wordt het moeras gedempt? Dit is waarom de val van het Huis van Clinton een domino-effect kan hebben

Wordt het moeras gedempt? Dit is waarom de val van het Huis van Clinton een domino-effect kan hebben

In de afgelopen decennia hebben de Clintons een wereldwijd netwerk gevormd dat bestaat uit invloedrijke politici, oligarchen, zakenmagnaten en royals. Wall Street-analist en onderzoeksjournalist Charles Ortel noemt het ‘de sekte van ongereguleerd globalisme’.

De val van het Huis van Clinton kan ervoor zorgen dat dit netwerk uit elkaar valt, zo vertelde hij aan persbureau Sputnik.

“Clinton, Bush en Obama hebben de sekte van ongereguleerd globalisme omarmd, waarbinnen een klein clubje miljardairs, multinationals, wetenschappers en media de politieke agenda probeert te domineren,” zei Ortel.

Reden

Het machtige netwerk is volgens hem de reden waarom de Clintons nog niet zijn vervolgd. Maar nu het politieke landschap in de VS langzaam verandert is het mogelijk dat ze eindelijk worden aangepakt, zegt hij.

“Iedereen vraagt waarom het ministerie van Justitie en de FBI geen onderzoek instellen naar de oneerlijke Hillary & Democraten,” twitterde president Trump begin deze maand.


“Nieuw boek van Donna Brazile stelt dat ze de voorverkiezingen bij de Democraten heeft gestolen,” voegde hij toe. “Hoe zit het met de verwijderde e-mails, uraniumdeal, Podesta, de server, enzovoorts.”

Domino-effect

Zal de val van het Huis van Clinton een domino-effect hebben? Volgens de onderzoeksjournalist is dat goed mogelijk.

In Saudi-Arabië worden handlangers van Clinton al aan de kant gezet. Zo is onder meer prins Al-Waleed bin Talal, één van de rijkste mensen ter wereld, gearresteerd.

Hij spekt geregeld de kas van de Clinton Foundation en is een fel tegenstander van Trump.

Weigeren

Ook de Oekraïense oligarch Viktor Pintsjoek is een goede vriend van de Clintons. “De Clinton Foundation begon in 2004 of 2005 samen te werken met Viktor en Elena Pintsjoek,” merkte Ortel op.

In september 2013, vlak voor de Euromaidanrevolutie, organiseerde Pintsjoek de tiende Yalta Annual Meeting op de Krim. Bill Clinton was één van de speciale gasten.

Een andere goede vriend van de Clintons is de Canadese premier Justin Trudeau.

Canadese overheidsinstanties steunen de Clinton Foundation al sinds 2002, maar weigeren details te geven over de bedragen die hiermee gemoeid zijn of wat er met het geld gedaan wordt, aldus Ortel.

Feiten

Bill Clinton heeft daarnaast veel ‘liefdadigheidswerk’ gedaan met Bill Gates en Rajat Gupta.

In 2012 werd Gupta, voormalig directeur van Goldman Sachs, veroordeeld wegens handelen met voorkennis. Hij moest een boete betalen van 13,9 miljoen dollar.

In India werkte de Clinton Foundation ook samen met de Indiase firma Ranbaxy. In mei 2013 werd Ranbaxy Laboratories LTD schuldig bevonden aan het verkopen van ineffectieve medicijnen aan aidspatiënten.

“De feiten liggen op tafel,” zei Ortel. “De vraag is nu wanneer de autoriteiten zich hierin gaan verdiepen.”

[Sputniknews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jeff schreef:

  Op zich niks nieuws natuurlijk. Alleen dan het feit, dat Trump zich afvraagt waar justitie en de FBI toch blijven; dat bewijst m.i. dat dat op zich staande instituten zijn, die niet onder een president vallen. Nou was dat ook niet zo’n groot nieuws, maar wordt dus bevestigt door ome Donald

  20 likes
  • exegese schreef:

   Dat klopt @Jeff, daar komt nog bij dat normaal gesproken iemand alleen president kan worden als de FBI en de CIA het daarmee eens zijn.Daar is het dus al op verbazingwekkende wijze heel anders gelopen.
   Daar put ik hoop uit dat het dit keer eens heel anders zal gaan. Het feit dat Trump nog leeft mag al een wonder heten, misschien zijn er nog meer wonderen in de maak.

   17 likes
   • Jeff schreef:

    wonder of wellicht beschermd door andere duistere machten? want brandschoon kan ie toch ook niet zijn.

    5 likes
    • exegese schreef:

     Brandschoon weet ik niet, anders is ie zeker, heel anders ! Maar we zullen het meemaken toch ?

     12 likes
    • Frans2 schreef:

     [ wellicht beschermd door andere duistere machten? ]
     Wat dacht je van ome Poetin?
     Die zal alles doen om een zwakke US president aan de macht te houden, door bv een voortdurende stroom anti-Clinton artikelen via zijn nieuwskanalen te pushen.

     3 likes
     • exegese schreef:

      Voor anti-Clinton artikelen hebben we Poetin echt niet nodig. Daar zijn de Clintons voornamelijk zelf debet aan. De rest gaat helemaal vanzelf. Smerigheid komt uiteindelijk altijd aan het oppervlak.

      9 likes
 • Richard schreef:

  Men wil af van de petrodollar om plaats te maken voor een digitale munteenheid die de NWO onomkeerbaar zal maken. De petrodollar en haar aanhangers staan de NWO in de weg. Daarom moeten zij geruimd worden. Dit spel speelt op vele fronten en is al een tijd aan de gang.
  En wij mensen moeten zo’n afschuw krijgen van de oude macht, dat wij de nieuwe macht met liefde zullen omarmen.
  Ik word verdrietig bij de gedachte eraan.

  15 likes
  • Frans schreef:

   denk gewoon niet dat die NWO er komt.
   Ze komt er niet
   Ze komt er niet.
   Ze komt er niet!

   omdat je bang bent dat die NWo er komt trek je dit naar je toe!Als een mantra ja/.

   14 likes
   • Richard schreef:

    Ach, de duivel piest uiteindelijk altijd naast de pot.
    Ik ben niet bang. Ik heb nog steeds vertrouwen in ons Mensen. Ik weet in mijn hart dat wij haar ontgroeien. Spiritueel. En dat wij op een zeker moment ongrijpbaar zullen worden omdat materie ons niet meer zal vasthouden. Maar dat is ieder voor zichzelf, en daardoor wij allemaal samen. Maar het zal niet zonder slag of stoot gaan, en zeker met de nodige slachtoffers. En de weg kent haar vele valkuilen. Zo gemakkelijk, zo verleidelijk, en zo aantrekkelijk om in de leugens van de duivel te trappen. Het is een heel gevaarlijke tijd, waarin het vooral belangrijk is om heel dicht bij je zelf te blijven. Wees bewust bij alles wat je doet en laat altijd je hart spreken. Dan komt er aan al deze ellende vanzelf een eind.

    7 likes
   • Richard schreef:

    Ze komt er niet.
    Waar ligt bij jou de intentie?? Je mag je intentie waar je naar toewilt noteren.

    0 likes
  • Johan schreef:

   De petrodollar wordt sinds 3 weken langzaam maar zeker geruimd door de Chinese goudgedekte renminbi die in heel Azie, oost Europa/Rusland en delen van zuid Amerika (Bricks landen) worden geaccepteerd.

   Het buiten het westen goudgedekte geld komt weer terug. Ook de cryptomunten zal goudgedekt moeten worden gegarandeerd om van een speculatie stelsel naar betaalstelsel over te gaan.
   Overigens zijn de redaktie van Sputnik in de VS uitgeroepen tot Russische agenten, hierom heeft Poetin dit tegen zijn wil ook met VS journalisten moeten doen in Rusland. De goudgedekte roebel komt er ook aan.

   0 likes
 • exegese schreef:

  Wordt er dan eindelijk een begin gemaakt?
  Is de grote schoonmaak eindelijk begonnen?

  11 likes
 • dna schreef:

  Ruim gelijk dijksma op, er zijn een stel globalisten die elkaar steunen in gobale kinderhandel! Zij gaf de clintons belasting geld? Die foundation is kinderhandel, kindjes uit haiti stelen. Hier doet jeugdzorg het. Want hun hebben een act getekend waardoor net als hier je een beloning krijgt om kindjes te stelen onder het mom “we redden” met leugens of bezorgen trauma’s (kan je ook flink aan verdienen tegenwoordig). Ik vraag iedereen heeeeeel vriendelijk om zelf op onderzoek uit te gaan. Maar in de tussentijd verliezen kinderen omdat de meeste het niet “geloven”. Zo erg dit, zo gewetensloos

  8 likes
  • dna schreef:

   En trump doet niets, Amerika kunnen we beter zo snel mogelijk laten. Ze liegen en zijn in alles, maar dan ook alles een gevaarlijke en zeker gewetensloze narcistische SHOW.

   4 likes
 • ing. Waldeck schreef:

  De Postcode loterij heeft geld gegeven aan een organisatie “Clinton Foundation”
  welke helemaal liefdadigheids organisatie is. En geen boekhouding heeft gevoerd en geen verantwoording heeft afgelegd aan de besteding van haar gelden.
  Meer dan 99% van de opgehaalde gelden zijn verdwenen. De grootste fraude zaak ooit!

  Dus teven fraude, door de Nederlandse Postcode Loterij. Zij hebben de Clinton Foundation nooit gecontroleerd.

  Wat zijn de juridische mogelijkheden om de Nederlandse Postcode Loterij aan te klagen?

  7 likes
  • dna schreef:

   I rest my case. Onverantwoordelijke boekhouding is idd nog het enige strafbare feit onder de mensen waar ze om geven.

   0 likes
  • Hawks schreef:

   Ik citeer: ‘De Postcode loterij heeft geld gegeven aan een organisatie “Clinton Foundation”
   welke helemaal liefdadigheids organisatie is.’

   Interessant! Heeft u hier bewijzen voor? Bronnen wellicht?

   0 likes
 • baisetamere schreef:

  mensen denken dus nog steeds dat donald trump anti establishment is.

  5 likes
  • Minute Repeater schreef:

   @ baisetamere

   Inderdaad, hetzelfde geldt in Nederland voor de PVV. Je hoeft in beide gevallen niet eens diep te graven voordat je van alles tegen komt wat compleet haaks staat op hetgeen ze graag voor de camera´s of op social media beweren. Naar mijn mening is het niets meer dan (nieuw/alt) rechts gecontroleerd verzet, net zoals de sjw movement en joop.nl dat op links zijn.

   2 likes
 • marcelleke schreef:

  Aanpakken ? doe me niet lachen !

  2 likes
 • War on error schreef:

  Als je er niet op rekent, zal het nog kunnen meevallen.
  Een paar krokodillen in het moeras zullen elkaar de strot afbijten. Maar de populatie neemt niet af, mogelijk nog toe zelfs.

  Tot nu toe loopt Trump toch niet zoveel gevaar. Hij doet meer (voor de globalisten) dan hij had beloofd. Ze hebben Trump snel ‘in het pak genaaid’. Bibi houdt de druk er vol op, ook via de flanken – o.a. schoonzoon Kushner, en via z’n ‘adviseurs’, een heel aantal uit legerkringen.
  Onder Trump zijn de aandelenkoersen fenomenaal gestegen. Daarmee heeft hij zeker ‘vrienden’ gemaakt.

  Het moeras ligt eigenlijk in het M.O..
  Trump zal de VS de oorlog tegen Iran in moeten slepen, en in 1 adem tevens ook Syrië omver werpen, Libanon onderwerpen, en Gaza de zee indrijven.
  (als ze daar maar niet al met Kerst mee beginnen; lafhartig verkoolde lichamen zijn nooit te rechtvaardigen, en helemaal ‘van God los’ om die met Kerst massaal achter te laten.

  De hordes parasieten (‘K-Street’) gedeien best bij ‘hun’ Trump:
  https://www.counterpunch.org/2017/11/03/panic-on-k-street-the-fall-of-paul-manafort/

  Daarentegen hebben de Bolsjewiekse globalisten ‘Civil Society’ grondig geïnfiltreerd, geïndoctrineerd, en geëxploiteerd. Zij leveren (gewelddadige en bezeten) figuranten van BLM, ANTIFA, LGBTIQ-maffia, e.d..
  Ze worden efficient geworven, getraind en gedirigeerd mbv. de zgn. sociale media.
  (het beproefde draaiboek van de zgn. ‘Regime Change’ projecten over de hele wereld).
  http://dailycaller.com/2017/02/03/look-who-funds-the-group-behind-the-call-to-arms-at-milos-berkeley-event/
  Have we forgotten we have an accused child rapist in the White House?:
  http://www.veteranstoday.com/2017/03/06/442822/

  0 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  fauci

  Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  >