Mens en Dier

Wordt het moeras gedempt? Dit is waarom de val van het Huis van Clinton een domino-effect kan hebben

Help mee door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de afgelopen decennia hebben de Clintons een wereldwijd netwerk gevormd dat bestaat uit invloedrijke politici, oligarchen, zakenmagnaten en royals. Wall Street-analist en onderzoeksjournalist Charles Ortel noemt het ‘de sekte van ongereguleerd globalisme’.

De val van het Huis van Clinton kan ervoor zorgen dat dit netwerk uit elkaar valt, zo vertelde hij aan persbureau Sputnik.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Clinton, Bush en Obama hebben de sekte van ongereguleerd globalisme omarmd, waarbinnen een klein clubje miljardairs, multinationals, wetenschappers en media de politieke agenda probeert te domineren,” zei Ortel.

Reden

Het machtige netwerk is volgens hem de reden waarom de Clintons nog niet zijn vervolgd. Maar nu het politieke landschap in de VS langzaam verandert is het mogelijk dat ze eindelijk worden aangepakt, zegt hij.

“Iedereen vraagt waarom het ministerie van Justitie en de FBI geen onderzoek instellen naar de oneerlijke Hillary & Democraten,” twitterde president Trump begin deze maand.


“Nieuw boek van Donna Brazile stelt dat ze de voorverkiezingen bij de Democraten heeft gestolen,” voegde hij toe. “Hoe zit het met de verwijderde e-mails, uraniumdeal, Podesta, de server, enzovoorts.”

Domino-effect

Zal de val van het Huis van Clinton een domino-effect hebben? Volgens de onderzoeksjournalist is dat goed mogelijk.

In Saudi-Arabië worden handlangers van Clinton al aan de kant gezet. Zo is onder meer prins Al-Waleed bin Talal, één van de rijkste mensen ter wereld, gearresteerd.

Hij spekt geregeld de kas van de Clinton Foundation en is een fel tegenstander van Trump.

Weigeren

Ook de Oekraïense oligarch Viktor Pintsjoek is een goede vriend van de Clintons. “De Clinton Foundation begon in 2004 of 2005 samen te werken met Viktor en Elena Pintsjoek,” merkte Ortel op.

In september 2013, vlak voor de Euromaidanrevolutie, organiseerde Pintsjoek de tiende Yalta Annual Meeting op de Krim. Bill Clinton was één van de speciale gasten.

Een andere goede vriend van de Clintons is de Canadese premier Justin Trudeau.

Canadese overheidsinstanties steunen de Clinton Foundation al sinds 2002, maar weigeren details te geven over de bedragen die hiermee gemoeid zijn of wat er met het geld gedaan wordt, aldus Ortel.

Feiten

Bill Clinton heeft daarnaast veel ‘liefdadigheidswerk’ gedaan met Bill Gates en Rajat Gupta.

In 2012 werd Gupta, voormalig directeur van Goldman Sachs, veroordeeld wegens handelen met voorkennis. Hij moest een boete betalen van 13,9 miljoen dollar.

In India werkte de Clinton Foundation ook samen met de Indiase firma Ranbaxy. In mei 2013 werd Ranbaxy Laboratories LTD schuldig bevonden aan het verkopen van ineffectieve medicijnen aan aidspatiënten.

“De feiten liggen op tafel,” zei Ortel. “De vraag is nu wanneer de autoriteiten zich hierin gaan verdiepen.”

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
6 jaren geleden

Wordt er dan eindelijk een begin gemaakt?
Is de grote schoonmaak eindelijk begonnen?

Jeff
Jeff
6 jaren geleden

Op zich niks nieuws natuurlijk. Alleen dan het feit, dat Trump zich afvraagt waar justitie en de FBI toch blijven; dat bewijst m.i. dat dat op zich staande instituten zijn, die niet onder een president vallen. Nou was dat ook niet zo’n groot nieuws, maar wordt dus bevestigt door ome Donald

Richard
Richard
6 jaren geleden

Men wil af van de petrodollar om plaats te maken voor een digitale munteenheid die de NWO onomkeerbaar zal maken. De petrodollar en haar aanhangers staan de NWO in de weg. Daarom moeten zij geruimd worden. Dit spel speelt op vele fronten en is al een tijd aan de gang.
En wij mensen moeten zo’n afschuw krijgen van de oude macht, dat wij de nieuwe macht met liefde zullen omarmen.
Ik word verdrietig bij de gedachte eraan.

marcelleke
marcelleke
6 jaren geleden

Aanpakken ? doe me niet lachen !

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x