CoronaBuitenland

We mogen dit filmpje niet meer bekijken van Twitter omdat de informatie ‘misleidend’ zou zijn

Help ons door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

Mensen sluiten hun ogen voor de link tussen coronavaccins en oversterfte om zich veilig te voelen en conflicten te vermijden, zei de Britse cardioloog Aseem Malhotra in gesprek met Mark Steyn van GB News.

De arts wees erop dat vooraanstaande artsen en wetenschappers waaronder Peter Doshi, redacteur van het medische tijdschrift The BMJ, en Robert Kaplan van de Stanford-universiteit toegang hebben gekregen tot nieuwe gegevens over de vaccinonderzoeken van Pfizer en Moderna. “Wat zij hebben ontdekt, is schokkend,” zei Malhotra.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit verandert alles

Tijdens de onderzoeken hadden mensen meer kans om een ernstige bijwerking te krijgen van het vaccin dan om in het ziekenhuis te belanden met corona. “Als dit waar is, en daar heeft het alle schijn van, verandert het alles,” zei hij.

Politiek commentator Eva Vlaardingerbroek deelde het fragment op Twitter met haar 200.000 volgers. Het duurde niet lang voordat haar tweet werd voorzien van een waarschuwingslabel: ‘misleidend’. Haar tweet kan niet meer worden gedeeld of geliket.

Het zoveelste voorbeeld van censuur

“Een arts: uit een analyse blijkt dat er meer kans is op ernstige bijwerkingen door het vaccin dan op ziekenhuisopname door corona. Twitter vervolgens: ‘Deze informatie is misleidend’. Het zoveelste voorbeeld van censuur van Big Tech,” klaagt presentatrice van Ongehoord Nieuws Raisa Blommestijn.

“We mogen dit filmpje niet meer bekijken van Twitter omdat de informatie ‘misleidend’ zou zijn. Twitter heeft het daarom geblokkeerd op het account van Eva Vlaardingerbroek. Zullen we het allemaal alsnog delen?” vraagt ze.

5 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stephan
Stephan
1 jaar geleden

Waarom zitten mensen nog op dat vreselijke Twitter terwijl ze er zo veel kritiek op hebben…

Annette
Annette
1 jaar geleden

DANK JULLIE WEL, redactieleden van ninefornews, dat jullie dit o zo belangrijke filmpje met ons delen.

En natuurlijk de fantastische Eva Vlaardingenbroek. Zij is net zo’n kanjer als Raisa Blommesteijn, die wij vanaf afgelopen dinsdag als presentatrice van Ongehoord Nieuws twee keer per week mogen aanschouwen en beluisteren.

Wat een ongelooflijke stommelingen zijn dat toch bij Twitter. Het feit dat ze dat filmpje classificeren als “misleidend” maakt het natuurlijk JUIST bijzonder interessant om te gaan bekijken.

Nu zeg ik er gelijk bij, dat mijn man en ik helemaal NIETS hebben met Twitter, Linkedin en dat verachtelijke Fakebook (uiteraard met opzet verkeerd gespeld!).

OOIT, zo’n 10 jaar geleden, hebben wij Facebook eventjes gehad. Maar mijn MAN had héél snel door, dat dat absoluut niet deugde.

Wat deze Britse cardioloog vertelt, is natuurlijk voor ONS helemaal geen nieuws. Dat wisten wij al enkele jaren. In 2020 werden er door ECHTE wetenschappers al legio waarschuwingen gedaan EN voorspellingen, WAT er zou gebeuren als er miljarden mensen zouden worden geprikt met een experimentele gentechinjectie.

Ik denk zelf, dat het ENIGE dat mensen, die 3 of 4 prikken hebben gehad, KUNNEN doen is: STOPPEN. Uiteindelijk is het nog altijd, zoals het spreekwoord zegt: BETER TEN HALVE GEKEERD, DAN TEN HELE GEDWAALD.

En zó is het maar net.

Om mij heen hoor ik gelukkig nu wel van een aantal mensen, dat zij klaar zijn met hun prik abonnement. Zij zien nu in, dat zij bedrogen zijn.

Aan de andere kant zijn er natuurlijk de “verslaafden”, die niet kunnen wachten tot zij aan de beurt zijn.

Gezien de steeds agressievere manier waarop de MSM en uiteraard het krantenkartel de aanval hebben ingezet, lijkt het er gelukkig op, dat steeds meer mensen gaan ontwaken uit hun “droom”, dat onze overheid het beste met ons voor heeft.

Iedere “bekeerde” is er één!.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

Ziende blind, een veel voorkomende ziekte.

Captain Zbik
Captain Zbik
1 jaar geleden

Tegemwoordig is er maar 1 waarheid, de mainstreem waarheid. Vliegtuigen sproeien elke ochtend chemtrails boven ons hoofd maar de blinde kudde is te moe om omhoog te kijken. Afgelopen 2 weken 3 begrafenissen meegemaakt van jongens 40 tot 45 jaar oud, alle 3 hebben zich vol laten spuiten met mRNA maar zelfs hun eigen familie onkent in volle overtuiging enige colleratie tussen hun onverwachtse overleiden en de prik. Erger nog, de levende familie leden kunnen niet wachten tot ze straks in september de volgende jab in zich mogen laten inspuiten. Mens is totaal blind geworden, helaas. Maar ik heb er vrede mee, dat soort is niet meer te redden en voor rede vaatbaar. Ze worden nu masaal en toch netjes in stilte opgeruimd, de naive schapjes, alleen de mentaal sterk type blijft over, samen met de organisatoren van dit alles wat nu gaande is, wordt zeker gezellig aan het eind van het project, kan niet wachten.

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x