Buitenland

World Economic Forum schetst dystopisch toekomstbeeld: ‘Zo kan ons leven er binnenkort uitzien’

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het World Economic Forum heeft een nieuw filmpje gemaakt waarin een dystopisch toekomstbeeld wordt geschetst. Nu we steeds meer thuiswerken, kunnen kantoren anders worden ingericht. Ze kunnen worden gebruikt als showroom voor klanten, als onderzoekslab of plek om collega’s te ontmoeten.

Daarnaast worden er steeds meer ‘spookkeukens’ geopend. Dat zijn restaurants die uitsluitend koken voor afhaal- en bezorgdiensten. Die kunnen volgens het WEF veranderen in ‘cloudmarkten’, diensten die voedselproducten van verschillende merken bij je bezorgen.

Geïdentificeerd op basis van je hartslag

Nog een manier waarop de pandemie ons leven op de lange termijn kan veranderen: je kunt worden geïdentificeerd op basis van je hartslag. Gezichtsherkenningssystemen worden belemmerd door mondkapjes, maar ‘je hartslag is net zo uniek als je gezicht’. De NASA heeft een systeem ontworpen dat je aan de hand van je hartslag kan identificeren met behulp van een laser.

Het World Economic Forum zegt ook dat kinderen in de toekomst mogelijk deels permanent thuisonderwijs krijgen. Er is veel kritiek op het filmpje. Zo zegt journalist Mark Sparrow: “Jullie dystopische toekomst laat me koud.” Voormalig caféhouder Adam Brooks schrijft: “Ga weg, idioten.”

“Als een visie op de hel. Jullie moeten je mondkapje afdoen en vaker naar buiten gaan,” twittert Jeffrey Peel.

4.5 58 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jodocus
Jodocus
1 jaar geleden

Ze kunnen het niet langer meer verbergen dus nu komt de fase van het gladde verkooppraatje.

Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
1 jaar geleden

Die psychopaten bij het WEF zoals een klaus, hugo, mark, sigrid (nee, ze verdienen hun namen NIET met hoofdletters, het zijn geen mensen) en al die anderen, zouden die vroeger allemaal gepest en/of misbruikt zijn dat ze zo’n hekel aan mensen hebben? Totaal losgeslagen van het menselijke, gestoorde psychopaten zijn het.

loNe
loNe
1 jaar geleden

‘geen enkele’ !
.. dat hartslag gedoe is afleiding – dat doet de grafeen al ; en dat ‘koken op afstand’ is de opzet naar ‘louter fabrieks-eten’ : gemalen wormen als vlees etc – want ze willen de veestapel elimineren

Betty K.
Betty K.
1 jaar geleden

Kán ….maar dat gaat niet gebeuren.
Mensen moeten stoppen met die absurde maatregelen na te leven; dan is het zó afgelopen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

103
0
We lezen graag je reactie!x