Het Complot

Wat ik zag leek uit een horrorfilm te komen. Deze bekende mensen vertellen wat ze op feestjes van de elite hebben gezien

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er wordt in de media nog altijd lacherig gedaan over de elite, de powers that be, de Illuminati, de macht achter de macht, welke naam je ook maar wilt gebruiken.

Zodoende kunnen ze vanuit de schaduw blijven opereren en blijft alles wat ze doen verborgen. Toch komen er steeds vaker mensen naar buiten die naar eigen zeggen aan den lijve hebben ondervonden waar deze elite tot in staat is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

We hebben op NineForNews geregeld artikelen voorbij laten komen over mensen die beweren als seksslaaf te zijn verkocht aan pedonetwerken die nauwe banden hebben met de elite.

Geheim feestje

Door hier licht op te schijnen kunnen we mensen laten zien door wat voor walgelijke figuren we ons laten leiden.

YouTube-kanaal The Vigilant One heeft een nieuwe video geplaatst over exclusieve Hollywood-feestjes en wat bekende mensen daarover hebben gezegd.

Enkele jaren geleden sprak radio- en televisiepersoonlijkheid Mancow Muller over een geheim feestje waar hij voor werd uitgenodigd.

Satanisch

Hij zei dat hij het adres op de uitnodiging in eerste instantie niet kon vinden. Het leek niet te bestaan. Hij kwam uit bij een plek waar een dakloze zat, die hem vroeg of hij voor het feest kwam.

Hij werd door een aantal gangen geleid en kwam uiteindelijk uit in een ruimte die ‘rechtstreeks uit een horrorfilm leek te komen’. En allerlei grote Hollywoodfiguren waren aanwezig, aldus Muller.

Er waren volgens Muller onder meer mensen die elkaar beten tot ze begonnen te bloeden. “Het was allemaal erg satanisch,” zei hij.

Nare dingen

Verder vertelde hij hoe hij een shifter (gedaanteverwisselaar, red.) hem op het feest probeerde te verleiden.

Muller is niet de enige. Enkele jaren geleden vertelde de voormalige bassist van de Duitse rockband Scorpions, Ralph Rieckermann, tegen TMZ dat hij op een feest was geweest waar hij ‘nare dingen’ had gezien.

“Ik denk dat ze daar mensen doodden,” zei hij. “Ze lieten mensen tot 100.000 dollar betalen om toe te kijken hoe andere mensen werden gedood.”

Overgeven

“Ik maak geen grapje,” zei Rieckermann.

Op het feest werd hij naar eigen zeggen naar een ruimte geleid waar hij ‘de smerigste dingen zag en het gevoel had dat hij moest overgeven’.

Misschien wordt het tijd om dit soort dingen serieus te gaan nemen zodat er iets tegen gedaan kan worden.

[The Vigilant One]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
6 jaren geleden

“Misschien wordt het tijd om dit soort dingen serieus te gaan nemen zodat er iets tegen gedaan kan worden”,

Yeah, en door wie dan wel…….en toen werd het wederom stil…..erg stil…..

Maar dit gebeurd echt, en de omvolking van ons en andere EUROPESE LANDEN gebeurd ook ECHT en we staan erbij en KIJKEN ernaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wat interesseert mij dat vervloekte en verdorven Hollywood, helemaal niets. Mijn land, door volledig gestoorde psychopaten geregeerd staat aan de rand van de afgrond en ik krijg geen kip mee. Hoe veel duidelijker moet ik zijn, voel me hulpeloos worden maar zal nooit opgeven. Dan maar het land in en voorlichtingen proberen te gaan geven want dit domme achterlijke GTST kijkbuisvolk is niet vanachter de TV of toetsenbord uit te krijgen en dat terwijl ook hun land naar de verdommenis gaat!
Nogmaals, Hollywood is bijzaak, NEDERLAND is HALSZAAK!

Am I clear……………I hope crystalclear!

Gladiator

Ps.
En ja, ik blijf bezig met zaniken, laat dat maar duidelijk zijn!!

eksegese
eksegese
6 jaren geleden

Wat de allermachtigste duivelsaanbidders allemaal in hun schild voeren is zo onvoorstelbaar weerzinwekkend dat mensen uit een vals gevoel van zelfbescherming weigeren het te geloven. Sterker nog, ze weigeren er ook maar iets over aan te horen of te lezen. ze kunnen het niet aan. Dus rest hen niets anders dan het categorisch te ontkennen, dan bestaat het niet langer……opgelost !!!
Angst is een slechte raadgever…….. bange mensen zijn hardnekkig in hun onwetendheid….gewoon dom dus !!! Wij helpen dat soort gespuis door steeds weer een politieke stem uit te brengen op hun handlangers zodat zij hun macht en grip op de massa kunnen behouden en hun smerige spelletjes ten koste van ons allen tot in de eeuwigheid kunnen continueren.

Willie
Willie
6 jaren geleden

“Child abuse files lost at Home Office spark fears of cover up” “Calls for overarching, Hillsborough style inquire as it emerges that a total of 114 documents are missing from official records”. Dit is blijkbaar “strijk en zet” bij dit soort overheden!!!!! Hier ten lande verdwijnen ook documenten en speciaal fotorolletjes en ook fouten bij het ontwikkelen van fotorolletjes etc. etc. Wat een ziekelijke wereld die “elite”wereld! Ik hoop toch echt dat er nu eens wat gaat gebeuren en die bedorven zielen opgepakt gaan worden, maar ach, dit zal wel een ijdele hoop van mij zijn.

PREDATOR
PREDATOR
6 jaren geleden

Ziek ziek ziek!!!

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x