Homepagina » Het Complot » Wat ik zag leek uit een horrorfilm te komen. Deze bekende mensen vertellen wat ze op feestjes van de elite hebben gezien
Wat ik zag leek uit een horrorfilm te komen. Deze mensen vertellen wat ze op feestjes van de elite hebben gezien

Wat ik zag leek uit een horrorfilm te komen. Deze bekende mensen vertellen wat ze op feestjes van de elite hebben gezien

Er wordt in de media nog altijd lacherig gedaan over de elite, de powers that be, de Illuminati, de macht achter de macht, welke naam je ook maar wilt gebruiken.

Zodoende kunnen ze vanuit de schaduw blijven opereren en blijft alles wat ze doen verborgen. Toch komen er steeds vaker mensen naar buiten die naar eigen zeggen aan den lijve hebben ondervonden waar deze elite tot in staat is.

We hebben op NineForNews geregeld artikelen voorbij laten komen over mensen die beweren als seksslaaf te zijn verkocht aan pedonetwerken die nauwe banden hebben met de elite.

Geheim feestje

Door hier licht op te schijnen kunnen we mensen laten zien door wat voor walgelijke figuren we ons laten leiden.

YouTube-kanaal The Vigilant One heeft een nieuwe video geplaatst over exclusieve Hollywood-feestjes en wat bekende mensen daarover hebben gezegd.

Enkele jaren geleden sprak radio- en televisiepersoonlijkheid Mancow Muller over een geheim feestje waar hij voor werd uitgenodigd.

Satanisch

Hij zei dat hij het adres op de uitnodiging in eerste instantie niet kon vinden. Het leek niet te bestaan. Hij kwam uit bij een plek waar een dakloze zat, die hem vroeg of hij voor het feest kwam.

Hij werd door een aantal gangen geleid en kwam uiteindelijk uit in een ruimte die ‘rechtstreeks uit een horrorfilm leek te komen’. En allerlei grote Hollywoodfiguren waren aanwezig, aldus Muller.

Er waren volgens Muller onder meer mensen die elkaar beten tot ze begonnen te bloeden. “Het was allemaal erg satanisch,” zei hij.

Nare dingen

Verder vertelde hij hoe hij een shifter (gedaanteverwisselaar, red.) hem op het feest probeerde te verleiden.

Muller is niet de enige. Enkele jaren geleden vertelde de voormalige bassist van de Duitse rockband Scorpions, Ralph Rieckermann, tegen TMZ dat hij op een feest was geweest waar hij ‘nare dingen’ had gezien.

“Ik denk dat ze daar mensen doodden,” zei hij. “Ze lieten mensen tot 100.000 dollar betalen om toe te kijken hoe andere mensen werden gedood.”

Overgeven

“Ik maak geen grapje,” zei Rieckermann.

Op het feest werd hij naar eigen zeggen naar een ruimte geleid waar hij ‘de smerigste dingen zag en het gevoel had dat hij moest overgeven’.

Misschien wordt het tijd om dit soort dingen serieus te gaan nemen zodat er iets tegen gedaan kan worden.

[The Vigilant One]


Vind je dit artikel goed? Deel het dan met je kennissen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

57 reacties

 1. “Misschien wordt het tijd om dit soort dingen serieus te gaan nemen zodat er iets tegen gedaan kan worden”,

  Yeah, en door wie dan wel…….en toen werd het wederom stil…..erg stil…..

  Maar dit gebeurd echt, en de omvolking van ons en andere EUROPESE LANDEN gebeurd ook ECHT en we staan erbij en KIJKEN ernaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Wat interesseert mij dat vervloekte en verdorven Hollywood, helemaal niets. Mijn land, door volledig gestoorde psychopaten geregeerd staat aan de rand van de afgrond en ik krijg geen kip mee. Hoe veel duidelijker moet ik zijn, voel me hulpeloos worden maar zal nooit opgeven. Dan maar het land in en voorlichtingen proberen te gaan geven want dit domme achterlijke GTST kijkbuisvolk is niet vanachter de TV of toetsenbord uit te krijgen en dat terwijl ook hun land naar de verdommenis gaat!
  Nogmaals, Hollywood is bijzaak, NEDERLAND is HALSZAAK!

  Am I clear……………I hope crystalclear!

  Gladiator

  Ps.
  En ja, ik blijf bezig met zaniken, laat dat maar duidelijk zijn!!

  61 likes
  • Waarom reageer je op ieder artikel met “de omvolking van ons en andere europese landen” of “de genocide op de witte man en vrouw”? Geloof je hier nu werkelijk in?
   De enige reden waarom er nu minder wit en meer gekleurd gaat zijn is omdat wij als witte mensen ons minder voortplanten. En gekleurde mensen planten zich nog wel voort. Dat komt omdat zij armer zijn en kinderen een soort van pensioenverzekering zijn.
   Als zij ooit rijker worden gaan zij ook minder voortplanten en zal het weer netjes in evenwicht zijn.

   Ontopic:

   Dit is weer zo een raar artikel waarin wij als lezers die mensen op hun blauwe ogen moeten geloven. Voor mij zijn dit gewoon aandachtzoekers. Ze schrijven er misschien een boekje over, veel gekocht door goedgelovige mensen, worden zij ook weer rijker. Mensen die elkaar tot bloedens toe bijten. Het moet niet gekker worden.
   Mensen die betalen om anderen te zien moorden.

   Teveel scifi gezien zeker?

   8 likes
   • @Berjan,

    Ik neem heel eventjes aan dat u op mij doelt….??!!

    Ik reageer op elk artikel zoals ik vind dat verstandig is . Het is aan u om daarop te reageren echter wat betreft uw commentaar……
    Hier wil ik niet meer tijd aan spenderen dan de volgende opmerking:

    U slaat de plank volledig mis.
    Ik kan wel in details treden maar bepaalde mensen, en ik denk dat u er 1 van bent, willen gewoon geen feiten onder ogen zien.

    Europa is altijd wit geweest als ik me zo mag uitdrukken, en als ik hoor dat een rechtbank in Koblenz , en ik citeer,

    “de rechtsstatelijke ordening in de Bondsrepubliek is wat dit betreft sinds ongeveer anderhalf jaar buiten werking gezet, en de illegale binnenkomst in het Bondsgebied wordt momenteel de facto niet meer strafrechtelijk vervolgd.”

    Beste Berjan, slaap zacht verder, u zult binnenkort weer wakker worden in een met name voor u één grote nachtmerrie.

    Maarrrrrrrrr, ik denk zelf eerder dat u een TROL bent!!

    Gladiator

    27 likes
    • Je neemt eventjes aan dat ik op jou doel? Echt slim ben je dan gladiator…

     Jammer dat je zo bevooroordeeld bent en dat je denkt dat jij de waarheid in pacht hebt. Mensen die anders denken dan jij willen het gewoon niet zien… Dat is het idee van heel veel mensen. Vooral van gelovigen. Oftewel, mensen die niet over feiten praten. Dat 1 en 1 2 is wordt door niemand ontkent. Ook als men er niet in wil geloven….

     Europa is helemaal nooit helemaal wit geweest. Hoe kom je er op. Echt, ga eens wat boekjes lezen over geschiedenis. In plaats van op complottheorie sites met een extreem rechts gedachtengoed.
     Wij zijn ooit “zwart” geweest. En langzamerhand zijn we witter geworden. De eerste mensen die dus in Europa kwamen waren gekleurd. Dus wees eens niet zo extreem rechts.

     En waar je dat citaat van Koblenz nou weer vandaan hebt, ook enorm uit zijn context gerukt. Want daar zijn extreem rechtse complottheoristen goed in. Misquoting noemen ze dit.

     Er is geen rechtbank dat zal zeggen dat de rechtsstaat buiten werking is. Of dat mensen illegaal binnen kunnen komen en niet vervolgd worden.

     Echt, mensen die dat geloven geloven waarschijnlijk ook in de Bijbel… Of in de protocollen van Zion.
     Oftewel alles wat complottheoretici geloven.

     5 likes
     • Voor zover ik even wil aanhaken. Kleuren en tinten zeggen me niks en voor de rest loopt, of draait alles om energie en bewustzijn. Verder vind ik het te gemakkelijk om de bijbel of protocollen van Zion er bij te halen aangaande complottheorieën.

      Als iemand in een complottheorie gelooft dan is dat zijn goed recht. Ook al blijkt hetgeen uiteindelijk niet waar. Dan kan desbetreffende het in ieder geval een plekje geven.

      Zo heb ik veel onderzoek gedaan naar de Orde van Skull and Bones die nooit naar buiten trad over wie ze zijn, of wat ze in hun schild uitvoeren. Dit in relatie, hun connecties met de CIA en projecten als Operatie Mockingbird en MKultra.

      Dat laatste werd door de Amerikaanse overheid 50 jaar lang op alle mogelijke manieren ontkend. Slachtoffers die de martelpraktijken na konden vertellen werden zodoende voor gek verklaard waardoor een aanzienlijk deel alsnog in een psychiatrische inrichting belandde.

      Tot 1995 toen president Bill Clinton voor de camera namens de Amerikaanse overheid zijn excuus aanbood aan de slachtoffers van MKultra, en verwante projecten als Artichoke, MKdelta en MKnaomi.

      https://www.youtube.com/watch?v=KRTOB8JPwa8

      Een voorbeeld van hoe een complottheorie uiteindelijk tot waargebeurd feit werd bevestigd. Het zegt in ieder geval dat we met mogelijke complotten omtrent de bijbel, of protocollen van Zion, complottheoretici niet meteen op de grote stapel moeten gooien. Van O, ben jij er ook zo eentje.

      Daarvoor is de afgelopen eeuwen te veel vuile was naar buiten gegooid door onder meer klokkenluiders als Smedley D. Butler en Antony C. Sutton. Of wat de laatste paar deccenia aangaat, Julian Assange, Edward Snowden, en journalist Udo Ulfkatte. Het is aan de rest wat ze met hun informatie doen.

      12 likes
     • Bertjan, als jij je al niet kunt voorstellen dat er zieke rijken zijn die aan satanische praktijken doen, en ook elkaar tot bloedens bijten, of je betaald veel geld om iemand vermoordt te zien worden, als jij denk dat dat scifi of fantasie is dan zal ik maar gelijk dit soort site’s verlaten voordat je er ooit achter komt dat je het allemaal mis had en je denkbeeld 180 graden zal draaien want jouw reactie is erg naïef en niet onderbouwd.

      12 likes
     • @Berjan,

      Laatste commentaar dat ik hierover geef en dan gaat u maar snel naar bedje, en denk erom, oogjes dicht en snaveltjes toe.

      Bij deze de link van de rechtbank te Koblenz welke deze uitspraak heeft gedaan.
      Leest u gewoon eventjes onder punt 58.
      Heb het maar voor u opgezocht want mensen afkraken en zeggen dat zaken niet zo zijn of anders wel een complot zijn is makkelijk, dit echter onderbouwen laat u in zijn geheel achterwege.

      http://www.landesrecht.rlp.de/jportal/portal/t/7qe/page/bsrlpprod.psml?pid=Dokumentenanzeige&showdoccase=1&doc.id=KORE242742017&doc.part=L

      Veel succes in uw verdere trol activiteiten!!!

      Gladiator

      9 likes
     • @Berjan,

      Met onderzoek doen kan ik alleen maar namens mij zelf spreken. Links die ik plaats van derden kun je in overweging nemen als waar, of niet. Dat Clinton namens de Amerikaanse regering in 1995 excuses aanbood aangaande experimenten op Amerikaanse burgers neemt hij weliswaar het woord MKultra niet in de mond, maar doet er verder weinig aan toe. Mede omdat slachtoffer van MKultra en vervolgprojecten lang hadden gewacht op enige erkenning van proeven die vijftig jaar lang in het geheim op burgers als militairen waren uitgevoerd.

      Zoals Clinton aangaf was er een grote groep die tegen hun wil moest deelnemen aan dergelijke projecten. Eerdere berichtgevingen waren destijds al aan de orde toen het Amerikaanse congres argwaan kreeg doordat steeds meer slachtoffers de publiciteit opzochten. Zo stelde de senaat een onderzoekteam samen bekend als de Church Committee of the U.S. Congress.

      Hiermee kwam naar buiten dat de meeste projecten die tussen Bluebird en MKSearch plaats hadden gevonden, gebaseerd waren om controle te krijgen over lichaam en geest van testpersonen. Of specifieker, controle te krijgen over de hersenen die veelal een op trauma gebaseerde inslag kende middels het toedienen van elektroshocks, radiatie, hallucinerende middelen, en in combinatie met neurolinguïstisch programmatie.

      Vandaar dat het gros van de projecten met MK begon en wat stond voor Mind Kontrol, of zoals sommige onderzoekers beweren, Mind Kontrolle. Op zijn Duits uitgesproken omdat volgens hen de nazi’s als eerste met experimenteren waren begonnen omdat ze hiertoe gemachtigd waren in de naam Heinrich Himmler.

      In de jaren dertig kregen Duitse doktoren die aangesloten waren bij de ‘SS bond voor doktoren en wetenschappers’ in Heidelberg, Duitsland, een blauwdruk overhandigt van Amerikaanse collega’s van het Eugenics Record Office (ERO), Cold Spring Harbor, New York. Een project die van begin af aan door de weduwe van een invloedrijk lid van het geheime genootschap Skull and Bones, William Averell Harriman, en de Rockefeller Foundation werd gefinancierd.

      Met de handleiding van het E.R.O. startte de nazi’s Aktion T4. Een sterilisatieprogramma om als eerste zwakkeren in de samenleving te elimineren. Aktion T4 en zijn vervolgprojecten zijn bij deze belangrijk omdat vlak na de tweede wereld oorlog Duitse SS doktoren en wetenschappers door de CIA in het geheim naar Amerika werden gehaald onder operatie Paperclip. Een gedeelte van deze trieste geschiedenis is vrijgeven door de FOIA, de Freedom of Information Act, mede omdat de CIA veel informatie over zijn geheime onderzoeken op Amerikaanse burgers heeft vernietigd.

      De CIA gaf tijdens de verhoren van het Church Committee te kennen dat dergelijke onderzoeken niet meer plaatsvonden maar wie gelooft hen nog op hun woord?

      7 likes
     • Aan Gezinusk:

      Dat filmpje zegt niet over die projecten waar jij het over hebt. Tenminste, ik heb het nergens gehoord. Plus dat het mij een nogal wazig filmpje lijkt. Waarom hebben ze het bijvoorbeeld met muziek “opgevrolijkt”? Is dat niet om te verbloemen dat er in geknipt en geplakt is? Of dat de stem niet die van Clinton zelf is? Bij 2.50 ongeveer merk je heel duidelijk dat er iets niet klopt.

      Wat bedoel je overigens met onderzoek doen? Is dat niet hetzelfde onderzoek wat mensen alhier plachten te doen. Filmpjes kijken die al zeggen wat zij willen horen en dan zeggen “zie je wel, ik heb er onderzoek naar gedaan, het is nu bewezen”. Een beetje hetzelfde onderzoek wat christenen en moslims doen naar hun geloof door enkel de hen welgevallige boeken te lezen of filmpjes te kijken.
      Naar beide kanten, of misschien wel meer kanten kijken, dat is pas echt onderzoek doen. Het zelf ervaren, dat is pas overtuigend. Voor jezelf dan, anderen zullen zich hopelijk niet laten overtuigen door iets wat een ander zegt. Want dan ben je goedgelovig.

      Aan John:

      Waarom zouden mensen die rijk zijn geld willen betalen om te zien hoe iemand vermoord wordt? Wat voor zieke geest moet je hebben/zijn als je dit überhaupt gelooft van rijke mensen?
      Voor mij zijn mensen die zulke complottheorieën aanhangen jaloers op rijkdom en daarom geloven ze alles wat slecht is voor rijke mensen. Zodat ze kunnen zeggen “ik ben niet rijk, maar ik ben ook niet zo’n schoft”. Echt, mensen die dat geloven moeten zichzelf eens nakijken.

      “zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten”. Ik ben niet iemand die anderen betaald om te zien hoe anderen vermoord worden, daarom kan ik mij ook niet voorstellen dat anderen dit wel doen.
      Wie de schoen past trekke die aan.
      Zoals iemand hier heeft aangetoond door te schrijven “banken, instanties, politici etc” zijn allemaal onderdeel van de illuminatie. Als je dit gelooft moet je echt in je eentje gaan wonen op de hei.

      Aan Gladiator:

      Jouw document gaat over het opschorten van een deel van de grondwet, niet het afschaffen ervan. Dat is wel wat anders. Het ene is tijdelijk en dat van jou is dat niet. Komt nog bij dat je door een artikel te lezen niet weet waar het over gaat.

      Waarschijnlijk heb je dit gelezen op een complot site, en enkel artikel 58 gelezen. Kan me namelijk niet voorstellen dat iemand die ter goede trouw is dit alles gaat lezen. Zelfs niet van een Nederlandse rechtbank.

      Gaat mij ook nog om het waanidee dat men wil dat Europa omgevolkt wordt. En dat men hier een plan voor heeft opgezet. Vluchtelingenstromen creeeren om zo meer moslims dan Nederlanders te krijgen (of andere volkeren). Echt, dit heb je van andere sites gehaald die dit weer baseren op obscure teksten als de protocollen van Zion en dergelijke. En zo praten rechtse figuren elkaar steeds maar weer na, omdat ze zelf geen onderzoek doen. En met onderzoek bedoel ik dan twee of meer kanten van een verhaal bekijken. En niet enkel en eenzijdige berichten wel als waarheid accepteren en de rest als massa media, illuminatie en dergelijke af doen.

      3 likes
     • Aan Gezinusk:

      de link die je aan Skull and bones en aan de Rockefeller Foundation koppelt is gewoon een buikgevoel? Heb je daar ooit bewijzen voor gezien, aangezien je zelf ook al spreekt van geheime genootschappen. Ik vind het altijd bijzonder om te zien dat mensen die spreken over geheime genootschappen zo op de hoogte zijn van de mensen die daarin meedoen. Echt, hoedje af…… (sarcastisch natuurlijk).Ik ben bekend met de experimenten die de nazi’s deden op levende mensen. Dat was in die tijd en met hun levensfilosofie. Of gewone mensen zoals de Amerikanen dit ook deden op die schaal is mij niet bekend. En geloof ik iets pas als ik het geloofwaardig vind. Dat begrijp je hopelijk wel.

      Aan Gladiator:

      ik heb eens gekeken welke sites het idee, van die grondwet dat niet meer bestaan zou, nog meer hebben overgenomen. Kwam ik op xandernieuws.punt.nl uit. Dan weet ik al genoeg. Squatch dus. Daar is het een behoorlijk communistisch systeem (net als hier worden reacties eerst gecheckt voordat ze vrij worden gegeven. Hoe vaak ik daar niet als linkse rakker weerwoord heb gegeven zonder dat het doorkwam!). En maar klagen dat de normale media zo zijn. Zelf geen haar beter.

      3 likes
     • @Berjan,

      Jij gaat wel heel erg simpel en kort door de bocht. Zo heeft een discussie geen zin. Misschien moet je zelf maar eens wat meer serieus onderzoek gaan doen alvorens je de informatie van derden poogt te weerleggen.

      Al kost het wat tijd. De verhoren van het Church Committee of the U.S. Congress destijds is een goede insteek om uiteindelijk bij de Rockefellers en leden van Skull and Bones uit te komen aangaande MKultra en tal subprojecten. Maar enfin, als je de macht en invloed van dergelijke netwerken kende had je de vraag zo ook niet gesteld. Voor zover is dat mij wel duidelijk.

      Het is bovendien helemaal niet bijzonder dat ik het een en ander weet over geheime genootschappen. Immers is hier meer dan voldoende en zeer nauwkeurig onderzoek naar gedaan! Ik weet ook niet wat je er zelf van meegekregen hebt? Dat geheime genootschappen bestaan hoeven we verder geen onderzoekers meer bij te halen, immers bevestigde leden van de Orde van Skull and Bones het zelf.

      Ook hier kan ik je voorbeelden van geven. Zeg het maar.

      0 likes
   • slaap rustig verder

    4 likes
   • slaap rustig verder da maar

    3 likes
  • @Gladiator
   Volledig met je eens, maar reken erop dat als de mens niet wakker wil worden en niet begrijpt dat het al voorbij twaalfen is dat ook niet meer zal gebeuren. De wal zal het schip keren en dat zal zijn in de vorm een nog grotere crash met bijbehorende crisis of een WOIII. Hoewel ik grote twijfels heb of bij nog grotere schokken NL’ers wel wakker worden. Eerder denk ik dat ze vrijwillig het hoofd verder op het hakblok zullen leggen.

   Wat Hollywood betreft is dat het equivalent van NL.

   19 likes
  • Fanatieke keyboard rambo die je d’r ben

   7 likes
   • als iedereen op het net zit dan is dat een begin van het verzet, Azazel

    fff

    4 likes
    • Er komt een moment dat je vanachter je toetsenbord vandaan moet komen en de grote, harde wereld moet betreden. Als oud defensie man weet ik dat hier maar 2 % van de bevolking tegen opgewassen is. Je beste kans zouden veteranen zijn, helaas weten we waar we aan beginnen en tegen wie we het opnemen, dit zal dus niet zo snel gebeuren en zeker niet omdat een groepje mensen, zonder enige gevechtservaring dit roepen. Daarbij komt dat ik het absoluut geen tijd vind voor een conflict met de gevestigde orde. Als je netjes werkt, hard je best doet en goed voor je gezin wil zorgen dan is dit helemaal geen slechte plek hoor, ja je moet wat belasting betalen, ach dan koop je een canada goose jas minder of nee je genoegen met een huawei ipv een iphone of samsung, so be it.

     0 likes
     • 2/3 Van de veteranen is alcoholist, zo vertelde een veteraan mij ooit. Dat was dan zijn bataljon, hopelijk is het over het geheel minder. Daar gaat je realiteitszin.

      Verder ben ik het wel wat met je eens, achter het toetsenbord uitkomen is erg moeilijk. Misschien wel even moeilijk, als om dan de alcohol af te komen. Ik ken mensen die hun computer het huis uit hebben gegooid, helemaal geen internet meer gebruiken, om om te kunnen gaan met die verslaving.

      Maar betreft realiteitszin van het leger hier, heb ik toch nog wel meer twijfels dan alleen alcoholisme, want iedereen van mijn generatie weet dat Srebrenica een ramp was. Andere probleem zijn belabberd materieel, te weinig ammunitie op missies, en zaken voormalig minister Plasschaert die compleet incapabel officier werd in de marine, en alweer een vrouw als minister van defensie. Niet dat dit beter was dan nukubu minister van Middelkoop, maar ook dat was een realiteitsprobleem.

      Er is serieus iets mis met defensie in dit land.
      Na de inval in Afghanistan door NAVO, werd Afghanistan het centrum van de planetaire opium productie, deze opium wordt in NAVO land Turkije verwerkt tot heroïne. Dus, waar is ons leger mee bezig? Drugsproductie? Moslims en katholieken helpen met genocide in voormalig Joegoslavië? Steun aan Turkije voor een genocide op Koerden? Neen, die zaken zijn nooit democratisch besloten! Onze overheid is geïnfiltreerd. Een leger dat die infiltratie aan moet pakken hangt aan de tap in het cafe. Welzeker, internationale spionage is hetgeen waarvoor we een leger betalen, dus als buitenlandse geheime diensten de beslissingen van onze ambtenarij bepalen, dan is dat leger niets waard.

      Leger en realiteitszin, LOL.
      Generaal Mladic sprak de waarheid, overste Karremans ook toen hij vertelde dat hij pianist was in plaats van militair!

      2 likes
     • @Geuz, denk je weleens na voordat je begint te blaten? Omdat je 1 getraumatiseerde alcoholistische ex Pleun van in de 50 kent geld dat voor heel defensie? Als iemand zijn realiteitszin verloren is ben jij het wel geloof ik. En ondanks dat ik die heks van een plasscheart niet kan uitstaan heeft ze het nog steeds verder geschopt dan jij. En dan Joegoslavië, goh dat is erg recent joh. Tegenwoordig hebben we camera’s waarmee we je op 2 km afstand in het donker aan je komt kunnen zien krabben, mannen die heel bewust de zwaarste opleidingen fixen en niet omdat ze dienstplichtig zijn, gewoon omdat ze het leuk vinden. Nogmaals ik denk dat jouw realiteitszin volledig verdwenen is, overigens is het kennelijk een nieuw woordje voor je aangezien je het te pas en te onpas gebruikt. Maar wees vooral stoer en ga ervoor zou ik zeggen, met je grote waffel.

      0 likes
  • @ Gladiator

   Het is echt niet zo dat alleen de blanke westerse mens het slachtoffer is van de elite, alleen geheel volgens hun schema is nu het westen aan de beurt. Op vele andere volkeren in de wereld is en word al veel langer genocide gepleegd door de elite. Europa is alleen blank geweest als je de mainstream geschiedenis volgt, wanneer niet door die gekleurde geschiedenis bril kijkt zie je genoeg aanwijzingen dat Europa nooit echt een puur blank continent is geweest.

   Kijk naar de Grieken en de Romeinen, waar mensen van verschillende etniciteiten door de rijken reisde en zich elders vestigde. Ook de verschillende legers die in opstand kwamen tegen de Romeinen bestonden niet alleen uit blanken. Waarvan een deel overleefde en zich zich gewoon in Europa vestigde.

   Tijdens WO I en WO II vochten er ook heel wat niet blanken mee op de Europese slagvelden; en ook daarvan bleef een deel na de oorlog gewoon in Europa wonen. Ook Sicilië bestaat van ouds her uit her uit gemixte rassen. Mijn geschiedenis leraar op de middelbare school (jaren 90) vertelde mij dat al, ook had hij boeken waaruit bleek dat bijvoorbeeld de Europese adel lang niet altijd wit was. Het was algemeen bekend dat de adel zich vaak een ander uiterlijk aanmeten op portretten. Dat ging niet alleen om een buikje weg laten of een lelijke kaaklijn niet te laten vastleggen. Ook zijn er nog documenten over gebleven uit lang vervlogen tijden waaruit bleek dat Europa niet een puur blank continent was.

   Ook in de Nederlandse staatsarchieven zijn documenten gevonden van voor WO II dat er in de steden ook al mensen leefden vanuit andere delen van de wereld. Die waren lang niet allemaal slaven of ander lage maatschappelijke posities.
   Hetzelfde geldt voor Afrika wat ook nooit een compleet “zwart” continent is geweest. Wanneer je bijvoorbeeld kijkt naar de Balkan is dat ook een regio van gemixte etniciteiten.

   Daarnaast heeft “Bertjan” wel degelijk een goed punt te pakken wanneer hij heeft over de lage geboortecijfers onder blanken in het westen. Die trend is sinds de seksuele revolutie en de emancipatie van vrouwen al in een flinke neerwaartse spiraal, die trend zie ik voorlopig nog niet veranderen.

   2 likes
 2. Waarom zijn er toch nooit HD filmpjes van dit soort zaken? Zowat iedereen heeft een perfect filmende smartphone op zak en camera’s passen desnoods op een paar vierkante millimeter, maar als het gaat om bewijs van occulte zaken, chemtrails, ufo’s en andere complotten dan komt het nooit verder dan groezelige beelden vergezeld gaan van allerhande insinuaties zonder ook maar ergens een spoor van waterdicht bewijs.

  7 likes
  • @Peter
   Wie zegt dat er geen video’s zijn?? Het doorsnee volk zal de ‘exclusieve’ beelden waarschijnlijk niet krijgen te zien. Maar vele hooggeplaatste, belangrijke, invloedrijke en goed betalende mensen/beesten (elite) schijnbaar wel, want er rouleren zaken op het internet die het daglicht niet kunnen verdragen, hoe anders komen de snuff movies de wereld rond?

   ……”Snuff movies

   Bewijs tegen Madsen stapelt zich op. In zijn onderzeeër is bloed gevonden. Onder zijn nagels zat dna van Wall, net als in zijn gezicht en in zijn nek.

   Rechercheurs troffen op een harde schijf die bij Madsen in gebruik was video’s aan van vrouwen die gemarteld werden, of gewurgd en onthoofd. Opvallend is dat de Deense justitie ervan uitgaat dat het om echte beelden gaat. Dergelijke “snuff movies” worden bijna nooit door politie daadwerkelijk gevonden”….

   Bijna nooit of toch af en toe of zo exclusief dat zelfs justitie het niet kan vinden?….Of justitie heeft gewoon geen macht over dergelijke zaken?

   3 likes
   • [ Wie zegt dat er geen video’s zijn?? ]
    Zolang ik ze niet gezien heb zeg ik dat ze niet bestaan.
    Stel je voor dat morgen André Hazes of Frans Duijts zegt dat hij “weg met ons” een kind heeft zien verkrachten, zonder een spatje bewijs of video te leveren.

    En dat tientallen websites dat pedo-bericht over “weg met ons” gewoon plaatsen omdat een bekende zanger het zegt, dus…
    Eens kijken hoe jij je dan voelt.

    6 likes
    • @Frans2

     Wel eens van doofpotten gehoord? Verder loop je achter, André Hazes is voor zover ik heb gelezen al aardig lang geleden overleden. Maar stel je eens voor dat de verlichte geest Peter r de Vries met gefingeerd DNA materiaal Frans2 als verkrachter van kinderen kan aanwijzen, wat dan? Dan ga je als zovelen, onschuldig achter de tralies. Ook dat is allemaal mogelijk, zeker in smerig landje als NL.

     2 likes
    • @Frans2

     Kalm aan Frans, je lijkt nogal geagiteerd. Even tot tien tellen en de bui is over. Dré Hazes of André Hazes jr. bedoelde je? Maar waarom zouden de namen van Dré Hazes en Frans Duijts erbij moeten worden gesleept, bij jou suggestieve reactie? En wie of wat verdedig je hier nu precies? Dat de steeds krankzinniger wordende wereld -ook- bestaat uit door en door rotte lui mag toch duidelijk zijn, daar zijn weinig bewijzen voor nodig als je alleen al kijkt naar de politiek en de banken.

     Natuurlijk zijn er genoeg bewijzen hoe sommigen hun vork in een ander prikken, gefinancierd met dikke miljarden poen zwijggeld uit de publieke kassa. Dergelijke shit komt natuurlijk nooit boven tafel met harde bewijzen en blijft het -soms- bij het speculeren of de verhalen van idioten die totaal geen hout snijden…Of juist mensen (trollen die in loondienst zijn van de overheid) idioot moeten reageren, omdat dit zo fijn afleidt van de (zieke) werkelijkheid, wat ook gebeurt met complotters die vervolgens worden weggezet als mentaal gestoorden door allerlei vreemde, totaal ongeloofwaardige theorieën de wereld in te gooien.

     En laat duidelijk zijn, als de VS/ISRL/SA macht in staat is mensen om te brengen voor geld en macht over een MO regio, dan zijn ze ook in staat om de zieke geest verder te laten gaan waar menig mens zich geen voorstelling van kan maken, zelfs niet in zijn slechtste dromen.

     1 likes
     • Het is me een raadsel waar je “geagiteerd” vandaan haalt als ik gewoon jouw reactie kopieer om aan te geven hoe fout die is. En google eens op AH en je ziet geen onderscheid tussen sr. en jr. Maar voorbeelden hoe een willekeurige B-zanger jouw opinie kan beïnvloeden zijn blijkbaar paarlen voor de zwijnen.

      Dat staten en geheime diensten van zowel de US als Rusland tot van alles in staat zouden kunnen zijn betekent niet dat het ook daadwerkelijk gebeurt. Nogmaals, er is geen bewijs, geen spetter, maar jij denkt dat toch het gebeurt.

      4 likes
     • @Frans2

      Er zijn genoeg bewijzen, voor wie dat wil begrijpen en onderzoeken, dat zaken behoorlijk stinken en zonder hard bewijs te kunnen vergaren zijn af te doen als niet bestaand, dan zal de stank vanzelf groter worden. Of de doofpotten moeten bodemloos zijn.

      Mensen die graag uit een vorm van aangeleerde correctheid of geloven in een onafhankelijk rechtelijke of juridische macht en daarbij het hoofd in het zand duwen dan is dat een persoonlijke voorkeur of keus maken om de wereld zo in te vullen of te zien zoals men dat wil. De realiteit en de waarheid geeft ons allen uiteindelijk vanzelf een schop onder de reet en wie dan gelijk had of heeft zal dan blijken.

      1 likes
    • ….En als je mijn reactie goed had gelezen had je geweten dat er in mijn reactie niet specifiek gewezen wordt op iemand en dat de Deense politie, misschien per ongeluk, een tipje van de sluier heeft opgelicht over een zaak waarvan ik denk dat deze niet op zich staat en zullen er in deze wereld meer van dergelijke niet voor te stellen smerigheden plaatsvinden, waarmee denk ook veel geld valt te verdienen, maar ook veel invloedrijke personen kunnen worden gechanteerd, waaronder koningshuizen of politici. Verdiep je daar maar eens in, i.p.v. wat idiote voorstellingen te schetsen die kant nog wal raken.

     0 likes
   • Weg met ons, had je al bedacht dat media en tegenstanders van dat soort hooggeplaatste types voor dat soort video’s heel veel geld over hebben. Een video met een hotemetoot die foute dingen doet is een scoop van jewelste en het middel om je tegenstander voor eens en voor altijd uit te schakelen.

    6 likes
    • @Peter

     Inderdaad, je hebt gelijk, dat is dan ook de hamvraag: “wat of wie voorkomt dat dergelijke zaken boven tafel komt?” Of zijn links en rechts al zo ver verweven (kartelpolitiek) met elkaar en zoveel gelijk aan elkaar dat het ergens dus alles een spel is die over de hoofden van het volk wordt uitgespeeld om zodoende de meute een bepaalde richting op te kunnen krijgen. Natuurlijk is de media al zover onder controle van de werkelijke macht en politiek dat ze wel uitkijkt met het brengen van waarheden of voorkomt dat men open en vrij de controverse zoekt. De vaandel waait bij alles in de MSM één bepaalde kant op en wil men duidelijk voorkomen dat de wind uit een andere hoek waait of zaken van een andere kant worden belicht. De MSM is eerder heel duidelijk subjectief dan objectief in zijn berichtgeving en zwakt af wat versterkt zou moeten worden en versterkt nieuws wat zou moeten worden afgezwakt. Als iedereen blijft vertellen dat de rode tafel groen is, dan is deze groen, ook al kunnen we zien dat deze rood is. Of anders gezegd: men lult dat wat krom is gewoon recht. Je ziet het toch overal. Dictators zijn degene die zo worden betiteld door het eeuwig onschuldige Westen, 9/11 is altijd nog geen inside job, de Russen zijn slecht, MH17 geen aanval geïnitieerd door de Oekraïne en hoe helder de contra-expertise ook is, een antwoord blijft altijd leugenachtig één kant op gaan.

     0 likes
     • ‘Natuurlijk is de media al zover onder controle van de werkelijke macht en politiek dat ze wel uitkijkt met het brengen van waarheden’

      Huh? Je kan hier schrijven wat je wilt. Kom daar in Rusland maar eens om. Daar zijn alle anti Putin media inmiddels (mond)dood gemaakt om de gemiddelde Rus te laten geloven wat het Kremlin wil. Maar ach, verhuizen staat je natuurlijk vrij..

      3 likes
     • ‘“wat of wie voorkomt dat dergelijke zaken boven tafel komt?”’

      Blijkbaar werkt die ‘wie of wat’ van jou toch niet zo heel goed want er komen wel degelijk regelmatig zaken boven tafel. Dominique Strauss Kahn, Kevin Spacey, Harry Weinstein, Job Gosschalk. Zomaar wat namen van mensen die hun carrière vroegtijdig hebben mogen afbreken vanwege ernstige misdragingen. Hoe staat het in Rusland met de MeToo beweging..?

      3 likes
     • ‘Amerika heeft zijn staat van dienst en positie met moord en doodslag in de wereld al bewezen’

      Rusland is net zp erg als de VS, zo niet erger. Zie Tsjetsjenië, Afghanistan, Beslan, Doebrowtheater etc. foute regimes die worden gesteund, journalisten die worden vermoord, homo’s die straffeloos in elkaar gemept worden en laat ik het maar helemaal niet hebben over de bloederige geschiedenis van het land. Bijvoorbeeld een Stalin die miljoenen doden in eigen land op zijn geweten heeft. Het is tamelijk naïef te veronderstellen dat Putin als ex KGB baas en spion een goed bedoelende democraat zou zijn. Misschien eens met twee ogen gaan kijken, wellicht dat je op een dag diepte gaat zien.

      2 likes
     • @Peter

      Dank voor je reactie, inderdaad, Rusland moet nog veel bewijzen leveren waar ze staat in de wereld en wie ze werkelijk is, Amerika heeft zijn staat van dienst en positie met moord en doodslag in de wereld al bewezen. Heb je toevallig een aandeel in het militair industrieel complex? Waarom anders is een mens zo verbeten in één richting kijkend.

      1 likes
     • Beter opletten weg met ons. Ik schrijf dat ze beiden net zo erg zijn. Dat impliceert automatisch dat ik in twee richtingen kijk.

      0 likes
 3. Wat de allermachtigste duivelsaanbidders allemaal in hun schild voeren is zo onvoorstelbaar weerzinwekkend dat mensen uit een vals gevoel van zelfbescherming weigeren het te geloven. Sterker nog, ze weigeren er ook maar iets over aan te horen of te lezen. ze kunnen het niet aan. Dus rest hen niets anders dan het categorisch te ontkennen, dan bestaat het niet langer……opgelost !!!
  Angst is een slechte raadgever…….. bange mensen zijn hardnekkig in hun onwetendheid….gewoon dom dus !!! Wij helpen dat soort gespuis door steeds weer een politieke stem uit te brengen op hun handlangers zodat zij hun macht en grip op de massa kunnen behouden en hun smerige spelletjes ten koste van ons allen tot in de eeuwigheid kunnen continueren.

  19 likes
 4. @ Gladiator, het is natuurlijk stoer om vanachter je toetsenbord maar te blijven hameren op de “omvolking” van Europa. Zoals velen heeft u oogkleppen op en richt uw woede, terecht of onterecht, op de verkeerde. Pak het probleem bij de bron aan. Wie jaagt al die mensen naar Europa? Wie faciliteerd het? Ik weet zeker, dat dat niet de mensen zijn, die op vlotjes de zee opgaan, of die ‘wandelen’ vanuit Syrie naar Europa! Kom erachter wie die allemaal regelt en doe daar wat aan.pak die dan aan. Daarnaast weet u natuurlijk ook wie Europa was? Misschien is dat de reden, dat dit continent de naam Europa heeft gekregen, het moest nog een keer voor de gek gehouden worden verkracht worden.

  2 likes
  • De katholieke kerk zit daar achter, ofwel, de Jezuïeten.
   De landen die nu het grootse moslim immigranten/omvolking probleem hebben, Nederland, Duitsland, Zweden en Brittannië, worden genoemd in de Jezuïeten eed als doel ter sabotage, dus dat is zo bewezen.
   http://www.reformation.org/jesuit-oath.html

   Maar daar wat aan doen, dat is een ander verhaal.
   De mensen die ik uit leg wat er aan de hand is, gaan de raarste verhalen verzinnen, als ze het al serieus nemen. Zo ook de bronnen die ik inzie voor meer informatie, ik moet me meestal door ellenlange nonsens doorwerken, er zijn erg weinig mensen die ze nog all vijf op een rij hebben.

   De waarheid klinkt niet prettig voor de mensen, leugens vinden ze wel prettig.
   Meestal zijn de mensen te dom of onverschillig om te toetsen wat ze geloven.
   Over het algemeen, de meeste mensen die de waarheid zeggen te onderzoeken, vallen precies die mensen en groepen aan, die de Jezuïeten willen dat ze aanvallen. Zoals de Joden. Ik kan er echt niet bij, dat mensen zo ontzettend dom zijn, dat ze dezelfde leugens geloven die de Jezuïeten vertelden in Duitsland jaren dertig, en dat is de ruime meerderheid van de Nederlandse “truth movement”. Je kan het beter de “Lie movement” noemen, want elimineren van zoveel mogelijk Joden is precies wat de Jezuïeten ook willen bereiken.

   2 likes
   • Blame het de jezuïeten! Blame het de joden! Blame het de religies! Blame het het gezag!

    Misschien is de waarheid wel dat het niet de jezuieten zijn die het doen. En misschien is het niet prettig voor jou om de waarheid te horen maar vindt je leugens wel prettig? Al eens aan gedacht.

    Ik begrijp werkelijk niet dat mensen die net zoveel weten als anderen kunnen doen alsof zij de enige waarheid hebben en de rest de leugen. Is dat om jezelf beter te voelen Geuz en anderen?

    2 likes
  • @EdoHamm,

   Ik wil niet stoer doen, verre van dat, en ik weet precies wie er schuldig zijn aan deze volledig onterechte volstouwing van het gehele Europese continent met mensen die hier qua instelling en geloof en wat dies meer zei niet thuishoren. De criminaliteit loopt overal de spuigaten uit, er wordt naar mijn idee iets teveel positief gediscrimineerd en zo kan ik nog wel een hele lijst opnoemen. Echter, wat hebben we daaraan, dat weet nu nagenoeg wel iedereen.
   Verder heb ik al tot 3x toe mensen proberen te mobiliseren, heb deze zelfs bij mij thuis laten komen om plannen kenbaar te maken en eventuele actiebereidheid te peilen.

   Ik heb er vele weken werk in gestoken en volledig eenzijdig en belangeloos. Ben ook zelf het land doorgereden om groepen op te zoeken……met na de 3e keer als resultaat, nul, nakkes, nada….

   En nogmaals, IK weet precies wat er fout is en wie, maar alleen is ook maar alleen…..toch….

   Maar ik heb ook 4 dochters en al 2 kleinkinderen waarvan ik met zekerheid weet dat deze allemaal géén toekomst meer hebben.
   Ze zullen op moeten groeien onder de shariawetgeving. Ik denk dat nagenoeg niemand weet wat er pal voor de deur staat beste EdoHamm, maar als er straks een groot aantal zwartafrikanen en moslims door de straten rennen met machetes en pistolen en zoals in Zweden én Duitsland én Frankrijk én Engeland én Italië én Griekenland en en en….en daar hele wijken overnemen en no go zones oprichten en politieburo’s bekogelen met HANDGRANATEN…..wie oh wie weet zich dan van de Neanderlanders te verdedigen of hiermee om te gaan. De politie bellen misschien…….hahahaha, en dan….

   Ik geef niet op, nu niet en nooit niet ook al ben ik al een beetje ouder dan de meesten hier, dan maar weer iets anders proberen, misschien het land in om de Neanderlanders her en der wakker te schrikken….

   Gegroet,

   Gladiator

   2 likes
   • Nogmaals @Gladiator, u richt uw woede op de verkeerde groep.Toegegeven is het geen vrolijk vooruitzicht voor u, om “…een groot aantal zwartafrikanen en moslims door de straten rennen met machetes en pistolen ………”. Maar zelf, als u daar een afdoende oplossing voor hebt, wordt ervoor gezotrdg, dat er een nieuwe stroom van door u ongewenste mensen op gang komt. Eigenlijk zou ik moeten schrijven, dat de stroom constant doorgaat. Richt uw pijlen, of kanonnen, op de groep die er zorg voor draagt, dat deze stroom gestaag doorgaat. Maar dat had ik al eerder betoogt.
    Succes met uw acties.

    2 likes
 5. Er zijn te weinig mensen wakker om het tij te keren omdat ze liever in een leugen geloven dan de waarhejd onder ogen te zien en dat wordt onze ondergang .Ik probeer nog altijd mensen wakker te maken maar ze willen het niet horen of lopen weg of negeren me en beginnen over iets anders te praten , hopeloos kude volk .

  6 likes
  • Helemaal ongelijk hebben ze niet.
   Wat er werkelijk aan de hand is, die informatie is zo enorm geïnfiltreerd, dat je jaren bezig bent om het uit te zoeken, zonder garantie dat je het dan zelfs nog begrijpt.

   David Icke is in ieder geval niet te vertrouwen, want hij doet fanatiek mee met demoniseren van Israël. Dit even als voorbeeld, want er zijn zo erg veel publicisten. En die bedoelen het vaak niet eens verkeerd. Bronnen spreken elkaar tegen en het is moeilijk vast te stellen wat waar is en wat niet. De een zegt dat dit, de ander het tegendeel, infiltraten versterken misverstanden die verdeeldheid veroorzaken.

   En die infiltranten zijn vaak erg machtig. Professor Jones bijvoorbeeld in de 9/11 truth movement. Ik zag een video die bewees hoe hij een infiltrant was, een paar maanden later was die video gecensureerd. Onzin over de onderwerpen verschijnt aan de top van zoekresultaten, zie daar maar eens wijs uit te worden.

   Het is eigenlijk een wetenschappelijk onderneming.
   Alles toetsen, alles bewijzen dan wel weerleggen, niemand is te vertrouwen, zelfs al bedoelen ze het goed. Wat niet altijd zo is.

   1 likes
   • @Geuz,

    Ben het volledig met je eens vwb de informatie welke erg geïnfiltreerd is. Ben zelf al vele jaren bezig (10+) en het wordt zeer zeker de laatste paar jaar steeds moeilijker om het kaf van het koren te scheiden. (Ook kijk ik al meer dan 10 jr geen TV meer!!! Bevalt me uitstekend moet ik zeggen.)

    Vandaar dat ik bij vele topics ook graag de commentaren lees en idem bij YT docu’s etc!!
    Ik denk dan ook dat het misschien niet zo’n slecht idee is om elkaar ipv af te katten proberen te wijzen op dit soort zaken.
    Ik bedoel dus iemand erop wijzen dat iemand een TROL is, een shill, een desinformant of wat dies meer zei.
    Elkaar op het goede pad proberen te helpen om zodoende betere en snellere info te bemachtigen wat er ook toe kan bijdragen dat anderen, welke nog niet zo lang op het www bezig zijn, er ook zin in krijgen en juiste inzichten kunnen verkrijgen.
    En by the way, vwb 9/11…….ik weet niet of je ook van Dr. Judy Wood hebt gehoord maar ik vertrouw volledig op haar duidelijke en puur wetenschappelijk onderbouwde analyse over dit gebeurde. Zou je haar nog niet kennen dan is dit echt een goede TIP!!

    Gegroet,

    Gladiator

    1 likes
 6. Ik vraag me altijd af wat er wordt bedoeld met ”elite”. Elite in wat? Financiën? Elitaire atleten? Of verwijzen we hiermee naar ”iedereen die rijk is en dus wel lid van de Illoemieniatie moet zijn”?

  7 likes
 7. “Child abuse files lost at Home Office spark fears of cover up” “Calls for overarching, Hillsborough style inquire as it emerges that a total of 114 documents are missing from official records”. Dit is blijkbaar “strijk en zet” bij dit soort overheden!!!!! Hier ten lande verdwijnen ook documenten en speciaal fotorolletjes en ook fouten bij het ontwikkelen van fotorolletjes etc. etc. Wat een ziekelijke wereld die “elite”wereld! Ik hoop toch echt dat er nu eens wat gaat gebeuren en die bedorven zielen opgepakt gaan worden, maar ach, dit zal wel een ijdele hoop van mij zijn.

  3 likes
 8. Het is een zeer wakker makende film alleen,
  het laatste commentaar in de film is als je goed luistert, dan merk
  je dat de islam word verheerlijk en de oplossing is om dit aan te pakken.
  Dus pas op dit is het ene duister voor het andere duister vervangen.Laat je niet beet
  nemen zij hanteren immers het Baal in doctrine alleen dan onder een andere naam.
  Leer dus goed te luisteren wees waakzaam voor dit soort misleiding.

  3 likes
 9. Het is hun geheim. Het gaat niemand wat aan. Er mee stoppen gaat niet. Het zijn obsessieve lusten,
  en dit is al heel wat eeuwen aan de gang.
  Dat is het beeld…..

  Maar alles komt naar het oppervlak of het UIT komt, is altijd de vraag.
  Opgegeven moment is het zo dat men aan “weten” genoeg heeft en word er misschien doorgepakt.
  De kans is groot want 2018 is het jaar van escalatie.
  Let wel; alles staat in teken van geestelijke groei,
  Blijf bij de les.

  3 likes
  • Sara,

   Aan weten heeft men niet genoeg, aan bewustzijn wel. Het is dus belangrijk het “hart” erbij te betrekken. Anders ontbreken er schakels.

   Namaste

   0 likes
 10. Ziek ziek ziek!!!

  2 likes
 11. Mel Gibson, Jim Carrey en Keanu Reeves spraken recent ook over het gegeven dat er vlees van kindjes wordt geconsumeerd in Hollywood. In talloze films zie je heksen die kindjes op een bepaalde manier leegzuigen, zoals in de ‘kinder’-film Hocus-Pocus. Het lied in die film is “I put a spell on you” (because you’re mine) Ergens op Youtube staat ook een film over een heks die jongeren op een tafel in stukken hakt en hun vlees daarna consumeert. Een Holly-wood is een benaming voor de staf van de occultist. Het is afkomstig uit het WICCA geloof. Hollywood heeft tot doel, het indoctrineren met satanische ideeën, bij nietsvermoedende bioscoopgangers en tv-kijkers. Is je ooit opgevallen dat Mickey Mouse het getal 33 op zijn handschoenen heeft staan, in de vorm van drie streepjes op elke hand? Verder valt mij die absurde G4 (en wat nog) mastentroep op die heuvel op. Een modern concentratiekamp waar mensen vrijwillig in gaan zitten zeg ik altijd. Ze hebben het namelijk zover gekregen dat mensen om die troep vragen. Wat ze de hele dag uitzenden naar je hoofd, vraagt niemand zich af kennelijk.
  https://www.answers.com/Q/Why_was_holly_wood_name_hollywood

  2 likes
 12. Vraag me af hoe lang het duurt voordat er en nieuwe metoo op wordt gestart met allemaal mensen die dit hebben mee gemaakt. Waarom worden die “bekende” grote Hollywoodfiguren niet bij naam genoemd? Als dit waar is, moet er wat aan gedaan worden en de schuldigen gestraft.

  1 likes
 13. Kijk in Nederland. Secretaris-generaal ministerie van Veiligheid & Justitie Mr. Demmink. Er is zo ontzettend veel bewijs tegen hem, maar er gebeurt niets mee. De vervolging is gestaakt. Want…….. als Demmink hangt, en hij gaat praten, dan hangen er Officieren van Justitie, advocaten (zelfs die van de toenmalige koningin Beatrix), Ministers (roze Edje!), prins Claus, Friso, en nog vele anderen. Een politicus zei dat bij het oprollen van de complete pedobende Nederland geen bestuur meer had.
  Het vermiste Duitse jongetje dat op de boot op het IJsselmeer is vermoord (en verdwenen). De vele dode getuigen rond Demmink. De kinderhandelaar, de advocaat, zijn chauffeur Mostert nota bene op de dag voor dat hij aangifte wilde gaan doen.
  Verdiep je in het dossier Demmink en verbaas je wat allemaal kan in Nederpedoland……..

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nederland

Nederland zal bevrijd worden. Wat iedereen moet weten over de grondwet

Wist u dat Nederland wordt geregeerd vanuit ...

timmermans

In West-Europa zijn elites aan de macht die helemaal van lotje getikt zijn. Hoe Timmermans via de Green Deal de totale controle pakt

Eurocommissaris Frans Timmermans wil met zijn Green ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.