Mens en Dier

Als hongerige hyena’s sprongen kartelpolitici op de desinformatie over FDF-voorman Mark van den Oever

Help ons door deze info met je kennissen op je socials te delen!

Grote ophef onder politici over een ‘oproep’ van FDF-voorman Mark van den Oever om CDA-Kamerleden Boswijk en Vedder te bellen. Een aantal bewindspersonen en fractievoorzitters plaatste zo rond hetzelfde tijdstip een tweet waarin ze hun afkeer lieten blijken.

‘Pure intimidatie’, ‘onbegrijpelijk en ontoelaatbaar’, ‘verwerpelijk en onacceptabel’ en ‘doxing’, klonk het eensluidend.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De politici – waaronder Klaver, Kaag, Hoekstra, Dassen, Yesilgöz, De Groot, Michon en Sjoerdsma – gingen massaal aan de haal met een gemanipuleerd bericht van ‘Nientje de Plasgeitenbreier’.

Knip- en plakwerk

Onderzoeker Evert Mouw besloot Van den Oever te bellen. Die zei niet eens het telefoonnummer van Eline Vedder te hebben. Mouw zag ook in de Telegramgroepen van FDF de oproep van Mark niet voorbijkomen.

De versie met telefoonnummers kreeg hij weer via een andere bron. Die bron vertelde hem ook dat het volgens hem knip- en plakwerk was.

Mouw kreeg via een vertrouwde bron te horen dat de versie met telefoonnummers door iemand in een besloten app is gemaakt en daarna verzonden is. Mark zit niet in die groep.

Lekker niveau, politici

Gepensioneerd journalist Hans de Vreij voegt toe dat de telefoonnummers van acht CDA’ers zijn geplaatst in de Telegramgroep ‘Meldpunt – Acties en Landverraders’.

Publicist Maaike van Charante reageert: “Niet te geloven. Al die ‘keurige’ politici retweeten verontwaardigd een knip- en plakbericht van een anoniem account. Check even je feiten! Lekker niveau, politici.”

Gretig verspreid

Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) merkt op dat het ‘volstrekt ongeloofwaardig’ is dat Van den Oever de telefoonnummers van Boswijk en Vedder openbaar heeft gemaakt. “Navraag leert dat dit inderdaad een valse beschuldiging is. Erg kwalijk!”

“Zonder even te onderzoeken of de tweet van het anonieme account wel klopt, werd deze schadelijke desinformatie direct gretig verspreid door Kaag, De Jonge, Hoekstra, De Groot en andere leden van het kartel. Deze leugenachtige kwaadsprekerij over Van den Oever kan hem enorm schaden,” aldus Van Meijeren.

Zelf online gezet

Annelies Strikkers schrijft: “Als hongerige hyena’s sprongen kartelpolitici op de desinformatie dat FDF-voorman Van den Oever telefoonnummers van CDA-mensen zou verspreiden. Een duidelijke poging om de FDF-voorman te framen en het boerenprotest in de extremistische hoek te plaatsen. Laster is strafbaar.”

Vedder laat overigens buiten beeld dat ze zelf haar telefoonnummer online had gezet omdat ze bereikbaar wil zijn voor het volk.


4.8 147 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wil
Wil
11 maanden geleden

Wat een honden, ik denk dat de regering het zelf heeft gedaan, net als met het asbest.

jessie nameles
jessie nameles
11 maanden geleden

dit is wat ze doen, beetje huilen en iemand afmaken met hun twitteracountje en dan in hilversum nog harder huilen van hoe ze bedreigt zouden zijn??? de ENIGE die in nederland BEDREIGT worden ZIJN DE BURGERS,BOEREN. !!!! IK ZIE HET ALS ANGST UIT HET LIEGENDE DE HAAG !!!!!!!!

Yvonne
Yvonne
11 maanden geleden

Zat me dood te ergeren elke MSM kanaal bleef maar zagen, om de 5 minuten dat het schande was dat dit gebeurd is ,ook nadat de voorman van FDF commentaar had gegeven via de telefoon aan de MSM bleven ze beweren dat hij er achter zat.Waar blijft de MSM met het nieuws dat de jongeren afdeling van FVD begogeld is met stront en bloed verleden week,waar blijft de MSM met het bericht dat een paar maanden geleden een groep mensen post it papiertjes bij de NOS op de ramen hadden geplakt met de namen van de mensen die de gifspuiten hadden gehad,waaraan er velen van zijn overleden of ernstige bijwerking hebben gekregen?Tijd dat de MSM opgeheven gaat worden vieze leugenachtige RATTEN.

Piet
Piet
11 maanden geleden

Waarom verbaast me deze weer schandalige reactie van onze??? Politici me niets. Zij staan niet voor het volk, dat ze zouden moeten vertegenwoordigen, maar 100% anti het volk. De Agenda 2030 van Schwabber is hun opgelegde doel. Niks meer en niks minder.
ik hoop dat ik ooit nog mee mag maken dat het vuile WEF partijkartel in elkaar dondert en er een regering komt, die WEL de belangen van het volk nastreeft en uitvoert ipv de belangen van de globalistische elite.

Back to top button
92
0
We lezen graag je reactie!x