Homepagina » Binnenland » Stop met deze waanzin. Nederlanders willen hun geld terug. Kamerlid plaatst klimaatgekkigheid in perspectief met cijfers
Stop met deze waanzin. Nederlanders willen hun geld terug. Kamerlid plaatst klimaatgekkigheid in perspectief met cijfers

Stop met deze waanzin. Nederlanders willen hun geld terug. Kamerlid plaatst klimaatgekkigheid in perspectief met cijfers

Tweede Kamerlid Alexander Kops plaatste de klimaatgekkigheid tijdens het debat over de aangekondigde klimaatmaatregelen in perspectief met wat cijfers.

“Sinds 1800 is de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer gestegen met slechts 0,01 procent,” begon hij zijn betoog.

“Sinds 1860 is de temperatuur van de aarde gestegen met slechts 0,8 graden,” vervolgde hij.

Totaal verwaarloosbaar

“Bovendien is Nederland verantwoordelijk voor slechts 0,35 procent van de totale mondiale CO2-uitstoot,” zei Kops.

Het Nederlandse klimaatbeleid zal leiden tot een mindere stijging van de temperatuur op aarde van slechts 0,00007 graden, aldus het Kamerlid.

“Dat is totaal verwaarloosbaar,” zei hij. “Maar toch ligt hier nu een Klimaatakkoord.”

Schijnoplossingen

“240 pagina’s met klimaatwaanzin,” klonk het. “Schijnoplossingen voor een niet bestaand probleem.”

Kops merkte op dat er in China honderden kolencentrales worden bijgebouwd, terwijl er in Nederland vijf luttele centrales moeten worden gesloten.

Hij voegde toe dat mensen in België en Duitsland geld krijgen als ze een gasaansluiting nemen, terwijl in Nederland uiteindelijk iedereen van het gas af moet.

Oplichterij

“Dat is ideologische gekte,” zei Kops. “Groene gekte. Het is gewoon oplichterij.”

Het Kamerlid wees erop dat de Nederlandse burger geen enkele invloed heeft gehad op het Klimaatakkoord, maar straks wel opdraait voor de kosten.

“De mensen in dit land worden gewoon voor de gek gehouden,” zei hij. “Stop met deze waanzin. Nederlanders willen hun geld terug.”

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Ach zolang we nog volksvertegenwoordigsters hebben die stellen, dat onze boodschappen te goedkoop zijn en duurder moeten worden.
  Zeg ik maar zo, ik zeg maar niks meer..

  Let wel, volksvertegenwoordigers die we zelf gekozen hebben. (zeggen ze)
  Ik ( persoonlijk) kies toch liever voor Jezus…

  14 likes
  • Met alle respekt Pjoter, maar wat denk je dat “Jezus” voor ons als mensheid op dit punt kan doen?

   13 likes
   • @ William

    ” maar wat denk je dat “Jezus” voor ons als mensheid op dit punt ‘kan” doen?”
    Kan doen?
    Beste William, Hij kan het én zál het doen !!!
    Nu wilt u natuurlijk bewijs… wel beste, lees alle profetieën uit de Bijbel,(m.n. Het O.T.) en u zult tot de conclusie komen dat ze tot op de dag van vandaag ALLEMAAL zijn uitgekomen!
    Wilt u weten wat u/ons te wachten staat? Gewoon even de rest van de profetieën lezen en beste, dit heeft niets met geloven te maken!
    https://www.youtube.com/watch?v=T75mwWWHSoY

    Ik begrijp uw reactie wel hoor, Na decennia naar de “christelijken” te hebben geluisterd,
    de bestaande kerkelijke, religieuze organisaties u wel bekend, welke de mensheid decennia lang (sinds 70 na Christus) hebben voorgelogen,vermoord, bedrogen, verkracht, bestolen etc.
    U vindt in deze archeologische documentaties(de Bijbel) ook nog advies hoe U zichzelf voor wat komen gaat, kunt voorbereidden. c.q. beschermen.
    (best wel belangrijk toch?)
    Hopelijk doet u er iets positiefs mee, in uw eigen voordeel, zal ik maar zeggen dan.., ik gun het U van harte!

    4 likes
    • Pjoter, de bijbel is vele malen herschreven, en helaas is er elke keer iets ingeslopen wat door eigen interpretatie door de schrijver is verandert en of toegevoegd. De Gospels van St Thomas vertolken de ware leer van Jezus. Deze zijn gevonden in Nag Hammadi in 1945. En laten we de kracht die wij allen in ons dragen niet onderschatten. Onze geest heeft een ongelofelijk potentieel, allen zijn wij zo afgestompt dat we niet meer weten hoe we het moeten gebruiken.. een passage uit de Gospels van St. Thomas.. Het Goddelijke is in U en overal om ons heen, niet in huizen van hout of steen..

     3 likes
  • Jezus doet helemaal niks meer! Hij is al bijna 2000 jaar dood.

   2 likes
 2. Als je naar de “Big Picture” kijkt .. dan worden de mensen lagzaam gekgemaakt .. als je iets maar vaak genoeg herhaalt ga je het uiteindelijk (zelf) geloven. De krankzinnige ontbossing van de aarde, Amazone regenwoud, de longen van onze aarde .. de krankzinige bomenkap in Nederland (en andere landen) het terugdringen van de CO2 .. de substantie die ons in leven houd .. mensen .. “zonder C02 gaan we dood”.
  We worden met zn allen gebrainwashed en financieel uitgeknepen als een citroen .. heb je wel eens het geluid van een warmtepomp gehoord ? Of er continue een vliegtuig door je woning raast .. waardoor je niet meer normaal kan slapen.. we worden allemaal “gegaslight” .. film uit 1944 met Ingrid Bergman .. er is nog hoop .. we zijn met zn miljarden en de psychopaten die ons dit aandoen maar met een paar honderd

  34 likes
 3. Ach ja, Toon Hermans zei het vele jaren geleden al. “We leven in een democratie. Iedere ochtend lees ik stomverbaasd wat ik nou weer wil”. Alexander Kops van de PVV is een goed voorbeeld van een Kamerlid die de zaken letterlijk en figuurlijk goed op een rijtje heeft. In casu, de feiten omtrent het klimaatsprookje. Had moeder natuur maar een thermostaat knop. Alhoewel…Van Kamerleden die het klimaatsprookje stoïcijns blijven verkondigen vraag je je af hoe deze mensen door het verkeer komen(..) De meeste van deze mensen zijn Drs. Hoe is het mogelijk vraag je je af. Een blind paard ziet wat er aan de hand is. Oplichters zijn het. Zoals gezegd, uitzonderingen bevestigen de regel!

  19 likes
 4. zodra ik weer de klimaatgekken hun mond zie open doen wordt ik misselijk.
  bomen in nijmegen worden gekapt omdat ze niet meer groeien?
  natuurlijk groeien bomen op een gegeven moment niet meer maar dat snappen de klimaatgekken niet.
  rutten ophouden nu met het idiote klimaatakkoord of wil je een revolutie ontketenen?

  11 likes
 5. Mark heeft van zijn bazen opdracht gekregen om voor de burgers(slaven)een nieuwe schuldenlast te creëren, de hypotheekschulden lopen over de 700 miljard dat vinden zelfs de EU gelddrukkers een beetje te benauwd worden. Je zou gewoon even 2 kerncentrales kunnen bouwen maar wie gaat dat financieren? nee veel handerger is de lasten bij de burgers te leggen zodat de banken weer 30 jaar doorkunnen gaan met nieuweleningen(investeringen ) die je zogenaamd terug kunt verdienen aldus opperkneus Wiebes, verkapt uitkleden van loonslaven zodat de economie weer vol gestampt kan worden met waardeloos geprint geld waar de burger verantwoordelijk voor is.

  10 likes
 6. Alleen op brood en vis kunnen we ook niet leven…

  1 likes
 7. @ William,

  Ik ga gedeeltelijk akkoord met uw opmerkingen.
  Dit kan een ellenlange discussie worden.
  Mijn opmerking hier op, de profetieën zijn dus niet veranderd, welke tot op de dag van heden zijn uitgekomen!
  Deze worden niet besproken tijdens de kerkdiensten tot op heden! Alleen hoe u zich diet te gedragen volgens de voorgangers van de betrokken “kerken”. Voorgangers welke een inkomen verkrijgen van 3 tot 5 duizend euro p/md!!!
  Er zijn zelfs boeken uit “de Bijbel bewust” weggelaten b.v.b. het boek Enoch !
  Was dit boek niet weggelaten(verstopt) dan had de wereld een hele andere geschiedenis gehad!

  https://www.youtube.com/watch?v=-srgBMp4-wo

  Ik wens u van harte veel goeds toe én God’s zegen.
  Pjoter

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

award-winnende

Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

De award-winnende klimaatactivist Michael Shellenberger schreef voor ...

mondkapjes

Waarom mondkapjes lang niet zo onschuldig zijn als gedacht

Het gebruik van mondkapjes is lang niet ...