Binnenland

Stop met deze waanzin. Nederlanders willen hun geld terug. Kamerlid plaatst klimaatgekkigheid in perspectief met cijfers

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tweede Kamerlid Alexander Kops plaatste de klimaatgekkigheid tijdens het debat over de aangekondigde klimaatmaatregelen in perspectief met wat cijfers.

“Sinds 1800 is de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer gestegen met slechts 0,01 procent,” begon hij zijn betoog.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Sinds 1860 is de temperatuur van de aarde gestegen met slechts 0,8 graden,” vervolgde hij.

Totaal verwaarloosbaar

“Bovendien is Nederland verantwoordelijk voor slechts 0,35 procent van de totale mondiale CO2-uitstoot,” zei Kops.

Het Nederlandse klimaatbeleid zal leiden tot een mindere stijging van de temperatuur op aarde van slechts 0,00007 graden, aldus het Kamerlid.

“Dat is totaal verwaarloosbaar,” zei hij. “Maar toch ligt hier nu een Klimaatakkoord.”

Schijnoplossingen

“240 pagina’s met klimaatwaanzin,” klonk het. “Schijnoplossingen voor een niet bestaand probleem.”

Kops merkte op dat er in China honderden kolencentrales worden bijgebouwd, terwijl er in Nederland vijf luttele centrales moeten worden gesloten.

Hij voegde toe dat mensen in België en Duitsland geld krijgen als ze een gasaansluiting nemen, terwijl in Nederland uiteindelijk iedereen van het gas af moet.

Oplichterij

“Dat is ideologische gekte,” zei Kops. “Groene gekte. Het is gewoon oplichterij.”

Het Kamerlid wees erop dat de Nederlandse burger geen enkele invloed heeft gehad op het Klimaatakkoord, maar straks wel opdraait voor de kosten.

“De mensen in dit land worden gewoon voor de gek gehouden,” zei hij. “Stop met deze waanzin. Nederlanders willen hun geld terug.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pjoter
Pjoter
4 jaren geleden

Ach zolang we nog volksvertegenwoordigsters hebben die stellen, dat onze boodschappen te goedkoop zijn en duurder moeten worden.
Zeg ik maar zo, ik zeg maar niks meer..

Let wel, volksvertegenwoordigers die we zelf gekozen hebben. (zeggen ze)
Ik ( persoonlijk) kies toch liever voor Jezus…

Jan Doornbos
Jan Doornbos
4 jaren geleden

Ach ja, Toon Hermans zei het vele jaren geleden al. “We leven in een democratie. Iedere ochtend lees ik stomverbaasd wat ik nou weer wil”. Alexander Kops van de PVV is een goed voorbeeld van een Kamerlid die de zaken letterlijk en figuurlijk goed op een rijtje heeft. In casu, de feiten omtrent het klimaatsprookje. Had moeder natuur maar een thermostaat knop. Alhoewel…Van Kamerleden die het klimaatsprookje stoïcijns blijven verkondigen vraag je je af hoe deze mensen door het verkeer komen(..) De meeste van deze mensen zijn Drs. Hoe is het mogelijk vraag je je af. Een blind paard ziet wat er aan de hand is. Oplichters zijn het. Zoals gezegd, uitzonderingen bevestigen de regel!

William
William
4 jaren geleden

Als je naar de “Big Picture” kijkt .. dan worden de mensen lagzaam gekgemaakt .. als je iets maar vaak genoeg herhaalt ga je het uiteindelijk (zelf) geloven. De krankzinnige ontbossing van de aarde, Amazone regenwoud, de longen van onze aarde .. de krankzinige bomenkap in Nederland (en andere landen) het terugdringen van de CO2 .. de substantie die ons in leven houd .. mensen .. “zonder C02 gaan we dood”.
We worden met zn allen gebrainwashed en financieel uitgeknepen als een citroen .. heb je wel eens het geluid van een warmtepomp gehoord ? Of er continue een vliegtuig door je woning raast .. waardoor je niet meer normaal kan slapen.. we worden allemaal “gegaslight” .. film uit 1944 met Ingrid Bergman .. er is nog hoop .. we zijn met zn miljarden en de psychopaten die ons dit aandoen maar met een paar honderd

Joris
Joris
4 jaren geleden

Alleen op brood en vis kunnen we ook niet leven…

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x