Het Complot

Ook het topgeheime Area 51 ontkomt niet aan Amerikaanse shutdown

Help mee door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De shutdown van de Amerikaanse overheid treft ook de overheidsmedewerkers die werkzaam zijn op de topgeheime legerbasis Area 51.

Onderzoeksjournalist George Knapp twitterde dat als gevolg van de shutdown een speciale vloot passagiersvliegtuigen aan de grond bleef die pendelt tussen McCarran International Airport en Area 51.

De toestellen vliegen onder de naam Janet Airlines tussen een afgesloten deel van het vliegveld in Las Vegas en de basis bij Groom Lake.

Na decennia van ontkenning bevestigde de Amerikaanse overheid het bestaan van Area 51 afgelopen augustus. In CIA-documenten wordt onder meer beschreven dat de geheimzinnige basis in de woestijn van Nevada werd gebruikt voor testvluchten en de ontwikkeling van spionagevliegtuigen.

Over het topgeheime Area 51 doen veel verhalen de ronde. Zo zou een in 1947 bij Roswell gecrashte UFO en zijn buitenaardse inzittenden naar de basis zijn gebracht.

Knapp zei dat de toestellen van Janet Airlines aan de grond blijven en dat werknemers voor onbepaalde tijd naar huis zijn gestuurd. Hij denkt dat bepaalde aannemers en het beveiligingspersoneel nog wel werkzaam zijn in Area 51, maar dat het grootste gedeelte van de werknemers gedwongen met verlof is gegaan.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
8 jaren geleden

puzzel stukjes gaan leuk in elkaar passen,Nasa dicht aria 51 dicht congres plat hooggerechtshof dicht kernraketten spoorloos verdwenen. dollar en euro niets meer waard.in het weekend heel America plat door de wakker geworden bevolking. Laat het event maar komen.

Timeripp
Timeripp
8 jaren geleden

Inderdaad 🙂

biko steve
biko steve
8 jaren geleden

Area 51 is niet ‘jarenlang ontkent’, de activiteiten zijn alleen geheim.

sol
sol
8 jaren geleden

[quote name=”biko steve”]Area 51 is niet ‘jarenlang ontkent’, de activiteiten zijn alleen geheim.[/quote]

Mooie quote van History Channel…
alleen klopt die niet! (doe je huiswerk maar)
Area 51 is dit jaar voor de eerste keer officieel erkent. Elke vraag over area 51 werd beantwoord met de opmerking dat deze faciliteit niet bestond.

Opvallend feit is dat tegelijk met de shutdown ook de conspiracysites godlikeproductions.com, abovetopsecret.com en lunaticoutpost.com uit de lucht waren.

(en dat niburu.nl opvallend veel dezelfde topics heeft als abovetopsecrets’ top topics)

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

34
0
We lezen graag je reactie!x