UFO

Travel Channel onderzoekt UFO-wrakstukken Russisch Roswell

Help door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse televisiezender Travel Channel heeft aandacht besteed aan de vreemde wrakstukken die zijn ontdekt in Dalnegorsk, een mijnbouwstadje in het Russische Verre Oosten.

Kan deze verzameling mysterieuze wrakstukken het bestaan van buitenaardse intelligentie bewijzen?

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Algemeen directeur van het National Atomic Testing Museum Allan Palmer onderzoekt in de uitzending een aantal stenen die zijn ontdekt na een vreemde explosie. Ze hebben zeer vreemde eigenschappen en stellen wetenschappers al sinds 1986, het jaar waarin ze zijn gevonden, voor een raadsel.

Height 611

Op 29 januari 1986 werd rond 8 uur ’s morgens een rode bol opgemerkt door inwoners van de stad. Ooggetuigen zeggen dat de bol ongeveer de grootte had van een halve maanschijf. De bal vloog parallel aan de grond en er waren geen geluiden hoorbaar die wezen op een toestel in de lucht.

Later werd vastgesteld dat de snelheid van de vliegende bol ongeveer 54 kilometer per uur was en dat hij zo’n 700 tot 800 meter boven de grond zweefde.

Toen de bol Height 611, ook bekend als Mount Izvestkovaya, had bereikt, begon hij te dalen en viel vervolgens neer op de heuvel. Alle getuigen behalve één verklaarden dat er niets te horen was toen de bol de grond raakte.

Drie dagen na het incident klom een groep ufologen onder leiding van Valery Dvuzhilny de heuvel op. Ze stuitten op een plaats verschroeide aarde van twee vierkante meter. De rotsen in de omgeving waren bedekt met een zwarte film en er lagen ook resten van een verbrande boom.

Radargolven

Op enkele van de rotsen lagen druppels zilverachtig metaal, dat later als lood werd geïdentificeerd. Ook waren er zwarte glasachtige druppels te vinden op de site. De straling in de omgeving was normaal.

De groep nam ook foto’s met twee verschillende toestellen, maar toen later de film werd ontwikkeld stond er niets op. Het incident wordt ook wel het Russische Roswell genoemd.

De objecten zijn door drie Russische academische centra en 11 onderzoeksinstituten geanalyseerd. De atomen blijken anders te zijn gerangschikt dan bij normaal ijzer het geval is en ook reflecteert het materiaal geen radargolven.

Bron: Openminds.tv

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Timothy Drake
Timothy Drake
11 jaren geleden

Misschien dat ET even de septic tank leegde boven Rusland

Pascal
Pascal
11 jaren geleden

Ik denk het niet want de Holocaust is na al die jaren nog steeds realiteit. Joodse Zionisten beheren de gehele wereld media en ik denk dat zij er eerst mee willen komen en zullen zij dit gaan blokkeren.

Wasbeertjuh
Wasbeertjuh
11 jaren geleden

[quote name=”Pascal”]Ik denk het niet want de Holocaust is na al die jaren nog steeds realiteit. Joodse Zionisten beheren de gehele wereld media en ik denk dat zij er eerst mee willen komen en zullen zij dit gaan blokkeren.[/quote]
Zo jij durft? :O

Roswell Grey
Roswell Grey
11 jaren geleden

[quote name=”Pascal”]Ik denk het niet want de Holocaust is na al die jaren nog steeds realiteit. Joodse Zionisten beheren de gehele wereld media en ik denk dat zij er eerst mee willen komen en zullen zij dit gaan blokkeren.[/quote]

Bleef het op Niburu eerst nog beperkt tot complotdenkers en Jomanda-achtigen, nu weten de holocaustontkenners en jodenhaters (dat is één pot nat) de weg hiernaartoe ook al te vinden. Luister eens druiloor: er is een overweldigende hoeveelheid bewijs voor de holocaust; het ontkennen daarvan is net zo bizar als het ontkennen van de Atlantische Oceaan. Dat holocaustontkenners vaak de mond wordt gesnoerd is dan ook vooral een fatoenskwestie, niet omdat zij gelijk hebben. Niemand neemt zulke idioten serieus.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x