Homepagina » Bewustzijn » Wie je ziet voordat je sterft: patiënten vertellen over hun mysterieuze droomervaringen
Wie je ziet voordat je sterft: patiënten vertellen over hun mysterieuze droomervaringen

Wie je ziet voordat je sterft: patiënten vertellen over hun mysterieuze droomervaringen

Dr. Christopher Kerr van een verzorgingstehuis in Buffalo en zijn team doen al jaren onderzoek naar de dromen en visioenen van stervende patiënten.

Een man genaamd Horace zei vlak voor zijn dood dat ‘zijn vrouw plotseling voor hem verscheen in een droom’.

Een vrouw, Jeanne, zei over haar levendige droom: “Ik herinner me ieder deel van hun gezicht. Ik weet dat het mijn moeder, vader, oom en zwager waren. Ik voelde me goed.”

Samen

Een patiënt genaamd Maggie droomde over haar zus, die voor haar was overleden.

“Ik zei: ‘Beth, je moet bij me blijven’,” zei Maggie. “Ze zei dat dat nu niet kon.”

Haar zus voegde toe: “Spoedig zijn we weer samen.”

Een zuster zei op een dag tegen dr. Kerr dat één van de patiënten zijn overleden moeder had gezien. Hij geloofde er niks van en moest lachen.

Geloven

Hij was in eerste instantie sceptisch, maar hoe meer verhalen hij hoorde, hoe meer hij zelf begon te geloven.

Hij merkte op dat artsen niet worden getraind om dergelijke dromen te analyseren.

Na hun ervaringen zijn patiënten minder bang voor de dood.

Dichter bij de werkelijkheid

In de afgelopen 10 jaar heeft dr. Kerr 14.000 gevallen gedocumenteerd. Tachtig procent van zijn patiënten heeft dit soort dromen of visioenen.

Mensen zeggen allemaal dat de ervaringen dichter bij de werkelijkheid komen dan de realiteit om ons heen en anders zijn dan gewone dromen, aldus Kerr.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[CBS Local]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gustenman
Gustenman
2 jaren geleden

https://www.npr.org/2019/02/14/694634986/nasa-declares-mars-rover-opportunity-officially-dead

Ik heb hier al van gedroomd, eerst dat de maan nu volgens nasa in de atmosfeer zit en nu de storm. Weet dat het daar storm maar deze storm was toch even anders.
Deze heeft wel het stof doen opblazen wat normaal door de aliens verwijdert wordt doen blijven zitten zodat de zonnepanelen defect zijn.

Silbereye
Silbereye
2 jaren geleden

Ik kreeg een Menora te zien mijn angst verdween en voelde mij veilig, ik ben terug en ben mij bewust van mijn toekomst. Wist voorheen niet wat deze kandelaar inhield, nu wel.

Marcellochi
Marcellochi
2 jaren geleden

Er is een intelligent veld om ons heen. Het morfisch veld. Wij staan in verbinding met dit veld.
Dieren voelen dit beter aan als mensen. Wij zijn in de loop der jaren vergeten dat dit veld bestaat. Als je hiervan bewust bent en je derde oog activeert, zal je dit kunnen ervaren. Net zoals ik. Astraal reizen is dan mogelijk. Hiermee bedoel ik uittreden uit je lichaam. Je blijft door dit veld verbonden met je lichaam.
Ga je dood, dan verlies je de verbintenis met je lichaam en kan de reis beginnen.
Lees de boeken van Edward Gayce. De slapende profeet.

Wim
Wim
2 jaren geleden

Volgens het filmpje heeft de arts 1400 gevallen bestudeerd. Geen 14000

Rob
Rob
2 jaren geleden

De dood is gewoon een bewustzijnsverandering. Mensen praten altijd over leven en dood. Dat omdat het bewustzijn van de (de ziel) in een slaaptoestand heeft verkeerd. Tegenwoordig worden de generaties met een wakker bewustzijn geboren. Een tijdje geleden las ik dat een jongen zich herinnerde dat hij was overleden. Hij wist nog precies het adres te noemen waar hij gewoond had en had contact gezocht met de mensen die daar nog steeds woonden. Hij wist hen precies te vertellen wat er gebeurd was. Wanneer het bewustzijn ontwaakt, of al wakker is, wordt het een verhaal dat over bewustzijn gaat, niet over leven en dood. Als je zelf dingen mee maakt vanuit de kern dan maak je daar al zaken over mee. De dood is voornamelijk een veel besproken onderwerp in een wereld waar mensen alleen maar deel uit maken van een wereld van macht en controle. Mensen die in het leven staan maken zich niet zo druk om de dood en die zijn ook niet bang voor de dood. Het leven is eigenlijk de meest beperkte vorm van bewustzijn, met een slapend bewustzijn van de kern. Dan is bewustzijn alleen dat wat je met je zintuigen waar neemt. Maar als het ego aan de macht is, is er helemaal geen bewustzijn. Als het bewustzijn van de kern er bij komt maak je al zaken mee die universeel zijn en is de dood uiteindelijk alleen maar een bewustzijnsverandering. Dan is duidelijk dat je niet je lichaam bent. De ervaring is dan menselijk, maar gezien vanuit de kern (de ziel). Dan leven we in een tijd waarover gezegd wordt dat er een bewustzijnsverandering gaat plaats vinden die uniek is… in het universum. Dat moet een verandering zijn naar volledig bewust zijn. Dat wordt ascentie genoemd en is 5D. Dan is er geen ego en dualiteit meer. Bij 4D ervaring is er nog wel een ego en dualiteit (leven in het Zelf) maar die zijn helemaal vrij, net als de kern. We hebben ergens in de (nabije) toekomst maar twee opties: mee veranderen van bewustzijn of dood gaan. Het unieke van de aankomende verandering schijnt dan te zijn dat ascentie plaats vindt terwijl de ziel nog in het lichaam is. Dat schijnt nog nooit eerder (in het universum) plaats te hebben gevonden. Dat schijnt tevens ook v(heel) veel interesse en belangstelling te trekken. Dan mag je zelf invullen van wie.

redice
redice
2 jaren geleden

Ok, ik geloof dat wel allemaal na mijn ervaringen met DMT> Maar waarom zijn er dan geesten die blijven hangen tussen 2 werelden, zoals in ghost adventures> En wat zijn demonen in dit verhaal? Interessant is het wel

El chapo
El chapo
Reactie op  redice
2 jaren geleden

Geesten blijven hangen omdat of omdat hun tijd nog niet is aangekomen dan blijft de ziel ronddwalen denk aan zelfmoord krijgt de ziel geen rust pas als je tijd is aangekomen gaat ziel weer in ander levensvorm dit proces kan lang duren beetje moeilijk om uitteleggen daarom doen hindoes bv zoveel rituelen om geest alsware over te laten gaan in rust in vrede. En geesten die blijven hangen wat je vaak hoort hebben allemaal iets gemeen dat er iets is gebeurd of. Moord of verongelukt Dit is wat ik denk met al die verhalen over geesten klopt het wel aardig

Balans
Balans
2 jaren geleden

Als het troost biedt, mooi dan. Dan is de vraag niet meer belangrijk of het werkelijk is of niet.

Anita
Anita
2 jaren geleden

Heel goed dat deze arts die dromen registreert en de patiënt gelooft. Dat is heel belangrijk.

Mensen die ziek zijn worden vaak ook gevoeliger. In hun dromen kunnen dan inderdaad personen verschijnen die al overleden zijn om hen te ondersteunen.

x

Check Also

verzorgingstehuis

Een verzorgingstehuis telde 0 coronadoden. Toen begon men met vaccineren en stierven er mensen

Een verzorgingstehuis in Auburn in de Amerikaanse ...

coronavaccin

Bewoner Noors verzorgingstehuis sterft dag na coronavaccin, onderzoek gaande

Een 82-jarige Noor is een dag na ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

9
0
We lezen graag je reactie!x