Mens en Dier

Bill Gates, bezorgd over zeespiegel, koopt huis aan zee voor 43 miljoen

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Softwaremiljardair Bill Gates verliet Microsoft in maart dit jaar om zich te richten op de klimaatcrisis. Stijgende temperaturen. Toenemende droogte. En natuurlijk de zeespiegelstijging.

Eerder ging Gates, één van de rijkste mensen ter wereld, de strijd aan met polio en armoede. Nu neemt hij het dus op tegen de stijgende zeespiegel.

Bij zo’n nieuw project hoort natuurlijk ook een nieuw optrekje, moet hij gedacht hebben.

Aan zee

Deze week werd bekend dat Bill en zijn vrouw Melinda 43 miljoen dollar hebben neergeteld voor een huis in de buurt van San Diego in Californië. Aan zee.

Het landgoed stond te koop voor 48 miljoen dollar, dus Gates heeft nog flink afgedongen op de prijs.

Wellicht heeft de ecostrijder de vorige eigenaar wijsgemaakt dat de woning binnen nu en 10 jaar in zee zal zijn verdwenen.

1800 vierkante meter

De vorige eigenaar was overigens Madeleine Pickens, de ex-vrouw van miljardair T. Boone Pickens.

Het huis beschikt over zes slaapkamers, heeft een oppervlak van bijna 1800 vierkante meter, een jacuzzi voor 10 personen, een terras met uitzicht op zee en een zwembad.

In 2014 kocht Bill Gates, die momenteel volop in het nieuws is omdat hij al vanaf het begin heeft gewaarschuwd voor de corona-pandemie, nog een landgoed in Rancho Santa Fe in Californië voor een slordige 18 miljoen dollar.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mar
Mar
2 jaren geleden

De ander bang maken om er zelf beter van te worden.?

mike
mike
2 jaren geleden

Het is ook opvallend dat ze altijd huizen van elkaar kopen, die groot kapitalisten. Nu zijn er natuurlijk niet zo veel gewone mensen die zich zo’n huis kunnen veroorloven, maar je kan je afvragen waarom hij dit huis in vredesnaam gekocht heeft. Het is nog net geen achterbuurt! En wat een belabberde entree voor een man van zijn statuur. Het staat pal aan een strand dat er ook helemaal niet aantrekkelijk uit ziet, op hooguit 2m boven de zeespiegel. Voor dit geld had hij met gemak een ander paradijselijk oord kunnen kopen.

Vraag me daarom af wat de werkelijke reden is dat hij deze aankoop heeft gedaan en wat men allemaal zal vinden als de tuin wordt omgespit.

Als je een kijkje wil nemen in de straat: hier is het adres: 2808 Ocean Front, Del Mar.

https://www.google.nl/maps/place/2808+Ocean+Front,+Del+Mar,+CA+92014,+Verenigde+Staten/@32.9715871,-117.2693489,126m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x80dc0f2d66fba5c9:0x3fd40373c47ee371!8m2!3d32.9715821!4d-117.2693109

jan doornbos
jan doornbos
2 jaren geleden

In ons land heb je ook zo’n knuppel. Kereltje geeft zich uit voor weerman.

Daaristieweer
Daaristieweer
2 jaren geleden

https://www.facebook.com/groups/885290385243969/permalink/923561098083564/?sfnsn=wa&d=w&vh=i

Beste interview ooit!!! U bent gelijk op de hoogte van de corona-hoax.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x