UFO

Zijn dit de beste beelden van een UFO tot nu toe?

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Is de Amerikaanse staat Texas verleden week bezocht door een UFO? Op de sociaalmediasites plaatsten meerdere inwoners van Houston foto’s van een vreemde vliegende schotel. De vrij scherpe beelden tonen een ovaalvormig object met meerdere lichten.

Op een filmpje op Instagram is te zien hoe de UFO door de lucht beweegt. De lokale zender KPRC Houston wijdde een reportage aan het fenomeen.

“Het is gemakkelijk om te zeggen dat het buitenaardsen waren,” zei dr. Carolyn Summers van het Houston Museum of Natural Science. “De truc met UFO’s is om na te gaan of er een andere verklaring mogelijk is voor het vliegende object. Hoe meer mensen het hebben waargenomen vanuit alle mogelijke invalshoeken, hoe groter de kans dat we het kunnen identificeren. Maar er zullen altijd dingen gebeuren waarvoor geen verklaring is, alleen dat maakt het juist interessant.”


[HLN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
floor
floor
8 jaren geleden

Waarom het logo van hiphopact hieroglyphics op het einde?

Jack
Jack
8 jaren geleden

Een LED zaklamp tegen het raam laten schijnen en dan door het raam naar buiten een foto maken. Dan krijg je iets wat hier heel sterk op lijkt. Foto bewerking is te makkelijk, en dit daarom moeilijk te geloven.

biko
biko
8 jaren geleden

Zag het net ook bij RTL nieuws als serieus bericht voorbijkomen. Deze en een eerdere waarneming werd zelfs onder buitenaards leven/bezoek geschaard.

nizno
nizno
8 jaren geleden

Als ufo’s niet willen landen, waarom dan wel gezien worden?

Als je lampen onder je ufo plakt, heb je toch ook een uitknop?

Dan zet je je lampen toch uit om niet gezien te worden?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x