Buitenland

Generaal-majoor hekelt verslaggeving over oorlog in Oekraïne, vergelijkt media met cheerleaders

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

De Russische president Poetin heeft alle tijd van de wereld om zijn operatie uit te voeren in Oekraïne. Amerika en de NAVO sturen geen troepen. Het is kinderachtig om dan dagen achtereen te beweren dat er geen schot in de zaak zit. Dat zei de gepensioneerde Indiase generaal-majoor Gagan Deep Bakshi in een interview met nieuwszender Republic World.

“We moeten objectief zijn,” benadrukte Bakshi. Hij zei dat er een leger is van 70.000 door de CIA gesteunde hackers en mensen die dingen op het internet zetten. Die informatie wordt vervolgens opgepikt door de media, die op basis van de berichten beweren dat Oekraïne aan de winnende hand is, dat Moskou op het punt staat te vallen en dat Poetin wordt afgezet. “Dit zijn overdreven berichten,” zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De vraag is hoelang Zelenski deze ongelijke strijd nog wil blijven voeren, aldus de generaal-majoor. Hij krijgt allerlei wapens, maar daar win je de oorlog niet mee. Je kunt 12.000 tanks niet tegenhouden met een paar duizend Javelin-raketten.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kanonnenvoer

Daarnaast hebben burgers Kalasjnikovs gekregen. “Daardoor lopen ze juist gevaar,” zei Bakshi. Op CNN horen we dat Oekraïne hierdoor de strijd gaat winnen. De westerse media gedragen zich als cheerleaders en willen dat ze blijven vechten tot er niemand meer over is. Wat kunnen burgers doen? Ze worden gebruikt als kanonnenvoer. Met Kalasjnikovs begin je niets tegen tanks, zei hij.

“Laten we de Oekraïners in godsnaam niet in de richting van een ramp cheerleaden,” benadrukte Bakshi.

Dit is vreselijk

Hij wees erop dat de Amerikanen Irak 40 dagen bombardeerden voordat ze binnenvielen. Ze bombardeerden Joegoslavië 80 dagen voordat ze binnenvielen. De Russen bombardeerden Oekraïne slechts één dag voordat ze binnenvielen, omdat ze zoveel mogelijk burgerlevens probeerden te sparen, zei de generaal-majoor.

Men wil het conflict nog enkele maanden laten voortslepen in een poging Rusland in een kwaad daglicht te stellen. Dit is vreselijk, zei de generaal-majoor. “De hele wereldeconomie zal instorten.”

4.9 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Ex-Generaal Majoor Gagan Deep Bakshi uit India heeft natuurlijk volledig gelijk met alles wat hij zegt.

OOK hier is weer een bekend gezegde van toepassing: “Wijsheid komt met de jaren”.

Wat ben ik toch “blij”, dat ik niet voor mijn informatie afhankelijk ben van bevooroordeelde kranten en tv-programma’s. Af en toe kijk ik natuurlijk wel eens, maar ik prik er in no time dwars doorheen.

Mijn informatie (dat zal jullie natuurlijk niet verbazen) komt in de eerste plaats van deze fantastische site ninefornews (kan niet vaak genoeg gezegd worden), een aantal andere sites (frontnieuws, e.j. bron, opinieZ) en via Telegram.

Al deze vergaarde informatie staat lijnrecht tegenover de bullshit die in de kranten en op de televisie gelezen en getoond wordt.

Het is volkomen duidelijk wat deze intelligente man vertelt.

WIJ moeten hier in het Westen natuurlijk allemaal geloven, dat Vladimir Poetin deze oorlog op het punt staat te verliezen.

Dat houdt de angst er natuurlijk volledig in bij alle verkeerd geïnformeerde mensen EN deze zelfde mensen krijgen dan gelijk een zondebok voor alle shit, die al over ons wordt uitgestort EN die nog over ons zal komen.

De waarheid ziet er natuurlijk, althans voor diegenen die verder kijken dan hun neus lang is, geheel anders uit.

ALS de Verenigde Staten en de NAVO daadwerkelijk zich zouden mengen in deze strijd, zou het er waarschijnlijk tóch wel wat anders uitzien.

Maar….. tot op dit moment zijn ze dat nog niet van plan, ondanks het feit dat er individuen in de VS bezig zijn het vuurtje hevig op te stoken en er totaal niet voor terugdeinzen om desnoods atoomwapens in te zetten.

Voor de zoveelste keer is het voor de VS natuurlijk weer de ver van mijn bed show.

Dat was ooit in Korea, Vietnam, Syrië, Lybië, Joegoslavië, Afghanistan en Irak.

DAT, in het geval er echt een atoomoorlog uitbreekt, in ieder geval er van Europa weinig zal overblijven, zal voor deze oorlogszuchtige Amerikanen een rot zorg zijn.

En dan wat betreft die ongelooflijke sukkels uit Europa, die zich zó hebben laten ophitsen door de bekende influencers om naar de Oekraïne te gaan om te vechten tegen die ó zo gevaarlijke Russen: ALS ze überhaupt nog terugkomen, zal dat van een zeer kouwe kermis zijn.

Poetin heeft er absoluut geen misverstand over laten bestaan, WAT hij doet met iedere oorlogszuchtige sukkel die zich in de strijd mengt.

En DAT er een groot deel sukkels zijn, dat bewijst dat filmpje van vorige week, waar ze trots met hun wapens selfies maakten, waarvan de locatie uiteraard direct gepeild werd en ze inderdaad kanonnenvoer werden.

Jan
Jan
2 jaren geleden

Mensen met gezond verstand die weten allang hoe de staatsmedia werkt voor die gene die het niet zien kijkt alleen maar het 20 uur journaal

bert s
bert s
2 jaren geleden

“de hele wereld economie zal instorten”…Dat is nou juist het plan.

Naam*
Naam*
2 jaren geleden

Iedereen bang, arm, ziek en hongerig… DAT IS HOE DE ELITES EN HUN SLAVEN ONS KAPOT WILLEN MAKEN. WIJ zijn met meer… veel meer…. veel veel veel meer.

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x