Homepagina » Binnenland » Niburu staat klaar – De tijd van onthullingen is NU
Niburu staat klaar

Niburu staat klaar – De tijd van onthullingen is NU

Na 11 bewogen jaren met Niburu en SOPN vanaf 2002 kunnen we nu zeggen dat we klaar zijn. We hebben getracht zoveel mogelijk mensen inzichten te geven over de situatie op aarde en daarbuiten.

Natuurlijk was er veel ongeloof en hebben we veel kritiek gehad op onze bekendmakingen als onafhankelijk persbureau.

Velen hebben tientallen jaren van hun leven besteed aan gedegen onderzoek. Inmiddels is het 2013 en hebben we bewijs niet meer nodig. Dat komt nu van alle kanten op de mensen af, als ze het tenminste willen zien. Velen wachten nog steeds op bewijs via onze media. Wij weten inmiddels dat men die hoop in de huidige situatie vrijwel kan laten varen. Ons advies: volg je eigen gevoel en de feiten.

De mensen (meest bedreigde diersoort) en de aarde zijn in beweging en het kan maar één kant op. Cover-ups lopen tegen hun eind en degenen die zich blijven verstoppen voor de waarheid dienen stappen te nemen in hun eigen belang en dat van hun naasten.

Laten we nog even de feiten op een rij zetten waar wij ‘slaven’ niets van mochten weten. Beseft u dat deze kennis en feiten slechts bekend waren bij een zeer beperkte groep en overheden en media hier ver bij vandaan werden weggehouden. Niburu.nl hield stand door de liefdevolle hulp van duizenden Nederlanders en Belgen tegen dit energetische bolwerk.

 • Er is buitenaards contact vanuit vele realiteiten (dimensies) en er worden dagelijks wereldwijd tienduizenden meldingen gedaan over de aanwezigheid van deze universele wezens met hun schepen die ons hebben behoed voor nog grotere rampen. Dit is o.a. bevestigd door premier Medvedev, het Russische ministerie van Defensie en duizenden piloten , militairen en wetenschappers. Steven Greer met Sirius, Stephen Bassett met de Citizin Hearing en Coen Vermeeren van de TU Delft hebben het voortouw genomen om dit nu recht te zetten. Honderden miljoenen wereldburgers werden genegeerd en voor gek verklaard.

Waarom wij het niet mochten weten heeft te maken met de kennis over vrije energie, onze gezondheid en de universele inzichten die iedereen begrijpt als deze buitenaardse aanwezigheid bekend wordt gemaakt.

 • Er zijn fysieke ingangen bij onze polen. Onze aarde is hol en wordt bewoond. Deze ingangen zijn ook te vinden bij de andere planeten in ons zonnestelsel.
 • Er bevindt zich een extra planeet in ons zonnestelsel met in zijn kielzog een aantal manen. Het handelt hier om planeet Nibiru, ook wel Niburu, maar is verder onder vele namen bekend. Deze planeet zou zich aan de mensheid vertonen op het moment dat het bewustzijn dit toelaat. Meldingen uit de hele wereld komen nu binnen over een second sun die door velen wordt gezien. Ook in Nederland en bij het KNMI. Planet X is naar onze mening iets anders dan Niburu.
 • Volledig gezond zonder beïnvloeding met de Schumann-resonantie vanuit oude verstopte kennis. In combinatie met onderstaande afbeelding (die plotseling vanaf 1940 verdween uit vrijwel alle medische boeken) is het mogelijk om je zelfgenezend vermogen te activeren. In onze aardse ruimteschepen is een Schumann Device aanwezig en zonder deze verbinding (hartslag van de aarde) is het voor onze astronauten onmogelijk om te functioneren of te overleven.
 • De kennis die o.a. Tesla en de buitenaardsen ons bieden. Vrije en natuurzuivere energie.
 • We worden gemanipuleerd en de meesten hebben er absoluut geen weet van. Onder andere via geld, misleiding, chemtrails, E-nummers , genetisch gemanipuleerd voedsel, straling (UMTS, Wi-Fi) en dubieuze medicatie, wordt de mensheid in angst gehouden. Mind control vindt de gehele dag plaats op vele manieren. Als grootste klokkenluidersorganisatie met SOPN en Niburu.nl hebben wij hier maximaal mee te maken gehad en gezien hoe velen zich door angst en geldproblemen weer in de matrix lieten vangen. Het meest bizarre is dat degenen die op de hoogste posities zitten in het publieke domein het meest worden gemanipuleerd. Politiek en media zijn daarom absoluut onbetrouwbaar.

Nieuwe Gezondheid

Na 2012 en het noodgedwongen vertrek uit Soest is onze situatie en van vele collega’s er niet beter op geworden. Op alle mogelijke manieren is getracht om klokkenluiders verder het zwijgen op te leggen. Dit heeft verder geen zin meer nu ons nieuws na 11 jaar is bevestigd.

Intern bereiden we ons nu voor op de onthullingen en verdere energetische veranderingen op aarde en proberen zo goed mogelijk onze lezers te begeleiden door deze achtbaanrit naar de volgende dimensie. Wij functioneren vanuit rust en overzicht en gebruiken daarvoor de beschikbare universele kennis met de Schumann-resonantie. Dit is de sleutel naar rust, soevereiniteit, overzicht, focus en het zelfgenezend vermogen.

Wat de meeste mensen nog niet beseffen is dat de energieveranderingen ons DNA weer hebben geactiveerd waardoor onze innerlijke kennis wordt getriggerd. Het behoeft nu alleen nog te worden ondersteund met de juiste feiten en informatie.

We voelen innerlijk dat we vrijwel allemaal zitten te wachten op de algehele bekendmaking dat we niet alleen zijn. Met elkaar kunnen we deze aankondigingen versnellen als de energie en focus met de juiste intentie op dit onderwerp worden gericht.

De cover up is voorbij…Nu is het aan ons. Welke keuze maak jij?

Redactie Niburu

Medebewoners op aarde verbonden met alles en iedereen uit diverse hoeken van het universum. Nu tijdelijk gestationeerd op planeet aarde om de mensen voor te bereiden op de grootste stap in onze evolutie en om van de aarde weer een prachtige ster te maken.

Geen zorgen, Liefde is de uiteindelijke winnaar

Nog één ding! Waarvoor hopelijk algemeen begrip!

Vrijwel belangeloos en met de juiste intentie hebben we met plezier en toewijding openheid willen brengen in het grote eindspel op aarde. Met de hulp van velen die ons vrijwillig hebben ondersteund en degenen die via donaties ons financieel hebben bijgestaan hebben we het gered tot nu. Op dit moment zijn de kosten om alles goed te laten functioneren niet meer op te brengen. We hebben noodgedwongen een aantal activiteiten moeten stoppen om ons nu volledig op het nieuws te concentreren.

Via Niburu.nl, radio en tv willen we dit tot u laten komen. De kosten hiervoor bedragen duizenden euro’s per maand. Wij zijn niet in staat dat te creëren voor het aantal mensen dat dit tot dusver mogelijk heeft gemaakt. Het mag niet zo zijn dat klokkenluiders de mond wordt gesnoerd!

U kunt ons helpen. Wij willen graag onze kennis verspreiden en met u in contact komen in het land. Wij zijn te boeken voor presentaties en zoeken locaties in Nederland en België. Mocht er bij sommigen nog wat financiële ruimte zijn dan kunt u doneren door te drukken op de donatieknop.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid te doneren via een bankoverschrijving.

4396364 – Stichting Niburu
IBAN: NL37INGB0004396364
BIC: INGBNL2A

Het team van Niburu dankt u bij voorbaat hartelijk voor uw steun! Over enkele dagen wordt een update gegeven over de stand van zaken.Vond je deze informatie belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

125 reacties

 1. [quote name=”Bartje”]De koek is gewoon op. Over en sluiten. Eind 2012 is er niks gebeurd, er zijn nog altijd geen UFO’s gelandt, Niburu heeft gefaald met de verkiezingen (was ook te verwachten), ze zijn uit hun huis gezet, niemand heeft nog interesse in SaLuSa (die zich ook niet meer laat horen en/of zien), geldactie voorzie ik ook als faalactie, Niburu kan amper nog de serverkosten betalen (daarom die geldactie… waarom toch?)

  ADMIT IT: IT’S ALL OVER! They won, you lost![/quote]

  Dat zou jij wel heel graag willen he? Maar helaas… Niburu is er nog steeds en ook jij kunt nog steeds je mening geven, of een bijdrage leveren, door alleen al positief te zijn. Alleen jammer dat dit laatste niet gebeurt en ondertussen de zaak kennelijk toch gevolgd wordt? Jij denkt dus dat de ÚFO’ s niet geland zijn, vanwege Niburu? Beetje rare bewering, vindt je zelf ook niet? We mogen blij zijn, dat Niburu bestaat, als je leest hoe zaken in de doofpot worden gestopt, wat normaal niet in de media te lezen was en is. Dat is Niburu ook namelijk. Een klokkeluider, die het liefst om zeep wordt geholpen, door mensen zoals jij en Wesley b.v. Wat bedoel je met: ‘ It’ s over they won ‘? Het begint nu pas, zul je bedoelen.

  1 likes
 2. ja hoor , gaan we weer ? Ik dacht dat het klaar was met de mooie beloftes na de grote flop van 21-12-12 ?

  0 likes
 3. Faride Varkevisser

  Bedoelen jullie nu dat jullie moeten stoppen met de site?
  Dat zou toch wel vreselijk jammer zijn.

  Als het zo moet dan is het natuurlijk klaar, maar is geld de reden?
  Kan ik iets doen afgezien van het geld wat ik zelf ook niet heb namelijk?

  0 likes
 4. mooi gezegd

  0 likes
 5. Jozef de Veuster

  jullie hebben toch vrije energie?
  Dan kan geld toch geen probleem zijn?

  0 likes
 6. Al het bovenstaande is denk ik al ruim bekend bij de meesten ,bij mij tenminste wel.Toch zie ik niet in waarom er een soort van ‘officieel’ bekenmaking moet komen alles wordt dan wel vanzelf duidelijk , de trilling verhoogd rap, kennis diep van binnen wordt geactiveerd,ben niet zo van; ”kom maar buitenluitjes(buitenaardsen) en bemoei je maar efkes met onze zaken”.De Tesla kennis ís al voorhanden en apparaten al in de maak.(voor zolang we dat nog nodig hebben), zelfgenezend vermogen heb ik al mogen ervaren ,nee joh de aardemensen redden het best zelf ,(we moeten het sowieso zelf doen).Wie zit er nu op te wachten om van de regen in de drup te belanden ;-)Laat je niet wijs maken dat we inner of buitengaatsen nodig hebben.

  0 likes
 7. Neem t allemaal maar met een korreltje zout. Sommige punten zoals buitenaardsen en vrije energie…okay vind ik goed! Maar de rest is weer enorm zweverig, New Age-achtig en fantasievol. Hollow Earth en “Second Sun”, complete onzin, onrealistisch en niet te bewijzen aangezien alle bewijzen en kennis die we hebben van astronomie, geologie, natuurkunde en scheikunde het tegendeel bewijzen. En natuurlijk zijn er dingen die mensen niet weten (wel of niet terecht), maar de wereld is echt niet één grote samenzwering zoals velen hier denken. Je moet altijd kritisch zijn, feiten zoeken en bewijzen vinden voordat je wilde claims gaat doen. Anders ben je niets meer dan een gelovige van de oude stempel met een bijbel in de binnenzak die gelooft dat god de wereld heeft geschapen in 6 dagen. Je gelooft ook niet in kindersprookjes, de tanden fee of Sinterklaas; waarom dan wel in zoiets als een ‘Hollow Earth’ of een ‘Second Sun’? Voel je vrij om te reageren. 🙂

  0 likes
 8. Jammer, dat Niburu stopt. Ik vind de site van jullie amusant, soms interessant. Ik heb nu niet het gevoel gehad dat er veel zaken zijn die aantoonbaar disclosed zijn. Wat ik wel belangrijk vind is het ongecensureerde ‘nieuws’.
  Jammer voor enkele Niburu mensen is dat SOPN geflopt is. Ik heb deze partij onder met haar voorzitter op tv gezien; koddig stukje Hollands glorie.
  Bedankt Niburu!

  0 likes
 9. Nou! Ik was me aan jullie gaan hechten. De enige site waarvan ik wist dat ik die, en jullie, kon vertrouwen.
  Maar zo gaat dat met eerlijk en echt nuttig werk. Kijk maar naar de vrijwilligerswereld. Al het menselijke werk wordt op de hoop ‘nutteloos’, niet financieel gehonoreerd, geschoven. De wereld staat echt op z’n kop.
  En wat kun je in deze situatie zeggen? Dank je wel, heel heel erg bedankt. Wat zal ik jullie missen. Ik wens jullie het beste van het beste, samen met de hele mensheid.
  Helaas door de bijstand geen ruimte tot ondersteuning. Ook dat hebben ze goed geregeld. Wellicht staat er een suikeroompje op.
  Met liefde en een hartegroet, Linda. Hè bah, ik moet er zelfs om huilen…

  0 likes
 10. Niburu zei: Velen wachten nog steeds op bewijs via onze media. Wij weten inmiddels dat men die hoop in de huidige situatie vrijwel kan laten varen.’
  -waarom start je dan zo’n chemtrail aktie ? Dat loopt dan ook op niets uit.
  Niburu zei:Vrije en natuurzuivere energie.’
  -lang niet alles in de natuur is gezond. De grootste vergiften komen uit de natuur. En drinkbaar water is hier niet eens te vinden.
  Niburu zei:Het handelt hier om planeet Nibiru.’ Extinction Level Event Nibiru Is Near = ELENIN.

  0 likes
 11. Laat het gebeuren als jullie durven !
  laat de schepen komen als eerste in nederland en later wereld wijd .

  ik wist al lang dat er iets gaande was – mensen gedragen allemaal anders dan hoe vrolijk ik zelf ben. ik praat elke dag blij en de messte mensen denken meestaal aan kut leven dit en dat en ik juist niet . kijken of er eens keer wat gebeurd met aliens naar ons toe – ben het wachten beu van die aliens gebeuren .

  0 likes
 12. Er staat nergens dat Niburu stopt.

  0 likes
 13. Beste redactie,
  Ongelooflijk bedankt voor alle informatie het zoekwerk en open mind voor wat de wereld beweegt. Bij velen zijn bij vele zaken de schellen van de ogen gevallen. Voor hen die het wensen, blijven ze daar in onwetendheid. Alles is de eigen keuze geweest in de vorm van de evolutie van de persoonsgebonden ziel. Het gaat jullie goed, bedankt! H.G. Odette

  0 likes
 14. koekoek

  0 likes
 15. [quote name=”Octane”]Niburu zei: Velen wachten nog steeds op bewijs via onze media. Wij weten inmiddels dat men die hoop in de huidige situatie vrijwel kan laten varen.’
  -waarom start je dan zo’n chemtrail aktie ? Dat loopt dan ook op niets uit.

  Dat is een actie onafhankelijk van Niburu, Octane. Ze hebben daar alleen de aandacht op gevestigd.

  0 likes
 16. Trouwe bezoekster

  Bedankt voor al die jaren die jullie hebben geïnvesteerd in de bekendmaking van alle verborgen nieuwsfeiten. Menigeen heeft zijn mening al snel klaar, maar we moeten toch echt toe geven, dat er na 21 december 2012 veel is verandert en er gaat nog veel meer veranderen. Je kunt al dit nieuws zien als iets veranderend of je kunt je er voor afsluiten. En dat de meeste nog de normale mediaberichten geloven. Dat is geheel hun eigen keuze. Maar ik heb veel aan jullie gehad en daarvoor ben ik dankbaar. Verder is nog meer dan genoeg informatie op het internet te vinden. Je moet alleen voor open staan, en het kaf van het koren scheiden.
  Nogmaals bedankt en het gaat jullie goed.

  0 likes
 17. [quote name=”Roy28″]Laat het gebeuren als jullie durven !
  laat de schepen komen als eerste in nederland en later wereld wijd .

  ik wist al lang dat er iets gaande was – mensen gedragen allemaal anders dan hoe vrolijk ik zelf ben. ik praat elke dag blij en de messte mensen denken meestaal aan kut leven dit en dat en ik juist niet . kijken of er eens keer wat gebeurd met aliens naar ons toe – ben het wachten beu van die aliens gebeuren .[/quote]
  Blijf maar vrolijk Roy. We vervullen allemaal verschillende rollen in het theater dat dit leven is.

  0 likes
 18. @7Sven: Voor mij was de SOPN juist de eerste partij waar ik echt achter kon staan. Ik vind dat Johan het heel goed gedaan heeft maar helaas heeft hij veel te weinig media aandacht gekregen. Echt jammer dat de SOPN geen zetels heeft gekregen.

  0 likes
 19. Nog één vraag Niburu, als ik die via deze weg kan stellen.
  De kop van dit artikel is ‘Niburu staat klaar’, terwijl het artikel meer valt onder ‘niburu is klaar’. Hoe moet ik dat zien?

  0 likes
 20. Beetje vaag stuk.

  0 likes
 21. Vooral doorgaan zou ik zeggen en aan degenen die het beu zijn ‘te wachten op disclosure’. Als je gelooft dat je aan het wachten bent is dat wat je ervaart. Voor wie buitenaardsen echt wil ontmoeten raad ik aan je te verdiepen in de protocollen van Dr. Steven Greer. Voor mij is het geen kwestie van wachten totdat de overheid, die altijd overal als laatste mee is, toegeeft dat ze meer weten… Als je je goed informeert via met name het Internet dan weet je dat disclosure al een paar jaar gaande is. Getuige het aantal klokkenluiders dat online zijn verhaal doet de laatste 5 jaar. We zijn geen slachtoffers die gered moeten worden door buitenaardsen. We zijn soevereine zielen die een menselijke ervaring hebben en familie in een grote universele samenleving. Ik heb geen politicus nodig om mij te bevestigen wat ik al weet. Ik heb geen politicus nodig die de rest overtuigd van de aanwezigheid van buitenaardsen. Zoals iemand terecht zei, we hebben allemaal onze rol te spelen…

  0 likes
 22. Waar hebben jullie het over.. Er staat nergens dat ze ophouden 🙂

  0 likes
 23. Meeste artikelen worden ‘gewoon’ van elders geplukt. Prima overigens.
  Verder wil ik best meegaan met de meeste beweringen. Maar keiharde bewijzen mis ik helaas in de meeste gevallen.
  Waarom zitten ‘we’ te wachten om te horen dat we niet alleen zijn ? Dat ‘weten’ we toch eigenlijk al ?!

  0 likes
 24. Er zijn fysieke ingangen bij onze polen. Onze aarde is hol en wordt bewoond. Deze ingangen zijn ook te vinden bij de andere planeten in ons zonnestelsel.

  hier stopte ik met lezen.
  jammer.

  0 likes
 25. niburu zegt: “Medebewoners op aarde verbonden met alles en iedereen uit diverse hoeken van het universum. Nu tijdelijk gestationeerd op planeet aarde om de mensen voor te bereiden op de grootste stap in onze evolutie en om van de aarde weer een prachtige ster te maken.”
  allemaal goed en wel maar dit is dan buiten de islamisering van de westerse wereld gerekend, wat een achteruitgang is op gebied van liefde en enlightment…open your eyes…

  0 likes
 26. Gaan jullie dit echt menen, gaan jullie stoppen met dit bewustmakend nieuws? Het nieuws waar steeds meer mensen behoefte aan hebben, zeker opgewezen worden door de vertrouwde Niburu bezoekers. Helaas kan ik niet financieel bijdragen, had het anders zeker gedaan.Is er niet een aktie om per Niburu bezoeker 10 euro te laten storten zodat wij met z’n allen een kleine bijdrage kunnen leveren.Het zal een dagelijks gemis worden, van jullie en van de uiteenlopende reacties.
  Team van Niburu, BlIJF ALSJEBLIEFT BESTAAN. Slaap er nog een nachtje over 😉

  0 likes
 27. [quote name=”Linda”]Nog één vraag Niburu, als ik die via deze weg kan stellen.
  De kop van dit artikel is ‘Niburu staat klaar’, terwijl het artikel meer valt onder ‘niburu is klaar’. Hoe moet ik dat zien?[/quote]
  ”Niburu staat klaar” om de boel om te gooien! Het is NU de hoogste tijd dat ieder zijn/haar èigen benen gaat staan, om niet meer afhànkelijk te zijn ..er is ons al zoveel ‘voorgekauwd’ in de afgelopen jaren, en wie het nu nòg niet snapt..let it be! Het is de hoogste tijd om sámen te werken, de handen ineen te slaan, samenkomsten organiseren in groepen/jes, contacten leggen met andere groepen in Nederland. NU is de tijd van zèlf de touwtjes in handen nemen!!!
  ”Niburu is klaar” en slaat zoals zovele webmasters en spirituele centra’s ,een nieuwe weg in! Tóppie!!
  In Lak’ech

  0 likes
 28. Rasecht Berensiroop

  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Omtrent ufo’s of in deftige ruimtevaartwetenschappelijke taal extraterrstrials of het bestaan van buitenaards leven,veel ongeloof en kritiek gehad uit alle gelederen van de maatschappij moet worden rechtgetrokken op basis van waarheden en leugens.
  Extraterretrials begeven zich door het universum met ruimtetuigen waarin zich het nodige bevindt vb hun fabrieken om planeten te koloniseren en zich te vestigen, al dan niet binnen het zonnestelsel van de Aarde, zonder de Aarde hoeven te raken of te kraken…

  0 likes
 29. [quote name=”Linda”]Nou! Ik was me aan jullie gaan hechten. ..enz
  Met liefde en een hartegroet, Linda. Hè bah, ik moet er zelfs om huilen…[/quote]

  Nou ,nou nou, ze worden niet op de hoop nutteloos geschoven of iets dergelijks ze trekken het gewoon financieel niet ,maar niets is toeval het gaat zoals het moet gaan, mischien tijd om de mensen te laten begrijpen dat we al in de nieuwe tijd leven en onze éigen kracht mogen benutten toepassen, we hebben geen goeroe , kerk of buitenaardsen what ever nodig, sta in je eigen kracht het aan het handje houden tijd is voorbij de zijwieltjes mogen eraf wake up.!

  0 likes
 30. Enorm vaag stuk en in het einde gaat het allemaal weer om geld, jammer, op die manier laat je dus duidelijk zien totaal geen verschil meer te maken met de rest.

  0 likes
 31. Beste mensen van niburu,
  Ik weet dat jullie je uiterste best blijven doen om nieuws te brengen , maar ik begrijp ook dat het niet meer gaat als er geen geld meer is.
  Ik heb heeel veel info via jullie site bekeken en ben jullie zeer dankbaar dat jullie dat voor de mensheid doen ik hou van jullie en we spreken elkaar nog want het gaat allemaal goed komen dank je
  liefdevolle groet Martien.

  0 likes
 32. En toch begrijp ik even niet dat als het nu al financiele probelemen geeft om dan vervolgens met veel méér kosten (duizenden euro’s) iets op te gaan willen starten. Kansloos als dat af moet hangen van alleen donaties lijkt mij.Maar ja crisis of niet de wonderen zijn de wereld nog niet uit dus, who knows.

  0 likes
 33. Kom op Quincy. Jij ook nog even een schepje er boven op.

  0 likes
 34. days of our lives

  [quote name=”mb”]Meeste artikelen worden ‘gewoon’ van elders geplukt. Prima overigens.
  Verder wil ik best meegaan met de meeste beweringen. Maar keiharde bewijzen mis ik helaas in de meeste gevallen.
  Waarom zitten ‘we’ te wachten om te horen dat we niet alleen zijn ? Dat ‘weten’ we toch eigenlijk al ?![/quote]

  Waarom zouden die aliens slechts met onze overheden communiceren? Dat maakt ze toch op voorhand verdacht? Als ik de berichten hier mag geloven is de overheid alleen gericht op het domhouden van het volk. Er hoeft maar één UFO op de Dam te landen en het is allemaal duidelijk.

  Wat betreft planeet Niburu, holle Aarde e.a.: verwijzen naar andere, vaak suggestieve bronnen betekent nog niet dat er bewijs is geleverd!

  0 likes
 35. De mensen (meest bedreigde diersoort)….

  Hier moet je toch echt stoppen met lezen….

  Als er 1 moordzuchtig, hebzuchtig diersoort hebt is het toch wel de mens.
  Vandoor ook mensdom en dierenrijk.

  Grtz.

  Steven

  0 likes
 36. Wat ik in dit verhaal bemerk is dat Niburu eigenlijk al weet dat ze wil stoppen. Jammer is het dan om donerende te doen laten geloven dat hun geld hierbij goed besteed zal zijn!
  Wij vinden het nieuws wel elders, dan wel niet netjes vertaald naar het nederlands, maar het is hetzelfde nieuws.
  Niburu bedankt voor jullie plaatsing van de vele vertaalde artikelen, en ik zou zeggen stekker eruit!
  Groet aan allen

  0 likes
 37. Iedereen verkeerd in hun eigen situatie en heeft hun eigen visies. Niemand kan jou vertellen wat wel en niet zo is, je kan alleen zelf kijken, en zien wat er wel en niet is. interpretatie is niet belangrijk, want als je ogen open zijn, zie je de waarheid. Mensen hebben veel kritiek op niburu, maar vergeten dat niburu hun eigen visie naar buiten brengen, wat bestaat uit hun eigen interpretatie van wat er wel en niet is. Ik vindt het jammer dat mensen niet wat meer abstract kunnen kijken naar dingen, en elke keer aan een context blijven kleeven, die hun uit eindelijk alleen maar in twijfel zal brengen omdat iedereen dingen op hun eigen manier ziet en zo dus nooit “tekens” , “bewijzen” of andere dingen zullen vinden. Kijk naar je zelf, kijk naar de wereld die je om je heen creert. wees kritich, maar niet naar een ander, naar je zelf. Als je het niet eens bent met de stellingen en overtuigingen van het nirubu volk kan je beter een ander boek openslaan. wellicht je eigen boek 😉

  0 likes
 38. [quote name=”Linda”]Nog één vraag Niburu, als ik die via deze weg kan stellen.
  De kop van dit artikel is ‘Niburu staat klaar’, terwijl het artikel meer valt onder ‘niburu is klaar’. Hoe moet ik dat zien?[/quote]

  Waar haal je nu weg dat Niburu gaat stoppen ? Ik lees alleen, dat er heel veel geld nodig is, omdat alles zo vreselijk duur is. Niburu staat klaar, inderdaad… en niet zoals jij suggereert, dat Niburu inmiddels klaar is. Niburu is nooit klaar, had men er beter boven kunnen zetten. Anders vroeg men ons niet, om een financieele bijdrage immers? Dus je hoeft niet te huilen hoor Linda. Droog je traantjes maar gauw. Ga gewoon naar de bank en maak alles over zou ik zeggen 🙂

  0 likes
 39. [quote name=”Icelus”]Er zijn fysieke ingangen bij onze polen. Onze aarde is hol en wordt bewoond. Deze ingangen zijn ook te vinden bij de andere planeten in ons zonnestelsel.

  hier stopte ik met lezen.
  jammer.[/quote]
  T’ja…en tòch zul je aan het gegeven dat het zo is moeten wennen hoor! 😉

  0 likes
 40. [quote name=”kim”]Al het bovenstaande is denk ik al ruim bekend bij de meesten ,bij mij tenminste wel.Toch zie ik niet in waarom er een soort van ‘officieel’ bekenmaking moet komen alles wordt dan wel vanzelf duidelijk , de trilling verhoogd rap, kennis diep van binnen wordt geactiveerd,ben niet zo van; ”kom maar buitenluitjes(buitenaardsen) en bemoei je maar efkes met onze zaken”.De Tesla kennis ís al voorhanden en apparaten al in de maak.(voor zolang we dat nog nodig hebben), zelfgenezend vermogen heb ik al mogen ervaren ,nee joh de aardemensen redden het best zelf ,(we moeten het sowieso zelf doen).Wie zit er nu op te wachten om van de regen in de drup te belanden ;-)Laat je niet wijs maken dat we inner of buitengaatsen nodig hebben.[/quote]
  Als alle ‘hogere intelligenties’ ons niet hadden bijgestaan..waren wij er uberhaubt niet meer geweest, t’ja, wij zijn een zeer arrogant volkje hoor!

  0 likes
 41. Na al die jaren met perceptuele imaginatie van een gedeeltijke waarheid? Zou het niet adequaat zijn om de leugen van deze realiteit absoluut op het prikbord te zetten???? Van die laaghartige idioten die zich boven alle andere stellen? Die een millenia een leugen naleven voor een rotte ziel, die geen toekomst heeft??? Die elke vorm van een algemene toekomst van zelfrealisatie achter zich laten voor een incestieus nageslacht???? Ik zou zeggen, jullie zijn méér Belgisch dan jullie zich ooit kunnen inbeelden, LAF!!!

  0 likes
 42. [quote name=”kim”][quote name=”Linda”]Nou! Ik was me aan jullie gaan hechten. ..enz
  Met liefde en een hartegroet, Linda. Hè bah, ik moet er zelfs om huilen…[/quote]

  Nou ,nou nou, ze worden niet op de hoop nutteloos geschoven of iets dergelijks ze trekken het gewoon financieel niet ,maar niets is toeval het gaat zoals het moet gaan, mischien tijd om de mensen te laten begrijpen dat we al in de nieuwe tijd leven en onze éigen kracht mogen benutten toepassen, we hebben geen goeroe , kerk of buitenaardsen what ever nodig, sta in je eigen kracht het aan het handje houden tijd is voorbij de zijwieltjes mogen eraf wake up.![/quote]
  Dat is ook waar Kim. Maar het een hoeft het andere niet uit te sluiten. Het is afscheid nemen, en ik heb er dan behoefte aan om dat ook even echt te doen.:)

  0 likes
 43. Chris van Kalken

  [quote name=”Icelus”]Er zijn fysieke ingangen bij onze polen. Onze aarde is hol en wordt bewoond. Deze ingangen zijn ook te vinden bij de andere planeten in ons zonnestelsel.

  hier stopte ik met lezen.
  jammer.[/quote]

  Dit deed voor mij de deur ook dicht, inderdaad jammer.

  0 likes
 44. Is onze aarde hol?Zonder vloeibare ijzeren kern was er geen magnetisch veld geweest, en ook geen mens!Nog dier!nog plant, omdat de straling van de zon dan dodelijk voor ons wordt.

  0 likes
 45. [Inmiddels is het 2013 en hebben we bewijs niet meer nodig.]

  En daarmee is dus direct aangetoond dat de vele beweringen die op deze site worden gedaan niets met feiten te maken hebben maar gewoon geloof zijn.

  Het is dus niets meer dan een religie.

  0 likes
 46. [quote name=”Rolling Stone”][quote name=”Linda”]Nog één vraag Niburu, als ik die via deze weg kan stellen.
  De kop van dit artikel is ‘Niburu staat klaar’, terwijl het artikel meer valt onder ‘niburu is klaar’. Hoe moet ik dat zien?[/quote]
  Waar haal je nu weg dat Niburu gaat stoppen ? Ik lees alleen, dat er heel veel geld nodig is, omdat alles zo vreselijk duur is. Niburu staat klaar, inderdaad… en niet zoals jij suggereert, dat Niburu inmiddels klaar is. Niburu is nooit klaar, had men er beter boven kunnen zetten. Anders vroeg men ons niet, om een financieele bijdrage immers? Dus je hoeft niet te huilen hoor Linda. Droog je traantjes maar gauw. Ga gewoon naar de bank en maak alles over zou ik zeggen :)[/quote]
  Ik maak dat hieruit op: ‘Na 11 bewogen jaren met Niburu en SOPN vanaf 2002 kunnen we nu zeggen dat we klaar zijn.’
  Van het geld dat zij nodig hebben stel ik me voor dat daar een aantal mensen van betaalt moeten worden voor cursussen en lezingen. Hun toegangsprijzen zijn bijzonder laag, wat het voor iedereen mogelijk maakt deel te nemen. Maar ik kan het fout hebben.

  0 likes
 47. Aan Lampje en Chris van Kalken

  Op Hetgrotereplaatje.nl staan info en foto’s over de holle aarde. Het heeft bij mij ook even geduurd hoor, voor ik dat een plaats kon geven. De verandering van besef is even groot als die van een platte naar een ronde aardbol.

  0 likes
 48. [Op alle mogelijke manieren is getracht om klokkenluiders verder het zwijgen op te leggen.]

  op wat voor manieren dan precies?

  Want heel de dag een beetje flierefluiten, mediteren en stukjes tikken levert geen geld op. Als je dan vervolgens je rekeningen niet kunt betalen en je pand moet verlaten heeft volgens mij weinig met tegenwerking te maken, maar alles met je betalingsverplichtingen niet na komen.

  Ben benieuwd of deze reactie er door komt.

  0 likes
 49. [quote name=”Lil”][quote name=”kim”]Al het bovenstaande is denk ik al ruim bekend bij de meesten ,bij mij tenminste wel.Toch zie ik niet in waarom er een soort van ‘officieel’ bekenmaking moet komen alles wordt dan wel vanzelf duidelijk , de trilling verhoogd rap, kennis diep van binnen wordt geactiveerd,ben niet zo van; ”kom maar buitenluitjes(buitenaardsen) en bemoei je maar efkes met onze zaken”.De Tesla kennis ís al voorhanden en apparaten al in de maak.(voor zolang we dat nog nodig hebben), zelfgenezend vermogen heb ik al mogen ervaren ,nee joh de aardemensen redden het best zelf ,(we moeten het sowieso zelf doen).Wie zit er nu op te wachten om van de regen in de drup te belanden ;-)Laat je niet wijs maken dat we inner of buitengaatsen nodig hebben.[/quote]
  Als alle ‘hogere intelligenties’ ons niet hadden bijgestaan..waren wij er uberhaubt niet meer geweest, t’ja, wij zijn een zeer arrogant volkje hoor![/quote]

  Sja als je dat gelóven wilt. Ik kan ook van alles beweren.

  0 likes
 50. De Aarde is inderdaad hol, kijk maar op http://www.hetgrotereplaatje.nl/hollow-earth.html

  en nog vele andere bronnen op het internet…

  hier stopte ik met lezen.
  jammer.[/quote]

  Dit deed voor mij de deur ook dicht, inderdaad jammer.[/quote]

  0 likes
 51. Het is een beetje jammer dat er weer zoveel kritiek los komt na zo’n artikel, alles is te vinden over wat er op Niburu staat , deze site maakt het makkelijker om verder te zoeken als je wilt , je kan natuurlijk wel blijven voorkouwen maar het feit blijft als we nu nog niet wakker zijn over wat er in de wereld gaande is dan lijkt het me waarschijnlijk dat we niet meer wakker worden.
  Niburu heeft geprobeert om een steentje bij te dragen aan dat feit.
  Als ze stoppen kan ik me daar wat bij voorstellen ,geen idee of ze het gevoel hebben hun doel voorbij te zijn geschoten , als ik sommige reactie’s lees hier dan kan ik me dat gevoel voorstellen , verdeeldheid is niet ik denk anders dan jij maar ik maak je belachelijk of zal mijn gelijk aan je bewijzen.Beetje waar alle conflicten op gebaseerd zijn . Beste Niburu ik vind dit artikel goed het laat zien waar jullie op dit moment staan , mensen dit is wat we hebben geprobeert,hoort hoort zegt het voort .Er is zoveel meer onder de zon dat het bijna onmogelijk is om het niet meer te zien.

  Ik bedank Niburu voor hun inzet al die jaren en ondersteun welke richting ze besluiten op te gaan.

  Dit is een Niburu waardig artikel.

  0 likes
 52. De tekst om van de aarde weer een prachtige ster te maken, klopt ook niet.Een ster is namelijk een zon, en geen planeet,zoals de aarde is.

  0 likes
 53. [quote name=”Suus”]Het is een beetje jammer dat er weer zoveel kritiek los komt na zo’n artikel…[/quote]

  Het zegt denk ik iets over hoe levensvatbaar Niburu.nl op dit moment is.
  Vergeet niet dat de mensen die hier posten in principe doelgroep zijn, en als zelfs je doelgroep zich niet (meer) kan vinden in wat je biedt dan is het misschien tijd om te stoppen of om je koers te wijzigen.

  0 likes
 54. Het idee dat een website de boel of zaken aan het rollen brengen is heel niet geloofwaardig immers er is een communicatie kloof en het ontbreken van een leef inrichting / gemeenschappelijk belang. Dit laatste heeft te maken met onmacht de regels in dit land welke geen alternative ( traditionele) invulling toestaat omver te werpen . Dit valen komt omdat het land niet van iedereen is maar van een enkeling met macht , wet, politie en leger, door het het systeem van grondbezittingen en verkeerde essentie van het leven .

  In het midden van deze chaos regels hopen de echte mensen een verlosser te vinden die hun belang dient Deze moet , leuk of niet, een middenkoers volgen en een kloof die er tussen geloof en een dood en waangeloof, wetenschap en creativiteit te overbruggen door het bewijs te leveren dat er veel rotsooi leeft in de wereld van het geloof en kennis . Wat ik zeg is laten we ons kritisch opstellen met alles wat je overtuiging was, omdat alles misleiding is tov je werkelijke afkomst en lichamelijke vorm. Voorbeeldje u moet dit kopen of dat om dat het beter is dan niks, dit is allemaal deel van een grotere leugen om u eigen persoonlijkheid te laten hoereren met de ledigheid der dingen en zo de aard van uw vrije keuze uit te wissen. Instabiel rentmeesterschap die tot doel heeft mensen vreemden van elkaar te blijven houden dmv zgn zinvolle uitvindingen en beestachtige (dierlijke volgzaamheid) dmv een zo groot mogelijke onvrije (flauwekul) wereld religie die met schuld als stok achter de deur, een prachtig middel in handen heeft om altijd gelijk te hebben.

  0 likes
 55. days of our lives

  [quote name=”Wesley”][Op alle mogelijke manieren is getracht om klokkenluiders verder het zwijgen op te leggen.]

  op wat voor manieren dan precies?

  Want heel de dag een beetje flierefluiten, mediteren en stukjes tikken levert geen geld op. Als je dan vervolgens je rekeningen niet kunt betalen en je pand moet verlaten heeft volgens mij weinig met tegenwerking te maken, maar alles met je betalingsverplichtingen niet na komen.

  Ben benieuwd of deze reactie er door komt.[/quote]

  De oude situatie heeft aangetoond niet levensvatbaar te zijn, maar toch wil men weer een groot pand met een grote tuin?

  Er zijn overigens wel sites die geld verdienen, ook met berichten van deze strekking. Ze brengen het vaak wel met een knipoog en zijn niet stellig.

  Je moet nogal veel lef hebben om te beweren dat zwaartekracht niet bestaat (holle aarde) en dat er een planeet met enkele manen is, die alleen op het zuidelijk halfrond te zien zou zijn. Maar op ons zuidelijk halfrond bevinden zich wel de beste telescopen…

  De verering van Ancient Aliens waarin alle grote bouwwerken aan aliens worden toegeschreven is m.i. een grote belediging voor de capaciteiten van de mens. Wij zijn nietig en kunnen niets. Toch hebben wij ook gebouwen van honderden meters hoogte hier staan.

  0 likes
 56. http://www.youtube.com/watch?v=pfB1qcJ8qGc
  zoek, zoek, zoek en gij zult vinden…

  0 likes
 57. [quote name=”Suus”]Het is een beetje jammer dat er weer zoveel kritiek los komt na zo’n artikel, alles is te vinden over wat er op Niburu staat [/quote]
  Dat je er iets over kan vinden maakt het nog niet waar. Iedere idioot kan van alles beweren, en als hij dat op internet doet is het dus ook voor ons terug te vinden.

  Maar dat maakt het nog niet waar. Zonder ondersteunend bewijs blijft het bij wilde verhalen.

  0 likes
 58. [quote name=”Wesley”][Op alle mogelijke manieren is getracht om klokkenluiders verder het zwijgen op te leggen.]

  op wat voor manieren dan precies?

  Want heel de dag een beetje flierefluiten, mediteren en stukjes tikken levert geen geld op. Als je dan vervolgens je rekeningen niet kunt betalen en je pand moet verlaten heeft volgens mij weinig met tegenwerking te maken, maar alles met je betalingsverplichtingen niet na komen.

  Ben benieuwd of deze reactie er door komt.[/quote]
  Tjonge, Wesley. Hij is erdoor hoor. Ik heb maar een heel klein beetje meegekregen door de jaren heen van wat met klokkeluiders gebeurde. Ontslag, dwars gezeten worden, geen uitkeringen, valse rechtszaken. Werkelijk zulke mensen het leven onmogelijk maken. Er zullen er heel wat zijn die daardoor gezwegen hebben, wat natuurlijk precies de bedoeling was.

  En jij behoort kennelijk tot die groep die vrijwilligerswerk niet hoog aanslaan. Je durft het zelfs belachelijk te maken. Heel sneu voor je.
  Je haalt bovendien een paar dingen door elkaar: klokkeluiders die overal kunnen zitten en de financiën van Niburu, die dat kennelijk met heel weinig geld voor elkaar kregen.

  0 likes
 59. [quote name=”Linda”]Aan Lampje en Chris van Kalken

  Op Hetgrotereplaatje.nl staan info en foto’s over de holle aarde. Het heeft bij mij ook even geduurd hoor, voor ik dat een plaats kon geven. De verandering van besef is even groot als die van een platte naar een ronde aardbol.[/quote]
  Als u het een plaats heeft gegeven wil u mij dan even het magnetisch veld van de aarde verklaren?En de verschuiving van dit magnetisch veld wat gaande is?Zie ook even wikipedia onder ompoling.Zie ook reactie #43. http://nl.wikipedia.org/wiki/Omkering_van_het_aardmagnetisch_veld

  0 likes
 60. Verandering komt van binnen uit bij je zelf, en niet door te strijden tegen iemand anders zijn duistere binnenkant.

  Wees een voorbeeld voor anderen dat is eigenlijk het enige wat je kan doen om deze wereld te veranderen.

  0 likes
 61. Ze zeggen niet dat ze stoppen, maar de kans is er wel.
  Dan vind ik het toch heel jammer voor die groep mensen die hier altijd kwamen om de boel af te zeiken, mensen belachelijk maken, afkraken enz., want zij weten het veel beter, net of je daar op zit te wachten.
  Nu moeten ze misschien weer wat anders zoeken, vervelend, het was net zo leuk.

  0 likes
 62. Ik vind het jammer dat er zoveel meningen en ego,s aanwezig zijn in de reactie,s op deze berichtgeving. Niburu heeft onderzoek gedaan en oordeelt niet, maar spreekt uit ervaring. Nogmaals jammer dat iedereen zich niet verdiept in alles wat er gaande is maar klakkeloos aanneemt de waarheid te kennen zonder gedegen onderzoek.

  0 likes
 63. Gaan ze nou stoppen met de site/berichtgeving of niet?

  Ik ben het eens met Suus. Kritisch zijn is altijd goed, dat is wat Niburu ook beaamt. Elkaar afzeiken om het eigen gelijk te halen is ,naar mijn mening, ….. tja , ik wil er eigenlijk geen woorden -dus energie- aan verspillen.

  Bedankt Niburu voor de jarenlange bewustmakende berichtgeving en aanzetting tot (zelf)onderzoek! (mochten jullie echt stoppen)

  0 likes
 64. Aan alle lezers hier! art teken de petitie stop chemtrails.En dat vlak voor de Bildenberg conferentie is geplaatst in opdracht of (toeval bestaat niet)Van af moment van plaatsing zit de gehele lucht potdicht en de trails vliegen rond je oren,daarbij komt nog dat er nu openlijk in de krant staat dat er 6.5 miljard mensen te veel op deze planeet zijn..Dus moeten die maar verdwijnen.En de massa slaapt gewoon verder.en zitten nu te verbranden in een totaal geblokte zon.hopelijk komt die kil shot van de zon gauw .terug naar de oertijd.Wakker worden doen zij toch niet.

  0 likes
 65. Het is toch frapant…eerst komt david icke met een oproep, hij wil een t.v station opzetten om DE waarheid te brengen en is daarvoor nodig: geld.
  Nu niburu, die zegt DE waarheid te bezitten en ze zijn nodig: geld.
  Politici zeggen DE oplossingen te hebben, wat zijn ze nodig: geld….
  Het begint echt enorm te stinken hier, hoewel het spreekwoord zegt: geld stinkt niet.
  Hoe moeten mensen dingen als: vrije energie, vrije technologie, buitenaardse intelligentie en andere wereldverbeterende “zaken” nou serieus nemen als het steeds terugkomt op: geld?
  Het is in elk geval duidelijk, we hebben als mensheid maar 1 probleem: alles draait om geld….
  Vooral de manier waarop er om geld wordt gesmeekt, eerst een hele hoop info, waarbij ze zichzelf op de borst slaan en hun eigen belang onderstrepen om af te sluiten met een smeekbede. Het lijken wel luie straatmuzikanten: la la la la la….geld! Laat ik ook een duit in het zakje doen:
  Lieve mensen, ik ben jeroen sebastiaan ahlers, ik zet me al circa 20 jaar in (ben 36) voor mijn medemens en ik heb aan u allen een verzoek.
  Ik wil u vragen om dat te geven, dat iedereen (in zich) heeft. Ik wil u verzoeken dat wat iedereen heeft, aan iedere persoon te geven die u kent of tegenkomt die het nodig is: liefde.
  Liefde is gratis, geld kost levens.
  Met liefdevolle groet: jeroen

  0 likes
 66. Anton,en vrijwilligers: het is te begrijpen er zijn nog vele mensen onwetend en deze kun je dwingen. Juist omdat ze vele dingen nog niet kunnen bevatten. Er is veel gebeurd momenteel in de wereld en mensen kunnen zien dat het anders gaat, maar de machtstrijd komt ten val hoe dan ook geduld is moeilijk maar de barriere van het donker is gebroken dankzij gedachtenkracht van het Licht.Jullie hebben veel bij gedragen, om tot inzicht te komen maar de angst blijft spelen het is jammer dat velen geen verantwoording om ook jullie hierin bij te dragen had misschien als de media jullie niet als serieus net als SOPN worden genomen, maar er zijn er wel die wakker zijn en zullen helpen de mensheid te veranderen kijk maar naar Monsato wat de Media geen aandacht schenkt,ik hoop toch weer van jullie te horen en dat het beter zal gaan…
  Be love,Peace in Universal Bewustzijn…thanks Future Freedom/Aukje

  0 likes
 67. [quote name=”days of our lives”][quote name=”Wesley”][Op alle mogelijke manieren is getracht om klokkenluiders verder het zwijgen op te leggen.]

  op wat voor manieren dan precies?

  Want heel de dag een beetje flierefluiten, mediteren en stukjes tikken levert geen geld op. Als je dan vervolgens je rekeningen niet kunt betalen en je pand moet verlaten heeft volgens mij weinig met tegenwerking te maken, maar alles met je betalingsverplichtingen niet na komen.

  Ben benieuwd of deze reactie er door komt.[/quote]

  De oude situatie heeft aangetoond niet levensvatbaar te zijn, maar toch wil men weer een groot pand met een grote tuin?

  Er zijn overigens wel sites die geld verdienen, ook met berichten van deze strekking. Ze brengen het vaak wel met een knipoog en zijn niet stellig.

  Je moet nogal veel lef hebben om te beweren dat zwaartekracht niet bestaat (holle aarde) en dat er een planeet met enkele manen is, die alleen op het zuidelijk halfrond te zien zou zijn. Maar op ons zuidelijk halfrond bevinden zich wel de beste telescopen…

  De verering van Ancient Aliens waarin alle grote bouwwerken aan aliens worden toegeschreven is m.i. een grote belediging voor de capaciteiten van de mens. Wij zijn nietig en kunnen niets. Toch hebben wij ook gebouwen van honderden meters hoogte hier staan.[/quote]
  Jullie moeten samen met Bartje gezellig gaan schaken. Kan je kwaadspreken en zwart maken tot je erbij neervalt.
  En Bartje: typisch om te denken in winnaars en verliezers. Die zijn er namelijk niet. Alles is bedoeld als ervaring. En mijn ervaringen bij Niburu waren heel goed.

  0 likes
 68. days of our lives

  [quote name=”Linda”]En jij behoort kennelijk tot die groep die vrijwilligerswerk niet hoog aanslaan. Je durft het zelfs belachelijk te maken. Heel sneu voor je.
  Je haalt bovendien een paar dingen door elkaar: klokkeluiders die overal kunnen zitten en de financiën van Niburu, die dat kennelijk met heel weinig geld voor elkaar kregen.[/quote]

  Men gaat hier aan de haal met de definitie van een klokkenluider.
  Hier staan er een paar: http://nl.wikipedia.org/wiki/Klokkenluider_%28melder_van_misstanden%29#Bekende_klokkenluiders
  (kritiek op gebruik van Wikipedia a.k.a. ‘spreekbuis van de illuminati’ mag achterwege gelaten worden).

  Een klokkenluider is m.i. niet een figuur als Micha Kat, die allerlei beschuldigingen en verdachtmakingen uit, waarvan nog nooit één waarheid is gebleken. Ook het roepen dat men ons de holle aarde wil onthouden of contact met aliens geheim houdt (zonder flintertje bewijs) is ook geen klokkenluiden.

  Ik ben, naast mijn parttime baan, als vrijwilliger actief in 2 sectoren. Ik doe hand- en spandiensten in een verzorgingstehuis en hou me bezig met duurzame energie (zonnepanelen). Volgens mij zijn dergelijke activiteiten zinvoller dan roepen dat men “ons alle oplossingen bewust onthoudt”. Werken aan een oplossing is m.i. veel nuttiger dan je laven aan tendentieuze, niet onderbouwde verdachtmakingen.

  0 likes
 69. and now the time is near
  and so i face
  the final curtain
  I did it my way

  0 likes
 70. Hallelujah, eindelijk iemand die hetzelfde denkt als ik.

  [quote name=”jeseah”]Het is toch frapant…eerst komt david icke met een oproep, hij wil een t.v station opzetten om DE waarheid te brengen en is daarvoor nodig: geld.
  Nu niburu, die zegt DE waarheid te bezitten en ze zijn nodig: geld.
  Politici zeggen DE oplossingen te hebben, wat zijn ze nodig: geld….
  Het begint echt enorm te stinken hier, hoewel het spreekwoord zegt: geld stinkt niet.
  Hoe moeten mensen dingen als: vrije energie, vrije technologie, buitenaardse intelligentie en andere wereldverbeterende “zaken” nou serieus nemen als het steeds terugkomt op: geld?
  Het is in elk geval duidelijk, we hebben als mensheid maar 1 probleem: alles draait om geld….
  Vooral de manier waarop er om geld wordt gesmeekt, eerst een hele hoop info, waarbij ze zichzelf op de borst slaan en hun eigen belang onderstrepen om af te sluiten met een smeekbede. Het lijken wel luie straatmuzikanten: la la la la la….geld! Laat ik ook een duit in het zakje doen:
  Lieve mensen, ik ben jeroen sebastiaan ahlers, ik zet me al circa 20 jaar in (ben 36) voor mijn medemens en ik heb aan u allen een verzoek.
  Ik wil u vragen om dat te geven, dat iedereen (in zich) heeft. Ik wil u verzoeken dat wat iedereen heeft, aan iedere persoon te geven die u kent of tegenkomt die het nodig is: liefde.
  Liefde is gratis, geld kost levens.
  Met liefdevolle groet: jeroen[/quote]

  0 likes
 71. Jessah, als het goed is heb jij ook geld nodig, net als iedereen. dus Niburu en derest ook, alles kost geld, zolang we in het geldsysteem leven blijven we allemaal geld nodig hebben, vervelend he ? tijd om te stoppen en tijd voor een ander geldsysteem zoals basisinkomen iedereen die voldoende geld heeft om te overleven mensen zijn minder gestrest en hebben zin om te werken meteen vrolijkere collega’s inplaats van chagarijnig minder fouten mensen zijn dan meer productief. lekker makkelijk alles afzeiken, terwel niburu uiterst de best doet om mensen wakker te schudden niburu wilt ook verandering net als de meeste van ons, altans mensen steken ook graag hun kop in de zand lekker makkelijk 😉

  0 likes
 72. Dit lijkt wel zoiets als iets dat ik ken uit een boekje als Aquarius met die advertenties; ik kan zorgen dat uw geliefde terug komt…. en dan komt het hoge woord eruit… mits je er maar genoeg geld voor betaald.

  Nou ik geloof nergens meer in totdat ik het met mijn ogen zelf gezien heb. Ik sta open voor alles das duidelijk maar niet meer als het geld kost.

  Ik ben zover gevordert dat ik op mijn zorgverzekering na nergens voor verzekerd ben. Auto heb ik niet. Ik wil zelfs zover gaan dat ik niet eens meer belasting wil betalen. Ik heb het gehad met het woord geld!

  0 likes
 73. days of our lives

  [quote name=”Linda”]
  Jullie moeten samen met Bartje gezellig gaan schaken. Kan je kwaadspreken en zwart maken tot je erbij neervalt.
  En Bartje: typisch om te denken in winnaars en verliezers. Die zijn er namelijk niet. Alles is bedoeld als ervaring. En mijn ervaringen bij Niburu waren heel goed.[/quote]

  Ik dacht eigenlijk aan Mens erger je niet. Dan komen we nog 1 speler tekort, schuif je aan? 🙂

  0 likes
 74. [quote name=”Angel!”]Ik vind het jammer dat er zoveel meningen en ego,s aanwezig zijn in de reactie,s op deze berichtgeving. Niburu heeft onderzoek gedaan en oordeelt niet, maar spreekt uit ervaring. Nogmaals jammer dat iedereen zich niet verdiept in alles wat er gaande is maar klakkeloos aanneemt de waarheid te kennen zonder gedegen onderzoek.[/quote]

  Dan zie ik toch graag filmmateriaal van de fysieke openingen bij onze polen…
  Dat onderzoek wil ik wel zien. Een hoop dingen die hier als nieuws staan zijn inderdaad onthullend. Sommige berichten zijn volgens mij gewoon overgenomen zonder de bronnen van hun bron na te gaan. maar goed…
  T blijft vermakelijk en bij tijd en wijle ook educatief.

  0 likes
 75. [quote name=”Linda”][quote name=”Wesley”]
  Ben benieuwd of deze reactie er door komt.[/quote]
  Tjonge, Ontslag, dwars gezeten worden, geen uitkeringen, valse rechtszaken. Werkelijk zulke mensen het leven onmogelijk maken. Er zullen er heel wat zijn die daardoor gezwegen hebben, wat natuurlijk precies de bedoeling was.

  En jij behoort kennelijk tot die groep die vrijwilligerswerk niet hoog aanslaan. Je durft het zelfs belachelijk te maken. Heel sneu voor je.
  Je haalt bovendien een paar dingen door elkaar: klokkeluiders die overal kunnen zitten en de financiën van Niburu, die dat kennelijk met heel weinig geld voor elkaar kregen.[/quote]
  Allemaal algemene zaken. Ik vraag niet hoe klokkenluiders worden tegengewerkt, ik vraag hoe de klokkenluiders van ninefornews.nl worden tegengewerkt.

  Ik heb niks tegen vrijwilligerswerk, ik doe het zelf ook. Maar heb daarnaast nog een echte baan en kan mijn rekeningen betalen. Als je je rekeningen niet kan betalen moet je misschien eens overwegen om een (beter) betaalde baan te nemen. Je kunt zelf je vrijwilligerswerk wel heel belangrijk vinden, en misschien is dat het ook, maar als je niet meer uitkomt met je geld moet je toch eens prioriteiten stellen.

  Dan moet je niet gaan klagen op internet dat je tegen wordt gewerkt en daarom je pand uit moet, dan moet je de hand in eigen boezem steken. Je moet het pand uit omdat je je betalingsverplichting niet na komt. Nu wordt de suggestie gewekt dat er vanaf bovenaf (waarschijnlijk reptillians) wordt aangestuurd dat de Niburu redactie het pand moet verlaten, dat er een complot gaande is. De realiteit is dat er gewoon een fikse betalingsachterstand was. En ik zie niet in waarom de niburu redactie (of welke redactie dan ook) hun betalingsverplichting niet na zou hoeven komen.

  0 likes
 76. [quote name=”Abel”]Er staat nergens dat Niburu stopt.[/quote]

  Nee, dat kan ik er ook niet uit op maken…

  0 likes
 77. [quote name=”days of our lives”][quote name=”Linda”]En jij behoort kennelijk tot die groep die vrijwilligerswerk niet hoog aanslaan. Je durft het zelfs belachelijk te maken. Heel sneu voor je.
  Je haalt bovendien een paar dingen door elkaar: klokkeluiders die overal kunnen zitten en de financiën van Niburu, die dat kennelijk met heel weinig geld voor elkaar kregen.[/quote]

  Men gaat hier aan de haal met de definitie van een klokkenluider.
  Hier staan er een paar: http://nl.wikipedia.org/wiki/Klokkenluider_%28melder_van_misstanden%29#Bekende_klokkenluiders
  (kritiek op gebruik van Wikipedia a.k.a. ‘spreekbuis van de illuminati’ mag achterwege gelaten worden).

  Een klokkenluider is m.i. niet een figuur als Micha Kat, die allerlei beschuldigingen en verdachtmakingen uit, waarvan nog nooit één waarheid is gebleken. Ook het roepen dat men ons de holle aarde wil onthouden of contact met aliens geheim houdt (zonder flintertje bewijs) is ook geen klokkenluiden.

  Ik ben, naast mijn parttime baan, als vrijwilliger actief in 2 sectoren. Ik doe hand- en spandiensten in een verzorgingstehuis en hou me bezig met duurzame energie (zonnepanelen). Volgens mij zijn dergelijke activiteiten zinvoller dan roepen dat men “ons alle oplossingen bewust onthoudt”. Werken aan een oplossing is m.i. veel nuttiger dan je laven aan tendentieuze, niet onderbouwde verdachtmakingen.[/quote]
  Hé Days, Ik zie niet zo gauw waar er hier met de definitie van klokkeluiders aan de haal gegaan wordt. Weet niet of er een officieel woord voor bestaat. Ik zou ze roepers noemen, maar heb zeker niet de indruk dat het daar hier om gaat. Het gaat duidelijk om mensen met inside information waarmee ze in gevaar komen als ze dat naar buiten brengen.

  En vrijwilligerswerk… Doe ik ook. Maar je kunt niet het ene belangrijker vinden dan het andere. Hooguit dat het niet bij jou aansluit. Da’s geen reden om iets af te kraken.

  0 likes
 78. Elbert Westerbeek

  Beste Pietje Bel, bedankt voor je oproep. De petitie stop chemtrails nu ben ik al in 2005 begonnen eerst op papier later via petities.nl er zijn nog 30.000 ondersteuners nodig dus ik wil iedere bezoeker van niburu verzoeken zoveel mogelijk mensen te vragen om de petitie te steunen. Ook de petitie vrije energie kan nog veel ondersteuners gebruiken.

  0 likes
 79. Het blijkt maar eens na de vele reacties die er zijn gegeven, dat Niburu speelt onder de mensen. Onbewust zijn de bezoekers die nog wel slapen al een beetje wakker geschud en dat was toch héél de bedoeling ervan. Er kijken zeker nu meer mensen omhoog dan naar beneden en opzij dan recht vooruit. Op een dag zullen wij het allemaal zeker weten, de tijd zal het ONS leren. Wij zijn er in ieder geval op voorbereid wat er zal “kunnen” gebeuren… De weet al dat ik niet alleen wakker ben, doet mij al goed. Er staat ons nog veel te wachten, waar sommige mensen nog geen weet van hebben. Dank U Niburu team, Dank U alleen is ook maar alleen en samen bereiken wij zóveel meer…

  0 likes
 80. days of our lives

  [quote name=”Linda”]
  Hé Days, Ik zie niet zo gauw waar er hier met de definitie van klokkeluiders aan de haal gegaan wordt. Weet niet of er een officieel woord voor bestaat. Ik zou ze roepers noemen, maar heb zeker niet de indruk dat het daar hier om gaat. Het gaat duidelijk om mensen met inside information waarmee ze in gevaar komen als ze dat naar buiten brengen.

  En vrijwilligerswerk… Doe ik ook. Maar je kunt niet het ene belangrijker vinden dan het andere. Hooguit dat het niet bij jou aansluit. Da’s geen reden om iets af te kraken.[/quote]

  Ik kraak het ook niet af. Ook vrijwillig een website maken met m.i. nieuwsberichten van soms twijfelachtige signatuur kraak ik niet af. Bovendien: ik kom hier toch ook vaak kijken en ik zal heel eerlijk zeggen dat ik het ook jammer zou vinden als de site zou stoppen. Mijn beweegredenen om hier te komen zullen anders zijn dan de jouwe, maar dat doet niets af aan het basisbeginsel dat iedereen, jij, ik en andere, het recht heeft om zich te uiten over van alles.

  Ik kan me vinden in jouw definitie van een klokkenluider. Het is alleen vaak wel zo dat je je kunt afvragen of degene die met bepaalde informatie aan komt zetten, een echte “insider” is of dat men het doet voorkomen. Bovendien: ik benoem het woord klokkenluider omdat het artikel zelf herhaaldelijk aangeeft dat ninefornews.nl een klokkenluider is.

  0 likes
 81. [quote name=”jeseah”]Lieve mensen, ik ben jeroen sebastiaan ahlers, ik zet me al circa 20 jaar in (ben 36) voor mijn medemens en ik heb aan u allen een verzoek.
  Ik wil u vragen om dat te geven, dat iedereen (in zich) heeft. Ik wil u verzoeken dat wat iedereen heeft, aan iedere persoon te geven die u kent of tegenkomt die het nodig is: liefde.
  Liefde is gratis, geld kost levens.
  Met liefdevolle groet: jeroen[/quote]

  Liefde is gratis ? Helemaal niet , het heeft bloed zweet en tranen gekost, in eerste of tweede instantie ..

  Het is aardig om over de liefde te praten maar je weet niet half hoeveel mensen hier in de loop der eeuwen een grote liefdes werken hebben gedaan maar door andere mensen op beestachtige manier om het leven werden gebracht , ik bedoel maar , als je iets aan de grote klok zou willen hangen , begin dan bij hen die onrechtvaardig worden bejegend omdat ze dat doen wat het Grote, de Ziel van hen verwacht . Er is een plan voor hen die blind op aarde kwamen, daar werd en worden nog altijd veel dingen van de eigen menselijke behoefte voor gelaten, is dat liefde of niet ?

  En dus moet er geen liefde meer bij .., maar een oordeel dat de vorm waarin de wereld orde zich bevind, tot in zijn menselijke ziel zal zijn vernieuwd . Hier zal er voor een erf schuld aan God geen plaats meer zijn. De Bijbel N.T in haar oorspronkelijke tekst geeft dat ook aan . Ik heb hierover nog wel wat geestelijks te melden als je meer hierover wilt lezen .

  0 likes
 82. Aan Wesley

  ‘ik vraag hoe de klokkenluiders van ninefornews.nl worden tegengewerkt.’

  Ik ben geen Niburu-medewerker. Dat zou je aan henzelf moeten vragen.

  ‘Als je je rekeningen niet kan betalen moet je misschien eens overwegen om een (beter) betaalde baan te nemen.’

  Sommige, of veel, mensen hebben geen baan door omstandigheden.
  Anderen hebben idealen waar in onze samenleving geen plaats voor is. Weer anderen ontdekken dat er dingen niet kloppen waar ze de vinger niet op kunnen krijgen.
  Zolang geld ons regeert zijn we afhankelijk van de ‘goede gever’ daarvan. Die verkiest wat in zijn straatje past. Niburu past daar duidelijk niet in. Hun ideaal is openheid. Openheid?, binnen deze regeringen?
  Geld mag nooit een sta in de weg zijn zolang het de mensheid dient. Dat ze dan een beroep doen op gelijkgestemden is logisch. Niets mis mee. Zij rijden niet stiekem met een grote auto met chauffeur etc. Ze willen ook kunnen leven terwijl ze hun werk doen.
  Opvallend, dat bij allerlei inzamelingsacties voor goede doelen managers met gigabedragen worden gehonoreerd, terwijl duidelijk maken ‘zo redden we het niet’ zó bekritiseerd wordt.

  0 likes
 83. [quote name=”days of our lives”][quote name=”Linda”]
  Jullie moeten samen met Bartje gezellig gaan schaken. Kan je kwaadspreken en zwart maken tot je erbij neervalt.
  En Bartje: typisch om te denken in winnaars en verliezers. Die zijn er namelijk niet. Alles is bedoeld als ervaring. En mijn ervaringen bij Niburu waren heel goed.[/quote]

  Ik dacht eigenlijk aan Mens erger je niet. Dan komen we nog 1 speler tekort, schuif je aan? :-)[/quote]

  Lees dit nou eens. Na jarenlang mensen zwart maken. Onderwerpen onzinnig maken, eindelijk dan de bevestiging, dat het gewoon om een spelletje (lees hier) ‘ mens erger je niet ‘ gaat, en alleen bestemd, voor een geselecteerd groepje zeikers bijelkaar, kennelijk om de zaak wat op te hitsen. Echt lachwekkend en tegelijkertijd zo zielig!

  0 likes
 84. There is a great disturbance in the force.

  Zo te zien zijn zij die het hards roepen, het meest begaan en bedroeft zijn mocht de Niburu website verdwijnen.

  Wel er is een ding dan dat je kan doen, en dat is er voor zorgen dat je aan de andere kant staat. Dan hoef je niets te missen, want zij die vanuit dat standpunt kijken en er zijn, hebben geen nood aan jou en gaan gewoon door. Wat er ook gebeurt.

  Je kan het van positief naar negatief bekijken. Maar vergeet niet dat ook het omgekeerde werkt, en het enige is die altijd zijn blijven doorgaan.

  Gegroet aan iedereen 🙂

  0 likes
 85. [quote name=”Linda”]Aan Wesley

  ‘ik vraag hoe de klokkenluiders van ninefornews.nl worden tegengewerkt.’

  Ik ben geen Niburu-medewerker. Dat zou je aan henzelf moeten vragen.[/quote]
  Dat deed ik ook, maar jij voelde je geroepen antwoord te geven.

  [quote name=”Linda”]
  ‘Als je je rekeningen niet kan betalen moet je misschien eens overwegen om een (beter) betaalde baan te nemen.’

  Sommige, of veel, mensen hebben geen baan door omstandigheden.
  Anderen hebben idealen waar in onze samenleving geen plaats voor is. Weer anderen ontdekken dat er dingen niet kloppen waar ze de vinger niet op kunnen krijgen.
  Zolang geld ons regeert zijn we afhankelijk van de ‘goede gever’ daarvan. Die verkiest wat in zijn straatje past. Niburu past daar duidelijk niet in. Hun ideaal is openheid. Openheid?, binnen deze regeringen?
  Geld mag nooit een sta in de weg zijn zolang het de mensheid dient. Dat ze dan een beroep doen op gelijkgestemden is logisch. Niets mis mee. Zij rijden niet stiekem met een grote auto met chauffeur etc. Ze willen ook kunnen leven terwijl ze hun werk doen.
  Opvallend, dat bij allerlei inzamelingsacties voor goede doelen managers met gigabedragen worden gehonoreerd, terwijl duidelijk maken ‘zo redden we het niet’ zó bekritiseerd wordt.[/quote] En wie is de goede gever?

  Mij wordt namelijk niets gegeven, ik werk daarvoor. Kun je niet werken ben je inderdaad afhankelijk van de overheid, maar het lijkt me sterk dat de voltallige redactie arbeidsongeschikt is. Het is dus een keuze. En als je keuze hebt kun je dus niet een ander verantwoordelijk houden voor de gevolgen daarvan.

  0 likes
 86. Ik denk dat we niet moeten gaan verzanden in het te berde brengen van al dan niet uitkering,arbeidsongeschikt,welles nietus eigen schuld of wat dies meer zij verhalen, wij hebben tenslotte geen inkijk in wat er er in iemands leven kan spelen.Wel zou ik als ik Niburu was geen nieuwe verplichtingen aangaan of te kostbare acties op touw zetten.Met een camcorder en een website kom je m.i een heel eind.Als er ‘groot’ nieuws komt wordt dat wel wereldwijd duidelijk dunkt me, voor diegenen die een behoefte hebben aan sites als deze; wat let je om zelf wat op touw te zetten? Het idee van Niburu om lezingen te geven op verzoek is uitstekend dan is onkosten vergoeding wel aan de orde uiteraard, lijkt mij,Maar ook dat hoeft niet veel te kosten.

  0 likes
 87. Ik weet dat je ego je verstand op ontkennen zet, maar lees toch door !
  Ik zal het nog een keer langzaam schrijven
  -iedere avond nu op History Channel Ancient Aliens op prime-time geprogrammeerd.
  -Nibiru flitsen op de B.B.C.
  -Nibiru animaties op Science Channel. Van -exact- dezelfde grootte t.o.v. de zon als de geheime satelietfoto’s!
  -een paar maanden geleden was het maan-beeld vervormt door de enorme Nibiru gravitatie. ook dat beeld wordt steeds herhaald op Science Channel nu.
  -er zijn nu honderden meldingen van een (lekentaal) lichte planeet naast de zon.
  -het magnetisch veld van de aarde is zo verstoord dat ze dit meetkanaal afgesloten hebben voor het publiek.
  -een betrouwbare channelaar nam laatst afscheid omdat het hoofdstuk ‘aarde’ als
  beëindigd kan worden beschouwd korte tijd vanaf nu.
  -waarom denk je dat ze een wereld zaadkluis gebouwd hebben op de Noordpool ??
  -in diverse star maps is Nibiru donker gemaakt op verschillende manieren !
  -waarom denk je dat Niburu zo heet en wordt lastig gevallen door de overheid, huh ?
  -het was voorspelt door de Egyptenaren en -tig andere bronnen.
  -mensen lezen niet en mensen kijken niet.
  Maak het verhaal zelf af en kleur de plaatjes. Moeten we echt nog uitleggen waarom dit niet openbaar gemaakt wordt ?? Tjee…

  0 likes
 88. Heb even alle reacties gelezen en er zit veel interessants tussen. Voor onze Wesley en Days: tja aks je zo graag jezelf op de schouder wil kloppen met jullie vrijwilligerswerk, waarom dan niet de ‘kostbare’ tijd die je investeert in het schrijven van jullie berichtjes te benutten om meer met dat vrijwilligerswerk?
  Ik heb door eigen beleving een interesse gekregen in Niburu en spiritualiteit. Wat elke rol is van ieder is nog te bezien. Ik vind het bijvoorbeeld een erg interessante, maar ook trieste ontwikkeling dat Quinsy een infarct heeft gehad. Gewoon weg omdat ik zelf weet dat er meer is, maar geen duidelijkheid in heb. Ook samenzweringen etc. zijn interessant. Bv. Bericht vandaag in de reguliere media dat de VS inbreuk maakt op het internet gebruik van de inwoners. Maar hoe lang blijven we daar bij stil staan? Of is het niet waar? Geen idee, we doen het met wat we horen/lezen en eigen beleving. Wanneer gaan jullie eens leren om alleen te observeren en niet proberen anderen te overtuigen van je gelijk. Niburu heeft als site ook nooit gezegd wat jij moet geloven- ze verkondigen soms wat zij als redactie denken,gebaseerd op hun kennis en beleving.
  En heb je er niets mee, er zijn nog zoveel andere sites, maar met de frequentie waarop jullie hier berichten plaatsen zou je denken dat jullie de rest van het internet weten te vinden. Ik heb hier genoeg discussies gehad ( over conspiracies en tijdreizigers) en daarbij heb ik ook niemand boos gekregen of zelf boos geworden. Is dat misschien een goed streven?

  0 likes
 89. En Wesley, nog een laatste toevoeging: ik heb zelf nooit een Resonatie cursus gedaan, maar lees ook nergens over klagers, terwijl je zelf hebt ondervonden dat men niet aan censuur doet van jouw uitspraken. Uit onze eerdere gesprekken weet ik dat je nooit bij Niburu bent geweest ( of is dit in tussentijd gebeurt?). Als ik zoveel berichten plaatste zou ik in ieder geval meer onderzoek hebben gedaan naar de redactie Niburu. 😉

  0 likes
 90. @ Octane: Welke channelaar nam afscheid?

  0 likes
 91. [quote name=”Octane”]Ik weet dat je ego je verstand op ontkennen zet, maar lees toch door !
  Ik zal het nog een keer langzaam schrijven
  -iedere avond nu op History Channel Ancient Aliens op prime-time geprogrammeerd.
  -Nibiru flitsen op de B.B.C.
  -Nibiru animaties op Science Channel. Van -exact- dezelfde grootte t.o.v. de zon als de geheime satelietfoto’s!
  -een paar maanden geleden was het maan-beeld vervormt door de enorme Nibiru gravitatie. ook dat beeld wordt steeds herhaald op Science Channel nu.
  -er zijn nu honderden meldingen van een (lekentaal) lichte planeet naast de zon.
  -het magnetisch veld van de aarde is zo verstoord dat ze dit meetkanaal afgesloten hebben voor het publiek.
  -een betrouwbare channelaar nam laatst afscheid omdat het hoofdstuk ‘aarde’ als
  beëindigd kan worden beschouwd korte tijd vanaf nu.
  -waarom denk je dat ze een wereld zaadkluis gebouwd hebben op de Noordpool ??
  -in diverse star maps is Nibiru donker gemaakt op verschillende manieren !
  -waarom denk je dat Niburu zo heet en wordt lastig gevallen door de overheid, huh ?
  -het was voorspelt door de Egyptenaren en -tig andere bronnen.
  -mensen lezen niet en mensen kijken niet.
  Maak het verhaal zelf af en kleur de plaatjes. Moeten we echt nog uitleggen waarom dit niet openbaar gemaakt wordt ?? Tjee…[/quote] mis bronnen ,bewijs om jou hypothese te ondersteunen

  0 likes
 92. [quote name=”Octane”]
  -een betrouwbare channelaar nam laatst afscheid omdat het hoofdstuk ‘aarde’ als beëindigd kan worden beschouwd korte tijd vanaf nu….[/quote]

  Haha! Sorry, maar dit werkt op mijn lachspieren. Hoe definieer jij een betrouwbare channeler? Verklaar je nader aub.

  (Verder zeg je best interessanten dingen hoor en enkele feiten zijn inderdaad opmerkelijk. Alleen die ene zin…)
  😉

  0 likes
 93. [quote name=”Artist”]Heb even alle reacties gelezen en er zit veel interessants tussen. Voor onze Wesley en Days: tja aks je zo graag jezelf op de schouder wil kloppen met jullie vrijwilligerswerk, waarom dan niet de ‘kostbare’ tijd die je investeert in het schrijven van jullie berichtjes te benutten om meer met dat vrijwilligerswerk?
  Ik heb door eigen beleving een interesse gekregen in Niburu en spiritualiteit. Wat elke rol is van ieder is nog te bezien. Ik vind het bijvoorbeeld een erg interessante, maar ook trieste ontwikkeling dat Quinsy een infarct heeft gehad. Gewoon weg omdat ik zelf weet dat er meer is, maar geen duidelijkheid in heb. Ook samenzweringen etc. zijn interessant. Bv. Bericht vandaag in de reguliere media dat de VS inbreuk maakt op het internet gebruik van de inwoners. Maar hoe lang blijven we daar bij stil staan? Of is het niet waar? Geen idee, we doen het met wat we horen/lezen en eigen beleving. Wanneer gaan jullie eens leren om alleen te observeren en niet proberen anderen te overtuigen van je gelijk. Niburu heeft als site ook nooit gezegd wat jij moet geloven- ze verkondigen soms wat zij als redactie denken,gebaseerd op hun kennis en beleving.
  En heb je er niets mee, er zijn nog zoveel andere sites, maar met de frequentie waarop jullie hier berichten plaatsen zou je denken dat jullie de rest van het internet weten te vinden. Ik heb hier genoeg discussies gehad ( over conspiracies en tijdreizigers) en daarbij heb ik ook niemand boos gekregen of zelf boos geworden. Is dat misschien een goed streven?[/quote]
  Fijn om te lezen dat het goed met je gaat Artist! Tijd niets meer van je vernomen, met redenen die ik goed begrijp. Ik mis jullie wel een beetje, Sun, CC en al die anderen die het goed met iedereen voor hebben. Het gaf warmte aan deze website tusssen de frequente kille opmerkingen. Groet, Odette

  0 likes
 94. Vraag blijft ook waarom eventuele buitenaardsen zich niet bekend maken aan de massa. Kan me niet voorstellen dat zij zich laten tegenhouden door onze ‘leiders’.

  0 likes
 95. @Odette: Ik lees nog geregeld artikelen, maar heb een hele drukke ( maar succesvolle) periode met werk gehad. En als ik reageer wil ik de tijd hebben om door te typen als er uitwisseling is. Ik heb nu wat daagjes vrij om van het zonnetje te genieten. (Vandaar sommige tekstfoutjes in mijn vorige berichtjes,met een smartphone in de zon typen is niet handig 😉 maar goed, het gaat om de boodschap toch?)
  Ik zou ook graag wat meer op internet willen struinen. kwam dit nog tegen wat ik wel interessant vond: http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event

  0 likes
 96. Ik denk ook dat we nu in een fase zijn aangekomen waar we gewoon naar onszelf moeten kijken en inzien dat wij nu aan zet zijn. Ik bedoel hiermee, je kan lezen en schrijven tot je er bij neervalt, maar als er geen actie op volgt veranderd er gewoon niets. De snelheid waarmee vele van ons iets willen zien gebeuren hand dus grotendeels af van ons zelf.

  Willen we vandaag dan iets zien, zullen we moeten werken dat de massa(kritische) eindelijk eens wakker word.

  Door te lezen en te schrijven is dit niet voldoende meer, nu moet de actie komen.
  Ik weet dat MEDITATIE hier de oplossing kan voor zijn.

  0 likes
 97. veel van wat niburu als nieuws heeft gebracht, is nu in het gewone nieuws geweest, de banken mogen geld bij drukken als ze te kort hebben( ze noemen dit quantative easing enz de ecb
  heeft andere omschrijvingen, als de burgers dit zouden doen, noemen ze dit vals geld drukken).er waren woekerpolisen hypotheken belastingen steekpenningen e nummers vaccinaties alles wat nu wordt erkend door geronomeerde instituten, wetenschappers, chirurgen enz hoeveel bewijs wil je ? in plaats van het elkaar blijven bekritiseren is het beter elkaar te helpen.
  je mag straks je eigen zaden niet meer ruilen en je eigen groentetuin beginnen, als je baat had bij homeopathie,kan niet meer, ieder jaar moet je meer premie voor de zorgverzekering betalen, wat blijkt er zijn nog nooit zulke hoge winsten geweest en grote fraudes met declaraties.als jij hennep of iets anders wilt kweken ga je de gevangenis in, 13 gemeenten hebben een wetsvoorstel ingediend omdat te mogen doen,zodat ze hoge winsten kunnen incasseren en het aan jou kunnen verkopen als medicijn.of een ieder nu wel of niet in vliegtuigen/ ufo s gelooft of in een volle of holle aarde dat moet ieder voor zich weten,maar wordt het niet tijd om elkaar te helpen ipv te bekritiseren.hierboven is slechts een greep uit de vele voorbeelden er zijn zoveel. pensioenen worden lager terwijl er nog nooit zoveel geld is geweest kamp mist plotseling geld uit pensioenfondsen zie nieuws rtl z een greep uit pensioenkas, dat was jouw ingelegde geld,enz enz wij betalen belasting grote bedrijven niet,als banken failliet gaan moeten de burgers bijbetalen verplicht. is dit logisch allemaal?.niburu heeft veel van dit nieuws gebracht, toen het nog als complotten werden gezien, zoveel bewijs is er als je om je heen kijkt.wordt het niet tijd om samen sterk te staan? de complotten die werden aangedragen zijn nu waarheid geworden ipv ons uit elkaar te laten spelen zouden we elkaar kunnen helpen.wake up.

  0 likes
 98. [quote name=”Artist”]@Odette: Ik lees nog geregeld artikelen, maar heb een hele drukke ( maar succesvolle) periode met werk gehad. En als ik reageer wil ik de tijd hebben om door te typen als er uitwisseling is. Ik heb nu wat daagjes vrij om van het zonnetje te genieten. (Vandaar sommige tekstfoutjes in mijn vorige berichtjes,met een smartphone in de zon typen is niet handig 😉 maar goed, het gaat om de boodschap toch?)
  Ik zou ook graag wat meer op internet willen struinen. kwam dit nog tegen wat ik wel interessant vond: http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event%5B/quote%5D
  Bedankt voor de website. Het is veel om in één keer te lezen maar de opzet is goed. Geniet van het zonnetje (ga ik ook doen) en rust lekker uit, Tempus Fudgit!

  0 likes
 99. Hoi Hoi lieve luitjes en bekenden,in navolging van Artist en door Odette’s bericht komt ik even gedag zeggen,ik volg ook weleens de artikelen.Graag zou ik willen zeggen dat er niets is om je zorgen over te maken het zal nog wel even moeilijk worden zeker met die oorlogsdreiging maar e.e.a heeft ook met landkarma te maken en te leren lessen ,de restanten moeten eruit zeg maar,er zal sowieso een wereldwijde bekendmaking komen dat is niet tegen te houden.Wat een ieder hiermee doet is aan hem of haar.Het belangrijkste is kalm blijven en beseffen dat we aan het shiften zijn naar een hogere trilling waar we in de mogelijkheid groeien om te manifesteren ,daar is een vredig hart bij nodig omdat de hogere trilling Liefde is. het moet wel matchen zeg maar.Verbindt je niet met drama observeer maar laat het je niet vastpakken,Het hele geldgedoe zal ook een uitweg vinden, het zal oplopen en klappen waarna er een nieuw stelsel geimplementeerd zal worden.De massa word wakker en eist verandering,die zal er komen.Het ga jullie goed groetjes liefs cc

  0 likes
 100. @Artist Ik vergat nog voor jou en andere belangstellenden een mooie website te plaatsen, misschien interessant?
  http://www.thehealersjournal.com/category/ascension-2013/

  0 likes
 101. De situatie is nog erger en jammer dat Niburu cencureert. Er is b.v. in Rusland een mammoet gevonden diep in het ijs bevroren, met het gras nog in zijn bek. Je weet op de noordpool is geen gras. Wat is daar gebeurd? Dat beest is binnen een half uur door de poleshift toen, van de toendra naar de noordpool gedraaid ! Als jou psyche jou laat lachen, dan is dat door je pure angst en onzekerheid.

  0 likes
 102. Niburu had kunnen blijven bestaan als ze het anders aangepakt hadden. Sommige rubrieken zoals die met Pietje van Sirius die telkens beloofde dat ze eraan kwamen, zijn natuurlijk heel ongeloofwaardig. Mensen als Micha Kat moeten opgenomen worden. Ook twijfel ik aan de stabiliteit van Niburu medewerkers. Ik bedoel als aan dhr Teuben wordt gevraagd heeft u weleens een UFO gezien, antwoordt hij rustig er stond er net nog eentje in mijn achtertuin. Dit soort dingen in combinatie met secteachtige witte T-shirts bijeenkomsten zijn dan gedoemd te mislukken. Als je daar vervolgens wat van zegt, is hun commentaar dat je nog niet bewust genoeg bent… Ze hadden moeten handelen zoals de mensen bij Het Disclosure Project of het Sirius Project of Stephen Basset, ik bedoel kom zoveel mogelijk met bewijzen en feiten. Die bewijzen zijn tot nu toe meestal: video’s (ook van NASA), foto’s, getuigenverklaringen, geluidstapes, documenten en stukjes onbekend metaal gevonden bij een UFO-landing. Niburu gelooft iedere labiel figuur die zegt te maken hebben gehad met aliens, zo jammer. Het enige waar Niburu zo’n beetje als eerste bij was, was de massale bijensterfte. Dat was hun primeur en is heel belangrijk nieuws, wat wij klootjesvolk lekker aan ons laars lappen. Ja, nu gaat Niburu failliet. Best wel logisch, goede journalistiek is er weinig bedreven. Ik bedoel waarom geen Nederlands Disclosure Project? Waarom niet politici confronteren met bijvoorbeeld de film Sirius of astronaut Edgar Mitchell. Zorg voor reacties, zorg voor meer naambekendheid. Niburu had al geen Niburu moeten heten, daar begint het al mee. Eigenlijk neemt Niburu zichzelf niet serieus en hebben ze ook veel te graag laten blijken dat ze een joint roken wel erg lekker vinden. Kortom misschien beter dat Niburu opgedoekt wordt en dat de disclosure van buitenaards leven, Free energy en andere technologieen naar buiten wordt gebracht door serieuze mensen met een groot bewustzijn. Doel: veel meer mensen zullen dan wakker worden

  0 likes
 103. [quote name=”Octane”]De situatie is nog erger en jammer dat Niburu cencureert. Er is b.v. in Rusland een mammoet gevonden diep in het ijs bevroren, met het gras nog in zijn bek. Je weet op de noordpool is geen gras. Wat is daar gebeurd? Dat beest is binnen een half uur door de poleshift toen, van de toendra naar de noordpool gedraaid ! Als jou psyche jou laat lachen, dan is dat door je pure angst en onzekerheid.[/quote]
  Je loopt 40 jaar achter.

  0 likes
 104. [quote name=”Octane”]De situatie is nog erger en jammer dat Niburu cencureert. Er is b.v. in Rusland een mammoet gevonden diep in het ijs bevroren, met het gras nog in zijn bek. Je weet op de noordpool is geen gras. Wat is daar gebeurd? Dat beest is binnen een half uur door de poleshift toen, van de toendra naar de noordpool gedraaid ! Als jou psyche jou laat lachen, dan is dat door je pure angst en onzekerheid.[/quote] doe eens onderzoek man!! Er is geen 2e zon, hoe graag je het ook zou willen, begin maar eens met een beetje astronomische kennis op te doen,

  0 likes
 105. Niburu heeft ongelofelijk veel werk verzet de afgelopen jaren. Jammer dat het zo is gelopen. Het aantal bezoekers van deze site is enorm. Ik geloof in het bundelen van krachten. Ik nodig iedereen uit om me te doen met de ‘gezondheidsrevolutie’ op facebook. Join deze groep. Via facebook gaan we binnenkort het grote publiek informeren over belangrijke zaken mbt ons belangrijkste bezit. We kunnen alle hulp daarbij gebruiken.

  0 likes
 106. Krijgen we in Augustus 3 dagen daglicht van 2 zonnen?

  0 likes
 107. [quote name=”lauke”][quote name=”Octane”]De situatie is nog erger en jammer dat Niburu cencureert. Er is b.v. in Rusland een mammoet gevonden diep in het ijs bevroren, met het gras nog in zijn bek. Je weet op de noordpool is geen gras. Wat is daar gebeurd? Dat beest is binnen een half uur door de poleshift toen, van de toendra naar de noordpool gedraaid ! Als jou psyche jou laat lachen, dan is dat door je pure angst en onzekerheid.[/quote] doe eens onderzoek man!! Er is geen 2e zon, hoe graag je het ook zou willen, begin maar eens met een beetje astronomische kennis op te doen,[/quote]
  Ik ken en heb ook de conclusie van het mammoetjong met gras (klaver), ingevroren, tussen zijn tanden. Moet inderdaad slachtoffer zijn van een poleshift. Lang geleden geconcludeerd. Eerst jarenlang de shock, toen acceptatie. Dat heeft weinig van doen met astronomische kennis , in ieder geval zoals die ons gepresenteerd wordt.
  Google verder eens op second sun, en daarna afbeeldingen. Kan je het wonder zelf aanschouwen.

  0 likes
 108. [quote name=”Octane”]De situatie is nog erger en jammer dat Niburu cencureert. Er is b.v. in Rusland een mammoet gevonden diep in het ijs bevroren, met het gras nog in zijn bek. Je weet op de noordpool is geen gras. Wat is daar gebeurd?[/quote]Weet jij dat de noordpool zich niet in Rusland bevind?

  0 likes
 109. Hoe moeilijk kan het zijn om met een site met zoveel bezoekers om te zetten tot een cash machine. Geef me een week beheer tot de site, dan kan ik er zo 100-150 euro per dag er uit toveren. Jullie hebben niet eens ads of memberships, maar gaan wel bedelen om duizenden euro’s voor advertentiekosten op radio en tv?! Ik respecteerde deze site vanwege het aparte entertainment gehalte, maar dit is niks dan een salespagina voor donaties. En een slechte ook nog.
  Zorg er voor dat mensen lid kunnen worden van Stichting Niburu. A zoveel euro per maand, leden ontvangen dan een niburu strandlaken of weet ik veel wat, en steunen daarmee hun geliefde community. Kom op jongens, zoals jullie weten is geld toch maar een illusie, een gigantische afleidingsmanouvre?

  0 likes
 110. Mensen, zonder geld lukt het ook! Internet is dé sleutel om alles en iedereen te informeren en de mensen die ascenderen verspreiden heel graag hun info en zaaien voor deze en de volgende generatie in! De tijd is idd nú gekomen en om een lang verhaal kort te maken…stuur al je naasten en geliefden de link van Niburu via e-mail of chat of skype of whatever en over een week of 4 zal heel Nederland op de hoogte zijn van deze boodschap en sleutel tot ascentie 🙂

  Als slot wil ik vermelden dat is sinds kort onder het maaiveld leef op ongeveer 2 meter diepte, heb geen paspoort, woonadres of whatever, besta dus niet meer maar leef souverein, heb geen uitkering maar betaal ook geen belasting uiteraard, binnenkort ga ik de halve meter dikke muren stucadoren met 2 zakken pleister om een en ander netjes af te werken, electriciteit en internetkabel tot mijn beschikking alsmede stromend bronwater en aardwarmte, ik nodig Niburu uit om eens een bezoekje te brengen en een en ander te filmen! Ik ben er klaar voor in ieder geval…jullie ook?

  0 likes
 111. [quote name=”Orion”]Mensen, zonder geld lukt het ook! Internet is dé sleutel om alles en iedereen te informeren en de mensen die ascenderen verspreiden heel graag hun info en zaaien voor deze en de volgende generatie in! De tijd is idd nú gekomen en om een lang verhaal kort te maken…stuur al je naasten en geliefden de link van Niburu via e-mail of chat of skype of whatever en over een week of 4 zal heel Nederland op de hoogte zijn van deze boodschap en sleutel tot ascentie 🙂

  Als slot wil ik vermelden dat is sinds kort onder het maaiveld leef op ongeveer 2 meter diepte, heb geen paspoort, woonadres of whatever, besta dus niet meer maar leef souverein, heb geen uitkering maar betaal ook geen belasting uiteraard, binnenkort ga ik de halve meter dikke muren stucadoren met 2 zakken pleister om een en ander netjes af te werken, electriciteit en internetkabel tot mijn beschikking alsmede stromend bronwater en aardwarmte, ik nodig Niburu uit om eens een bezoekje te brengen en een en ander te filmen! Ik ben er klaar voor in ieder geval…jullie ook?[/quote]

  En wat als ze juist op die plek in de toekomst wegen of andere projecten willen gaan neerzetten sta je daar met een heipaal in je woonruimte en met wateroverlast binnenstromend water ?En kook
  je ook onder de grond waar blijft de rook dan , dat moet toch te zien zijn als er een pijp bovengronds uitkomt?’En hoe kom je aan eten als je geen ‘echte’ baan inkomsten heb want je ‘bestaat’ niet meer. En wat doe je met de fecalien in de winter is het koud hoor om het in een kuiltje te doen 🙁

  0 likes
 112. [quote name=”Orion”]Mensen, zonder geld lukt het ook!
  Als slot wil ik vermelden dat is sinds kort onder het maaiveld leef op ongeveer 2 meter diepte, heb geen paspoort, woonadres of whatever, besta dus niet meer maar leef souverein, heb geen uitkering maar betaal ook geen belasting uiteraard, binnenkort ga ik de halve meter dikke muren stucadoren met 2 zakken pleister om een en ander netjes af te werken, electriciteit en internetkabel tot mijn beschikking alsmede stromend bronwater en aardwarmte, ik nodig Niburu uit om eens een bezoekje te brengen en een en ander te filmen! Ik ben er klaar voor in ieder geval…jullie ook?[/quote]
  Hallo Orion, vertel asjeblieft. Ik zit in een uitkering en ben wat dat betreft gevangen. Het klinkt niet als Nederland bij jou. Lijkt me werkelijk het einde, zo’n vrijheid. Heb je wel eens Kerouac gelezen? Naar dat soort vrijheid gaat mijn hart uit. Ik verromantiseer het niet, het kent harde kanten. Maar ik kèn het niets eens.

  0 likes
 113. [quote name=”kim”][quote name=”Orion”]Mensen, zonder geld lukt het ook! Internet is dé sleutel om alles en iedereen te informeren en de mensen die ascenderen verspreiden heel graag hun info en zaaien voor deze en de volgende generatie in! De tijd is idd nú gekomen en om een lang verhaal kort te maken…stuur al je naasten en geliefden de link van Niburu via e-mail of chat of skype of whatever en over een week of 4 zal heel Nederland op de hoogte zijn van deze boodschap en sleutel tot ascentie 🙂

  Als slot wil ik vermelden dat is sinds kort onder het maaiveld leef op ongeveer 2 meter diepte, heb geen paspoort, woonadres of whatever, besta dus niet meer maar leef souverein, heb geen uitkering maar betaal ook geen belasting uiteraard, binnenkort ga ik de halve meter dikke muren stucadoren met 2 zakken pleister om een en ander netjes af te werken, heb electriciteit en internetkabel tot mijn beschikking alsmede stromend bronwater en aardwarmte, ik nodig Niburu uit om eens een bezoekje te brengen en een en ander te filmen! Ik ben er klaar voor in ieder geval…jullie ook?[/quote]

  En wat als ze juist op die plek in de toekomst wegen of andere projecten willen gaan neerzetten sta je daar met een heipaal in je woonruimte en met wateroverlast binnenstromend water ?En kook
  je ook onder de grond waar blijft de rook dan , dat moet toch te zien zijn als er een pijp bovengronds uitkomt?’En hoe kom je aan eten als je geen ‘echte’ baan inkomsten heb want je ‘bestaat’ niet meer. En wat doe je met de fecalien in de winter is het koud hoor om het in een kuiltje te doen :-([/quote]

  Welnee Kim, de boer vind het geweldig en uiteraard help ik hem dagelijks met wat activiteiten in ruil voor eten en sanitair 🙂

  0 likes
 114. [quote name te doen :-([/quote]

  Welnee Kim, de boer vind het geweldig en uiteraard help ik hem dagelijks met wat activiteiten in ruil voor eten en sanitair :)[/quote]

  En als die boer daar straks niet meer is,of uitgekocht wordt door de staat /provincie omdat ze het land nodig hebben? Vraagje; waarom mocht je van die boer daar op zijn land zoiets bouwen zelf zit hij dus wel vast aan het systeem denk ik ?Of is het gelijk een soort van prepperbunker?

  0 likes
 115. [quote name=”kim”][quote name te doen :-([/quote]

  Welnee Kim, de boer vind het geweldig en uiteraard help ik hem dagelijks met wat activiteiten in ruil voor eten en sanitair :)[/quote]

  En als die boer daar straks niet meer is,of uitgekocht wordt door de staat /provincie omdat ze het land nodig hebben? Vraagje; waarom mocht je van die boer daar op zijn land zoiets bouwen zelf zit hij dus wel vast aan het systeem denk ik ?Of is het gelijk een soort van prepperbunker?[/quote]

  Ach, ik maak me daar echt niet druk om, bouwen we weer wat nieuws ergens anders, de wereld is groot genoeg en onder de grond is is nog plek zat voor tientallen miljarden mensen maar wees gerust, ik leef niet als een mol, in het dagelijks leven ben ik een doodnormale nette en vrolijke man! 🙂

  0 likes
 116. [quote name=”Linda”][quote name=”Orion”]Mensen, zonder geld lukt het ook!
  Als slot wil ik vermelden dat is sinds kort onder het maaiveld leef op ongeveer 2 meter diepte, heb geen paspoort, woonadres of whatever, besta dus niet meer maar leef souverein, heb geen uitkering maar betaal ook geen belasting uiteraard, binnenkort ga ik de halve meter dikke muren stucadoren met 2 zakken pleister om een en ander netjes af te werken, electriciteit en internetkabel tot mijn beschikking alsmede stromend bronwater en aardwarmte, ik nodig Niburu uit om eens een bezoekje te brengen en een en ander te filmen! Ik ben er klaar voor in ieder geval…jullie ook?[/quote]
  Hallo Orion, vertel asjeblieft. Ik zit in een uitkering en ben wat dat betreft gevangen. Het klinkt niet als Nederland bij jou. Lijkt me werkelijk het einde, zo’n vrijheid. Heb je wel eens Kerouac gelezen? Naar dat soort vrijheid gaat mijn hart uit. Ik verromantiseer het niet, het kent harde kanten. Maar ik kèn het niets eens.[/quote]

  Hallo Linda, had je reaktie over het hoofd gezien, excuus daarvoor…Tis wel Nederland, in de regio Zuid-Limburg dus dicht tegen de 2 buurlanden aan, mijn drang naar vrijheid heb ik altijd waar willen maken en enkele jaren geleden heb ik die knoop doorgehakt en ik zou nooit meer anders willen, mijn enige bezit is een laptop en een i-pad, een fiets en wat nette kleren, werkkleding en klein spul,een rugzak en toiletartikelen. Meer heb ik ook niet nodig en alles past in de rugzak en fietstas.Het slapen in de natuur beoefen ik al heel wat jaren maar het wonen onder de grond is weer een nieuwe geweldige ervaring maar met goed weer zit ik uiteraard midden in de prachtige natuur en oh wat is het heerlijk om nooit post te krijgen!

  0 likes
 117. Richard van Bemmelen

  Jammer dat de holle aarde er weer bij gehaald wordt.
  Dat is niet in overeenstemming met de huidige inzichten van planeetvorming uit planetisimalen, die ook logisch is.
  Ik heb al eerder gezegd dat bij een holle aarde de dichtheid van de mantel vele malen groter zou moeten zijn om de waarde van g (9.8 m/s2) te verklaren.
  Een centrale zon, die ook vaak genoemd wordt in dit verband is ook onmogelijk. Volgens welke natuurwetten zou die zon in het midden van de holle aarde moeten blijven zweven?

  0 likes
 118. Op facebook is een groep genaamd project pegasus zeer interresant De tijd van de waarheis is nu!!!

  0 likes
 119. [quote name=”Richard van Bemmelen”]Jammer dat de holle aarde er weer bij gehaald wordt.
  Dat is niet in overeenstemming met de huidige inzichten van planeetvorming uit planetisimalen, die ook logisch is.
  Ik heb al eerder gezegd dat bij een holle aarde de dichtheid van de mantel vele malen groter zou moeten zijn om de waarde van g (9.8 m/s2) te verklaren.
  Een centrale zon, die ook vaak genoemd wordt in dit verband is ook onmogelijk. Volgens welke natuurwetten zou die zon in het midden van de holle aarde moeten blijven zweven?[/quote]
  De holle aarde is zeker interessant, ik dacht eerst dat ik het binnen een paar dagen gemakkelijk kon ontkrachten. Maar wanneer je er onderzoek naar doet dan kom je snel tot de conclusie dat er iets aan de hand is op onze polen. Vogels en dieren die in de winter naar het noorden trekken, wolken met pollen die over de noordpool gemeten zijn. Toch iets om over na te denken. De volgende link is geen nep foto maar een foto die door NASA is gemaakt van Venus. False colour thermal images from the Pioneer Venus Orbiter 1980.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/335

  0 likes
 120. tell it like it is

  [quote name=”Orion”]Mensen, zonder geld lukt het ook! Internet is dé sleutel om alles en iedereen te informeren en de mensen die ascenderen verspreiden heel graag hun info en zaaien voor deze en de volgende generatie in! De tijd is idd nú gekomen en om een lang verhaal kort te maken…stuur al je naasten en geliefden de link van Niburu via e-mail of chat of skype of whatever en over een week of 4 zal heel Nederland op de hoogte zijn van deze boodschap en sleutel tot ascentie 🙂

  Als slot wil ik vermelden dat is sinds kort onder het maaiveld leef op ongeveer 2 meter diepte, heb geen paspoort, woonadres of whatever, besta dus niet meer maar leef souverein, heb geen uitkering maar betaal ook geen belasting uiteraard, binnenkort ga ik de halve meter dikke muren stucadoren met 2 zakken pleister om een en ander netjes af te werken, electriciteit en internetkabel tot mijn beschikking alsmede stromend bronwater en aardwarmte, ik nodig Niburu uit om eens een bezoekje te brengen en een en ander te filmen! Ik ben er klaar voor in ieder geval…jullie ook?[/quote]

  Ok dan zit je in je schuttersputje
  te overleven.
  Je geheel terug getrokken uit de maatschappij.
  Kop bijna letterlijk in het zand.

  Waar ben je dan eigenlijk bang voor?
  Wat daagt dit in godsnaam bij aan je ontwikkeling.

  En aan de mensen die dit ook wel zouden willen. Ga je dan lekker naast elkaar met zijn alle lief tegen elkaar zitten doen?
  Wat heeft dat voor zin?

  Vrede sluiten met een oude vijand, dat heeft zin.
  Niet meer weg lopen waar je bang voor bent.
  Meedoen, Bijdragen aan het grote geheel dat is toch waar voor je hier op aarde kwam.

  0 likes
 121. Mag ik even reageren ?
  -De binnenaarde wordt ook wewl onderwereld genoemd. Doe daar niet licht over.
  -‘Tesla en de buitenaardsen ons bieden’. Waar is het ? We hebben nog geen femtowatt gezien. (=i miljardste watt)
  -Vangen door de Matrix? Wat is daar slecht aan?
  -jullie hebben jarenlang achter Salusa aangelopen en er maar een dingetje uitgepikt. En de andere negatieve feiten werden door jullie genegeerd. Hoe wetenschappelijk objectief ben je dan ?
  Anders gezegd, maatschappelijk verantwoordelijk ?

  0 likes
 122. Ok niburu,

  Als jullie stellen dat de aarde hol is.. Dan gaan we toch gewoon ene inzamelingsactie plannen om een camerateam erheen te kunnen sturen?

  0 likes
 123. [quote name=”Orion”]Vrede sluiten met een oude vijand, dat heeft zin.
  Niet meer weg lopen waar je bang voor bent.
  Meedoen, Bijdragen aan het grote geheel dat is toch waar voor je hier op aarde kwam.[/quote]

  dit zijn de woorden en acties die duidelijker nodig zijn willen we als maatschappij en als gelijke van elkaar als “”mens”” vooruit willen komen.
  ik ben best berijd alles te doen wat nodig is een maatschappij draaiende te houden zolang ik dan ook maar alles kan doen wat een rijke stinkert ook kan.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Ongewenste gedachten! Heb jij er last van?

Het hebben van ongewenste gedachten is iets ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

duitse

Duitse overheid ernstig in verlegenheid door gelekt rapport: ‘Corona was vals alarm’

De Duitse overheid en mainstream media doen ...

cannabis

Israëlisch ziekenhuis onderzoekt effecten cannabis op coronavirus: ‘Zeer effectief’

In het Rambam-ziekenhuis in de Israëlische stad ...