Archeologie

Kreeg India duizenden jaren geleden bezoek vanuit de hemel?

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op internet is discussie ontstaan over oude voetafdrukken en een afbeelding van een mysterieus vliegend object, beide gevonden in een plaatsje in Centraal-India.

In Piska Nagri in de Indiase deelstaat Jharkhand doet geoloog Nitish Priyadarshi onderzoek naar grote voetafdrukken, die volgens folklore laten zien dat er ooit goden uit de lucht zijn geland.

Eén paar voetafdrukken is 28 centimeter lang en 12,7 centimeter breed, een ander paar is 25,4 centimeter lang en 11,4 centimeter breed. In de Indiase mythologie zochten goden van de koning Rama en Lakshamana in het gebied naar Rama’s echtgenote, Sita.

Vliegend object

De voetafdrukken zijn gevonden in graniet. Priyadarshi vermoedt dat lokale bewoners ze indertijd in het gesteente hebben gegraveerd als herinnering aan de bezoekers. Hij wijst verder op een afbeelding van een vliegend object naast de voetafdrukken.

“De voetafdrukken en het vliegende object bevinden zich op hetzelfde stuk gesteente,” zei hij. “Misschien werden ze erin gegraveerd om te laten zien dat twee goden van de koning arriveerden in een vliegend object.”

Kreeg India duizenden jaren geleden bezoek vanuit de hemel?

De voetafdrukken zijn nog niet gedateerd, maar volgens Priyadarshi kan op basis van de verwering worden gezegd dat ze mogelijk duizenden jaren oud zijn.

Over de hele wereld zijn oude voetafdrukken gevonden, waarvan de meeste duizenden jaren oud blijken te zijn. “We leven in een zeer geavanceerde technische wereld, maar toch zijn er om ons heen nog veel onopgeloste mysteries,” zei Priyadarshi. “Oude plaatsen en mysterieuze wezens, verzonken werelden en culturen, landschappen vol symboliek, onverklaarde verschijningen en ongelooflijke vondsten uit vergane tijden. Ondanks uitvoerig onderzoek blijven ze voor de mensheid een mysterie.”

Bron: Theepochtimes.com Foto: Nitish Priyadarshi

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sander
sander
9 jaren geleden

Nee.

JJ
JJ
9 jaren geleden

28 centimeter lang en 12,7 centimeter breed is toch gewoon een maat 42? Lijkt me niet echt iets heel bijzonders.

joop
joop
9 jaren geleden

is wel bijzonder als je drie voeten heb

Freethinker
Freethinker
9 jaren geleden

[quote name=”sander”]Nee.[/quote]
Want…?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x