Homepagina » Buitenaards » BBC-programma: Kwamen Jezus en Boeddha van een andere planeet?
BBC-programma: Kwamen Jezus en Boeddha van een andere planeet?

BBC-programma: Kwamen Jezus en Boeddha van een andere planeet?

Op de BBC was onlangs een programma te zien waarin de vraag werd gesteld of religieuze figuren als Jezus Christus en Boeddha van andere planeten afkomstig zijn. In de programmareeks The Big Questions werd gediscussieerd over de vraag of ‘wezens van andere planeten onze religies aansturen’.

“Afgelopen maand ontdekte de Kepler-telescoop van NASA weer een planeet waar leven kan bestaan,” zei presentator Nicky Campbell. “Aanhangers van religies geloven al lange tijd dat elders in het sterrenstelsel leven is. Leven dat mogelijk hier op aarde invloed uitoefent. Hebben wezens van andere planeten onze religies aangestuurd?”

Er kwamen twee groepen aan het woord, de Aetherius Society en de British Union of Spiritist Societies, die van mening zijn dat diverse religieuze figuren, waaronder Jezus, aliens waren. “Wij geloven dat verschillende religieuze leiders uit de geschiedenis van een andere planeet kwamen,” zei Mark Bennett van de Aetherius Society. “Wij geloven dat Jezus en Boeddha van Venus kwamen, dat Sri Krishna van Saturnus kwam en dat Sint-Pieter van Mars kwam, enzovoorts.”

Hij zei dat er beschavingen zijn op andere planeten, maar dat we ze niet kunnen zien omdat ze zo hoogontwikkeld zijn dat ze een ‘hogere trillingsfrequentie’ hebben.

Iemand van de British Union of Spiritist Societies zei dat aliens van andere planeten op aarde incarneren en ons boodschappen geven via dromen en intuïtie. De hashtag van het programma, #BBCTBQ, was enige tijd trending topic op Twitter.

Er waren ook gasten aanwezig die niet in deze theorie geloven. “Als je de evangeliën erop naleest, zijn er maar drie antwoorden mogelijk op de vraag wie Jezus is,” zei wetenschapper Liz Weston, verbonden aan de Christ Church Southampton. “Hij is gek, hij is slecht, probeert ons te misleiden en zijn macht komt van de duivel, of hij is wie hij beweerde te zijn en is de zoon van God. Venus komt in deze antwoorden niet voor. Waar is het bewijs?”

Barry Downing van de Presbyteriaanse Kerk heeft fenomenen in de Bijbel, waaronder de komst van Jezus, vaak gelinkt aan aliens.

[Huffington Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Ton schreef:

  Geef mij maar het geloof in energie en bewustzijn, meer heb ik niet nodig. Geen kerk, geen religie, geen profeet, geen goeroe, geen instituut en geen priester.

  • flardinga schreef:

   Ik kan helemaal niks met dit bericht, maar kan een ieder aanraden om het boek van Clifford Stone: Eyes only te lezen, of hem samen te beluisteren met Bob James Dean, of James Carman met de docu The Hidden hand, maar nogmaals het eerdere bericht hierboven zegt mij niks, te vaag, een andere docu van R Fox gemaakt in dit jaar nog op youtube is ook zeer interessant, uit allerlei landen wat over het fenomeen van Aliens en hun vliegende schotels gesproken.

 • Same old story schreef:

  Inderdaad als je de bijbel leest staat er te veel Hocus spocus ,, maar als je hem leest met StarWars in je gedachte klopt hij helemaal ..
  V.b de maagd Maria , kunstmatige ingespoten .
  Laten WIJ de mens schapen naar ONS evenbeeld..
  Mozes die een wolk volgt,die hem de weg wijst naar ..
  Het verhaal van solomon en ga zo maar door..

  • koekje schreef:

   Ben je gelijk af van de politieke sprookjes, bedoeld om het mensvolk koest te houden.
   Zoals Cesar die de Jezus mythe schiep…
   Vrede op aarde, eigen schuld dikke bult.

  • Piet schreef:

   En God zeide: Laat Ons mensen maken, naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en dat zij heerschappij hebben over de vissen der zee, en over het gevogelte des hemels, en over het vee, en over de gehele aarde, en over al het kruipend gedierte, dat op de aarde kruipt.

   in de bijbel staat naar ONS evenbeeld….. en dan blijven ze maar beweren dat er maar 1 god… ze praten duidelijk in meervoud….

  • Echelon schreef:

   Hoe vaak zeg je zelf niet: “zo, en laten WE nu dit eens gaan doen”.
   De mens spreekt vaak in de WE-vorm, als hij/zij het over zichzelf heeft.

  • anoniem schreef:

   Het is allemaal StarWars!

 • Mammon schreef:

  De mens is inderdaad een Hybride.

 • Terrano schreef:

  Zij die geen geloof hebben, hebben infeite niets om voor te leven.
  Ze zwoegen en ze ploeteren maar, om elke maand de financiële eindjes aan elkaar te knopen… alles zonder uitzicht op een hiernamaals. Tegen hen zou ik willen zeggen: waarom leen je niet zoveel mogelijk geld, vervolgens maak je een geweldige wereldreis, om na afloop er een einde aan te maken. Waarom zou je je nog als loonslaaf uit laten buiten? Is DAT het leven?

  • Themis Apathe schreef:

   Zij die geloven, hebben infeite niets om voor te leven.
   Ze zwoegen en ploeteren maar, om elke maand de financiële eindjes aan elkaar te knopen… Daarbij moeten ze van het weinige geld dat ze hebben ook nog een bijdrage leveren aan de kerk. Alhoewel jij geloofd dat jij in een hiernamaals komt blijft het Eveneens zonder uitzicht op een hiernamaals ( Daarom heet het geloven… ) doordenkertje 😉
   Tegen jou wil ik zeggen, religie staat voor dood en verderf, oorlogen, moorden, genocide, kindermisbruik, en hipsters. is DAT het leven ?

  • waR schreef:

   @Terrano Dat is hun geloof, het financieel systeem.

 • pietje schreef:

  Ik weet al al heel mijn leven dat jesus niet van deze planeet is waarom is dat zo moeilijk te begrijpen ? Maria is kunstmatig geinsemineerd door buitenaardsen) Hallo maagd onbesmet ontvangen ga heen ….. daarom was deze mens (jesus) zo speciaal ! Want hij was half mens en half buitenaards ! Daarom had hij de de gaven die hij had ! Is dat zoooooo moeilijk te begrijpen ???? Vergeet nooit dat hij ,Jesus zei hierboven is zoals hier en hij wees naar boven (hemel)! Andere planeet misschien ? ! Wij mensen zijn niet helemaal menselijk maar een tikkie van hier boven !! Niemand van menselijk ras is van deze aarde we zijn allemaal aliens zo……

  voor een derde van buiten deze aarde !

  • Peter C schreef:

   Juist, de bijbel bestuderen, lezen of volgen zonder rekening te houden met de buitenaardsen en hun bijdrage hierin, is rond de pot blijven draaien zonder de ware inhoud te achterhalen.

 • Rob schreef:

  Pff de niburu achtige artikelen krijgen helaas weer de overhand hier. Dacht eindelijk dat de website serieuzer werd en dan krijg je dit soort artikelen weer.

 • marinus schreef:

  als de religies aangestuurd werden of worden,dan hebben die aliens er een mooi zootje van gemaakt.
  in naam van het geloof martelen,brandstapel,ophangen en onthoofden,bedankt aliens.

  ik denk niet dat we daar nog in moeten trappen,althans ik niet.
  de kerk en consorten zoeken het maar lekker uit +andere geloven.

 • Robert schreef:

  Denk dat ze eerder uit een andere dimensie kwamen 😉

 • eindhoven schreef:

  dus alles wat ze op tv zeggen neem je serieus natuurlijk ben je gek als je zegt alles delen in de ogen van de rijken

 • Henkie schreef:

  Voor het antwoord gewoon even deze film kijken:
  http://www.imdb.com/title/tt0756683/

  • Edwin schreef:

   @Henkie

   Mooie film, ijzersterk verhaal, heb zojuist gekeken…
   een regelrechte aanrader ..

   Bedankt Henkie !

   • Henkie schreef:

    Graag gedaan, ben ook blij dat ik de tip kreeg om hem te kijken.
    Is weer eens wat anders dan de zoveelste hollywood blockbuster.

    • Edwin schreef:

     In oosterse filosofieën en spiritualiteit doet het er niet toe of iets historisch gezien daadwerkelijk gebeurt is of niet.

     Het gaat, ook zoals “John Oldman” zegt op het eind in de film: “Het gaat toch
     om de inhoud van een les, en niet om WIE die les geeft?”

     Dit zijn nou typisch van dat soort films die de mensen echt aan het denken zet

 • Kalki schreef:

  http://nl.rael.org/home ….. zeggen dat Boeddha en Jezus van de planet van de buitenaardse Elohim afstammen.

 • jenne schreef:

  Bijna alles is onder hevig aan een herschepping, recreation, blijkt dat Big Bang baarlijke onzin is, dat het geheel op een hele rustige manier in enkele duizenste van één door ons gecreéére seconden geschapen is.
  Geloven ja, als je zegt dat je ergens in gelooft kijken ze je aan of dat je gek bent geworden, het is absoluut niet in de mode, net als hetero’s, of vrouwen met een mooi oud gezicht.
  Ik ga steeds meer overstag, van wat ik weet en er bij leer, opneem, ja ik geloof in iets, in ieder geval is de ethere zo iets machtigs alleen daarom al, dan dat je nooit meer in het zelfde zeewater zal kunnen zwemmen, en toch verbind het water op deze planeet alles.
  En dan ; ik ben Alfa en de Omega, µ, te bedenken dat onze gedachten sneller veel sneller door de ethere
  snellen als het licht, moet er dan niet wat zijn, een kracht een intelligentie, ja volgens mij wel!

 • Echelon schreef:

  @Themis Apathe: Je vertelt baarlijke nonsens. De oorlogen die wereldwijd gevoerd zijn ‘uit naam van het geloof’ stellen NIETS voor bij de oorlogen die NIET gevoerd zijn vanwege het geloof.
  De kruistochten waren godsdienstoorlogen, de Dertigjarige Oorlog tussen protestanten en katholieken deels ook. Maar deze oorlogen vallen statistisch in het niet bij de feodale oorlogen, successieoorlogen, territoriale oorlogen, koloniale oorlogen, handelsoorlogen, burgeroorlogen, onafhankelijkheidsoorlogen, Afrikaanse stammenoorlogen, om maar te zwijgen van lang voorbije oorlogen van Perzen, Grieken, Romeinen, Mongolen en precolumbiaanse volken en de moderne twee wereldoorlogen.

  • Edwin schreef:

   Sorry Echelon, maar het zijn vaak de gelovige mensen die altijd ontkennen dat veel oorlogen juist aangewakkerd worden door religieuze fanatici.

   Daar zal je het geheid toch niet mee eens zijn, en dat vind ik best

 • Candor schreef:

  Wat Jezus en Budha verkondigde geen religie , religie is in de wereld geholpen om mensen te misleiden en alles buiten zichzelf af te laten spelen.
  Het is te gek voor woorden dat men tot op de dag van vandaag nog geloofd in een God die straft ,een God die verteld in de Bijbel dat de cananits vermoord moeten worden incl de dieren en de kinderen.
  Beetje tegenstrijdig want je zult toch niet doden , waarom crieert hij ze eerst zelf en laat dan het vuile werk door een ander doen zodat ze nadien weer opgeruimd moeten worden ?
  Dat je geboren bent in zonden ,dat je gestraft wordt als je niet doet wat er beschreven wordt .
  Dit klinkt niet alleen als een samenzwering dit is het ook , God is liefde toch ?

  Jezus heeft nooit verteld dat hij de zoon is van God, dat zijn we toch allemaal want waarom zou iemand beter moeten zijn dan een ander als we allemaal van dezelfde bron afkomen?
  Wat ik kan dat kunt u ook en beter waren de woorden van Jezus er zijn meerdere masters op de planeet geweest die ons wilde laten zien dat alles in jezelf zit en dat we zo geprogrammeerd zijn met een virus wat in ons geplaatst is door een boek wat door mensen is geschreven en dat de hele wereld een groot toneel is van een ieder die in de juiste God geloofd .

  Wat maakt jou geloofsovertuiging de juiste dat jou God de echte God is , laat mij maar Katholiek zijn dan , je bent na een biecht weer vergeven ook als je volgende keer weer hetzelfde spelletje speelt .

  De beste Mindcontrol aller tijden en aan de andere kant kun je de laksheid van de mensen zien om niet hier zelf eens over na te denken over die man die zo gemeen en tegenstrijdig is daar ergens boven in de wolken.

  Hoe arrogant zijn wij mensen om een image van God te maken terwijl het een crieerende energie is die in het hele universum aanwezig is .

  Alles zit in jezelf want je bent zelf verantwoordelijk voor wat je denkt en het hele universum is bewustzijn ofwel consciousness , wat is ieder individu , consciousness !!

  Zoek de antwoorden in jezelf en maak jezelf los van de conditioneringen waar we mee gevoed worden die je verder van jezelf afbrengen en dat je beter of meer bent als een ander .

  Geen dualiteit meer maar samenwerking met elkaar en ik denk dat 99% van de mensen hier naar streeft .

  Dus nee ze kwamen niet van een andere planeet ze waren zelfbewust en wisten dat God in een ieder aanwezig is .

  We are all one !

 • eNdEmiOn schreef:

  Kwamen Jezus en Boeddha van een andere planeet?
  – Ja het zou kunnen. [punt]

  Hoe lang hebben ze daar over geleuterd!?

 • Candor schreef:

  Wat Jezus en Budha verkondigde geen religie , religie is in de wereld geholpen om mensen te misleiden en alles buiten zichzelf af te laten spelen.
  Het is te gek voor woorden dat men tot op de dag van vandaag nog geloofd in een God die straft ,een God die verteld in de Bijbel dat de cananits vermoord moeten worden incl de dieren en de kinderen.
  Beetje tegenstrijdig want je zult toch niet doden , waarom crieert hij ze eerst zelf en laat dan het vuile werk door een ander doen zodat ze nadien weer opgeruimd moeten worden ?
  Dat je geboren bent in zonden ,dat je gestraft wordt als je niet doet wat er beschreven wordt .
  Dit klinkt niet alleen als een samenzwering dit is het ook , God is liefde toch ?

  Jezus heeft nooit verteld dat hij de zoon is van God, dat zijn we toch allemaal want waarom zou iemand beter moeten zijn dan een ander als we allemaal van dezelfde bron afkomen?
  Wat ik kan dat kunt u ook en beter waren de woorden van Jezus er zijn meerdere masters op de planeet geweest die ons wilde laten zien dat alles in jezelf zit en dat we zo geprogrammeerd zijn met een virus wat in ons geplaatst is door een boek wat door mensen is geschreven en dat de hele wereld een groot toneel is van een ieder die in de juiste God geloofd .

  Wat maakt jou geloofsovertuiging de juiste dat jou God de echte God is , laat mij maar Katholiek zijn dan , je bent na een biecht weer vergeven ook als je volgende keer weer hetzelfde spelletje speelt .

  De beste Mindcontrol aller tijden en aan de andere kant kun je de laksheid van de mensen zien om niet hier zelf eens over na te denken over die man die zo gemeen en tegenstrijdig is daar ergens boven in de wolken.

  Hoe arrogant zijn wij mensen om een image van God te maken terwijl het een crieerende energie is die in het hele universum aanwezig is .

  Alles zit in jezelf want je bent zelf verantwoordelijk voor wat je denkt en het hele universum is bewustzijn ofwel consciousness , wat is ieder individu , consciousness !!

  Zoek de antwoorden in jezelf en maak jezelf los van de conditioneringen waar we mee gevoed worden die je verder van jezelf afbrengen en dat je beter of meer bent als een ander .

  Geen dualiteit meer maar samenwerking met elkaar en ik denk dat 99% van de mensen hier naar streeft .

  Dus nee, ze kwamen niet van een andere planeet ze waren zelfbewust en wisten dat God in een ieder aanwezig is .

  We are all one !

 • pietje schreef:

  Onze voorouders wisten allang de waarheid ! Maar wij werden geblokeerd door al die valse partijen ….dat is hopelijk nu over ( voor de mensen die verstand hebben ) Hebben wij verstand zijn wij capabel te beslissen over onze toekomst ? Ik hoop het want vele van jullie zijn schapen die volgen en niet onderzoeken ! Als blinden voor de hersenspoeldende TV ! Jammer hoor ~! Het is ook jullie wereld !
  Dor er iets mee ! Hersendode mensen ! Wordt wakker !! Wordt wakker want je slaapt in een heel diepe slaap die je bedriegd ! Let op !

 • candor schreef:

  The structure of the Universe is Consciousness !!!

  https://www.youtube.com/watch?v=ZdEl8OlQlLc#t=24

 • Robin schreef:

  De Indiase zender Zee TV heeft een werkelijk schitterende serie gemaakt over Boeddha in het Hindi. Helaas geen ondertiteling in het Engels, maar echt een prachtige serie in 54 afleveringen, vanaf z’n geboorte tot aan z’n dood en tevens de politieke situatie van een deel van Noord-India in die tijd (zo’n 2500 jaar geleden). Jammer dat zoiets fraais nou niet getoond wordt op de Nederlandse TV.
  Hier de link voor het online bekijken van de afleveringen: http://www.zeetv.com/shows/buddha/video/?page=5&showid=MTc4&type=recent.
  Kijk eens naar de eerste en de laatste aflevering (nr 54).

 • lodewijk schreef:

  Ze kwamen uit de ruimte,en gingen ook weer terug.

 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  nasa

  NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

  NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

  >