Homepagina » Buitenaards » De zoektocht naar aliens. Wat weten dr.ir. Coen Vermeeren en Lange Frans meer?
De zoektocht naar aliens. Wat weten dr.ir. Coen Vermeeren en Lange Frans meer?

De zoektocht naar aliens. Wat weten dr.ir. Coen Vermeeren en Lange Frans meer?

Een vraag die de mensheid al eeuwenlang bezighoudt. Zijn er aliens? Studenten van de Filmacademie in Amsterdam hebben er een documentaire over gemaakt.

Searching for Aliens is een film over de drijfveren van vijf mensen die zich bezighouden met de zoektocht naar buitenaards leven.

Een astronomische klokkenluider, een predikant, een rapper, een sterrenkundige en de voormalig directeur van hét telescoop-centrum van Europa.

Veel meer

Allemaal zijn ze op uiteenlopende manieren op zoek naar antwoorden op dezelfde vraag. Is er leven buiten de aarde?

“De zoektocht naar buitenaards leven, is een zoektocht naar onszelf,” zegt sterrenkundige Lucas Ellerbroek.

In de film wordt langzaam maar zeker duidelijk dat er nog wel eens veel meer kan zijn.

Bewustwording

Het is een ‘gelaagde’ film die verschillende thema’s behandelt; het spanningsveld tussen het rationele en emotionele bij de mens, en de bewustwording dat de aarde een plek is die we moeten koesteren.

“Als we er echt achter zouden komen dat we alleen zijn, dan zou dat ons kunnen vertellen dat we goed voor onze planeet moeten zorgen, dat we voor elkaar moeten zorgen, dat we niet moeten denken in termen van landen, maar in termen van mensen en het zijn op deze planeet,” aldus oud-directeur van ASTRON Mike Garret.

De zoektocht naar aliens. Wat weten dr.ir. Coen Vermeeren en Lange Frans meer?

De zoektocht naar aliens (Facebook)

Of zijn aliens al hier?

Enorme weerstand

Lucht- en ruimtevaartdeskundige Coen Vermeeren, bekend van het boek UFO’s bestaan gewoon, legt uit dat er een enorme weerstand in de huidige wetenschap zit, ook in de huidige maatschappij, die volledig is gefocust op rendement.

Niet vandaag, niet morgen, nee gisteren hadden we dat rendement moeten hebben. “Dat is funest voor de mensheid, daaraan gaan we echt ten onder.”

Vermeeren wil dat de samenleving open gaat staan voor het idee dat UFO’s wél echt bestaan. Hij wil dat het afgelopen is met de geheimhouding en pleit voor het openbreken van het debat.

Geheimhouden

Hij zegt in de film dat hij ooit eens een goudkleurige bol zag aankomen. “Hij stopte een tijdje en ging daarna rechtsaf,” zei hij. “Nou, dat kan niet.”

Lange Frans, die met zijn muziek velen bereikt, houdt zich als rapper ook bezig met leven buiten de aarde.

Hij doet dat bijvoorbeeld in het nummer Kamervragen II, waarin hij de politiek bevraagt over het geheimhouden van zaken die gaan over buitenaards leven.

Bekentenissen

Het nummer gaat onder meer over de bekentenissen van NASA-astronauten die op de maan waren over het bestaan van UFO’s, waarvan volgens hen een deel buitenaards is.

Zou het niet ontzettend veel kunnen betekenen als we erachter komen dat we niet de enigen zijn in het heelal?

De studenten hebben hier een crowdfundingsactie opgezet om hun film af te kunnen maken. Hun Facebookpagina vind je hier.

Searching for Aliens gaat in juni 2017 in EYE Amsterdam in première en wordt in september uitgezonden op tv.

Bekijk hieronder alvast een trailer:

[Cinecrowd]


Vind je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. De aliens zijn de eigen demonen van de mensen deafvallige engelen en het Beest , die zij ten spijte afwentelen naar de buitenwereld ,vandaar de term ‘ buitenaardsen, De Ouden wisten dit , in de bijbel zijn ze bekend onder de Satanas en Lucifer , de moderne wetenschap wil dezen niet erkennen, en de mens houde in de greep van de technologie ,die deze wezens beheersen , want satanas is de schepper van de technologie en de illusie die deze schept bij de mens !

  4 likes
  • De bijbel staat immers vol over buitenaardse dingen en zei Jezus zelf ook niet ik ben niet van deze wereld

   6 likes
   • Dat zelfde probleem heb ik ook bij nader inzien behalve de zeer goede relatie met vele dieren heb ik weinig of niets met mensen …………ik heb voor een deel een verkeerde keus gemaakt om op deze aarde te komen!
    Voor een deel zeg ik!

    4 likes
   • Jezus Christus zei dat omdat hij uit de hoge Zonnesfeer is afgedaald naar de aarde .

    De Zonnegod Ahura Mazda is hetzelfde hoge geestelijke wezen als het Christuswezen , en bij de Oerperzen of Oersemieten bekend was bij hun volk en leider Zarathoestra in 6000 vC en Zarathoestra wist reeds dat deze hoge Zonnegeest niemand minder was dan wat zich later zou openbaren als het Christuswezen
    De Asuras en Devas van de Oersemieten waren reeds veel duisterder en kwaadaardiger geworden dan tervoren in de tijd van de Oerindiërs .
    Asura werd Ahura , er waren goede asuras en later slechte en kwaadaardige Asuras en Devas .
    Satan ( in perzisch Ahriman) is de leider van deze kwade devas .

    Over de Avesta kan je veel interessants lezen :

    http://www.universelevrede.nl/universelevrede_2015/De%20geschiedenis%20van%20de%20Avesta.htm#index
    .

    2 likes
  • Satan de schepper van technologie? Werkt hij bij Philips dan?

   WIJ zijn de schepper van technologie…Satan gaf ons enkel alleen kennis. En als Satan ons geen kennis had gegeven hoe had jij dan spiritueel geweest in plaats van materialistisch? Hoe had je liefde gekend? Hoe had je genoten van de natuur? Hoe had je je favoriete eten bereid? Hoe had je compassie en empathie gehad? Wel eens een schaap zich zien bekommeren als een ander naar slacht gaat?…

   0 likes
   • Baal,
    Het materialisme is ontstaan in Arabië /Perzië door de archont Ahriman , de asura van de duisternis , dat zijn electromagnetische wezens die in de mens binnenkomen en hem inspireren tot het materialmisme en de techniek ! Vandaar ‘ahrimanische wezens (Greys) zij vertonen zich in ufo en ontvoeren ook mensen .
    Lucifer is degene die de oorzaak is geweest van de zondeval uit het aards paradijs ( en geen fabeltje, wel waarheid , en die de oorzaak is van Ahriman omdat hij het boze in de mensen binnengebracht heeft Dit wel opdat de mens zich zou kunnen ontwikkelen ,dat is de boom der kennis en de boom ban het goed en kwaad in de bijbel .

    2 likes
 2. Nee want ik weet veel meer maar van wie neem je het aan.

  Het gaat er dus om hoe je het verhaal maakt en het verkoopt. Waar ligt de werkelijkheid.

  Uit die groepen en ook uit de Vrijmetselarij is het enkel uit horen zeggen. Zoals ik al vaker zeg, het bewustzijn is wel eens hoger als gemiddelde zodat ze contact maken met jou en niet met Coen of Lange Frans. Onze bovenburen bepalen met wie ze contact maken en wie niet. Het gaat om de STATUS van je bewustzijn!!!!!

  Ze zijn boven niet dom!!!

  8 likes
 3. HMMMM lange Frans, Ja die ziet ze wel vliegen ja……:)

  zijn mening is net zo veel waard als iedere andere, ik zie zijn expertische niet zo…
  niet zo overtuigend, omdat hij iets geloofd, denkt te weten, is het ook zo?

  8 likes
 4. Ik word er zo moedeloos van dat gedoe over god en satan.. Er is NIET maar dan ook echt helemaal NIETS wat zelfs maar enigzins een bewijs levert dat deze bestaan. Gewoon echt eerlijk he, dat is er niet. En kom dan niet aan met ondoorgrondelijke wegen of met beweringen over mijn tekort aan vermogen dit te begrijpen.
  En dan het gedoe van Coen en, ja hoor, lange frans.. man, er is hier markt voor en het is commercieel in Nederland nog niet gedaan .. de amerikaanse ‘docu’s’kennen we ondertussen allemaal al.

  Waarom is het zo moelijk om fantasie in boeken en films te laten en de waarheid te accepteren voor wat hij is?!. En zelfs Dan kan alles nog, we hebben pas een paar honderd jaar de moeglijkheden om dingen echt te onderzoeken en moeten het grootste deel nog ontdekken! Theorien en vermoedens hebben recht van bestaan en het is, kansberekeningtechnisch, bijna ondoenlijk om ons het enige ‘intelligente’leven in het heelal te laten zijn.

  Maar wat je niet weet moet je ook schaamteloos kunnen aanmerken als iets wat je niet weet.
  En dan zonder fanta-verhaaltjes en overdatum geschriften welke ook gewoon door , nog onwetendere’ mensen geschreven zijn.

  Grow up!

  1 likes
  • En kom dan niet aan met ondoorgrondelijke wegen of met beweringen over mijn tekort aan vermogen dit te begrijpen.

   Dat is het niet ,maar wat het wel is ,is “luiheid van geest .”

   2 likes
 5. Oh god lange Frans. Vreemde artikel.
  Zoek even info op over djinn. Wordem duizenden jaren oud kunnen in 1 oogwenk aan de andere kant van de wereld zien. Bespioneren de engelen aan bij de bovenste hemelen etc…. islamitische mythe. Staat ook iets in de koran over…spannen samen met de slechte mensen om de duivel een handje te helpen. Komt allemaal bekend voor…

  2 likes
 6. Älïens źijn verder ontwikkelt en moeten ons helpen.

  2 likes
 7. Als men eens goed zou begrijpen dat alles al een Eenheid vormt zal men niet op zoek gaan naar allerlei bewering van een buitenaards leven en zal er geen ook tweedeling kunnen bestaan die ingevuld word met allerlei verhalen van een leven buiten de Aarden omdat het geheel al een Eenheid is .. mensen zijn nu eenmaal met een fantasie begiftigt, niet dat verkeert is maar het slaat gewoon bij de meesten in hun bol..en geven er allerlei vormen aan ..en men wil ook zo graag ergens in geloven en het verdedigen van het geloof ergens in en dat komt ook voor in allerlei soorten geloven , ja die fantasie ook brengt veel bezetenheid met zich mee en om het vast te houden doen mensen heel veel , al moet men elkaar voor om te doden…

  1 likes
 8. Nog effe en we zijn zelf een Alien. Bekijk You Tube filmpje: You Won’t Believe This van FaceLikeTheSun
  De oefening Gotham Schield gaat over programmering/supercomputer. Het beest= ram=pc geheugen.

  1 likes
 9. A W Reijersen van Buuren

  Paola Harris and Exopolitics
  http://www.paolaharris.com/

  Paola Harris (Wikipedia) was secretaresse van de astronoom Alan Hynek (Wikipedia).

  ***************************************

  Bij Project Camelot zijn interviews enzovoort te zien waarbij onder andere voormalige militairen en wetenschappers vertellen over wat ze hebben mee gemaakt.

  (Bijvoorbeeld reizen naar Mars en planeten buiten ons Zonnestelsel waar buitenaardsen wonen!)

  Project Camelot | Welcome
  http://www.projectcamelot.org/

  Project Camelot | Interviews and Reports
  http://www.projectcamelot.org/interviews.html

  1 likes
 10. Lange Frans heeft weer 100% gelijk!

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

universiteit leiden

Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...

kleine ijstijd

Kleine ijstijd op komst? De voorspellingen van de NASA zullen u verrassen

De hele dag door wordt u bestookt ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.