Buitenaards

De zoektocht naar aliens. Wat weten dr.ir. Coen Vermeeren en Lange Frans meer?

Help anderen door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vraag die de mensheid al eeuwenlang bezighoudt. Zijn er aliens? Studenten van de Filmacademie in Amsterdam hebben er een documentaire over gemaakt.

Searching for Aliens is een film over de drijfveren van vijf mensen die zich bezighouden met de zoektocht naar buitenaards leven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Een astronomische klokkenluider, een predikant, een rapper, een sterrenkundige en de voormalig directeur van hét telescoop-centrum van Europa.

Veel meer

Allemaal zijn ze op uiteenlopende manieren op zoek naar antwoorden op dezelfde vraag. Is er leven buiten de aarde?

“De zoektocht naar buitenaards leven, is een zoektocht naar onszelf,” zegt sterrenkundige Lucas Ellerbroek.

In de film wordt langzaam maar zeker duidelijk dat er nog wel eens veel meer kan zijn.

Bewustwording

Het is een ‘gelaagde’ film die verschillende thema’s behandelt; het spanningsveld tussen het rationele en emotionele bij de mens, en de bewustwording dat de aarde een plek is die we moeten koesteren.

“Als we er echt achter zouden komen dat we alleen zijn, dan zou dat ons kunnen vertellen dat we goed voor onze planeet moeten zorgen, dat we voor elkaar moeten zorgen, dat we niet moeten denken in termen van landen, maar in termen van mensen en het zijn op deze planeet,” aldus oud-directeur van ASTRON Mike Garret.

De zoektocht naar aliens. Wat weten dr.ir. Coen Vermeeren en Lange Frans meer?
De zoektocht naar aliens (Facebook)

Of zijn aliens al hier?

Enorme weerstand

Lucht- en ruimtevaartdeskundige Coen Vermeeren, bekend van het boek UFO’s bestaan gewoon, legt uit dat er een enorme weerstand in de huidige wetenschap zit, ook in de huidige maatschappij, die volledig is gefocust op rendement.

Niet vandaag, niet morgen, nee gisteren hadden we dat rendement moeten hebben. “Dat is funest voor de mensheid, daaraan gaan we echt ten onder.”

Vermeeren wil dat de samenleving open gaat staan voor het idee dat UFO’s wél echt bestaan. Hij wil dat het afgelopen is met de geheimhouding en pleit voor het openbreken van het debat.

Geheimhouden

Hij zegt in de film dat hij ooit eens een goudkleurige bol zag aankomen. “Hij stopte een tijdje en ging daarna rechtsaf,” zei hij. “Nou, dat kan niet.”

Lange Frans, die met zijn muziek velen bereikt, houdt zich als rapper ook bezig met leven buiten de aarde.

Hij doet dat bijvoorbeeld in het nummer Kamervragen II, waarin hij de politiek bevraagt over het geheimhouden van zaken die gaan over buitenaards leven.

Bekentenissen

Het nummer gaat onder meer over de bekentenissen van NASA-astronauten die op de maan waren over het bestaan van UFO’s, waarvan volgens hen een deel buitenaards is.

Zou het niet ontzettend veel kunnen betekenen als we erachter komen dat we niet de enigen zijn in het heelal?

De studenten hebben hier een crowdfundingsactie opgezet om hun film af te kunnen maken. Hun Facebookpagina vind je hier.

Searching for Aliens gaat in juni 2017 in EYE Amsterdam in première en wordt in september uitgezonden op tv.

Bekijk hieronder alvast een trailer:

[Cinecrowd]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikaël
Mikaël
7 jaren geleden

De aliens zijn de eigen demonen van de mensen deafvallige engelen en het Beest , die zij ten spijte afwentelen naar de buitenwereld ,vandaar de term ‘ buitenaardsen, De Ouden wisten dit , in de bijbel zijn ze bekend onder de Satanas en Lucifer , de moderne wetenschap wil dezen niet erkennen, en de mens houde in de greep van de technologie ,die deze wezens beheersen , want satanas is de schepper van de technologie en de illusie die deze schept bij de mens !

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
7 jaren geleden

Nee want ik weet veel meer maar van wie neem je het aan.

Het gaat er dus om hoe je het verhaal maakt en het verkoopt. Waar ligt de werkelijkheid.

Uit die groepen en ook uit de Vrijmetselarij is het enkel uit horen zeggen. Zoals ik al vaker zeg, het bewustzijn is wel eens hoger als gemiddelde zodat ze contact maken met jou en niet met Coen of Lange Frans. Onze bovenburen bepalen met wie ze contact maken en wie niet. Het gaat om de STATUS van je bewustzijn!!!!!

Ze zijn boven niet dom!!!

Rene
Rene
7 jaren geleden

HMMMM lange Frans, Ja die ziet ze wel vliegen ja……:)

zijn mening is net zo veel waard als iedere andere, ik zie zijn expertische niet zo…
niet zo overtuigend, omdat hij iets geloofd, denkt te weten, is het ook zo?

rob
rob
7 jaren geleden

Als men eens goed zou begrijpen dat alles al een Eenheid vormt zal men niet op zoek gaan naar allerlei bewering van een buitenaards leven en zal er geen ook tweedeling kunnen bestaan die ingevuld word met allerlei verhalen van een leven buiten de Aarden omdat het geheel al een Eenheid is .. mensen zijn nu eenmaal met een fantasie begiftigt, niet dat verkeert is maar het slaat gewoon bij de meesten in hun bol..en geven er allerlei vormen aan ..en men wil ook zo graag ergens in geloven en het verdedigen van het geloof ergens in en dat komt ook voor in allerlei soorten geloven , ja die fantasie ook brengt veel bezetenheid met zich mee en om het vast te houden doen mensen heel veel , al moet men elkaar voor om te doden…

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x