Homepagina » Natuur en Milieu » D66 wil grondeigenaren dwingen windmolens toe te staan. ‘Deze anti-democraten zijn helemaal gek geworden’
windmolens
Foto: Pixabay

D66 wil grondeigenaren dwingen windmolens toe te staan. ‘Deze anti-democraten zijn helemaal gek geworden’

D66 wil grondeigenaren in de polders Rijnenburg en Reijerscop tussen De Meern en Nieuwegein dwingen om windmolens op hun terrein te plaatsen, via de zogeheten gedoogplicht. Zelf willen de eigenaren woningen bouwen om iets te doen aan de woningnood.

Als het aan D66 ligt gaan de grondeigenaren de polders volbouwen met windmolens en zonnevelden.

Donderdagavond vergaderde een commissie van de Utrechtse gemeenteraad over het voorstel.

Gedoogplicht in Flevoland

D66 wil wel bouwen, maar wil tegelijkertijd GroenLinks steunen, dat denkt dat een paar windmolens ‘een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het bestrijden van de klimaatcrisis’.

Onlangs werd de gedoogplicht door de Raad van State (van D66’er Thom de Graaf) opgelegd in Flevoland, waar grondeigenaren ook fel tegen windmolens zijn.

Op internet wordt verontwaardigd gereageerd op het voorstel van D66.

Helemaal gek geworden

“Regelmatig noem ik GroenLinks en D66 de twee grootste gevaren voor ons land en onze democratie. En elke dag komen er weer zaken op mijn pad, die dit standpunt bevestigen. Hoe liberaal kun je zijn!” schreef Chris van den Bos.

“Deze anti-democraten zijn helemaal gek geworden,” twitterde Realistisch Nieuws.

Statenlid René Dercksen voegde toe: “Als er dan echt niemand zich geroepen voelt om een dokter voor deze lieden te bellen, moet ik het dan maar weer doen?”

Communisten

“De communisten onteigenden grond. D66 eist grond op voor de agenda van de klimaathysterie,” stelde Joost Niemoller.

Tot slot schreef Maurice Bakker: “De D in D66 is ver te zoeken, eerder Feodaal ‘66.”

[RTV Utrecht, AD]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. Het wordt hoog tijd dat de DDF (Dutch Defence Force) actief wordt.
  Terug naar echte democratie en een soevereine republiek der Nederlanden.

  27 likes
 2. de geest is uit de fles.
  het zal nu met een enorm tempo erger worden.
  ALLES word nu gepushed.

  goed is slecht en slecht is goed.

  bewapen jezelf
  prep
  richt een 100liter berghaus rugzak in

  het is nu wachten op DE revolutie.

  fff

  23 likes
 3. Steeds denk je gekker kan het onmogelijk worden en steeds doen ze er schaamteloos weer een flinke schep bovenop. Ze kijken domweg hoe ver ze kunnen gaan voordat mensen echt pissig gaan worden. En wonderwel gebeurt dat nog steeds niet !

  17 likes
 4. Bas van Stapelberg

  Schoften van D’66 halen het bloed onder je nagels vandaan. En dan die achterbakse grijns van Robie aarrggg verschrikkelijk gewoon.

  14 likes
  • niet dat alleen Bas, maar ze halen van de partij des Doods ook je lijf leeg, zelfs als je hart nog klopt! Die hele helse donorwet van hun klopt ook van geen kant, ik pleur de reclame stil als dat tjinkelbelletje komt met de zin die begint : heb jij je al laten regristreren.. waar is mijn spuugbak
   maar goed, dwingen doet de demonen 66(6 goed en ze zijn niet de enige partij hoor die zo DWINGT, maar de combinaties zijn levens-eng wat er nu in het haagse sprookjesbos op de fluwelen kussentjes wordt uitgekakt..

   eerst maar eens zien wat er met het zogenaamde virus moet gebeuren, maar daar houden ze zich ver van weg en dat hele rivm is ook een grote Boltino show met een appelflap aan het woord steeds die geen eens weet volgens mij wat er achter de schermen speelt.. mogen we straks allemaal een verplicht vaccinatie paspoortje ophalen om te kunnen l e v e n in dit zo g a v e landje volgens die zwabber

   fijn DWINGLOOS weekend allen hier !

   11 likes
  • D66 en GL gaan iedere keer weer meer op de communistische partij lijken in de trant van als je dit niet doet hangen we je op . Zo leven wij hier niet in Nederland hoor , wij zijn nog steeds een democratie ook al wil Fransje Timmermans er een dictatuur van maken A La Kim Jung huppeldepup .

   10 likes
 5. “Welkom” in de NWO. Door de huidige technologie tot stand gekomen.(puur door alles te coderen).
  Via pc/laptop/mobiel/zendmasten/camera’s/satellieten/data enz. Wil je echt vrij zijn, dan zul je dit eerst moeten verwijderen. Overal zitten chippen in. (pasjes, mobiel enz.) Ze kunnen ons overal volgen, ook wat wij hier schrijven bv.
  Hoe kun je mensen mobiliseren buiten het systeem om?
  Je zou het kunnen proberen via flyers, die met een oude drukpers zijn gemaakt en die zelf moeten gaan rondbrengen. En dat je het mondeling door moet geven, want anders komt weer vanzelf uit via mobiel en media enz. Spraak, geluid opname controle is ook al mogelijk. Hun(systeemhandhavers/zombies/trekpoppen) een stap voorblijven is dus lastig.
  Met andere woorden: wij zitten allemaal zwaar onder de plak. Een ether oorlog(het kapot schieten van satellieten) is de enige oplossing. Dat kunnen wij zelf niet. Dus ook dit wordt weer door de top geregeld. Ik ga ervan uit dat dit wel een keer gaat gebeuren.
  Opstand heeft dus geen enkele zin. Je werkt dan alleen mee om iets te sturen, wat zij willen. Frustrerend he?
  Wat je wel kunt doen. Help elkaar om dit zo lang mogelijk vol te houden. Ga weer een potje kaarten met elkaar en trek een fles drank open. Lekker luchtig grappen maken enz.(dat mis ik heel erg) en dan zien we vanzelf wel waar het schip strand. Nou ja, als we toch kapot moeten, dan wel zorgen voor wat gezelligheid vooraf, toch?

  10 likes
 6. Er staat geschreven ” Tot slot schreef Maurice Bakker: “De D in D66 is ver te zoeken, eerder Feodaal ‘66.” ” Ze kunnen er beter vooruit komen dat de D eigenlijk een 6 had moet wezen ” 666 ” want zo duivels zijn hun plannen, agenda 21/30, waar trouwens ALLE politieke partijen naar streven , de marionettes van de bilderbergers !

  Axel M.

  9 likes
 7. Deze anti-democraten zijn helemaal gek geworden,” twitterde Realistisch Nieuws.
  simpel totaal niet meer stemmen op deze k*t partijen.
  donder die lui het land uit met pek en veren.
  maar ja er lopen te veel idioten die op deze partijen stemmen , dus het wordt lastig.
  het kwalijkste is de vvd die met deze gasten een regering hebben gevormd of zijn ze zelf ook zo?

  laten we die partijen een geweldige dreun geven met de verkiezingen zodat ze huilend in een hoekje gaan zitten.
  weet je nog voor enkele jaren terug in duitsland toen de groenen ook mee gingen regeren het was zo over en uit , alleen ze maken nu weer de zelfde fout.

  6 likes
  • Beste, alle partijen zijn een pot nat. Verkiezings uitslagen worden gemanipuleerd.
   Pim Fortuyn was de laatste politicus die ons land weer wilde terug geven. Zo was dat ook Janmaat en we weten beide wat er met hen gebeurde.

   13 likes
 8. VVD –
  Ver
  van
  Democratie

  Cda – breek me m’n bek niet open

  En de linkse patijen zijn communistische partijen wat wederom Fascisme is want de uitkomst van communisme, socialisme en Fascisme is hetzelfde ” macht onder één heerser ”
  Wat dus weer anti-democratisch is .

  DE rechtse partijen zullen ” als ze ooit aan de macht komen ” óók voor agenda ’21/30 pleiten , zoniet dan gaan ze Pim Fortuyn achterna en dat weten ze !!

  Hoe kunnen we dit tegen gaan ? nou de eerste stap lijkt me voor de hand liggend ( ….. ) NIET MEER gaan stemmen !
  wat alleen een illusie van keuze vrijheid is , er is geen betere slaaf dan een slaaf die denkt vrij te zijn.

  Axel M.

  4 likes
 9. Keuze vrijheid ? , je hebt geen vrijheid , de enige vrijheid die je hebt is om je mond te houden en doen wat er gezegd wordt want je hebt eigenaren, jij bent hun eigendom.
  ze behoren allemaal toe aan de zelfde club waar jij niet toebehoord,
  jij en ik zijn geen lid van deze club en ze hebben ons bij de ballen !

  – George Carlin –

  Axel M.

  4 likes
 10. Hans en Hans draaien zich om in hun graf.

  3 likes
 11. In Groningen en Drente krijgen boeren 40.000 euro per jaar om een windmolen te plaatsen. De molens van 200 m hoog! Sommige boeren hebben er meerdere, hoeven ze nooit meer werken…

  3 likes
 12. hoi jan
  zins wanneer heeft een verkiezing ‘ buiten verandering van masker ‘ ons nou ooit gebracht ??

  100 jaar , cda, d66, vvd of pvda wie er ook aan de macht was er is nog nooit van de agenda afgeweken, denk je nu echt dat dat nu wel gaat gebeuren met welke marionette er dit keer ook aan de macht komt ?
  Denk dan nog maar eens na (….)

  2 likes
 13. Deze politieke groepering krijgt steeds minder voet aan de grond en probeert uit alle macht nu hun idiote plannen nog door te voeren. Bij de aankomende verkiezingen zullen ze afgestraft worden.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

kaag

Kaag geeft weer honderden miljoenen van ONS belastinggeld weg

D66-minister Sigrid Kaag van Ontwikkelingssamenwerking krijgt eenmalig ...

koning

Koning mag miljoenen aan ‘onterecht opgestreken’ subsidie houden: ‘Dit is toch werkelijk absurd’

Onlangs zeiden drie vooraanstaande juristen in een ...