Binnenland

Zondag in Amsterdam: de grootste mars van de menselijke verbinding, 80 groeperingen – ‘Nu is het genoeg!’

Help ons door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 5 september liepen ruim 100.000 mensen een protestmars vanaf de Dam in Amsterdam. Aanstaande zondag wordt opnieuw een mars georganiseerd: de ‘grootste mars van de menselijke verbinding’.

Dit initiatief is een samenwerkingsverband van meer dan 80 groeperingen, valt te lezen op de website van de organisatie. “Wij nemen stelling tegen de buitenproportionele overheidsmaatregelen rondom Covid-19 en de wijze waarop onze vrijheden beperkt worden en burgerrechten buitenspel worden gezet. Dit kabinet loodst onze samenleving van crisis naar crisis en nu is het genoeg!”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Blckbx.tv maakt een uitgebreide live-registratie van de demonstratie in Amsterdam. Twee reporters zullen onderweg interviews afnemen, afgewisseld met helikopterbeelden en presentaties vanuit een hoog punt in de stad.

Mogelijkerwijs de grootste demonstratie sinds lange tijd in Nederland

Eén van de reporters is Annelies Strikkers. Op social media schrijft ze: “Aanstaande zondag 3 oktober pakt Blckbx het groot aan met een live-registratie van wat hopelijk de grootste coronademonstratie tot nu toe zal zijn. Ik zal één van de reporters zijn. Ik spreek/zie jullie daar!”

Auteur en spreker Hans van Tellingen (Strabo) gaat met zijn team tellen hoeveel mensen er zijn komen opdagen. Dit zal gevalideerd worden door een notaris. “Hiermee willen we een einde maken aan de speculaties rondom de opkomst,” aldus Blckbx, dat benadrukt geen onderdeel te zijn van de organisatie.

Flavio Pasquino van Blckbx zei vanaf de Dam in Amsterdam dat daar aanstaande zondag mogelijkerwijs ‘de grootste demonstratie sinds lange tijd in Nederland gaat plaatsvinden’.

Dat is echt heel erg raar

Ondertussen wordt hij op allerlei manieren tegengewerkt. “We worden geboycot. Zo zijn er facilitaire bedrijven die ons geen spullen willen uithuren, met de lezing ‘daar werken wij niet aan mee’.”

“Zelfs de helikopter die we gaan inzetten – een bedrijf waar we al jaren mee werken, heeft tegenwerking, want we hebben van betrouwbare bronnen vernomen dat de luchtverkeersleiding een belletje heeft gehad van de politie Amsterdam om onze helikopter zondag aanstaande de hele dag te weren. En dat is echt heel erg raar. Dat heeft niets te maken met veiligheid, dat is politieke inmenging, dat is censuur van de persvrijheid,” zei Pasquino.

Kom naar de Dam

Ook Forum voor Democratie zal met een delegatie aanwezig zijn op de Dam. “Ik geloof dat het overgrote deel van de Nederlanders ook gewoon weer vrij wil zijn. Dus ik wil iedereen oproepen: jongens, kom naar de Dam, zondag 3 oktober, vanaf 12.00 uur,” zegt voorman Thierry Baudet in een videoboodschap.

4.7 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Xerxes.
Xerxes.
2 jaren geleden

het regent zondag pijpenstelen, dus de Nederlander kennende, zal er geen hond komen opdagen. Ik ben er zondag bij, regen of geen regen.
Hier wil ik mij wel een keer voor laten nat regenen.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Er wordt gesproken over 100.000 mensen, die op 5 september j.l. in Amsterdam de mars hebben gelopen. Volgens mijn bescheiden mening waren dat er méér dan 200.000. Althans dat was de informatie die ik van de politie aldaar hoorde.
Uiteraard werd het in de MSM gebagatelliseerd tot wat tientallen duizenden…. maar IK was erbij. En ik weet 100% zeker dat het er echt veel waren.
Nu a.s. zondag weer. Niet omdat het voor de lol is, maar omdat het serieus nodig is.
Wij zullen onze stemmen moeten laten horen. Net zolang totdat er wat verandert.
Ik had ook gelezen dat het nog problematisch wordt om zoiets banaals als een toilet te vinden. Heel veel mensen hebben natuurlijk die QR code niet en mogen dus niet ergens naar binnen om te plassen.
Ik vraag mij af hoe ze dat gaan oplossen.
Dat Flavio Pasquino van Blackbox.tv zo wordt tegengewerkt, is ook weer typerend voor de tijd waarin wij leven.
Het moet ons schijnbaar zo moeilijk mogelijk gemaakt worden.
Het zal ons alleen maar strijdbaarder maken.

politiek profeet
politiek profeet
2 jaren geleden

Waarom steeds maar weer opnieuw dat klote allachastan aan de amstel?
Waarom niet gewoon het mediapark eens doorvegen?
Waarom niet op een doordeweeksedag het geheel ontregelen en stilleggen.
Dit is gewoon een uitje voor duizenden om lekker WOKE te zijn. en ja, er zijn er ook duizenden die het echt spuugzat zijn, maar daar ga je zondag geen enkele verandering in brengen.
Het heeft geen enkele zin om op zondag te flaneren zonder de elite te raken, zonder de politiek te raken en vooral om zonder de msm te raken.
Al met al weer…jawel WEER een zinloze vertoning van onmacht…helaas.
Op een doordeweeksedag, met de boeren, met de bouw, met de zorg en met de boze burgers……mediapark, provinciehuizen en de politiek…dan moet je wel een organisatie hebben en DIE IS ER NIET…en dat weten de wef/who/nwo vazallen maar al te goed.

Piet
Piet
2 jaren geleden

Geweldig.

Beetje tromgeroffel erbij en het wordt een leuk feestje!

Heb genoten vorige keer. Voor herhaling vatbaar

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x