Homepagina » Het Complot » Foto van Barack Obama verkleed als satan gaat viraal op internet. Zo zag je hem nog niet eerder
Foto van Barack Obama verkleed als satan gaat viraal op internet. Zo zag je hem nog niet eerder

Foto van Barack Obama verkleed als satan gaat viraal op internet. Zo zag je hem nog niet eerder

Een griezelige foto van de Amerikaanse oud-president Barack Obama verkleed als satan is viraal gegaan op internet. Dat schrijft de International Business Times.

De foto werd op Instagram geplaatst door kunstenares Annamarie Hope. “Class & Grace, You are my favorite,” schreef ze erbij.

Hope besloot de foto al snel weer te verwijderen, waarna haar volgers vroegen waarom ze dat had gedaan. “Te veel haat en niet genoeg steun,” antwoordde ze.

Illuminati

Sceptici zouden verschillende technieken hebben toegepast om te onderzoeken of de foto mogelijk bewerkt was. Ze konden echter geen onregelmatigheden ontdekken.

Foto van Barack Obama verkleed als satan gaat viraal op internet. Zo zag je hem nog niet eerder

Foto: Instagram/Annamarie Hope

Een filmpje over de foto dat op het YouTube-kanaal UFOmania werd geplaatst, is inmiddels al meer dan 50.000 keer bekeken.

Complottheoretici claimen dat de wereld in het geheim wordt gerund door de Illuminati en dat Barack Obama daar deel van uitmaakt.

Voor de gek gehouden

Leden van de Illuminati zouden satan aanbidden en in het geheim satanische rituelen doen.

“Hij heeft iedereen voor de gek gehouden, vooral het zwarte ras!” schreef Mikesline op YouTube. “Hij is degene waar Jezus 2000 jaar geleden over sprak.”

Geclaimd wordt dat de man naast Obama Arthur Davis is, een Democratische politicus die van 2003 tot 2011 in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden zat.

[IBTimes]


Vond je deze info interessant? Deel het dan met je vrienden op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Al zou je nou helemaal niets met de illuminatie van doen hebben dan wil je toch zo niet uitgedost worden! Die zogenaamde kunstenares spoort ook voor geen meter met haar ,, Class & Grace,, idioten zijn het en zo te zien zijn ze er nog blij mee ook 👿

  16 likes
 2. Toont dienaar Obama zich hier niet in de rol van zijn meester Baphomet

  Balkenende gaf als afscheidscadeau ook een beeltenis van Baphomet aan de nieuwe lakei Mark Rutte.

  In deze kringen weten ze heel goed wat hiermee bedoelt wordt…

  (video Rutte die Baphomet in torentje laat zien +- 33 sec)

  https://www.youtube.com/watch?v=QxvNy1k2Z3o

  29 likes
 3. Obama is een wolf in schaapskleren. Niet alleen in opspraak omdat hij Trump en zijn familie aan alle kanten afluisterde met het zogenaamde Steele (een Brits spion die een hekel aan Trump had) dossier. En totaal gefabriceerd rapport door op valse gronden een onderzoek naar Trump in te stellen. Een onderzoek waar Robert Mueller (die 9-11 in de doofpot hield) aan het hoofd van de totempaal staat. Dan heb je nog het Uranium One schandaal. Hillary in samenspraak met Obama 20 procent van de uraniumvoorraad van Uncle Sam aan de Russen verkocht. Er is een filmpje met Obama of Barry Soetoro – hoe je hem ook noemen wil op een oude Bilderbergconferentie waarin je hem hoort zeggen dat het volk te bekrompen is om ergens beslissingen over te mogen nemen. Hij was en is een van de vaandeldragers voor de Nieuwe Wereld orde. Hij heeft IS gefinancierd samen met Hillary en de andere superschurk John Mc Cain. Het verraad gaat diep. Hij werkt aan alle kanten samen met George Soros die Amerika wil veranderen in een Marxistiche dystopie en ook de cultuur van Europa wil vernietigen. Zelfs Obama geboortecertificaat is een vervalsing. Er is jarenlang onderzoek naar gedaan waar zelfs Italiaanse expertise is ingeschakeld – alleen de MSM rapporteert er niet over. Al zijn schoolrapporten, etc etc zijn allemaal niet toegankelijk. Toen Joan Rivers in 2014 naar buiten bracht dat Michelle Obama transgender was, had ze niet lang meer geleefd. Een paar maanden later was ze dood onder verdachte omstandigheden. Er circuleren zat foto’s (en ook bewegende beelden) op internet dat het zeer waarschijnlijk is dat Michelle een slurfje tussen haar benen heeft. Nogmaals – men kan alles uitgebreid zelf onderzoeken. Men kan alles zelf uitpluizen, maar haast schijnt geboden nu Brussel en de technoreuzen alle alt media en vrijdenkers stagetape op de mond willen plakken. Het is wel grappig. Nu wordt Trump weer aan alle kanten aangevallen om de immigratiepolitiek, maar zoals Sarah Huckabee Sanders (woordvoerster Witte Huis) al vertelde – deze wetgeving is door Bush ingevoerd destijds. Obama heeft er in zijn acht jaar niks aan gedaan – maar niemand repte erover – want het lievelingetje van de MSM. Trump heeft al vaker aangegeven dat hij deze wetgeving wil veranderen, maar als de Democraten niet meewerken, wordt het allemaal een lastig verhaal. Niks is wat het lijkt. Laat u niet hypnotiseren door de MSM met hun blatante leugens – dag in – dag uit.

  31 likes
 4. Barack Obama is een viespeuk. Naast deze foto is er ook opgedoken van zijn billenmaatje (Sohale Siddiqi) tijdens zijn studiejaren. Eerder was al bekend geworden dat hij jarenlang Maggie “Wendy” Nixon misbruikte als onderdeel van haar “training”. Naar verluid gaan er ook beelden opduiken van Obama die een AK leegt.
  En die Michelle was vroeger een vent…

  Amerika zal op een harde manier wakker geschud worden.

  17 likes
 5. Dit is geen nieuws, dit is carnaval?

  Het echte nieuws is dat Obama gebruik maakte van Hillary’s prive email server.
  Oftewel het was GEEN PRIVE server maar een ZAKELIJKE server.

  Welke zaken werden er daar in het geheim afgehandeld?
  Waarom loog Obama over de server?
  Kan Obama daarvoor aangeklaagd worden?
  Waarom zocht Obama contact met Kim Jong-un?

  10 likes
 6. ziek in geest, normaal wordt je daarvoor opgesloten althans de meeste mensen.

  13 likes
 7. op welk travestietenbal was dat dan?

  12 likes
 8. Ik zie ook geen onregelmatigheden; dan zal het Obama het wel niet zijn.
  Wat en onzin om je mee bezig te houden.

  Lachen is gezond las ik net. Nou dat wist ik al zonder onregelmatigheid!

  6 likes
 9. Het verkleden heeft een reden: Als je je zelf verkleed, kruip je in iemand anders, en kun je dingen doen die je normaal uit je hoofd zou laten.
  Maskers hebben heel veel macht.

  6 likes
 10. oei… wat een nieuws…

  5 likes
 11. Waarom zou hij zich niet mogen verkleden hoe ie zelf wilt?
  Misschien altijd fan geweest van de duivel,om daar nou een Illuminati-lidmaatschap op te gooien gaat mij te ver..Ik was vroeger altijd arabier…Kan nou ook niet meer..Misschien was ik wel lid van,maar had het zelf nog niet door…..
  Men kan van alles iets maken ,maar niet van alles iets..
  Elke band wat ie met Hillary heeft is absoluut slecht.Er zit volgens mij niks goeds in dat “mens”.

  3 likes
 12. Typisch weer wat voor Amerikanen. Zoeken overal wat achter hoe onschuldig ook bedoeld. Het is en blijft DOM!!! volk. Voor vakantie kan het best leuk zijn en ik ben er vaak genoeg geweest ook om spyllen voor mijn chevy te kopen dus weet uit ondervinding en ervaring dat het echt , echt DOM!! volk is.

  3 likes
 13. Als je altijd politiek correct bent, heeft dat natuurlijk een achterkant.
  Hij die zonder masker is, werpen de eerste steen.
  Wees maar blij dat jij niet in zo,n functie zit, 7miljard mensen die hun negativiteit op je projecteren.
  Wat doet dat met je?

  Creëren wij niet met zijn allen, zulke duivels?

  2 likes
 14. sorry , lijkt meer op tinkerbell in dit outfit. Dat neemt echter niet weg dat Hussein obama een behoorlijk goed huis voor de opper Demon is.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Ik heb een kans om de Deep State te breken, dit zijn wrede mensen’

De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag ...

trump

Trump: ‘Corrupte Obama en Biden moeten 50 jaar de gevangenis in’

Donald Trump heeft geëist dat oud-president Barack ...