Homepagina » Binnenland » Burgerjournalisten bellen ziekenhuis dat ‘volloopt met coronapatiënten’. Worden we in de maling genomen?
ziekenhuis

Burgerjournalisten bellen ziekenhuis dat ‘volloopt met coronapatiënten’. Worden we in de maling genomen?

Ziekenhuizen bereiden zich voor op ‘helse herfst’. Nederland kleurt razendsnel rood. Dweilen met de kraan open op de corona-afdeling. Mensen hebben geen idee hoe zwaar wij het hebben. Nog zo’n dienst en ik stop ermee, schrijven de media op paniekerige toon. In deze coronatijd moet je ervan op aan kunnen dat de media ons objectief informeren over de situatie in het ziekenhuis. Gebeurt dat wel?

De Telegraaf publiceerde vandaag een artikel over het Spaarne Gasthuis, waar het aantal coronapatiënten ‘flink oploopt’. Twittergebruiker Bob HCQworks belde met het ziekenhuis en schrijft: “Spaarne Gasthuis, willen jullie De Telegraaf terechtwijzen met hun fake news? Net met jullie gebeld en er zijn vannacht helemaal niet massaal coronapatiënten opgenomen! Zij zaaien zo angst naar andere patiënten toe die het ziekenhuis moeten bezoeken.”

Simone voegt hieraan toe: “Zojuist zelf ook gebeld en het is inderdaad NIET waar. Pepita de Vries (28) die ze ‘citeren’ in het artikel werd eind maart al ingezet om haar verhaal te doen. Schaam je Telegraaf, wij doen jullie werk hoor, geen zorgen.”

Het lijkt gecoördineerd

Ook Janny besloot het ziekenhuis te bellen. “Ik kan bevestigen dat het daar niet vol ligt met coronapatiënten. Nee hoor mevrouw, niets aan de hand, was het antwoord!”

Dat zijn dus 3 mensen die hebben gebeld en naar eigen zeggen te horen kregen dat het niet waar is wat er in het artikel wordt gesuggereerd.

Tweep Des Vaderlands laat zijn 15.000 volgers weten dat het begint op te vallen dat kranten, nieuwsprogramma’s, influencers (vaak vermomd als zorgpersoneel) paniek zaaien over vollopende IC’s en ziekenhuizen. “Het lijkt gecoördineerd. Stop daarmee. Jullie maken mensen bang. We checken het allemaal. Het is een grove schande.”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
4 maanden geleden

Voorheen kon je nog reageren op redactionele stukken ,maar tegenwoordig plaatsen bijna alle publieke dagbladen c.q. kranten c.q. media …..geen reacties meer!! Dus we worden in de maling genomen.Angst jagen ze de bevolking in .Het voortouw van onze Overheid.De crisis is onze Overheid en niet corona!

jenne
jenne
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

willen, zo juist gelezen hoeveel geld de Duitse volksvertegenwoordigers krijgen toegespeeld, je reinste omkoperij !

Spooky
Spooky
4 maanden geleden

Mensen, ga zelf naar uw dicht bijzijnde ziekenhuis en Informeer!!
Laat niet uw ogen dicht smeren wat u leest in de sprookjes krant wat zich media noemt of de horror serie wat zich jornaal noemt!! Ga naar het ziekenhuis of bel .

Twanneman
Twanneman
Reactie op  Spooky
3 maanden geleden

Dat is info wat een ziekenhuis niet mededeelt, ernaartoe gaan heeft geen zin; je komt niet binnen. Dus dit verhaal klopt niet.

jack
jack
4 maanden geleden

goed werk meneer Rutte/de Jonge. door wie wordt U nu werkelijk aangestuurd.?? zekers niet door de Nederlands gemeenschap. Hoop voor jullie dat wanneer er wordt geoordeeld U een goed uitleg zal hebben voor deze daden. Ik schaam mij zelf voor Uw gedrag. Ba.

Ron Jaspers
Ron Jaspers
Reactie op  jack
4 maanden geleden

jack.Ze worden aangestuurd door de werkelijke machthebbers in nederland en europa.De bilderberg groep,hun doel een communistische N.W.O.

exegese
exegese
4 maanden geleden

wanneer zakt dit kaartenhuis van leugens in elkaar ? Werkelijk iedereen kan zien dat er geen hout van klopt.

robert
robert
4 maanden geleden

zorg helden was het he … hoop dat die mensen die hier aan meedoen eens goed hard op hun gezicht vallen. dit is gewoon verraad aan je medelanders!

Cindynl68
Cindynl68
Reactie op  robert
3 maanden geleden

Leren lezen joh. VERMOMD als zorgmedewerker staat er.

Petrus
Petrus
4 maanden geleden

De media is in paniek.

Dun Jos
Dun Jos
4 maanden geleden

Waarom vind ik dit niet verrassend ??
De Msm doet niet anders dan paniek zaaien 😡

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

BURGER ONGEHOORZAAMHEID is onze wapen!!
Het tijd is dat Nederland weer normaal wordt. Laat de medias maar stikken. Abonemment opzeggen!

Bas
Bas
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Zij zijn juist uit op ongehoorzaamheid van het volk. Als reactie daarop kunnen zwaarbewapende agenten/soldaten de chaos herstellen. Daarmee wordt de NWO ingeluid.

limalo
limalo
Reactie op  Bas
4 maanden geleden

wat stel je dan voor?

Bibi
Bibi
4 maanden geleden

TELEGRA(A)F KRANT

Chantal
Chantal
4 maanden geleden

Veel abonnees zijn al eerder vertrokken vaak vanwege het feit dat op het internet ook het nieuws gratis gelezen kan worden. Nu vertrekken mensen om het fake nieuws. Straks leest niemand bijna meer.

Dan wordt het een soort reclame blaadje voor en door het grootkapitaal gefinancierd voor hun plannen.

Gewoon allemaal het abonnement opzeggen en niet meer lezen dan houd het vanzelf op.

Geld voor alle kranten die als propaganda middel gebruikt worden.

Rob
Rob
Reactie op  Chantal
4 maanden geleden

Ik heb nooit de krant gelezen. Ik kijk heel af en toe even op de website van het Nazi Dagblad, aka Telegraaf. Als je ziet wat zij als premium nieuws verkopen dan kun je net zo goed een roddelblad kopen. Man, man, man, wat een niveau. Maar ja, het was in de oorlog als een Nazi krant. Na de oorlog mochten ze alleen maar nieuws brengen omdat er te weinig kranten waren anders hadden ze een verbod opgelegd gekregen vanwege de Nazi propaganda die ze verspreidden. Daar is niets aan veranderd.

x

Check Also

who

WHO past criteria coronatest aan vanwege vals-positieven

De WHO heeft experts gewaarschuwd dat ze ...

van dissel

Belgische Jaap van Dissel zegt het gewoon: ‘Vaccinatie weigeren heeft gevolgen’

Viroloog Marc Van Ranst, ook wel de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

38
0
We lezen graag je reactie!x