
De eigenaresse van restaurant Pappadavada in India bewaart restjes eten, en zet ze in een koelkast aan de kant van de weg. Ze kwam op dit idee nadat ze mensen naar eten zag zoeken in vuilnisbakken. Dat schrijft The Independent.
Minu Pauline (28) zegt rond de 80 restjes eten per dag in de koelkast te zetten. Er zijn inmiddels meer mensen en restaurants die maaltijden in de koelkast plaatsen.
De eigenaresse zegt met dit hartverwarmende idee iets te willen doen tegen de honger, maar ook tegen de voedselverspilling. Haar restaurant heeft dagelijks veel overschotten, die normaal gesproken gewoon weggegooid worden.
De koelkast kan 24 uur per dag worden gebruikt. Iedere avond halen tientallen mensen er eten uit. “Ik heb zoveel glimlachende klanten,” zegt Pauline. “Ik kan de positiviteit gewoon voelen in mijn restaurant.”
[Refdag]
De doofpotgeneraal: “Beruchte fotorolletje Srebrenica werd achterovergedrukt door legertop”
Frankrijk, Groot-Brittannië en Amerika zitten achter gifgasaanvallen in Syrië. Functionaris haalt uit
Is het kosmische ei meer dan een symbool? Het mysterie rond het derde oog ontrafeld
Great Reset: ‘Ook op andere gebieden is een dergelijke dictatuur in voorbereiding’
Bezorgde politieagenten waarschuwen Jan Paternotte: ‘Je bent medeverantwoordelijk voor de genocide die plaatsvindt’
Bolsonaro confronteert WHO-chef: ‘Er sterven mensen na de tweede dosis’
Omtzigt: wenselijk dat koningshuis alle banden met World Economic Forum verbreekt
Gastenlijst World Economic Forum uitgelekt: deze Nederlanders gaan naar Davos
Europarlementariër zet AIVD-baas op zijn plek: ‘We glijden af naar een totalitaire dictatuur’