Binnenland

Zorgmedewerkers verenigen zich en laten hun stem horen: ‘Wij maken ons zorgen over dit beleid!’

Help mee door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Verpleegkundigen en verzorgenden uit vele sectoren van de gezondheidszorg slaan de handen ineen. De zorgmedewerkers maken zich zorgen over de gevolgen van alle coronamaatregelen op het algeheel welbevinden en de fysieke gezondheid van de samenleving. “Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ons hebben verenigd om onze stem te laten horen.”

“We zijn nu een jaar verder en helaas wordt ook steeds meer duidelijk wat de nevenschade is van de maatregelen. Er komen steeds meer vragen of dit de manier is om met dit virus om te gaan,” zegt Zorgmedewerkers Verenigd.

“Ook wij hebben vragen over dit beleid en daarom willen we vanuit onze praktijkervaring inzage geven in de zorg achter de deuren van instellingen om zo een eerlijk beeld te geven van wat zich daar afspeelt.”

Schrijnend en desastreus

Op de website van de organisatie staan ervaringsverhalen waaruit blijkt dat het geschetste beeld over corona niet zo zwart is als men ons wil doen geloven, maar dat de effecten van de maatregelen wel schrijnend en desastreus kunnen zijn.

“Wij maken ons zorgen over de eenzijdige informatie en over de eenzijdige aanpak van de crisis, waarbij het streven om het aantal coronaslachtoffers tot een minimum te beperken het hoogste doel is. Maar wij zien de keerzijde van dit doel. Wij maken ons zorgen over dit beleid dat angst inboezemt en mensen eenzaam maakt, een beleid dat geen recht doet aan de autonomie en het zelfbeschikkingsrecht van de mens. Wij zien dat mensen niet meer kunnen leven zoals ze willen, maar ook dat mensen niet meer kunnen sterven zoals ze willen.”

In onderstaand filmpje spreken een aantal zorgmedewerkers zich uit:

[Zorgmedewerkers Verenigd]

4.8 86 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hein
Hein
2 jaren geleden

Heel den Haag minstens vervolgen.

Paca
Paca
2 jaren geleden

fijn! meer zorgmensen zouden zich moeten laten horen voordat we vastzitten in een systeem dat niemand wil maar waar we niet uit gaan komen met partijen als VVD, D66 en CDA.

Ruud
Ruud
2 jaren geleden

Het middel is erger dan de kwaal

yvonne
yvonne
2 jaren geleden

Eindelijk, het heeft lang geduurd eer dit bericht naar buiten komt, er waren toch al VEEL eerder signalen dat dit niet klopte? Maar beter laat dan nooit.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

89
0
We lezen graag je reactie!x