Homepagina » Binnenland » Zorgmedewerkers verenigen zich en laten hun stem horen: ‘Wij maken ons zorgen over dit beleid!’
zorgmedewerkers

Zorgmedewerkers verenigen zich en laten hun stem horen: ‘Wij maken ons zorgen over dit beleid!’

Verpleegkundigen en verzorgenden uit vele sectoren van de gezondheidszorg slaan de handen ineen. De zorgmedewerkers maken zich zorgen over de gevolgen van alle coronamaatregelen op het algeheel welbevinden en de fysieke gezondheid van de samenleving. “Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ons hebben verenigd om onze stem te laten horen.”

“We zijn nu een jaar verder en helaas wordt ook steeds meer duidelijk wat de nevenschade is van de maatregelen. Er komen steeds meer vragen of dit de manier is om met dit virus om te gaan,” zegt Zorgmedewerkers Verenigd.

“Ook wij hebben vragen over dit beleid en daarom willen we vanuit onze praktijkervaring inzage geven in de zorg achter de deuren van instellingen om zo een eerlijk beeld te geven van wat zich daar afspeelt.”

Schrijnend en desastreus

Op de website van de organisatie staan ervaringsverhalen waaruit blijkt dat het geschetste beeld over corona niet zo zwart is als men ons wil doen geloven, maar dat de effecten van de maatregelen wel schrijnend en desastreus kunnen zijn.

“Wij maken ons zorgen over de eenzijdige informatie en over de eenzijdige aanpak van de crisis, waarbij het streven om het aantal coronaslachtoffers tot een minimum te beperken het hoogste doel is. Maar wij zien de keerzijde van dit doel. Wij maken ons zorgen over dit beleid dat angst inboezemt en mensen eenzaam maakt, een beleid dat geen recht doet aan de autonomie en het zelfbeschikkingsrecht van de mens. Wij zien dat mensen niet meer kunnen leven zoals ze willen, maar ook dat mensen niet meer kunnen sterven zoals ze willen.”

In onderstaand filmpje spreken een aantal zorgmedewerkers zich uit:

[Zorgmedewerkers Verenigd]
4.8 84 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hein
Hein
1 maand geleden

Heel den Haag minstens vervolgen.

Paca
Paca
1 maand geleden

fijn! meer zorgmensen zouden zich moeten laten horen voordat we vastzitten in een systeem dat niemand wil maar waar we niet uit gaan komen met partijen als VVD, D66 en CDA.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Paca
1 maand geleden

Er gebeurt nog meer. Eindelijk. Hier heb ik op gewacht en ik ben duidelijk niet de enige.
Ik heb alleen geen vervoer, dus even kijken hoe ik dat ga aanpakken.
Ik ben ook al berichten van veteranen tegengekomen die eigenlijk harde aktie willen.
Misschien niet de manier, maar wel begrijpelijk zo langzamerhand. Wij zaten in ‘den vreemde’ om de lokale bevolking te beschermen en zorg te dragen voor vrede, veiligheid en vrijheid. Nu moeten toekijken hoe dit allemaal wordt kapotgemaakt in eigen land is voor mij onverteerbaar.

‘Oproep op FB van oud marinier: zoekt oud militairen om samen een linie mee te vormen bij vreedzaam protest. Een linie tussen demonstranten en de ME. Hij kan niet langer toezien hoe vrijheden worden ontnomen en geweld wordt gebruikt tegen burgers.’

https://twitter.com/BastiannamuH/status/1372162455405801476

Hier het originele facebookbericht:

https://www.facebook.com/groups/235606791256326/permalink/288509255966079/?sfnsn=scwspmo

Het enige waar ik tegen ben, is het salueren naar de ME. Die verdienen dat absoluut niet!

En dit is trouwens ook een mooi initiatief:

https://twitter.com/hommel_b/status/1372158350964752385

mikkie
mikkie
Reactie op  Veterans_Resistance
1 maand geleden

10 duimpjes op!

Rob
Rob
Reactie op  Paca
1 maand geleden

Het is goed dat ze ook in de zorg wakker beginnen te worden en zien dat het niet klopt wat er gaande is. Ik denk echter dat ze in de zorg nog niet begrijpen dat het een agenda van de top in de wereld is die daar juist op gericht is. Van onderaf in de piramide structuur zien dat de politiek met iets bezig is wat de economie schaadt, mensenlevens op het spel zet etc is nog niet het volledige plaatje. Het is geen toeval, het is doelgericht. De NWO is het uiteindelijk doel. Klaus Wattenstaafje heeft al duidelijk gezegd wat er ook op de Georgia Guide Stones staat, waar op geschreven is dat er maar 500 miljoen mensen over mogen blijven. Wattenstaafje zei in een video over de TGR dat het goed was voor honderden miljoenen. Wat ze met de overige 7 miljard willen doen zegt hij er niet bij maar dat die moeten verdwijnen is voor velen duidelijk. Die kunnen ze alleen niet zomaar even omleggen. Dus laten ze er wereldwijd een experiment op los waar ze zich achter kunnen verschuilen. Een experiment doe je om iets uit te proberen waarvan het resultaat onbekend is. Dit ‘experiment’ is dan in feite geen experiment want ze weten precies waar ze mee bezig zijn en hebben daar een doel mee voor ogen.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Zoiets dachten de Nazi’s ook, omdat ze een zekere bevolkingsgroep als overbodig zagen omdat ze economisch zo succesvol waren. (Psychopaten zijn altijd jaloers)

mikkie
mikkie
Reactie op  Paca
1 maand geleden

Vandaag iemand gesproken uit de zorg. Ze neemt géén prik! En haar werkgever vindt dat prima!!
Yeah…zó blij met zo´n bericht!

Dorothe
Dorothe
Reactie op  mikkie
1 maand geleden

Goedzo💪💪

Sjefke
Sjefke
Reactie op  mikkie
1 maand geleden

Dat gaat premier Kaag onmogelijk maken! Zij kiest het Israëlisch voorbeeld!

Ruud
Ruud
1 maand geleden

Het middel is erger dan de kwaal

yvonne
yvonne
1 maand geleden

Eindelijk, het heeft lang geduurd eer dit bericht naar buiten komt, er waren toch al VEEL eerder signalen dat dit niet klopte? Maar beter laat dan nooit.

Ertje
Ertje
1 maand geleden

ik maak me ook zorgen! Het tij moet keren!

Jacoba
Jacoba
1 maand geleden

Ik begrijp heel goed dat jullie je zorgen maken over hoe het beleidsplan van rutten en de Jong en velen andere uit het rivm komt en jullie niet meer weten wat wel of niet waar is dat maakt onze maatschappij helemaal stuk

Nico
Nico
1 maand geleden

Vaccinatie, https://youtu.be/pvI_XPHM1RY
European Vaccine Action Plan 2015-2020

Edward
Edward
Reactie op  Nico
1 maand geleden

Dit is wat VVD, CDA en D66 willen: We moeten ons eerst in laten spuiten met een experimenteel goedje met allerlei bijwerkingen of ons laten aanranden door een wattenstaaf om onze rechten en vrijheid terug te krijgen. Stop deze idioten !

Nikki
Nikki
Reactie op  Nico
1 maand geleden

Wat een doodeng plan. Het vaccine action plan bepaalt wat “goed” is. En via een elektronisch systeem kunnen ze in de gaten houden wie niet gevaccineerd is.
Blijkbaar heeft Europa daar al zijn goedkering aan gegeven.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Nico
1 maand geleden

Het eind van de mensheid, we denken ons superieure immuunsysteem te verbeteren, helaas zal onze hoogmoed zwaar bestraft worden.
Dr Geert van der Bossche zegt dat we door de injecties zorgen dat we gemuteerde virussen zullen krijgen waar we niet tegen bestand zijn en vooral de gevaccineerden hier massaal aan zullen sterven omdat hun immuunsysteem niet meer op deze virussen reageert. Tevens zullen de gevaccineerden asymptomatische dragers zijn, die hier niet ziek van worden maar het wel aan anderen doorgeven! We zullen nieuwe uitbraken krijgen waar dan de niet gevaccineerden de schuld van zullen krijgen! Dit dramatisch door de mens veroorzaakte scenario zal zich de volgende winter voordoen!
De wereldwijd bedoelde genocide zal vast gaan lukken!

Vaste burcht.
Vaste burcht.
1 maand geleden

Geweldig wat jullie doen !! Dit verdient alleen maar respect. Ook veel andere Nederlanders maken zich zorgen over dit coronabeleid. We sluiten ons graag bij jullie aan.

Christien
Christien
1 maand geleden

Ik sluit me bij jullie aan. Ik ben Natuurgeneeskundige en ik maak mij zorgen.

Alice
Alice
Reactie op  Christien
1 maand geleden

Dat die groep razendsnel moge groeien. Respect voor deze mensen want het wordt hen niet altijd makkelijk gemaakt als zij naar buiten durven treden. Maar het is zó nodig!

mee 2
mee 2
1 maand geleden

ja ja kan kabinet met RUTTE EN DE JONG zich opmaken voor hete lente en zomer
zelfs al komt kabinet Rutte IV dan zal niet lang standhouden

Mickey
Mickey
Reactie op  mee 2
1 maand geleden

De straat op!! Heb je gezien hoe ze met vreedzaame protesten reageren. Ze gebruiken grof geweld.. nou we moeten teruslaan. We moeten gewoon met ze allen de straat op… anders gaan ze ons vermorden.

levitas
levitas
Reactie op  Mickey
1 maand geleden

goed gezien,maak foto’s en film en zoek wie ze zijn en waar ze wonen.
dit is belangrijk voor straks.

x

Check Also

de jonge

De Jonge geeft toe dat AstraZeneca-vaccin linke soep is

Lange tijd beweerde zorgminister Hugo de Jonge ...

florida

Gouverneur Florida: lockdowns waren ‘gigantische vergissing’

Gouverneur van Florida Ron DeSantis kondigde op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

88
0
We lezen graag je reactie!x