Great ResetMens en Dier

‘Ik denk dat er een crisis moet komen zodat mensen doorkrijgen wat er aan de hand geweest is’

Help mee door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!

Landen worden geleid door machten die grotendeels onzichtbaar zijn. Dat is de macht van het kapitaal, zei Mees Baaijen, auteur van het boek ‘De roofdieren tegen het volk’, in gesprek met Niels Lunsing van de NieuweTijd Podcast.

De oligarchen uit Venetië en Genua, en de Joden die uit Spanje verbannen waren, begonnen honderden jaren geleden hun overheersingsproject, dat nu bijna voltooid is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Vergeleken bij deze mensen zijn Musk en Bezos boodschappenjongens, zei Baaijen, van huis uit dierenarts, die voor zijn onderzoek ongeveer een half miljoen pagina’s heeft gelezen. “De topfamilies hebben triljoenen. Dat zijn enorme rijkdommen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het is een ongelooflijk verhaal

Het gaat om een paar honderd families, waaronder Rothschild en Rockefeller, die proberen de wereld onder controle te krijgen. Ze blijven in de meeste gevallen op de achtergrond.

Deze misdaadorganisatie, die Baaijen Glafia noemt – een samentrekking van ‘globalistische maffia’ – begon te infiltreren in Spanje, vervolgens in Nederland, in Engeland, de Verenigde Staten en tot slot in China en Rusland. “Het kapitaal wordt steeds doorgeschoven.”

Glafia is al 500 jaar bezig en letterlijk overal doorgedrongen: de media, wetenschap, muziekwereld, culturele wereld, enzovoorts. Er is een duidelijk verband tussen het satanisme en deze groep, merkte Baaijen op. “Het is een ongelooflijk verhaal.”

Mensen worden helemaal op een verkeerd spoor gezet

Landen of natiestaten zijn hun instrument. Ze gebruiken pseudodemocratie als regeringsvorm. Je hebt niks te kiezen. De meeste mensen geloven nog steeds dat de staat een weldoener is. “Mensen worden helemaal op een verkeerd spoor gezet.” Gedurende Covid wankelde het geloof van veel mensen in de staat voor het eerst. “Ze zagen hele rare dingen gebeuren.”

De uiteindelijke bedoeling van dit systeem is volgens hem mensen onder controle houden, een global digital prison. “Ik denk dat er een crisis moet komen zodat mensen doorkrijgen wat er aan de hand geweest is,” zei Baaijen nog.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 210 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Realistische
Realistische
1 maand geleden

Inderdaad daar is het wachten op !
Kan me niet snel genoeg gaan , dit zo doortuffen elke dag , is óók niets , alhoewel er steeds meer ,, wakker ,, worden , gaat dit nog niet massaal genoeg ! 🙏🙏🙏

Rop
Rop
1 maand geleden

Alleen een vernietigende crisis zal het hele plaatje van deze machthebbers naar hun ondergang leiden, wanneer de mensenmassa het echt door krijgt zal het voor hun vernietigend werken, maar neemt gelijktijdig ook de hele mensheid met deze vernietiging mee, Het systeem moet de ontwetende , onwetend houden en net doen zodat het systeem die geleid word door deze groepen hun macht niet verliesen, verliesen ze dit, (zeker een goede zaak) zal de mensheid zeker ook naar verwarring toe leiden ,die zijn weerga niet kent, zonder leider(s) zal de mensheid een los geslagen weg inslaan, en zal alles wat is niet meer bestaan en zal er een gehele nieuwe weg zich moeten aandienen,en deze komt pas als alles instort

Kiekedief
Kiekedief
1 maand geleden

Ja klopt ,mensen willen maar niet wakker worden ,zo onnoemelijk dom dom!!

Jeroen
Jeroen
1 maand geleden

Eigenlijk niet zoveel nieuws.
Ja met de coronahoax hebben ze inderdaad hun hand overspeeld, maar wat gaat er nu gebeuren? Gaat het zover komen dat de bovolking deze families geheel gaat uitmoorden, Franse Revolutie stijl? Of weten we op een vreedzame manier deze macht te breken?

En wat gebeurt er daarna?
Mensen zijn namelijk altijd een beetje hardlees gebleken Na de val van het Romeinse Rijk hadden we ook een gigantische terugval, want alles wat toen geavanceerd was, kwam van de Romeinen en zij hielden het in stand. En dit is met de moderne era eigenlijk ook wel het geval. Dus als dat valt zal er waarschijnlijk ook wel een terugval gaan plaatsvinden wat een waar bloedbad kan worden.

En daarna zal er wel weer een nieuwe beschaving opgebouwd worden die weer niet zonder machthebbers tot stand kan komen omdat de bevolking deze nieuwe machthebbers weer blind zal vertrouwen, zullen deze met de tijd ook wel weer corrupt gaan worden en zijn we weer terug bij “af”. Er is tenslotte een reden dat de geschiedenis zich altijd herhaalt. Misschien ook wel omdat bij bij de analyse van de geschiedenis zelden kijkt naar de feiten die er echt toe doen, maar vaak alleen maar naar de heftige gevolgen van die feiten kijken. Bekendste voorbeeld is wellicht hoe bij bij de Holocaust altijd een mond vol heeft over de vele slachtoffers die er gevallen zijn (die zeker niet onbelangrijk zijn, don’t get me wrong), maar eigenlijk zelden naar hoe die genocide überhaupt tot stand kon komen.

Het begin van het einde van de overheersing van deze “Glaffia” lijkt misschien ingezet, hoewel het waarschijnlijk nog lang kan duren voordat men echt in actie komt en als men eenmaal in actie komt het een flink knallen zal zijn, daarna de grote terugval en uiteindelijk weer business as usual en andere mensen zullen uiteindelijk weer de macht grijpen.

Het begint eigenlijk allemaal wel een beetje cliché te worden, vinden jullie ook niet?

Back to top button
66
0
We lezen graag je reactie!x