Binnenland

Betogers op de Dam krijgen flinke zak geld van gemeente Amsterdam

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de Dam in Amsterdam waren gisteren duizenden betogers bijeen om te protesteren tegen ‘anti-zwart geweld in de Verenigde Staten en de EU’. De gemeente Amsterdam blijkt subsidies te geven aan de organisatoren van het protest, Mitchell Esajas en Jerry Afriyie, onthult de campagne Cultuur onder Vuur.

Zo kreeg de Stichting Nederland Wordt Beter van Afriyie dit jaar een subsidie van 8000 euro van Halsema, laat het subsidieregister van de gemeente zien. In de afgelopen jaren kreeg de stichting ook geld van Amsterdam.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Esajas zit in het bestuur van het Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam, dat dit jaar meer dan een half miljoen subsidie ontvangt van de gemeente.

Soros

Hij is daarnaast voorzitter van de stichting New Urban Collective, die ook geld krijgt uit de gemeentekas. Dit jaar ontvangt de stichting 15.000 euro van Halsema, die gisteren zelf ook op de Dam verscheen. Ze zei dat de demonstratie ‘te belangrijk was om in te grijpen’.

New Urban Collective wordt overigens ook gefinancierd door de Open Society Foundations (OSF) van miljardair George Soros. In 2014 kreeg de stichting volgens de website van de OSF 10.000 dollar en in 2015 zelfs bijna 25.000 dollar, schreef De Telegraaf.

Oorlog

Afriyie is ook bekend van Kick Out Zwarte Piet (KOZP). In 2017 riep hij tijdens een betoging van de radiaal-linkse beweging Antifa dat ‘het oorlog is’.

Hij zei verder dat je de ruimte moet krijgen om met een knuppel naar een intocht te gaan. Vanwege zijn uitspraken werd KOZP opgenomen in het Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland.

[Cultuur onder Vuur]

4 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Delo
Delo
3 jaren geleden

Former Black Lives Matter Ferguson Organizer, Chaziel Sunz Exposes Democrats, Antifa, BLM & More
https://www.youtube.com/watch?v=oR8SSPxVxSI&feature=emb_logo
Social Engineering de massa, exploiteren menselijke emoties de sleutel tot gegarandeerd succes

edwin
edwin
3 jaren geleden

in feite heb je hier op de dam nu 6000 besmette mensen die ook daarna naar huis gaan met alle gevolgen van dien, dit om te protesteren voor deze moord wat ook absoluut een zware misdaad is, maar als je daarna weer zoveel extra corona doden krijgt wat win je dan

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Als ik de meeste reaguursels lees dan krijg ik niet echt de indruk dat het volk wakker is.

Femke heet gelijk. Deze demonstratie is te belangrijk om te verbieden want vergeet u niet dat het volk massaal de parken is uitgeslagen, dus met buitensporig geweld, door de overheid.

Geweld van de overheid tegen weerloze burgers die géén criminele activiteiten begaan zoals is vastgelegd voor 1 januari 2020 dient te alle tijden te worden veroordeeld.

Nu lijkt alsof dat óók FvD en de PVV het goed lijken te vinden dat geweld van de overheid tegenover weerloze burgers maar de normaalste zaak moet worden vanwege corona dat ernstig wordt misbruikt door de overheid net zoals een terrorist met de Koran in de hand aanslagen pleegt. Waar moet je dan nog op stemmen?

In Rotterdam wil men gaan demonstreren. Dictator Ahmed Aboutaleb wil de demonstratie gaan verbieden als er meer dan 30 of 80 mensen komen. Wat voor demonstratie heb je dan überhaupt? Ook hier wordt de corona misbruikt om demonstraties te verbieden dat een grondwettelijk recht is/ zou moeten zijn. De grondwet is om de burgers te beschermen tegen de almachtige kwade overheid. Kennelijk beseft het volk dat niet. Neen, die gaan liever in de rij staan om een plekje te bemachtigen op het terras vol met coronarestricties.

Alles maar dan ook alles wordt gebruikt om de totalitaire staat, die tevens nu ook een autocratie is, doorheen te drukken.

Wanneer beseft het volk dat het oorlog is? !Oorlog! is? De overheid die de totalitaire staat erdoor wil drukken.

Oorlog.

Zo ook deze: https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/kijk-dan-1-juni-dus-oliedomme-corona-brabanders-gaan-in-kleffe-polonaise-door-het-cafe/

Het is oorlog. Wat doet het volk (in het café)? Gaat dit opnemen en op internet pleuren dan wel het lekt uit. Tja, omdat het volk goedgelovig is, krijgen zij onterecht op hun donder.
Maar als zij hadden beseft dat het oorlog is, dan hadden zij die verrekte telefoons thuisgelaten en was er helemaal niets opgenomen, viel er niets uit te lekken en hadden zij feest gehad zonder gevolgen. Nu moeten worden zij gevangen gezet respectievelijk te schande gezet. En waarom? Een virus dat minder dodelijk is dan de griep.
Stel dat de verzetshelden hun activiteiten in WOII haddne opgenomen dan had Adolf H het nog makkelijker gehad om iedereen tegen de muur te zetten.

Het is oorlog.

Reliable Liar
Reliable Liar
3 jaren geleden

Demonstraties worden gefinancierd door de gemeente/overheid d.m.v. subsidies?
Dus gewoon een ordinair verdienmodel ….
Links is dus al lang niet meer (ouderwets) links.

Knettergek zijn we hier in Nederland.

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x