Buitenland

Ze geven (eindelijk) toe dat test fout-positieven oplevert

Help door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De WHO heeft op 14 december in een memo gewaarschuwd dat testen fout-positieven kunnen opleveren.

De coronatest is gebaseerd op polymerase chain reaction oftewel PCR. De test werkt door piepkleine fragmenten DNA of RNA te nemen en die te vermenigvuldigen tot ze groot genoeg zijn om te kunnen meten. Dat gebeurt in cycli, ook wel vermenigvuldigingsrondes genoemd. Na iedere cyclus verdubbelt de hoeveelheid genetisch materiaal. Het aantal cycli dat nodig is om iets te kunnen meten, wordt ook wel de Ct-waarde genoemd. Hoe hoger de Ct-waarde, hoe kleiner de kans dat je echt iets meet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In de nieuwe WHO-memo valt te lezen dat een hoge Ct-waarde zal resulteren in fout-positieve testuitslagen. De WHO licht toe: “Onder bepaalde omstandigheden is het moeilijk om onderscheid te maken tussen achtergrondruis en de daadwerkelijke aanwezigheid van het virus.”

Met PCR kun je – als je het goed doet – vrijwel alles in het lichaam vinden

Mensen die de ontwikkelingen rond de coronatest op de voet volgen, weten dit al maanden. De PCR-test is makkelijk te manipuleren en mogelijk zeer onbetrouwbaar. Er zijn al veel artikelen over geschreven door experts, medisch journalisten en andere onderzoekers. Bij een Ct-waarde van 35 of hoger zegt de uitslag eigenlijk niets.

Dr. Kary Mullis, die de Nobelprijs won omdat hij het PCR-proces heeft uitgevonden, zei: “Met PCR kun je – als je het goed doet – vrijwel alles in het lichaam vinden.” Over het aantal cycli zei hij: “Als je meer dan 40 cycli nodig hebt, is er iets goed mis met je PCR.”

De Australische overheid erkende dat de test onbetrouwbaar is en een rechtbank in Portugal kwam tot dezelfde conclusie. Zelfs dr. Anthony Fauci, de Amerikaanse Van Dissel, heeft openlijk toegegeven dat je bij meer dan 35 cycli geen levend virus, maar ‘dode nucleotiden’ detecteert. Toch draaien veel laboratoria meer dan 35 cycli.

En nu weer snel terug naar normaal

Waarom heeft de WHO eindelijk besloten dat dit niet goed is? Misschien omdat er nu een vaccin is. Ze hebben fout-positieven niet langer nodig. Nadat iedereen is gevaccineerd, zullen coronatests worden uitgevoerd volgens de nieuwe WHO-richtlijnen – dus minder dan 35 cycli – waarna het aantal ‘positieve gevallen’ plots zal kelderen en het ‘wondervaccin’ dus werkt.

Maar pas op, als de massa het vaccin weigert, dan kan het aantal cycli weer worden opgeschroefd, met als gevolg dat de ziekte weer ’terugkeert’.

“Eindelijk wordt duidelijk wat veel artsen en wetenschappers al beweerden. De PCR-test is volkomen onbetrouwbaar,” reageert Kamerlid Wybren van Haga (FVD). “En nu weer snel terug naar normaal!”

[OffGuardian]

4.8 48 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Van mij
Van mij
3 jaren geleden

Velen dragen nog steeds onwetend een mondkapje…?⚡?
Tijd voor onthullingen…?

Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 jaren geleden

De effectiviteit van de vaccins is ook gebaseerd op de PCR-test.
Dus ook de vaccins kun je in de prullenmand gooien.

salvar
salvar
3 jaren geleden

net wat er staat , ze blijven bezig zolang de schijtburger zijn eigen laat testen.
dit hebben we te danken aan de niet zieke burger en die toch even in de rij gaan staan zo van test me AUB.
voelt u zich ziek nee maar u bent wel positief en storten gelijk in natuurlijk.
baaaaas ik heb corona hoor ik moet thuis blijven.

Raymond
Raymond
3 jaren geleden

De who begint hem te knijpen.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x