Mens en DierCorona

Kuzu maakt korte metten met coronabeleid: ‘Dit is machtsmisbruik’

Help ons door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De minister-president en de minister van Volksgezondheid houden Nederland in een wurggreep, zei Denk-Kamerlid Tunahan Kuzu dinsdag tijdens het coronadebat.

“De één heeft er een handje van om de boel te besodemieteren en te bedriegen, en de ander vond het nodig om Nederlanders anderhalve week geleden als een schoolmeester te bedreigen met straf als ze zich niet zouden houden aan de maatregelen,” zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ik zeg het nogmaals: Nederland is een coronadictatuur geworden. Maar daar houdt het niet op. Omdat de 2G-maatregel niet bij voorbaat kan rekenen op instemming van het parlement, vond de minister van Volksgezondheid het nodig om Nederlanders over de rug van de Tweede Kamer opnieuw te bedreigen. Want als de Tweede Kamer niet instemt met 2G, dan komt er een zwaardere lockdown,” vervolgde Kuzu.

Wanneer wordt Nederland van deze lijdensweg verlost?

“Als dat geen tirannie is, dan is dat op z’n minst een valse tegenstelling. Veel Nederlanders vragen zich af: wanneer houdt het op; wat kunnen wíj hiertegen doen? Wanneer wordt Nederland van deze lijdensweg verlost?” vroeg Kuzu.

“Dan heb ik het niet eens over het coronavirus zelf, want dat blijft voorlopig nog onder ons. Ik heb het over de coronabeleidsvarianten die Nederland al anderhalf jaar in zijn greep hebben. Elke keer als Nederland denkt dat het einde in zicht is, duikt er weer een nieuwe, heftigere beleidsvariant op,” aldus het Kamerlid.

“De meest agressieve variant van het coronabeleid heeft zich inmiddels gemanifesteerd in de kringen rondom dit kabinet: de zogenaamde 2G-variant. Een variant die vanachter Haagse tekentafels het land in gesmeten werd en die de tweedeling tussen gevaccineerd en niet-gevaccineerd nog verder zal vergroten,” benadrukte Kuzu.

Het is kwalijk

“Om het eigen falen te verhullen, worden elke keer draconische vrijheidsbeperkende maatregelen genomen. Hoe kan het zo zijn dat we vorig jaar rond deze tijd met 0,0 procent vaccinatiegraad minder besmettingen hadden, terwijl we nu op een vaccinatiegraad zitten van 85 procent? Hoe kan het dat er vergeleken met anderhalf jaar geleden minder personeel is op de intensive care? Hoe kan het dat wel de mogelijkheid bestaat op dit moment dat 5000 boa’s aangetrokken en opgeleid worden, maar niet 5000 verpleegkundigen?”

Dit kabinet maakt de verkeerde keuzes. Ze zouden er echt goed aan doen om hun biezen te pakken, helemaal omdat deze maatregelen alleen maar worden voorgenomen omdat deze vaccinatiefetisjisten mensen met een dwang en drang een prikje in hun arm willen zetten. Dat is machtsmisbruik, benadrukte Kuzu.

“Het is kwalijk dat we mensen zouden moeten beschermen tegen het coronabeleid en dat dat coronabeleid is verworden tot het probleem waar mensen tegen beschermd moeten worden.”

4.9 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Dit is heel wat meer dan machtsmisbruik.

Dit is totale terreur. Waarom? Niemand is veilig voor dat prikje immers er overlijden mensen aan dat prikje. Waarschijnlijk in de orde van grootte 1 op 2500.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Dat hele Zooitje Landverraders staat alleen nog maar Bekentenissen af te Leggen…hun Hoogverraad zo Helder & Brilliant dat zelfs het meest Hersendode Schaap het kan zien…Allemaal lopen ze in de Valkuil die ze Zelf hebben gegraven…Willem Alexander, Führer Rüttler, Herr Doktor Hugo Mengele, het Haagse Tweede Kamer Misdaad-Syndicaat, het Voltallige RIVM, het Voltallige OMT, de Voltallige GGD, het Complete MK-ULTRA-Media-Park incl. al die andere Collaborateurs, NSB’ers & Landverraders worden héél snel opgepakt als het Nederlandse Volk DOORHEEFT dat we hier te maken hebben met Doorgewinterde Criminelen, Parasieten van Troje, Massamoordenaars, Fraudeurs, Witwassers, Terroristen-Supporters, Leugenaars, Honeytrappers, Duivels & Demonen….

Ronald
Ronald
2 jaren geleden

Het is zeer kwalijk dat Nederlanders beschermd moeten worden tegen hun eigen regering.

Charles
Charles
2 jaren geleden

Topgozer Kuzu!

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x