Buitenland

Zuid-Afrika slaat handen ineen tegen ‘egoïstische en hebzuchtige’ Rothschilds. Dit is hoe ze het land willen overnemen

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zuid-Afrikaanse vakbonden hebben de handen ineengeslagen tegen de ‘egoïstische en hebzuchtige’ Rothschilds.

De vakbonden hebben een verklaring naar buiten gebracht waarin ze stellen dat de familie Rothschild probeert Zuid-Afrikaanse staatsbedrijven over te nemen voor persoonlijk gewin.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De Zuid-Afrikaanse krant The Citizen schrijft dat de Rothschilds van plan zijn om South African Airways, de grootste luchtvaartmaatschappij van Zuid-Afrika, kapot te maken zodat het bedrijf kan worden geprivatiseerd.

Verdwijnen

De vakbonden willen dat verschillende bestuursleden van de vliegmaatschappij verdwijnen.

Ze noemden onder meer Mark Kingston, bestuursvoorzitter van Rothschild & Co. in Zuid-Afrika, en Geoff Rothschild.

De vakbonden hebben ook kritiek op minister van Financiën Tito Mboweni, die eerder zei dat hij geen vertrouwen meer had in de toekomst van de vliegmaatschappij.

Bekendste

De familie Rothschild is de bekendste Europese bankiersdynastie. De familie had een grote invloed op de economie en politieke geschiedenis van Europa.

De Rothschilds hebben ook een belang in veel internationale bedrijven.

Redden

De vakbonden noemen de Rothschilds de nieuwe Gupta’s, Indiase broers die een spil zijn in een serie schandalen rond de Zuid-Afrikaanse ex-president Jacob Zuma.

In de verklaring roepen de vakbonden president Cyril Ramaphosa op in te grijpen en de luchtvaartmaatschappij te redden uit de handen van de bankiersfamilie.

[RT, Sputniknews, Citizen]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
I Trust Putin The Most
I Trust Putin The Most
4 jaren geleden

Goed dat ze daar op de hoogte zijn en zie niet anaal laten nemen door die zionistische muskusratten!

ronjaspers
ronjaspers
4 jaren geleden

Door de rotschilds en de rockefellers (nepjoden) krijgen de joden practisch overal de schuld van,van alle ellende op de wereld, en word de jodenhaat aangewakkerd.

weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

Je zou ergens nog bewondering kunnen hebben voor de Rothschilds hoe vilain ze zakelijk te werk gaan, ware niet dat ze miljoenen mensenlevens hebben verwoest. Persoonlijk vind ik zaken uitwisselen, waarbij niemand te kort gedaan wordt en de verschillende partners tevreden zijn over de transactie, een heel goede manier van zakendoen.

Maar over lijken gaan en ten koste van anderen je gewin halen is geen zakendoen, dat is op een smerige, lage en beestiale manier jezelf zegenloos respectloos verrijkenen. Het is graaien waar je nul procent bewondering voor kunt hebben. De Rothschilds en soortgelijke mensen en zeker de neten en her addergebroed, de landverraders, de politici die voor ze werken en opkomen zijn onmenselijke en verachtelijke soorten, het soort nep joden waar zelfs Jezus al voor waarschuwde en geen enkel respect verdient.

…..”Rijkdom is de grote afgod van deze wereld. Dat is niet alleen zo in onze tijd, dat is altijd al zo geweest. De mens vertrouwt maar al te snel op rijkdom om hem te vrijwaren van alle ongemakken en alle onheil dat hem zou kunnen overkomen. Maar “bij zijn dood kan hij niets meenemen, zijn weelde volgt hem niet in het graf” (Psalm 49:18). Rijkdom is op zichzelf geen zonde, maar het maakt de mens te snel blind voor de dingen waar het werkelijk om gaat”….

De Rothschilds wordt al honderden van jaren echter geen strobreed in de weg gelegd, dat verdient toch op z:n minst enig respect. Maar ook hier geldt dat degene die ze wel zou aanpakken eerder het hiernamaals gaat beleven dan ‘m lief is.

Blijft vreemd dat er nooit eens iemand komt met het idee het van uit het geniep te proberen, het terugslaan met eigen middelen. Zi vaak en zoveel aanslagen op onschuldige mensen, maar een belangrijk persoon zit er nimmer bij. Vreemd.

Enfin, Zuid-Afrika rommelt het al langer en worden blanke boeren afgeslacht als beesten en azen de machten op meer? Heeft dit te maken met het volledig doordraaien van de Rothschilds en Zuid-Afrika betrekkingen onderhoud met Rusland? Zijn er frustraties in het spel?

“….Terwijl Ank Bijleveld en Stef Blok nog aan het keffen zijn tegen Rusland om een wit voetje te halen in Washington, daar vieren in Moskou Rusland en Zuid Afrika hun goede betrekkingen. In Pretoria wordt een monument onthuld dat eer betoont aan Sovjet soldaten die hun leven gegeven hebben voor Zuid Afrika….” (Blik op NOS journaal)

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x