Homepagina » Buitenaards » De ruimteschepen in Area 51 hadden een doorsnee van 16 meter en boden plaats aan 3 aliens. Bob Lazar te gast bij Larry King
De ruimteschepen in Area 51 hadden een doorsnee van 16 meter en boden plaats aan 3 aliens. Bob Lazar te gast bij Larry King
Foto: YouTube/Jeremy Corbell

De ruimteschepen in Area 51 hadden een doorsnee van 16 meter en boden plaats aan 3 aliens. Bob Lazar te gast bij Larry King

Onlangs was Bob Lazar te gast in het programma Larry King Now. Lazar werkte in een installatie nabij Area 51 die bekendstaat als S-4.

Hij vertelde aan presentator Larry King dat zijn bazen hem goed duidelijk hadden gemaakt dat hij niets mocht zeggen over zijn werkzaamheden in S-4.

Hij besloot toch zijn mond open te doen, naar eigen zeggen omdat hij vreesde voor zijn leven.

Inval

Lazar trad in 1989 in de openbaarheid en wordt na 30 jaar nog steeds in de gaten gehouden.

Tijdens opnames voor de nieuwe documentaire over zijn leven, deed de FBI een inval in zijn huis.

“Ze kwamen met zoveel mensen dat ze niet eens allemaal in ons huis pasten,” zei hij tegen King.

Hij voegde toe dat er ook andere agentschappen bij betrokken waren en dat computerdeskundigen informatie van zijn computers haalden.

Element 115

Volgens Lazar waren ze op zoek naar de brandstof uit één van de vaartuigen waar hij aan had gewerkt, bestaande uit element 115.

In zijn oorspronkelijke interview had hij namelijk geclaimd dat hij een beetje brandstof had meegenomen uit een laboratorium om te testen.

“Het vaartuig gebruikt kleine driehoeken van 223 gram van dit superzware element,” legde Lazar uit.

“Dit is een uniek element,” voegde hij toe. “Als het wordt blootgesteld aan straling wekt het zijn eigen zwaartekrachtveld op.”

Totaal ander niveau

Het is een antizwaartekrachtveld, dat gebruikt wordt om het vaartuig van de grond te tillen en aan te drijven, zei Lazar.

“Het is niet iets wat hier van nature voorkomt.”

Hij merkte op dat het vaartuig een doorsnee had van bijna 16 meter en plaats bood aan drie buitenaardse wezens.

Al sinds het begin van de mensheid is er sprake van buitenaards contact, klonk het nog.

Lazar denkt dat aliens hier zijn om ons te observeren en op een totaal ander niveau zitten.

[Larry King]


Vond je deze info interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. Die buitenaarse zijn misschien wel 1miljoen jaar verder dan ons, en wij zijn pas 70jaar bezig in de ruimte.
  Ze lachen ons misschien wel keihard uit over onze ouderwetse lichtsnelheid.
  De mogelijkheden die ze hebben kunnen wij niet eens over dromen.

  11 likes
 2. Ik heb werkelijk echt geen idee wat ik van Bob Lazar en zijn verhaal moet vinden… Het kan zo zijn dat die ufo’s inderdaad zijn achtergelaten door een hogere buitenaardse beschaving, zodat wij mensen dat na kunnen maken. Maar als dit waar is en veel ufo’s die zijn gespot de afgelopen 30 jaar, dan is dat toch veelal mensen werk en worden wij in wezen heel weinig bezocht door buitenaardsen of tijdreizigers of wezens uit andere dimensies… Of wat er ook achter die ufo’s moet zitten. En dat zou ik echt ontzettend jammer vinden 🙁 MAar het wordt hoog tijd om die ufo technologie door te geven aan NASA, zodat wij de ruimte kunnen gaan verkennen en onderzoeken. Als dat nu in het geheim wordt gedaan door een kleine groep mensen, dan wordt er veel over het hoofd gezien en dat is zonde.

  1 likes
  • Beste Karel, NASA is een militaire organisatie. Wat denk je dat ze met die technologie doen dan? Wetenschap bedrijven of de wereld veroveren? Geloof me, het is veel beter dat deze criminelen, niks weten of kunnen namaken.

   3 likes
 3. Amerika kan “ET naar huis brengen” zoals ze zeggen uit de 1982 film maar het grote publiek zal het nooit te weten komen. De technologie is er nu. Ik geloof Lazar van hoe hij het verhaal verteld enz. Hij heeft bij S4 negen opgeslagen gezien waarvan 1 beschadigd. De “Sportsmodel” bijnaam gaf hij aan de Zeta Reticuli EBE’s schip die hij van binnen heeft gezien. Amerika is al sinds 1947 bezig met ‘reverse engineering’. Er is zoveel gaande wat de wereld niet weet en ons verstand te boven gaat. Disclosure zal nog lang duren. (www.serpo.org) (Linda Moulton Howe) (Colonel Corso) ( Dr Steven Greer) ( Len Kasten)

  2 likes
  • Zou Amerika ruimteschepen hebben, zouden ze dan niet naar de maan zijn gegaan, Helium hebben gehaald en zichzelf goedkoop van energie voor honderden jaren hebben voorzien?
   Wat moet je met ruimteschepen als je ze niet inzet voor hetzij eigen belang hetzij het belang van je land hetzij het belang van de wereld?

   Amerika voelt de dreiging van China als grote concurrent. Zouden ze dan niet de Chinezen flink voor willen zijn met de inzet van hun Alien ruimtetechnologie?

   0 likes
 4. Als de VS inderdaad ruimteschepen heeft, waar gebruiken ze het dan voor? Ik zie de VS juist verarmen ipv dat het rijker wordt.
  Blijkbaar heb je niks aan die ruimteschepen.

  1 likes
 5. Het gebrainwash om aliens te geloven gaat verder.

  Donald Trumps zijn oom *kuch-kuch* kendé en werkte met Tesla

  President Donald Trump’s uncle, John G. Trump, was a Professor of Electrical Engineering at the Massachusetts Institute of Technology (MIT) from 1936 until his retirement in 1973. It is well known that declassified documents confirm that in January 1943 Professor Trump was called upon by the FBI to evaluate the personal papers of Nikola Tesla just over a week after his death. What is not well known is that there is also a leaked classified document that also connects Professor Trump to another famous event in US history – the crash of a flying saucer at Roswell in 1947.

  https://www.exopolitics.org/did-trumps-uncle-tell-him-about-missing-tesla-papers-flying-saucers/

  1 likes
 6. Aiens/ufo’s hebben als doel de mensheid/aarde te redden, wij zelf kunnen daar ook iets aan doen: Op http://www.Raelcanada.org onder topic ‘Safe humanity’ kan je een petitie tekenen tegen atoombommen/destructieve nucleaire energie. Doe dit!

  0 likes
  • Als Aliens al bestaan, dan betwijfel ik dat ze de Aarde en de mensheid willen redden. Ze zullen dan vast ook de innerlijke kennis hebben dat alles ooit bloeit en daarna ook vergaat, zowel zij zelf als ook de Aarde en de Aardbewoners. Ook zij weten dan dat onze Zon ooit uitgeblust zal zijn. Gaan ze dan nog de Aarde, Mars, Jupiter willen redden? Ik denk het niet.

   1 likes
 7. Het zijn machines en mensen uit de toekomst. Als het buitenaards zal zijn hadden ze deze wereld al lang overgenomen. Ik heb veel gelezen en zeer aanemelijke verhalen gevolgd over ufo,s door de jaren heen en wat mij opvalt dat er zelde of nooit geweld word gebruikt door wat er word genoemd buitenaards. Ik denk dat over 3000 jaar mensen terug in de teid kunnen reizen. Maar niet zo als je nu in een vliegtuig stapt maar dat er een select groepje mensen zoals wetenschappers of onderzoekers bepaalde gewassen of insecten onderzoeken die over 3000 jaar zijn uitgestorven. En dat zijn niet alleen machines van 3000 jaar in de toekomst maar ook machines en mensen van 10 20 100 duizend jaar in de toekomst. Daarom zijn het altijd andere modellen wat mensen hebben gezien van zeer groot tot relatief klein.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo's

Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...

straaljagerpiloot

Het gedroeg zich niet volgens de normale natuurwetten. Straaljagerpiloot verbreekt na 15 jaar stilte over UFO

Straaljagerpiloot Chad Underwood legde in 2004 een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.