Archeologie

Experts verdeeld over ‘bouwwerk van beschaving die zijn tijd ver vooruit was’

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een reusachtige bal die is ontdekt in Bosnië, is momenteel hét onderwerp van gesprek onder archeologen. Als we de Bosnische archeoloog Semir Osmanagic mogen geloven is het de oudste en zwaarste steen die werd gemaakt door mensenhanden.

Hij claimt dat de perfect ronde bol, met een omtrek van 8 tot 10 meter, 1500 jaar oud is en werd achtergelaten door een oude beschaving die zijn tijd ver vooruit was. Hij wordt gesteund door zijn collega-onderzoeker Sam Osmanagic, die beweert dat er nog veel meer bollen zijn gevonden, maar dat deze in de jaren zeventig werden vernietigd omdat er volgens een legende goud in zat.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Natuurlijk proces

Sommige experts zetten vraagtekens bij de verklaring van de Bosnische Indiana Jones. President van de Europese Vereniging van Archeologen Anthony Harding noemt de bewering van Osmanagic bijvoorbeeld ‘een totale absurditeit’.

Mandy Edwards van de Universiteit van Manchester beweert dat de gigantische bal in Podubravlje is ontstaan door een natuurlijk proces van sedimentatie. Het is nu aan Osmanagic om te bewijzen dat hij gelijk heeft.

Vergevorderde technieken

“Deze bol bewijst dat de mensen in dit gebied vergevorderde technieken hadden om objecten te maken,” zei hij. “We hebben hier nooit eerder over geschreven. Maar als ik gelijk heb, is dit de grootse en zwaarste bol ooit gevonden in Europa.”

Osmanagic haalde in 2005 het nieuws met een vondst in Visoko. Hij denkt aan te kunnen tonen dat een cluster van heuvels uit piramides bestond. Eén daarvan zou zelfs groter zijn dan de Grote Piramide van Gizeh.

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
C.J. Deckers
C.J. Deckers
8 jaren geleden

Geweldig altijd weer, die nieuws-brengers. Het overnemen van informatie van elkaar (in dit geval Reuters, schijnt het) en de desinformatie die wereldwijd het gevolg is. Voor zover ik weet en kan nagaan zijn Semir Osmanagic en “collega-onderzoeker” Sam Osmanagic één en dezelfde persoon. Zie ondermeer: https://en.wikipedia.org/wiki/Semir_Osmanagi%C4%87

En: http://www.semirosmanagic.com/en/

Elise49
Elise49
8 jaren geleden

Misschien hebben ze allebei gelijk. Het is een natuurlijk proces, maar als de mens zelf heeft liggen prutsten aan de lagen dmv. satellieten/technologie, zodat er bewust aardplaten verschuivingen/vulkaan uitbarstingen zijn ontstaan(stolling van diepgesteente, daarna een snelle afkoeling door water(zondvloed), dan hebben beide gelijk. Tenzij planeet x/satelliet echt bestaat als natuurlijk fenomeen.
Zo’n bol bestaat uit 50% silica.(zuivere stof/wit kristal) Kristallen worden in de lucht gevormd door waterdamp en druk, maar dit proces komt ook voor in de aarde en kosmos. Convectie kan dus in alle lagen voor komen. Bij convectie komt er warmte en koelte bij elkaar. Door deze druk ontstaat er een spiraal. En zo wordt iets rond. De spiraal wordt ook wel phi spiraal genoemd en komt voor in vele culturen/oudheid/leven. Een spiraal kan ook nog tegen elkaar in gaan en dan krijg je een double phi spiraal. Het staat voor de bron van alles. Ons oog zit er ook zo uit.
De aarde en jezelf hebben een torus die energie in balans/verbinding houdt. Ga je daar aan prutsen dan krijg je gevolgen.
De Romeinen noemen silica: Plutoniet. Pluto bestaat uit steen en ijs. Wel raar, dat men toen al wist dat die stof ook in Pluto voorkomt. NAVO eert Rome. De huidige agenda 20/30 ook. Dit betekent dat technologie al eeuwenlang bekend is. En dat de agenda een gestuurd proces is en dat eindigt in een NWO/Niburu. Zowel natuurlijk(platen verschuiving zorgt voor nieuw land)als door toedoen mens(nieuw systeem).
Zelfs de telegraaf komt met het bol verhaal aanzetten. Die staat in verbinding met de NAVO/agenda/elite.
Als mensen het nu nog niet zien dat we van tijdperk gaan veranderen, dan weet ik het ook niet meer. En de gevolgen zijn desastreus. Zowel systeem, als de natuurlijke veranderingen. Als die peak samen komt dan verandert de aarde in 1 grote brandhaard en wordt weer geblust door water. (door invloed van Jupiter).Via de Romeinse mythologie/geschiedenis van personen kun je het hele huidige proces/agenda invullen. Van het begin tot het einde. Van het einde naar een begin. Of te wel: NIBURU.

Bob
Bob
8 jaren geleden

Voor zover ik weet is dit al lange tijd gaande en is Tom van Flanderen Prof, NASA inmiddels overleden, Richard Hoagland, NASA en Joseph Farell Prof, NASA hier al lange tijd mee bezig. Ik zelf ben hier al langere tijd mee bezig en wij zijn niet de eerste civilisatie in ons sterrenstelsel. Wij of zij waren een type 2 civilisatie en uw moet weten dat wij NU een type 0 civilisatie zijn.
Dit heb ik gevonden maar er is zeker meer wat echt de moeite waard is.

Goed luisteren!!!
Joseph P Farrell Cosmic War in Humanity’s Past https://youtu.be/PW7pQw-Ut3Q via @YouTube

Elise49
Elise49
8 jaren geleden

Dat die bollen bij piramides liggen is niet zo verwonderlijk. Pi komt van Phi. De gulden snede.(het oog van Ra) De spiraal. Als de mens zelf zo’n spiraal(soort van wervelwind) kan opwekken, dan kun je alles verplaatsen. Ik geloof dat iemand dat al eerder hier schreef.
Stel een farao wilde het eeuwige leven en deze technieken waren bekend. Dan zou zijn ziel de kosmos in worden geslingerd. Naar de Plejaden(zevengesternte)/orion/stier/taurus.(piramides van Egypte zijn hierop gebouwd/lijnen)
Komen wij van de Plejaden? Of komen mensen(stof) van verschillende sterren/nevels enz.?
Is taurus/torros/torus hetzelfde(afkomst)?
Een lekkende torus zorgt voor een wenteltrap.(schelp). Verwijst naar Jacobsladder/geloof.
Zijn alle piramides op onze wereld gebouwen van een eindtijdperk(verschillende tijdperken)? Staan deze allen op Orion gericht?
Waar komt alle kennis vandaan? Anunaki/Enki Maar hoe komen zij weer aan hun kennis?

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x