Homepagina » Buitenland » ‘Sensationele uitspraak’ in Oostenrijk: PCR-test ongeschikt om besmetting aan te tonen
oostenrijk
Foto: Senado Federal CC BY 2.0

‘Sensationele uitspraak’ in Oostenrijk: PCR-test ongeschikt om besmetting aan te tonen

Een Oostenrijkse rechtbank heeft geoordeeld dat de PCR-test op de manier waarop hij wordt gebruikt ongeschikt is om een besmetting aan te tonen. Dit betekent dat het coronabeleid in Oostenrijk, en waarschijnlijk dus ook in andere landen, eigenlijk op drijfzand is gebaseerd.

De Vrijheidspartij van Oostenrijk (FPÖ) wilde eind januari een demonstratie organiseren in Wenen, maar dat werd door de autoriteiten verboden. De partij stapte naar de rechter, die de FPÖ in het gelijk stelde. Het verbod was ongegrond.

De rechter uitte felle kritiek op het coronabeleid van de Oostenrijkse regering. Zo zei hij dat de politie op basis van besmettingscijfers geen coronademonstraties meer mag verbieden, schrijft internetkrant Report 24.

Daarnaast merkte de rechter op dat er nog steeds geen bewijs is dat de coronamaatregelen effect hebben. De definities die de overheid hanteert bij het tellen van coronabesmettingen voldoen niet aan de richtlijnen van de WHO.

Baanbrekende beslissing

De antigeentesten – die zeer foutgevoelig zijn, vooral bij asymptomatische personen – zijn daarom volstrekt ongeschikt. Een positieve PCR-test moet worden bevestigd door middel van een medisch onderzoek. Dat gebeurt in Oostenrijk niet en daar heeft de rechtbank felle kritiek op, schrijft de Duitse journalist Boris Reitschuster.

Er wordt gesproken van een ‘baanbrekende beslissing’, een ‘sensationele uitspraak’ en een ‘harde oorvijg’, zegt hij.

[Reitschuster]
4.7 79 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wakker
Wakker
18 dagen geleden

Gisteren België, nu Oostenrijk, Israël en Noorwegen voor het internationaal hoger gerechtshof vanwege misdaden tegen de mensheid, class action door internationaal advocaten team tegen Drostens pcr bedrog. De dominostenen vallen, het kaartenhuis stort in elkaar. Laten we voor eens en altijd de elites opsluiten waar ze horen. Naar de hel met ze, alwaar ze hun geliefde satan tot slaaf tot in het oneindige dienen.

Mireille
Mireille
Reactie op  Wakker
17 dagen geleden

Reiner Fuellmich is met andere advocaten daar een beetje mee bezig, maar zover is het nog lang niet. Dat kan ook niet omdat er op hoog rechtsniveau uitermate vals wordt gespeeld wat lukt omdat teveel mensen nog in sprookjes geloven.
Neem Rutte die op 31 maart nog even 6 wetsvoorstellen deponeerd.
Zoveel gebeurd stiekem en je hoort er bijna niets over. Net zoals met Eurogendfor waar je NOOIT wat over hoort.
https://www.eerstekamer.nl/wetsvoorstel/31538_goedkeuring_verdrag_tot?fbclid=IwAR0okIxjPVkvf9qV7brHJYSfdHmerFGGF6hMdpLhblItC07FeQ_YcNy1VSs

Oude man
Oude man
18 dagen geleden

En dit is géén 1 April grap!

OptimaForma
OptimaForma
18 dagen geleden

To little, to late. Want het vaccinatiepaspoort komt er gewoon. En dan is de door links zo vurig gewenste apartheid een feit. Al het andere is irrelevant geworden. Ook al is dit bericht 100% correct, en dat is het want de PCRtest is ongeschikt, het doet er niet mee toe. We stevenen af op apartheid

Ertje
Ertje
Reactie op  OptimaForma
18 dagen geleden

Laten we hopen dat het zo snel mogelijk word behandeld in de EU raad!

Joris
Joris
Reactie op  OptimaForma
18 dagen geleden

als je het zo opschrijft, lijkt het alsof je er al zin in hebt. Maar als we het massaal echt niet willen, komt het er niet. Sta open voor die mogelijkheid 🙂

Mireille
Mireille
Reactie op  OptimaForma
17 dagen geleden

Klopt en helaas beseffen niet hoeveel wij aan de EU zijn uitgeleverd door verdragen etc. Gelukkig zijn er ook goede mensen overal, maar de strijd is hard en vennijnig uit duistere hoek…
We zullen uiteindelijk wel winnen, maar dat kan alleen als heel veel mensen tegengas blijven geven en blijven leren wat echt is en wat gelogen/ bedrogen is.

Loeske
Loeske
18 dagen geleden

He, he, het duurt lang maar dan heb je ook wat. De man die de test heeft ontwikkelt zei het zelf al. Maar ze zullen waarschijnlijk, net als hier in Nederland, het besluit van de rechter d.m.v spoedwetgeving naast zich neerleggen. Want anders mislukt het grote plan.

Jill
Jill
Reactie op  Loeske
18 dagen geleden

Misschien. Ze willen nu inderdaad een ‘pandemiewet’ invoeren, komt op zelfde neer als een noodwet. Maar we mogen niet opgeven. Mijn ervaring zegt me, als het een paar keer ‘net niet’ is, dat er wel een moment komt dat het ‘wel’ is. Doorzetten.

Boulie
Boulie
18 dagen geleden

Ik heb al eerder baanbrekende uitspraken gehoord. Maar er veranderd niets. Alles gaat gewoon door richting slavernij.

Arnie
Arnie
18 dagen geleden

Zal hier niet gebeuren dat een rechter zo’n uitspraak doet, want 4+4=5….

Schrander
Schrander
18 dagen geleden

1 april…

Nee zou geweldig zijn als zich uitbreid

Nina
Nina
18 dagen geleden

De vraag is of dit echt effect heeft, ook als demonstraties door mogen gaan blijft de toekomst vaag. Komt er nu echt een doorbraak waarbij de regeringen vallen of blijft het bij pogingen en gaat het regiem gewoon de agenda volgen?

Tom
Tom
Reactie op  Nina
18 dagen geleden

Pas als we massaal de straat op gaan, gaan staken enz. kan er iets veranderen. Roemenië is op de goede weg, de vraag is of het zich gaat uitbreiden. De main stream media zit in de weg, blijven maar dagelijks hersenspoelen.

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Tom
18 dagen geleden

geen NOS meer kyken…….!

MdeFilosoof
MdeFilosoof
18 dagen geleden

Oostenrijk, Zweden wie volgt?

Annette
Annette
18 dagen geleden

Wat een geweldige rechter! Zo hebben wij ze niet hier in Nederland. Nu maar afwachten hoe het verder gaat. In België is de overheid al in hoger beroep gaan. Dat is hier natuurlijk een paar maanden terug ook al gebeurd. De overheid (met op de achtergrond natuurlijk de ENORME macht van WEF) kan opnieuw roet in het eten gooien. Iedereen die het afgelopen jaar informatie heeft vergaard, weet dat die test vanaf het begin al niet deugde. De cycli zijn veel te hoog en daarom testen meer mensen positief. Trouwens…. gezonde mensen testen is sowieso al volkomen belachelijk. De integere artsen roepen ook dat alleen mensen met klachten zich zouden moeten laten testen. In ieder geval zien wij wel hoe dit verder afloopt. Gunstig is dat er meer verzet komt. En zo moet het ook!

mikkie
mikkie
Reactie op  Annette
18 dagen geleden

Inderdaad, zulke rechters hebben wij in Nederland niet.

x

Check Also

acteur

Wereldberoemde acteur schokt publiek: ‘Ze halen adrenochroom uit kleine kinderen’

Terwijl in Nederland alle ogen gericht zijn ...

van haga

‘Dit is zonder meer de beste speech van Wybren van Haga van het afgelopen jaar’

Een strijdvaardige Wybren van Haga meldde zich ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

51
0
We lezen graag je reactie!x