Buitenland

‘Sensationele uitspraak’ in Oostenrijk: PCR-test ongeschikt om besmetting aan te tonen

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Oostenrijkse rechtbank heeft geoordeeld dat de PCR-test op de manier waarop hij wordt gebruikt ongeschikt is om een besmetting aan te tonen. Dit betekent dat het coronabeleid in Oostenrijk, en waarschijnlijk dus ook in andere landen, eigenlijk op drijfzand is gebaseerd.

De Vrijheidspartij van Oostenrijk (FPÖ) wilde eind januari een demonstratie organiseren in Wenen, maar dat werd door de autoriteiten verboden. De partij stapte naar de rechter, die de FPÖ in het gelijk stelde. Het verbod was ongegrond.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

De rechter uitte felle kritiek op het coronabeleid van de Oostenrijkse regering. Zo zei hij dat de politie op basis van besmettingscijfers geen coronademonstraties meer mag verbieden, schrijft internetkrant Report 24.

Daarnaast merkte de rechter op dat er nog steeds geen bewijs is dat de coronamaatregelen effect hebben. De definities die de overheid hanteert bij het tellen van coronabesmettingen voldoen niet aan de richtlijnen van de WHO.

Baanbrekende beslissing

De antigeentesten – die zeer foutgevoelig zijn, vooral bij asymptomatische personen – zijn daarom volstrekt ongeschikt. Een positieve PCR-test moet worden bevestigd door middel van een medisch onderzoek. Dat gebeurt in Oostenrijk niet en daar heeft de rechtbank felle kritiek op, schrijft de Duitse journalist Boris Reitschuster.

Er wordt gesproken van een ‘baanbrekende beslissing’, een ‘sensationele uitspraak’ en een ‘harde oorvijg’, zegt hij.

[Reitschuster]

4.7 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wakker
Wakker
3 jaren geleden

Gisteren België, nu Oostenrijk, Israël en Noorwegen voor het internationaal hoger gerechtshof vanwege misdaden tegen de mensheid, class action door internationaal advocaten team tegen Drostens pcr bedrog. De dominostenen vallen, het kaartenhuis stort in elkaar. Laten we voor eens en altijd de elites opsluiten waar ze horen. Naar de hel met ze, alwaar ze hun geliefde satan tot slaaf tot in het oneindige dienen.

Oude man
Oude man
3 jaren geleden

En dit is géén 1 April grap!

OptimaForma
OptimaForma
3 jaren geleden

To little, to late. Want het vaccinatiepaspoort komt er gewoon. En dan is de door links zo vurig gewenste apartheid een feit. Al het andere is irrelevant geworden. Ook al is dit bericht 100% correct, en dat is het want de PCRtest is ongeschikt, het doet er niet mee toe. We stevenen af op apartheid

Loeske
Loeske
3 jaren geleden

He, he, het duurt lang maar dan heb je ook wat. De man die de test heeft ontwikkelt zei het zelf al. Maar ze zullen waarschijnlijk, net als hier in Nederland, het besluit van de rechter d.m.v spoedwetgeving naast zich neerleggen. Want anders mislukt het grote plan.

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x