Homepagina » UFO » Zweedse wetenschappers onthullen bevindingen diepzeereis
oostzee2347823948239433

Zweedse wetenschappers onthullen bevindingen diepzeereis

Er wordt veel gespeculeerd over het object op de bodem van de Oostzee. Foto’s lijken aan te tonen dat het gaat om een soort ‘natuurlijke, geologische formatie’, aldus expeditieleider Peter Lindberg.

Het zou volgens Lindberg een ruimteschip kunnen zijn als de buitenaardsen hun schepen maken van steen. Hoe dan ook rijzen er steeds meer vragen.

Wetenschappers en duikers hebben het 60 meter grote object in de Oostzee 12 dagen achtereen onderzocht. Ze analyseren momenteel het beeldmateriaal van de expeditie.

Zwart materiaal

Het vreemde aan de ontdekking is dat de stenen niet zijn bedekt met slib. Vreemder nog, er lijken bewerkingslijnen en vierkanten op het schotelvormige object te zijn getekend. Er zijn ook rechte hoeken gezien.

De duikers hadden ten hoogste slechts een meter zicht. “Er zitten scheuren in het oppervlak,” zei Lindberg. “In de scheuren zit een soort zwart materiaal, maar we weten niet wat het is.”

Pilaar

Het object lijkt overeind te worden gehouden door een acht meter hoge pilaar, voegde hij toe. Duikers verkenden de ruimte rond de pilaar en verzamelden monsters in de buurt van het object.

“Als een intelligente levensvorm een ruimteschip heeft gebouwd kan men zich afvragen of ze het misschien uit gesteente of koraal maakten,” aldus Lindberg.

De ontdekking van iets wat al dan niet het wrak van een gecrasht buitenaards schip is heeft niet voor veel beroering gezorgd in Zweden. “Ze nemen het erg luchtig op,” zei Lindberg. “De Amerikanen en Japanners zijn veel enthousiaster.”

Bron: Foxnews.com

Gerelateerd:

 Vind je dit belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. laat archeologen en antropologen hun werken doen, ze hebben allemaal geen ervaring van jacques cousteau, interessant om weer de mediapagina’s te halen, om via bepaalde mediaoplagen extra verkoop uit te lokken.

  0 likes
 2. Eerst maar eens afwachten wat het écht is… voor zover we dat ooit te weten komen!

  0 likes
 3. Geloof weinig van dit verhaal maargoed. Hebben ze in het steen geboord om te controleren wat er onder de laag zit? Nee. Hebben stukken steen verwijdert? Nee.

  Ze hebben alleen wat beelden gemaakt en hier en daar wat schoongeveegd en thats it.

  0 likes
 4. Die monsters zullen er wel van balen dat hun huis is ontdekt, worden ze tot overmaat van ramp ook nog eens ontvoerd.

  0 likes
 5. Tsja….. Als buitenaardsen hun schepen van steen maken, misschien is het wel een organisch matriaal die voor ons het meest aan steen doet denken.

  0 likes
 6. Misschien is het schip wel versteend?

  0 likes
 7. Joh, dat komen we nooit te weten gaat weer lekker de doofpot in zoals alles !

  0 likes
 8. Misschien is het wel een oud bouwwerk uit een lang vervlogen tijd.
  Wie weet waren de bewoners wel veel slimmer dan wij denken.
  Wat is beschaving?
  Leven wij zo beschaaft heden ten dagen
  of zijn we bezig deze aarde te vernietigen op deze manier van leven.

  0 likes
 9. Het zal me ook niks verbazen als die schatzoekers het zaakje bedonderen, allemaal voor het geld wat het oplevert (media etc).

  Laat ze er eens een onafhankelijk team naar toe sturen, wat samples kan nemen en GOEDE foto’s maakt.

  0 likes
 10. [quote name=”ACtie”]Misschien is het schip wel versteend?[/quote]
  da was men eerste gedachte ook.. 😛

  0 likes
 11. Als het een schip is ligt het er misschien zelfs wel al miljoenen jaren. Niet heel vreemd dat het dan versteend is.

  0 likes
 12. weer zo,n verhaal maar ja het verkoopt goed alles wat mysterie is en blijven we er van smullen we zouden eens meer naar ons zelf moeten gaan kijken want mensen zijn ook een soort mysterie want uiteindelijk komen ze uit het brein voort met zijn vele scheppings mogelijk heden onderzoek het brein zelf maar eens
  een goed bewustend mens die zelf bewust is komt niet met onzinnig verhalen die op halve waarheden zijn gebaseerd het
  zoekt eerst uit of het waar is of neit waar is zolang dat niet gebeurt is kan de menselijke geest[denken/verstand] er alles van bakken[vormen]

  0 likes
 13. Het lijkt verdacht veel op de Millenium Falcon 😀

  0 likes
 14. Esoterisch lampje

  Ik hoop dat Chewbacca op tijd de milenium falcan heeft weten te verlaten…

  0 likes
 15. [quote name=”AlphaCentauri”]Tsja….. Als buitenaardsen hun schepen van steen maken, misschien is het wel een organisch matriaal die voor ons het meest aan steen doet denken.[/quote]

  Een keramische buitenkant beschermt tegen zeer hoge temperaturen. Als het een schip is, zou het op deze manier zeer goed beschermt zijn tegen wrijvingshitte bij het betreden van een dampkring.

  0 likes
 16. Entia non sunt praeter necessitatem multiplicanda

  0 likes
 17. tja,wat een waanzinnig overweldigend beeld materiaal krijgen wij er van te zien zeg!
  helemaal overweldigd van wat het wel niet kan of zal zijn, nog nooit eerder vertoond en dan geven ze dit beeldmateriaal vrij….
  nou, zwaar teleurgesteld haak ik van dit verhaal ook maar weer af.

  0 likes
 18. wilbert schuurmans

  [quote name=”Simme”]Misschien is het wel een oud bouwwerk uit een lang vervlogen tijd.
  Wie weet waren de bewoners wel veel slimmer dan wij denken.
  Wat is beschaving?
  Leven wij zo beschaaft heden ten dagen
  of zijn we bezig deze aarde te vernietigen op deze manier van leven.[/quote]
  beschaving….waar aan herkend men een beschaving….aan z’n gevangenen?….een beetje geest lacht zich hier ziek….verbeteringen of waarheden worden in films gebracht zodat het Sf lijkt…de mens wordt hier al eeuwen doebewust onderdrukt en om de tuin geleid…de komende jaren zullen wij weer heersen ipv de huidige machten….ze zullen versteld staan van onze krachten!….atoomwapens worden onklaar gemaakt en kunnen niet en nooit meer gelaceerd worden,dat houden ze geheim om de dreiging in stand te houden….het grootste gedeelte op deze planeet wordt zo aan het werk gehouden zodat geld wat jij omzet weer te gebruiken om jouw te onderdrukken….

  0 likes
 19. Erg interesant ik zou graag op de hoogte blijven ,wie weet wat ze vinden.

  0 likes
 20. Heeft iemand er al bij stil gestaan dat het net zo goed een gezonken bouwwerk kan zijn of dat dit iets op zijn plaats moest houden) gezien de rechthoekige inkeping? Hoeveel gezonken ruines worden er wereldwijd wel niet gevonden? Waarom anders niet een gezonken gezonken steen die gebruikt werd om bouwstenen uit te delven..?

  Mensen zien alleen wat ze willen zien.

  0 likes
 21. Misschien is de ark of the covenant wel gevonden. Buitenaardse afkomst? of toch het machtige Atlantis Lemuria of Mu ?

  zie youtube:
  ancient aliens the evidence

  0 likes
 22. Quid sit futurum cras, fuge quaerere

  0 likes
 23. Opvallend is dat de foto op foxnews en de sonaropname in niks op elkaar lijken…

  0 likes
 24. Ik ben ook benieuwd wat het is en ik hoop op een follow-up. Aan de andere kant denk ik niet dat het iets van high-tech is, omdat de militairen ook in het gebied aanwezig waren en ze hebben het niet tot verboden gebied verklaard, vanwege onderzoek ter plekke. Als er een ufo lag had niemand ook maar in de buurt kunnen komen.
  Ik kan me nog herinneren dat in de waddenzee in de jaren 80 ook iets gecrashed zou zijn. Het gebied toen heremetisch afgezet en er is nauwelijks iets in de pers verschenen. Dit verhaal is naderhand naar buiten gekomen omdat garnalenvissers in de buurt hier getuige van waren. Met name in Groningen is dit verhaal bekend!

  0 likes
 25. Ik heb gelezen dat 12000 jaar geleden, de baltische zee niet bestond, en dat het gebied toen 20 meter boven het zeeniveau lag. Als het een gebouw zou zijn zou het minstens 12000 jaar oud zijn. Dat zou een vondst van jewelste zijn! Op het ogenblik heeft de baltische zee ter plekke een diepte van 80 meter. Als het geen ufo is, zou het best een complex kunnen zijn wat al heel oud is. Aangezien er sinds mensenheugenis geen seismische aktiviteit in die zee is gemeten, zou het (voorwerp,gebouw?) ook nog redelijk onbeschadigd moeten zijn. Ik ben benieuwd.

  0 likes
 26. Ik volg dit onderwerp al een geringe tijd, maar vandaag schiet me er ook iets binnen. Zou het een beeldhouwwerk kunnen zijn wat per ongeluk overboord is geslagen, of express met wat voor reden ook ? Er zijn zoveel schatten vanuit landen, gestolen, geleend of wat dan ook in het verleden.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Afvallen met hypnotherapie

Bizar effectieve methode om gegarandeerd af te vallen

Als het gaat om afvallen, dan weet ...

diabetesvrij

Hoe je snel en gratis van diabetes geneest zonder onzin

Diabetes is een ziekte waarbij je bloedsuikerwaarde ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

We zijn in Nederland knettergek. Oud-VVD-Kamerlid veegt vloer aan met 'idioot voorstel' om snelheid te verlagen op de snelweg

We zijn in Nederland knettergek. Oud-VVD-Kamerlid veegt vloer aan met ‘idioot voorstel’ om snelheid te verlagen op de snelweg

Het kabinet heeft aangekondigd dat de maximumsnelheid ...

Mysterieuze structuur op Antarctica verdwijnt van Google Earth. Ze kunnen nog steeds niet verklaren wat ze hebben ontdekt

Mysterieuze structuur op Antarctica verdwijnt van Google Earth. Ze kunnen nog steeds niet verklaren wat ze hebben ontdekt

Er is momenteel het nodige te doen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.