UFO

Zweedse wetenschappers onthullen bevindingen diepzeereis

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er wordt veel gespeculeerd over het object op de bodem van de Oostzee. Foto’s lijken aan te tonen dat het gaat om een soort ‘natuurlijke, geologische formatie’, aldus expeditieleider Peter Lindberg.

Het zou volgens Lindberg een ruimteschip kunnen zijn als de buitenaardsen hun schepen maken van steen. Hoe dan ook rijzen er steeds meer vragen.

Wetenschappers en duikers hebben het 60 meter grote object in de Oostzee 12 dagen achtereen onderzocht. Ze analyseren momenteel het beeldmateriaal van de expeditie.

Zwart materiaal

Het vreemde aan de ontdekking is dat de stenen niet zijn bedekt met slib. Vreemder nog, er lijken bewerkingslijnen en vierkanten op het schotelvormige object te zijn getekend. Er zijn ook rechte hoeken gezien.

De duikers hadden ten hoogste slechts een meter zicht. “Er zitten scheuren in het oppervlak,” zei Lindberg. “In de scheuren zit een soort zwart materiaal, maar we weten niet wat het is.”

Pilaar

Het object lijkt overeind te worden gehouden door een acht meter hoge pilaar, voegde hij toe. Duikers verkenden de ruimte rond de pilaar en verzamelden monsters in de buurt van het object.

“Als een intelligente levensvorm een ruimteschip heeft gebouwd kan men zich afvragen of ze het misschien uit gesteente of koraal maakten,” aldus Lindberg.

ufo2934872349837342342

De ontdekking van iets wat al dan niet het wrak van een gecrasht buitenaards schip is heeft niet voor veel beroering gezorgd in Zweden. “Ze nemen het erg luchtig op,” zei Lindberg. “De Amerikanen en Japanners zijn veel enthousiaster.”

Bron: Foxnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
andersom
andersom
10 jaren geleden

laat archeologen en antropologen hun werken doen, ze hebben allemaal geen ervaring van jacques cousteau, interessant om weer de mediapagina’s te halen, om via bepaalde mediaoplagen extra verkoop uit te lokken.

Joker
Joker
10 jaren geleden

Eerst maar eens afwachten wat het écht is… voor zover we dat ooit te weten komen!

Oxize
Oxize
10 jaren geleden

Geloof weinig van dit verhaal maargoed. Hebben ze in het steen geboord om te controleren wat er onder de laag zit? Nee. Hebben stukken steen verwijdert? Nee.

Ze hebben alleen wat beelden gemaakt en hier en daar wat schoongeveegd en thats it.

verplicht
verplicht
10 jaren geleden

Die monsters zullen er wel van balen dat hun huis is ontdekt, worden ze tot overmaat van ramp ook nog eens ontvoerd.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

28
0
We lezen graag je reactie!x