Het Complot

De Sluier

Help anderen door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Circa 26.000 jaar geleden maakten de Archonten deze planeet tot eigendom en alle wezens die erop leven tot gijzelaar en slaaf.

Ze plaatsten deze planeet in quarantaine en elk ruimteschip moest een speciale vergunning vragen aan de Archonten om van en naar de aarde te mogen reizen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Dit is de reden voor het niet-inmengingsprincipe waar we zo ontzettend veel over horen. Het menselijk ras is al die millennia gegijzeld door de Archonten. Na op dezelfde plek steeds opnieuw gevangen te worden gehouden in een gesloten reïncarnatiecyclus kregen mensen last van geheugenverlies en futloosheid. Het verdwijnen van het geheugenverlies valt samen met de bevrijdingsoperaties die worden gecoördineerd door goedaardige buitenaardse beschavingen.

Ten tijde van het oude Griekenland was Archont een titel voor een hoge gezagsdrager. Er waren in totaal negen Archonten, onder wie de verschillende functies van de vroegere koning verdeeld waren. De meest bekende Archonten waren: Creon, Draco, Solon, Aristides, keizer Hadrianus en keizer Commodus.

Hekwerk

In het verleden kon een mens alleen uit de quarantaine ontsnappen door het Ascentieproces. Tijdens dat proces moest hij of zij alle fysieke, etherische, astrale en mentale realiteiten waarbinnen de Archonten kunnen opereren loslaten. Een alternatieve mogelijkheid waarbij mensen in staat zijn om naar andere zonnestelsels te reizen wordt beschikbaar zodra de quarantaine is opgeheven.

De Archonten kunnen controle over de hele planeet uitoefenen door middel van een technologie die bekend staat als de Sluier. Het is een elektromagnetisch hekwerk rond het lagere astrale en met name het etherische rijk. Vanaf het oppervlak van een planeet strekt deze kooi zich aan beide zijden maximaal 11,8 kilometer uit waardoor het licht de Aarde in quarantaine grotendeels niet kan bereiken.

De Sluier wordt bestuurd door de niet-fysieke Archonten. Deze technologie kan het beste worden omschreven als een etherische versie van HAARP. De technologie verstoort de structuur van ruimtetijd op kwantumniveau waardoor grote moeilijkheden ontstaan voor de aandrijfsystemen van ruimteschepen van de vredelievende buitenaarde beschavingen.

Naast het buiten de deur houden van de goede buitenaardsen heeft de Sluier de mogelijkheid om de menselijke bevolking te programmeren of herprogrammeren. Ook wordt ze zo in de reïncarnatiecyclus of het recyclingproces vastgehouden.

Enkele van de belangrijkste astrale en etherische programma’s voor de geïncarneerde mensen die momenteel operationeel zijn:

  • Het verlagen van bewustzijn en uitschakeling van het lichtlichaam of de merkaba. Dit programma wordt gestuurd door het etherische staande golf resonantieprincipe.
  • Het blokkeren van vrije wil en positieve initiatieven. Dit programma wordt gestuurd door middel van etherische infrageluidstechnologie. Een gedeelte van dat geluid dringt door in het fysieke rijk en kan door sommige mensen worden gehoord als een zeer lage bromtoom. Dit was de bron van de mysterieuze geluiden die mensen in het begin van 2012 hoorden, niet de vernietiging van ondergrondse militaire bases zoals hier en daar onterecht werd gemeld. Infrageluid blokkeert bepaalde gebieden in het fysieke brein waardoor mensen de grootst mogelijke moeite hebben om positieve initiatieven te bedenken. Dit infrageluid is ook de veroorzaker van de ongewone vermoeidheid die veel mensen momenteel ervaren.
  • Het verlagen van de intelligentie. Dit wordt gedaan door het etherische brein en het membraan tussen het fysieke en etherische brein bloot te stellen aan krachtige magnetische velden die het denkproces verstoren. Dit programma resulteert in vergeetachtigheid en aandachtsstoornissen.
  • Het veroorzaken van disharmonie in relaties. Dit wordt gedaan door te knoeien met de chakra’s van het etherische lichaam en de aura door middel van etherisch infrageluid bloot te stellen aan dissonante frequenties. Dit programma resulteert in een kunstmatige scheiding tussen liefde en seksualiteit, het afsluiten van het hart, hyperactiviteit en onbalans tussen man en vrouw.
  • Het veroorzaken van armoede. Dit wordt gedaan door armoede-hologrammen te projecteren op het etherische brein.
  • Subculturele afscheiding. Dit programma werkt door verschillende subculturen te beïnvloeden met specifieke tegenovergestelde etherische holografische afbeeldingen zodat er afscheiding ontstaat.
  • Eetpatronen en obesitas. Dit programma wordt uitgevoerd door afbeeldingen van een bepaald soort voedsel dat obesitas veroorzaakt op het etherische brein te projecteren.
  • Het alziende oog. Dit spionageprogramma opereert vanuit het etherische rijk en houdt alle activiteiten van alle fysieke wezens in de gaten. Deze informatie wordt doorgegeven aan de niet-fysieke Archonten.
  • Implantaten. Dit zijn etherische of astrale kristallen die vlak voor incarnatie in de aura van elke mens zijn geplaatst omdat mensen van de mentale of hogere astrale rijken door de lagere of etherische astrale rijken naar het fysieke rijk moeten afdalen om te incarneren. Deze implantaten verwijderen de herinneringen aan eerdere incarnaties en zijn de belangrijkste reden waarom we onze vorige levens niet herinneren en ons niet herinneren dat de Archonten onze planeet besturen. De implantaten worden poëtisch ook wel de sluier van vergetelheid genoemd.

Er waren ook fysieke implantaten. De fysieke implantaten waren erg populair ten tijde van Atlantis, maar werden na de val van Atlantis niet langer gebruikt. Na de Tweede Wereldoorlog werd geprobeerd fysieke implantaten opnieuw te introduceren door middel van biochips die tijdens de vaccinatieprogramma’s zijn ingespoten in het grootste gedeelte van de mensheid. Dit is de belangrijkste reden dat de Wereldgezondheidsorganisatie WHO vaccinatie verplicht heeft gemaakt.

Biochips versterken andere programma’s, maar zijn twee jaar geleden succesvol met een speciale technologie verwijderd uit de menselijke populatie. Angsten dat de Nieuwe Wereldorde de wereldbevolking wil voorzien van een microchip zijn dan ook niet gebaseerd op de realiteit omdat de bevolking al gechipt is, alleen zijn ze verwijderd zonder dat iemand er erg in had.

Massale ontwaking

De Archonten hebben de Sluier aan het begin van 1996 vernieuwd en opnieuw geactiveerd nadat er in de negentiger jaren een massale ontwaking had plaatsgevonden die de interventie van vredelievende buitenaardsen op deze planeet mogelijk maakte. Zij deden dit middels circa 200 kernexplosies in het lagere astrale en etherische rijk. Deze niet-fysieke kernexplosies creëerden een kloof in de structuur van ruimtetijd als gevolg waarvan wormgaten ontstonden. Veel reptielen kwamen door de wormgaten en vielen de astrale en etherische rijken van de aarde binnen vanuit de ruimte.

De Sluier werd opnieuw geactiveerd in december 2004. Dat gebeurde na de ontwaking als gevolg van de Venusovergang in juni 2004 en enige succesvolle operaties van de Plejadiaanse vloot. Nu, na de Venusovergang in juni 2012, vindt er weer een ontwaking plaats. Dit keer kan de Sluier niet worden versterkt en kan de aarde niet opnieuw worden aangevallen door negatieve fysieke of niet-fysieke buitenaardsen. We zijn dus dicht bij de eindoverwinning.

Als gevolg van de grootschalige meditaties is 70 procent van de Sluier in het astrale rijk en 35 procent van de Sluier in het etherische rijk verwijderd. Het is daarom van groot belang door te blijven gaan tot de Sluier geheel is verwijderd. Naar verwachting kan het grid van de aarde rond 21 december 2012 opnieuw worden opgestart. Fysieke Archonten en de overige leden van de fysieke duistere kabal kunnen voor die tijd worden verwijderd.

Doem33

Fysieke en niet-fysieke Archonten hebben een operatie genaamd Doem33 om de massa-arrestatie van de oude garde tegen te houden. Volgens dat plan zouden de niet-fysieke Archonten tijdens occulte rituelen een signaal sturen naar de meest hooggeplaatste Archonten binnen SMOM (Knights of Malta of Sovereign Military Order of Malta) en de 33e graad vrijmetselaars op het moment dat de massa-arrestatie zou beginnen.

Deze mensen zouden dan orders geven aan hun onderdanen binnen het leger en de inlichtingendiensten om zoveel mogelijk vernietiging en verwoesting te veroorzaken. Dit valt samen met de apocalyptische voorspelling van de eindtijden (Armageddon) die onder Archonten wordt gerespecteerd. Ze zijn bereid alles te doen om die voorspelling uit te laten komen. De vredelievende buitenaardsen zien erop toe dat het zover nooit komt.

Maartrevolutie

Jezuïtische fysieke Archonten hebben nog steeds de controle over het computerprogramma waarmee het financiële systeem door middel van een kunstmatige intelligentie wordt aangestuurd. Dit computerprogramma is besmet met een virus zodat het financiële systeem uiteindelijk opnieuw kan worden opgestart.

Jezuïtische fysieke Archonten zijn tijdens de Maartrevolutie van 1848/1849 veel controle over de wereldbevolking kwijtgeraakt. De meesten van hen zijn inmiddels verhuisd naar de lagere astrale en etherische rijken. Zij die nog in het fysieke rijk achterblijven controleren de mensheid indirect door middel van de Rothschilds. Rothschilds opereren niet onafhankelijk, maar gehoorzamen de Jezuïtische Archonten.

De aanstaande juniwende vormt een belangrijk kantelpunt waarna veel wordt beslist over de Archonten en de planetaire situatie.

Schumann-resonantie

De Schumann-resonantie biedt een mogelijkheid om door de Sluier heen te kunnen kijken en je er op die manier boven te plaatsen. Visualiseer het als een verticale zuil van licht die door je chakra’s gaat. Door deze connectie ben je tegelijkertijd verbonden met het kristallijne grid van de aarde. Je bent dan aangesloten op de computer van de wereld die alle informatie bevat van onze geschiedenis die je kunt gebruiken om te delen met anderen en een leven vol overvloed voor jezelf te creëren.

Voordat de Archonten de aarde overnamen leefden we vanuit de Schumann-resonantie. Onze ideeën manifesteerden in de fysieke realiteit op basis van onze vrije wil. Door vanuit liefde te leven met de Schumann-resonantie heeft de sluier niet langer invloed op je.

Bron: 2012portal.blogspot.ca

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Divinespiritlight
Divinespiritlight
11 jaren geleden

Dit geeft aan hoe krachtig WIJ zijn. Hoe belangrijk het is vanuit je hart te handelen.

Net nieuwe interview met David Icke ook onder andere over Archons.
http://www.youtube.com/watch?v=3aaxxRybkdc&feature=g-all-f

Nog meer info.
http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alien_archons02.htm

Wat deze planeet nodig heeft is liefde, de meest krachtige energie in het universum.

Liefdeslicht aan allemaal.

adriana
adriana
11 jaren geleden

oja natuurlijk!, nou zijn het weer de Fysieke en niet-fysieke Archonten.

hoeveel variaties van die verhalen van de oorspronkelijke ancient aliens zijn er eigelijk ?

volgens mij worden we er niet minder geestelijk creatief van van die chemtrails, valt allemaal best mee!;-)

DingieM
DingieM
11 jaren geleden

Esoterische propaganda. Als je twijfelt, check dan stankovuniversallaw.com

jack
jack
11 jaren geleden

Wat nog niet duidelijk is WAAROM deze Archonten ons tot slaaf maken wat is hun winst/doel nu eigenlijk,als het winst is werkt het universum dus op de zelfde manier als op aarde en maakt het geen flikker uit waar je bent,als ze van onze energie leven kan ik nog wat van bakken,want dan zijn het een soort parasieten.
Wat me dan weer tegen valt is dat de unversum volken scheinbaar matige technologie hebben/hadden ten op zichte van deze Archonten want nu pas kan er scheinbaar iets gedaan worden, in dit verhaal hebben we er scheinbaar ook niet voor gekozen om te zijn wat we zijn dus ik ben verward

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x