Mens en Dier

De Jonge: ‘Hecht jij zo vreselijk aan je vrijheid om nee te zeggen tegen vaccinatie? Daar leg ík me niet bij neer’

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zorgminister Hugo de Jonge deed dinsdagavond tijdens de coronapersconferentie een opmerkelijke uitspraak over ongevaccineerden.

“En hecht je zo vreselijk aan je recht, je vrijheid om nee te zeggen tegen vaccinatie? Daar leg ík me niet bij neer. Want dat recht, die vrijheid kan nooit belangrijker zijn dan het recht van een ander om niet ziek te worden, het recht van een ander op een plek in het ziekenhuis, het recht van de ander om z’n onderwijs, z’n onderneming of z’n leven gaande te houden,” zei De Jonge.

Premier Rutte keek opzij en knikte bevestigend.

Dit is absoluut maligne

“Een zeer ongepaste en kwalijke uitspraak. Iedereen is de baas over zijn of haar eigen lichaam. Dat Hugo een vaccinatie neemt is zijn goed recht, maar laat andere mensen met rust,” schrijft Belang van Nederland, de partij van Kamerlid Wybren van Haga.

Neuroloog Jan Bonte voegt hieraan toe: “Dit kan niet alleen meer een ontstellende domheid, een grenzeloze zelfoverschatting of zuiver narcisme zijn. Dit is absoluut maligne. Een immens groot gevaar voor de rechtsstaat. Dat het zover zou komen in Nederland.”

We weten waar ze wonen

Het is niet voor het eerst dat De Jonge opmerkelijke uitspraken doet over ongevaccineerden. Eind vorige maand zei de minister in de Eerste Kamer: “We weten inmiddels vrij goed en vrij precies per postcode waar ze wonen. We weten ook vrij goed wat de redenen zijn waarom ze zich niet laten vaccineren.”

Tijdens de vorige persconferentie over de coronamaatregelen gebruikte De Jonge de slogan ‘wijk voor wijk, deur voor deur, arm voor arm’.

4.9 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
362 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sterk
sterk
1 jaar geleden

Welke mens met gezond verstand laat zich prikken met een gentherapie in een testface waarop zelfs een patent opstaat?

Annette
Annette
1 jaar geleden

Hugo de Jonge slaat voor de zoveelste keer de plank behoorlijk mis!

Hij praat over het feit, dat WIJ, de vaccin-vrijen, onze vrijheid belangrijker vinden dan het recht van anderen om hun bedrijf te runnen, een plek te krijgen in het ziekenhuis, hun recht om in leven te blijven…. Blablablabla.

De ECHTE waarheid is inmiddels, dat diezelfde onnozelaars, die wel in alle leugens getrapt zijn, voor het grootste deel de ziekenhuisbedden bezet houden. Zowel op de algemene afdelingen als op de ic’s.

Voor mij is de integriteit van mijn lichaam nog altijd het grootste goed. Niemand, maar dan ook niemand zal mij ooit kunnen dwingen om daar een experimentele gentechinjectie in te steken.

Hugo praat ook over ONZE vrijheid. Wat vrijheid? Wij hebben praktisch al onze vrijheden al moeten inleveren. En dat doen wij alleen maar, omdat wij principes heel belangrijk vinden.

Hugo legt zich er niet bij neer. Als een klein kind staat hij praktisch te stampvoeten van woede, omdat alles niet zo voortvarend gaat, als hij gewild had.

Ik ben het uiteraard volledig eens met Wybren van Haga, als hij zegt dat iedereen baas is over zijn of haar lichaam.

En daar kunnen geen 100 Hugo’s ook maar iets aan veranderen.

awakening
awakening
1 jaar geleden

Dat hij dit zegt ondanks dat hij weet dat die niet terug komt als VWS kan je concluderen dat de plannen al klaar liggen om dat voor mekaar te krijgen. zoals die het zelf zegt het recht om te weigeren, zal straks veranderen in het verbod om aan ander ziek te maken met een griepje waardoor de wet zal zeggen dat je verplicht een vaccin moet nemen. kijk maar wat de WHO al staat te roepen en nieuw zeeland, vaccins, boosters voor de rest van je leven moet je ze nemen. en vergeet niet iedereen kan wel roepen van dit en datjes is tegen de grondwet bla, bla, maar men vergeet 1 ding kennelijk en dat is dat de machthebbers dit gewoon gaan veranderen.

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Die Judas kan zijn zilverlingen ophalen bij Onkel Klaus.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

362
0
We lezen graag je reactie!x