Het Complot

1 op de 3 Amerikanen inmiddels geïmplanteerd met RFID-chip

Help door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de natuur wordt radio frequency identification oftewel identificatie met radiogolven (RFID) op grote schaal toegepast om dieren te volgen. Wat bijna niemand weet is dat ook mensen worden voorzien van RFID-chips om ze te volgen of te kunnen identificeren. Na onderzoek in drie verschillende geografische gebieden is gebleken dat gemiddeld 1 op de 3 individuen inmiddels is ‘gechipt’.

Interessant genoeg blijkt er een sterke correlatie te zijn tussen de aanwezigheid van een RFID-chip en gebitsingrepen. Het onderzoek is gedaan in de Amerikaanse staten Illinois, Iowa en Wisconsin. De resultaten zijn opvallend omdat plaatsing in het menselijk lichaam van een RFID-chip stuit op grote ethische problemen. Toch is een aanzienlijk deel van de bevolking inmiddels voorzien van een identificatiechip (gechipt).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In totaal werden 2955 individuen gescand, waarvan 997 een RFID-chip in hun lichaam droegen. Het bleek dat de RFID-chips in de meeste gevallen in vullingen waren verstopt: 75 procent van alle RFID-chips werd aangetroffen in vullingen. Er werden ook microchips gevonden in handen, kunstheupen, kunstknieën, schroeven en spiraaltjes.

Al jaren klagen mensen over onverklaarbare implantaten in hun lichaam, maar vaak werden zij belachelijk gemaakt of geridiculiseerd. RFID biedt de mogelijkheid om aan massale surveillance te doen, die voorheen slechts het onderwerp van paranoïde fantasieën was.

[Witscience]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Zijn we nou mensen of dieren ?
Dom vee misschien ? Zal dat hier ook zo zijn, ik vraag het me af, want zoveel mensen krijgen “zomaar ” allerlei onverklaarbare klachten….
Aangezien wij een Amerikaanse Provincie zijn, zou dat helemaal niet onlogisch zijn… Tenslotte moeten wij aan het handje meelopen.

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Ik geloof daar geen donder van!!! Dit is weer zo een gemanipuleerde tactiek om paniek en chaos te maken.

Rene DH
Rene DH
9 jaren geleden

Leuk bericht, maar misschien kan Ninefornews beter erbij melden dat de Wyoming Institute for Technology een satirische website is, vergelijkbaar met de Speld in Nederland.

Bekijk de voorpagina van http://witscience.org/ maar eens, vandaag staan er berichten als:
– Liberalism Caused By Defective Chromosome
– WIT Study Shows At Least 95% of Homosexuals Are Catholic
– WIT Clones Alaska State Governor Sarah Palin
– New Study Shows Farting Could Save Your Life
– First Scientific Proof Of God Found

Wel lachen.

Ariebas
Ariebas
9 jaren geleden

@Pascal, jammer dat je zo sceptisch bent. Ik maak me grote zorgen over dit bericht, zeker omdat de bron het alom gerespecteerde Wyoming Institute of Techology is, het voormalige Wyoming Institute of Education and Nuclear Energy Research.
Zelf ben ik in de jaren tachtig geïmplanteerd met de voorloper van de RFID-chip, wat toendertijd nog relatief grote capsules waren, met microspoelen en een radiumbatterij. Nu had ik zelf ingestemd, omdat ik het geld nodig had, maar ik kan helaas niet zeggen dat het inbrengen geheel pijnloos verliep.
Maar dan moet ik er wel direct bijzeggen dat ik verder ik geen negatieve gevolgen meer ondervind, met uitzondering van die enkele keer dat de detectiepoortjes bij de Hema spontaan gaan piepen. Bij andere winkels heb ik het niet, maar ik begreep dat de Hema een tamelijk obscuur merk gebruikt uit het voormalige Oostblok.
Maar ik dwaal af, wat mij zorgen baart is dat de huidige RFID-implantaten dus een stuk kleiner en daarmee moeilijker waarneembaar zijn zonder speciale apparatuur. Dat ze in tandimplantaten worden ingebouwd is dan ook heel plausibel. Ernstiger ook is dat RFID-chips tegenwoordig additionale schakelingen bevatten die het mogelijk maken op sublimaal niveau de stemming van de implantant te beïnvloeden. De nadelen (waaronder risico’s op aantasting van het IQ, en overgevoeligheid voor natriummonoglutamaat, maar daar loopt nog een onderzoek naar) worden door de fabrikanten terzijde geschoven voor puur financieel gewin. Een ander punt is dat RFID-chips ook niet biologisch afbreekbaar meer zijn.

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x