Homepagina » Het Complot » 1 op de 3 Amerikanen inmiddels geïmplanteerd met RFID-chip
1 op de 3 Amerikanen inmiddels geïmplanteerd met RFID-chip

1 op de 3 Amerikanen inmiddels geïmplanteerd met RFID-chip

In de natuur wordt radio frequency identification oftewel identificatie met radiogolven (RFID) op grote schaal toegepast om dieren te volgen. Wat bijna niemand weet is dat ook mensen worden voorzien van RFID-chips om ze te volgen of te kunnen identificeren. Na onderzoek in drie verschillende geografische gebieden is gebleken dat gemiddeld 1 op de 3 individuen inmiddels is ‘gechipt’.

Interessant genoeg blijkt er een sterke correlatie te zijn tussen de aanwezigheid van een RFID-chip en gebitsingrepen. Het onderzoek is gedaan in de Amerikaanse staten Illinois, Iowa en Wisconsin. De resultaten zijn opvallend omdat plaatsing in het menselijk lichaam van een RFID-chip stuit op grote ethische problemen. Toch is een aanzienlijk deel van de bevolking inmiddels voorzien van een identificatiechip (gechipt).

In totaal werden 2955 individuen gescand, waarvan 997 een RFID-chip in hun lichaam droegen. Het bleek dat de RFID-chips in de meeste gevallen in vullingen waren verstopt: 75 procent van alle RFID-chips werd aangetroffen in vullingen. Er werden ook microchips gevonden in handen, kunstheupen, kunstknieën, schroeven en spiraaltjes.

Al jaren klagen mensen over onverklaarbare implantaten in hun lichaam, maar vaak werden zij belachelijk gemaakt of geridiculiseerd. RFID biedt de mogelijkheid om aan massale surveillance te doen, die voorheen slechts het onderwerp van paranoïde fantasieën was.

[Witscience]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rene DH schreef:

  Leuk bericht, maar misschien kan Ninefornews beter erbij melden dat de Wyoming Institute for Technology een satirische website is, vergelijkbaar met de Speld in Nederland.

  Bekijk de voorpagina van http://witscience.org/ maar eens, vandaag staan er berichten als:
  – Liberalism Caused By Defective Chromosome
  – WIT Study Shows At Least 95% of Homosexuals Are Catholic
  – WIT Clones Alaska State Governor Sarah Palin
  – New Study Shows Farting Could Save Your Life
  – First Scientific Proof Of God Found

  Wel lachen.

  23 likes
  • pleiadiann schreef:

   Geniaal! Het laat wel weer zien dat het geloof in een complot zo groot is dat het kritisch denken vaak in de weg zit.

   5 likes
  • Huisheks schreef:

   Ik hoop van ganser harte dat je gelijk hebt. Hoewel.. , ik heb op de off. site van Google gelezen dat ze hier wel mee bezig zijn. Als je geïnteresseerd bent en staan wat wetenswaardigheden in waar je van griezelt.
   Wat ze bv. de afgelopen maanden allemaal aan obscure bedrijven hebben opgekocht. Hairraising !

   4 likes
 • Ariebas schreef:

  @Pascal, jammer dat je zo sceptisch bent. Ik maak me grote zorgen over dit bericht, zeker omdat de bron het alom gerespecteerde Wyoming Institute of Techology is, het voormalige Wyoming Institute of Education and Nuclear Energy Research.
  Zelf ben ik in de jaren tachtig geïmplanteerd met de voorloper van de RFID-chip, wat toendertijd nog relatief grote capsules waren, met microspoelen en een radiumbatterij. Nu had ik zelf ingestemd, omdat ik het geld nodig had, maar ik kan helaas niet zeggen dat het inbrengen geheel pijnloos verliep.
  Maar dan moet ik er wel direct bijzeggen dat ik verder ik geen negatieve gevolgen meer ondervind, met uitzondering van die enkele keer dat de detectiepoortjes bij de Hema spontaan gaan piepen. Bij andere winkels heb ik het niet, maar ik begreep dat de Hema een tamelijk obscuur merk gebruikt uit het voormalige Oostblok.
  Maar ik dwaal af, wat mij zorgen baart is dat de huidige RFID-implantaten dus een stuk kleiner en daarmee moeilijker waarneembaar zijn zonder speciale apparatuur. Dat ze in tandimplantaten worden ingebouwd is dan ook heel plausibel. Ernstiger ook is dat RFID-chips tegenwoordig additionale schakelingen bevatten die het mogelijk maken op sublimaal niveau de stemming van de implantant te beïnvloeden. De nadelen (waaronder risico’s op aantasting van het IQ, en overgevoeligheid voor natriummonoglutamaat, maar daar loopt nog een onderzoek naar) worden door de fabrikanten terzijde geschoven voor puur financieel gewin. Een ander punt is dat RFID-chips ook niet biologisch afbreekbaar meer zijn.

  5 likes
  • Pascal schreef:

   Beste Ariebas,

   Het Wyoming Institute of Techology is een organisatie die geheel gestuurd word door dezelfde organisatie die al de oorlogen, epidemieën, crisissen en meer creëert. Met het weten hoe de wereld werkt kan ik zeggen dat ik er geen barst van geloof.

   Ook zij zijn dus van die Vrijmetselaars organisatie die ons paniek en chaos geven!!

   Misschien moet je eens een andere bril opzetten!!

   7 likes
   • Anton schreef:

    Zucht Pascal,

    Lees nou eens goed wat René DH heeft neergezet.
    De bewuste website is vergelijkbaar met bijv. De Speld.
    Een satirische website dus.

    Het nieuws wordt zodanig gebracht dat het echt lijkt. Het is echter allemaal duimzuigeij gebaseerd op actueel nieuws of zaken die mensen, met name complot- gevoelige mensen, zal aanspreken. Ze nemen een loopje met veel van de huidige complotten. Terecht dus!

    10 likes
  • Huisheks schreef:

   Dat bedoel ik nu, waar is het einde van deze afgrijselijke controle manie ? Het wordt nog veeeeeeeel erger dan de Stasi van voormalig oost duitsland.

   3 likes
  • marco schreef:

   mensen toch neem nie alles aan wat je leest of ziet….neem dit van mij wel aan

   Stap naar politiestaat(wereld) in kleine stapjes

   Het betaalsysteem in Europa is gewijzigd in 2001 door de invoering van de euro. De pan-Europese munt leidt volgens mensen als David Icke naar één wereldmunt. De verschillende databanken leiden naar één databank. In de toekomst staat een nieuwe wijziging op het programma van de regeringen: de betaalwijze met één rfid-chip die onder de huid is aangebracht. Deze methode die technisch allang mogelijk is, wordt gekoppeld aan de databanken waardoor de controle van de overheid op uw persoonlijke leven 100% is. Het registratiesysteem wordt op dieren toegepast. Mensen chippen hun huisdier zodat deze altijd terug gevonden kan worden. Er gaan stemmen op om kinderen te chippen tegen het zoek raken. Goedele Liekens is daar voorstander van. Beroemdheden worden gebruikt om mensen aan extreme regimes te laten wennen. Op een gegeven moment worden we allemaal verplicht gechipt. Doordat er telkens kleine stappen worden genomen zien mensen niet dat de wereld in enkele jaren is geëvolueerd tot een halve poitiestaat. De andere helft wordt de komende jaren uitgerold.

   OOK de wietpas is zo´n kleine stap richting een wereldwijde politiestaat.
   Wiet is geen probleem,maar alcohol wel maar daar doen ze niets tegen.

   Met de wietpas kan de overheid controleren wat u doet op een klein terrein van uw leven. Door de combinatie van databanken kan het controleterrein erg groot worden. Wietrokers veroorzaken relatief weinig schade in de maatschappij. Alcohol is het echte probleem in Nederland. Alcoholistisch Nederland wordt vooralsnog geen maatregelen opgelegd. Dagelijks rijden honderduizenden alcoholisten op ´s Neerlands wegen. Deze vormen een gevaar. Het zou eenvoudig zijn om het alcoholslot in te voeren. Bij invoering ligt de hele economie van Nederland plat omdat een groot deel van de werknemers niet meer naar zijn werk kan rijden. Dronken mensen zijn snel agressief. Dat is de reden dat elk weekend de ziekenhuizen vol liggen met slachtoffers van alcoholgeweld. De invoering van de wietpas biedt geen oorzaak voor het échte drugsprobleem van Nederland: alcohol. Vandaar dat de wietpas wantrouwen wekt. Waarom zou de overheid een extra registratiesysteem willen invoeren voor iets wat geen probleem is?

   De overheid en de wereld macht hebbende das een probleem….pffff linkse mensen…over een paar jaar leven jullie allemaal in een politie staat….en dan ben ik terrorist,omdat ik voor mij vrijheid vecht …tjonge wat een pokke wereld

   2 likes
  • Piet schreef:

   WIT is géén gerenommeerd instituut, hun website is een satirische website. Kijk ook hier: http://realorsatire.com/witscience-org/

   0 likes
 • Huisheks schreef:

  Zijn we nou mensen of dieren ?
  Dom vee misschien ? Zal dat hier ook zo zijn, ik vraag het me af, want zoveel mensen krijgen “zomaar ” allerlei onverklaarbare klachten….
  Aangezien wij een Amerikaanse Provincie zijn, zou dat helemaal niet onlogisch zijn… Tenslotte moeten wij aan het handje meelopen.

  11 likes
  • densie schreef:

   Dom vee…daar heb je ‘t al…Geen respect voor dieren…is ook geen respect voor mensen…!
   Even dieper gaan kijken…voelen, wat bezielt de mens om alles te willen controleren…
   Domme mensen….

   4 likes
 • Pascal schreef:

  Ik geloof daar geen donder van!!! Dit is weer zo een gemanipuleerde tactiek om paniek en chaos te maken.

  9 likes
 • redice schreef:

  zou nog liever doodvallen dan dat ze hem inplanten bij mij en anders snij ik hem er wel weer direct uit. we zijn geen vleeskoeien met een streepjescode aan ons oor he

  4 likes
 • Ariebas schreef:

  @Pascal, fijn dat je gelijk reageert. Dat van die vrijmetselaarsorganisatie wist ik helemaal niet!
  Dat zet alles wel in een ander perspectief. Ik zal me maar niets aantrekken van dat Wyoming-bericht, omdat het dus bedoeld is mij te manipuleren, zodat ik afgeleid raak van wat er echt voor complot gaande is, zoals chemtrails en de ufo cover ups van de greys.

  Een geluk bij een ongeluk is dan wel dat ik me geen zorgen hoef te maken over mijn eigen implantaat, want dat is dan wel een echte RFID-chip, althans een voorloper. Dat zeiden ze al bij de intake, en ook als ik uit narcose kom van mijn jaarlijkse checkup verzekeren ze dat alles weer in orde is.

  Ik zal voortaan beter opletten wat ik geloof.

  3 likes
 • krull schreef:

  Wat de chip betreft is dat die er werkelijk eraan komt over een paar jaar en die verplicht gaat worden voor het hele volk door de EU. Er is namelijk al diverse reclames over om je kind een chiparband te geven voor de (veiligheid)!!!!!!!! Ook is er een tijdje geleden een website chip je kind uit de lucht gehaald.
  Neem maar de verplichte OV-chipkaart, dan komt er een verplichte betaalkaart en dan wat de verplichte inplantchip voor iedereen. We hebben al in deze tijd met dwangarbeid te maken. Organisaties ontslaan bewust mensen voor zelfverrijking, macht, geld, aanzien. Chemtrails waarvan alliminium bewust in de lucht wordt gespoten om longproblemen te krijgen zoals kanker etc. In diverse plaatsen in Nederland was zwavelzuur geroken in de lucht. Vrijmetselaarorganisaties bestaan, Google maar eens naar Albert Pike????

  1 likes
 • Vandattem schreef:

  Het zal niet al te moeilijk zijn jezelf te checken zodra die RFID scanners overal liggen.

  Moeilijk posten met al die windows updates vandaag trouwens.

  0 likes
  • Huisheks schreef:

   Binnenkort te koop bij U in de buurt bij Mediamarkt. Veilig, volmaakt , verklikkend en super voordelig !
   Mensen……… pak die kans…… gluren bij de buren wordt nu infiltreren en spioneren ..
   Hoera een NIEUW SPEELTJE … of een nieuw SPELLETJE ?

   2 likes
 • Fred Barendse schreef:

  Ik ben inmiddels 67 jaar. Wie weet word ik dement t.z.t. Wel handig zo’n ding. Als je dan zoek bent en je hebt je Ip-adres achtergelaten, kan de politie je makkelijk vinden. Scheelt weer het extra in dienst roepen van de ME en dat soort ongein. Ik ben voor. Gelijk je medische gegevens er aan koppelen. Wie hadden er vroeger ook al weer zo”n grote muil over de Oost Duitsers en de Roemen met hun geheime diensten.
  Vroeger maakte we in dit land mooie treinen, schepen en vliegtuigen etc. etc. Nu maken we app-jes en spelen we met z’n allen Albert van der Linden. Lekker bij Mien in de kamer kijken.
  Wat een devaluatie van een volk. Allemaal gebaseerd op het fenomeen ANGST. Schouders ophalen!!!!!

  2 likes
 • Fred Barendse schreef:

  Nabericht; al onze Prinsjes hebben zo’n ding allang trouwens.

  1 likes
 • Kalki schreef:

  ‘ RFID-chips in de meeste gevallen in vullingen waren verstopt ‘ : Je zou nu voor een gaatje te vullen niet eens meer naar de tandarts gaan.

  0 likes
 • Dr. Why schreef:

  allemaal niet erg, even in een sterk magnetisch veld gaan staan en al die chips zijn waardeloos. Worden direct doorgebrand 🙂

  Dus ‘t is niet zo’n geweldig betrouwbaar systeem, moesten er 1/3 amerikanen zo’n chip hebben. Zeer makkelijk vanaf te raken zonder medische ingreep.

  Dat moet wel veel problemen geven op luchthavens dan, met al die paranoia in de VS…

  0 likes
 • […] tegen ebola. Er is namelijk weer een whistleblower actief van het CDC die hier nu voor waarschuwt, (zie ook hier) of misschien is het wederom de moedige Dr. Thompson die het nieuws over BMR-vaccinaties als […]

 • x

  Check Also

  nos jeugdjournaal

  NOS Jeugdjournaal maakt kinderen warm voor microchip in brein

  Als je vaccinaties in één adem noemt ...

  scholieren

  Doodeng: lespakket bereidt Nederlandse scholieren voor op chip in lijf

  In september vorig jaar kregen scholieren van ...

  >