Homepagina » Buitenaards » Documentaire moet uitsluitsel geven over buitenaardsen op de maan
Documentaire moet uitsluitsel geven over buitenaardsen op de maan

Documentaire moet uitsluitsel geven over buitenaardsen op de maan

Er bestaan verschillende complottheorieën over de maan. Zo denken sommigen bijvoorbeeld dat de maanlanding in scène is gezet in een tv-studio. Anderen geloven dat we wel op de maan zijn geland, maar vervolgens zijn weggestuurd. De zender Syfy gaat later deze maand een twee uur durende documentaire uitzenden die uitsluitsel moet gaan geven over de aanwezigheid van buitenaardsen op de maan: Aliens on the Moon: The Truth Exposed.

Op 20 juli is het precies 45 jaar geleden dat de mens voor het eerst op de maan is geland. We hebben allemaal de beelden gezien en kennen de ‘officiële’ versie van de gebeurtenissen. Syfy zegt voor het eerst NASA-foto’s te laten zien van enorme kunstmatige structuren, die erop wijzen dat de maan door een mysterieus buitenaards ras wordt gebruikt als basis. Het gaat onder meer om foto’s waarop installaties, fabrieken, schotels en hangars te zien zouden zijn.

In het midden van een krater is een enorm bouwwerk vastgelegd dat doen denken aan een koeltoren van een kerncentrale. In hetzelfde gebied is een lange ‘pijp’ gezien die is verbonden met de centrale en een schaduw achterlaat op het maanoppervlak. Ook worden beelden getoond van een vermeend vrouwelijk buitenaards wezen dat in de jaren zeventig tijdens een geheime missie zou zijn gevonden op de maan.

Syfy zendt ook een interview uit met astronaut Buzz Aldrin, waarin hij zegt dat de Apollo 11 drie dagen lang door een UFO werd gevolgd en dat NASA op Marsmaan Phobos een mysterieuze ‘grafheuvel’ heeft gefotografeerd.

Apollo 14-astronaut Edgar Mitchell zegt in de documentaire dat UFO’s echt zijn, dat een buitenaardse aanwezigheid de aarde bezoekt en dat de Amerikaanse overheid hier al decennia van op de hoogte is. Er komen onderzoekers aan het woord die spreken over zogeheten X-Drones, onbekende objecten die lange, diepe sporen lijken achter te laten op het maanoppervlak.

Voormalig NASA-medewerker en klokkenluider Ken Johnston beweert dat hij een Apollo 14-film heeft gescreend voor een NASA-astronoom waarin vijf koepelvormige lichten in een krater zijn te zien. Tijdens de beroemde maanwandeling schakelde astronaut Neil Armstrong over naar een ander kanaal om te waarschuwen dat ‘buitenaardse schepen bij de rand van een krater een oogje in het zeil hielden’, aldus Johnston.

Oliemagnaat Vito Sacchari zette NASA naar eigen zeggen onder druk om 2000 maanfoto’s uit 1979 te mogen bestuderen, waarop ‘duidelijk enorme buitenaardse bouwwerken waren te zien’.

[Twitch Film]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Waarom is het altijd en alles met zo’n enorme mystieke was omkleed? Al die geheimhoudingen over buitenaards leven zouden voor altijd moeten verdwijnen.

Buddy
Buddy
Reactie op  Kalki
6 jaren geleden

Dit is omdat men dan geen controle meer zou hebben over de mensheid.
Door dit buitenaards leven zullen er hoogstwaarschijnlijk openbaringen worden gedaan waaruit duidelijk wordt dat wij decennia lang zijn gemanipuleerd en voorgelogen, en dat past de elite natuurlijk niet.
Vandaar dat men probeert dit mogelijke First Contact uit alle macht te voorkomen, maar dit zal uiteindelijk geen stand kunnen houden..

enkidoe
enkidoe
Reactie op  Buddy
6 jaren geleden

Indien Aliens bestaan en hier zijn, dan kunnen zij echt wel, zonder medewerking van aardse regeringen een First Contact realiseren. Indien je in staat bent om hier naar toe te komen, kun je ook buiten de regeringen om jezelf laten zien.

Buddy
Buddy
Reactie op  Buddy
6 jaren geleden

Ik ben ervan overtuigd dat er buiten deze aarde leven bestaat, het Universum is zooo onvoorstelbaar en uitgebreid dat het haast niet anders kan, maar ik geloof dat er zoiets bestaat als een Universele Wetgeving waar het leven buitenaards zich aan moet houden en zich niet mag inmengen in de levensloop op anders planeten, tenzij ze er toestemming voor krijgen omdat er geen andere mogelijkheid meer is.

Quasar
Quasar
6 jaren geleden

Jaja….en dan zullen ze nu met zo’n documentaire wel ff de waarheid laten zien….net als al die andere “truth exposed” series. Uiteindelijk worden we er niks wijzer van want de waarheid mogen ze toch niet laten zien….

Oxi
Oxi
6 jaren geleden

Zal allemaal wel weer oude beelden zijn van LunaCognita waar we niks mee kunnen. In elk raar blokje denken ze al een toren te zien.

Laten ze maar eens komen met high-res beelden in plaats van die lage resolutieplaatjes waar je niks van kan maken.

Dimitri
Dimitri
Reactie op  Oxi
6 jaren geleden

Zou ik toch eens wat vaker naar youtube gaan, er zijn de afgelopen jaren een flink aantal filmpjes over de maan en haar anomalische karakteristieken bij gekomen, zelfs van Nasa met opzienbarende beweringen en soms zelfs bewijzen! Mijn favoriete maan-mysterie: Lunar “Wave”……

DeDAS
DeDAS
6 jaren geleden

Dit wordt vast weer zo’s docu waar intrepetaities worden gegeven over onduidelijke foto’s…..

redice
redice
6 jaren geleden

ben eens benieuwd of ze het daadwerkelijk zullen uitzenden, en indien ja, of ze het niet in het belachelijke gaan trekken, aangedikt met de meest troebele foto’s en andere om ons weer eens te belazeren en de believers weer eens af te schilderen als fantasten…

Mars
Mars
6 jaren geleden

Afwachten maar dat die reportage er komt. Hoe zit het met die mannen uit het hoge Noorden met die UFO die op de zeebodem lag?

tBWDoc
tBWDoc
Reactie op  Mars
6 jaren geleden

Inderdaad weinig of geen nieuws meer over gehoord. Het zou me dan ook niet verwonderen dat dit stil op de achtergrond zal verdwijnen….

enkidoe
enkidoe
6 jaren geleden

Hoe kan het eigenlijk dat we de achterkant van de maan nooit zien, draait de maan om haar as door met de klok mee te draaien?

Henk001
Henk001
Reactie op  enkidoe
6 jaren geleden

Helemaal juist. Dat heet “locked rotation”, en wordt veroorzaakt doordat het getijdeneffect van de aarde op de maan de maan een beetje vervormt. Daardoor heeft de maan een kleine uitstulping (enkele tientallen kilometers hoog) in de richting van de aarde (sterk overdreven zou je de maan een “peer-vorm” kunnen noemen). Zodra de maan met zijn neus iets naar links of naar rechts zou draaien zorgt de gravitatiekracht van de aarde er voor dat die weer terug naar de aarde gaat kijken.

Erik
Erik
Reactie op  enkidoe
6 jaren geleden

Er zijn nog veel apartere dingen met de maan aan de hand. Zo staat de maan ongeveer 400 keer dichter bij Aarde dan de zon en is zij ‘toevallig’ ook ongeveer 400 keer kleiner dan de zon. Daardoor is de maan vanaf Aarde gezien even groot als de zon. En daarom bestaat het fenomeen zonsverduistering.

Verder is de maan ongeveer 3,65% kleiner dan Aarde. 365 dagen is het aantal dagen dat wij een rondje om de zon draaien. Wanneer de zon aan het noordelijk halfrond in de winter op z’n laagst staat, staat de maan juist op z’n hoogst en omgekeerd in de zomer. Tijdens de equinox komen de zon en de maan op hetzelfde punt aan de horizon op, terwijl het tijdens de solstices juist precies tegenover gesteld is.

De kans dat de maan is ontstaan door een natuurlijk fenomeen zoals een botsing is hiermee 0,0000000000034%.

pleiadian
pleiadian
Reactie op  Erik
6 jaren geleden

De maan is wel iets kleiner dan 3.65% van de aarde:
De omtrek is ongeveer een 25% van de omtrek van de aarde.
De massa is maar 1.2% van de massa van de aarde.

Het verhaal over het opkomen van de maan tegenover de zon tijdens de equinox is natuurlijk onzin. Beiden komen min of meer in het oosten op, waarbij het seizoen wel een rol speelt. De maan komt niet ineens in het westen op…

Henk001
Henk001
Reactie op  Erik
6 jaren geleden

De maan is 401x zo klein als de Zon; rekening houdend met de excentriciteit van zowel de aardbaan als de maanbaan staat de Maan gemiddeld 389x zo dichtbij (tussen de 418x en 363x). De Maan draait in 27,32 dag om de Aarde en de verhouding tussen hun gemiddelde stralen is 0,2727. Diezelfde verhouding is omgekeerd 3,666, dus de Maan is 3,67 x zo klein (en niet 3,65 “% kleiner”). Je had beter de gemiddelde dagtemperatuur op de maan kunnen nemen, want die is 365 Kelvin. Slaat ook nergens op, maar klopt wel beter met 365,2422 dagen.
Dat ‘s winters de zon laag door het zuiden gaat en de volle maan hoog en ‘s zomers andersom is volkomen logisch. Dat kan niet anders omdat ze beide op of in de buurt van de ecliptica bewegen, een cirkel die een hoek van 23° maakt met de hemelevenaar en de volle maan altijd 180° tegenover de zon.
Om dezelfde reden zullen beide tijdens de equinoxen, als de zon in het lente- of herfstpunt staat, precies in het oosten opkomen en in het westen ondergaan.
Rond 21 december komt de zon in het zuidoosten op en de maan in het noordoosten. Alweer als gevolg van de hoek die de ecliptica maakt met de hemelevenaar. Dit is geen merkwaardig toeval — het is onontkoombaar!
De kans hierop is dus 100%

Henk001
Henk001
Reactie op  Erik
6 jaren geleden

De maan is 401x zo klein als de Zon; rekening houdend met de excentriciteit van zowel de aardbaan als de maanbaan staat de Maan gemiddeld 389x zo dichtbij (tussen de 418x en 363x). De Maan draait in 27,32 dag om de Aarde en de verhouding tussen hun gemiddelde stralen is 0,2727. Diezelfde verhouding is omgekeerd 3,666, dus de Maan is 3,67 x zo klein (en niet 3,65 % “kleiner”). Je had beter de gemiddelde dagtemperatuur op de maan kunnen nemen, want die is 365 Kelvin. Slaat ook nergens op, maar klopt wel beter met 365,2422 dagen.
Dat de zon ’s winters laag door het zuiden gaat en de volle maan dan hoog komt doordat ze beide op of in de buurt van de ecliptica bewegen. De ecliptica maakt een hoek van 23° met de hemelevenaar. En de volle maan staat uiteraard tegenover de zon op dezelfde ecliptica. Dus zon laag, dan maan hoog en omgekeerd. Tijdens een equinox staat de zon per definitie op het snijpunt van ecliptica en evenaar en komen ze dus precies in het oosten op en gaan ze in het westen onder. Rond 21 december komt de lage zon in het zuidoosten op en de hoge volle maan in het noordoosten en rond 21 juni precies omgekeerd, alweer als gevolg van de hoek die de ecliptica maakt met de hemelevenaar.
Dit is geen merkwaardig toeval – het is onontkoombaar! De kans hierop is 100%.

Operator
Operator
6 jaren geleden

Ik denk dat er nog een derde mogelijkheid is nl. mensen zijn wel op de maan geweest maar niet met die flimsy Apollo technologie.
Er zijn diverse goede redenen die aannemelijk maken dat veel van het gepresenteerde Apollo verhaal alleen dient voor publieke consumptie.

De Clementine missie (een spionage satelliet) uit de jaren 90 maakt duidelijk dat wij aardlingen beslist hoge interesse hebben in wat er daar zoal
gebeurt en kennelijk kan dat alleen vanaf afstand of alleen met robots.

Ik denk dat we geen documentaire (die ons waarschijnlijk op het verkeerde been zet) nodig hebben maar dat het al lang duidelijk is dat er
belangrijke dingen gebeuren op onze ‘natuurlijke’ satelliet.

Ronald
Ronald
Reactie op  Operator
6 jaren geleden

Ik denk er net zo over. We hebben geen misleidende documentaires nodig. We weten immers dat de overheden met dit soort zaken zichzelf verraden. Wat overheden met hun spionage van de bevolking zeggen, geldt net zo goed ook voor hen. Namelijk, als je niets te verbergen hebt waarom ga je dan moeilijk doen? Dus volgens hun eigen woorden toont dit moeilijk gedoe van overheden aan dat ze wat te verbergen hebben.

Huisheks
Huisheks
6 jaren geleden

Ach, waar is die goeie ouwe tijd gebleven, dat wij met de kinderen naar het mannetje in de maan zaten te staar ogen ? Het gezichtje van de maan, wat zo vertrouwd was en waar zulke leuke verhalen aangehangen werden. Ach, wat mis ik die onschuldige tijd.
Nu is alles vertroebeld en moeten we maar afwachten wat onze MODERNE tijd voor onheil over onze hoofden uit gaat storten. De MATRIX van Fictie en Geheimen, Complotten en Verborgen Zaken.
Lijkt Harry Potter wel, hahahaha. Nu nog uitvinden wie Voldemort is.

krull
krull
6 jaren geleden

Voor mij zijn alliens demonen. als je alle fims bekijkt zit er gedeeltelijk waarheid in.
Wat moeten we op de maan en in de ruimte doen? Is de aarde niet voldoende? Zonde van al het geld, dat de meeste daarvan misbruik maken om elkaar uit te moorden met wapens etc in de wereld door hun egen hebzucht, macht, aanzien. Wat ze vergeten is dat zij ook een keer dood gaan en niets meer hebben dan een skelet in een graf.

Bartjuh
Bartjuh
Reactie op  krull
6 jaren geleden

Die films zijn er juist om je bang te maken zodat je als er 1st contact is dat je bang voor ze bent en dat je denkt dat de overheid (de held in bijna alle alien films) ons wel red. tja okee er is een film die wel redelijk klopt en dat is E.T. daar is de overheid juist slecht.

x

Check Also

maan

Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

planeetonderzoeker

Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

Het is algemeen bekend dat de zon ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

33
0
We lezen graag je reactie!x