Buitenaards

Documentaire moet uitsluitsel geven over buitenaardsen op de maan

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er bestaan verschillende complottheorieën over de maan. Zo denken sommigen bijvoorbeeld dat de maanlanding in scène is gezet in een tv-studio. Anderen geloven dat we wel op de maan zijn geland, maar vervolgens zijn weggestuurd. De zender Syfy gaat later deze maand een twee uur durende documentaire uitzenden die uitsluitsel moet gaan geven over de aanwezigheid van buitenaardsen op de maan: Aliens on the Moon: The Truth Exposed.

Op 20 juli is het precies 45 jaar geleden dat de mens voor het eerst op de maan is geland. We hebben allemaal de beelden gezien en kennen de ‘officiële’ versie van de gebeurtenissen. Syfy zegt voor het eerst NASA-foto’s te laten zien van enorme kunstmatige structuren, die erop wijzen dat de maan door een mysterieus buitenaards ras wordt gebruikt als basis. Het gaat onder meer om foto’s waarop installaties, fabrieken, schotels en hangars te zien zouden zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In het midden van een krater is een enorm bouwwerk vastgelegd dat doen denken aan een koeltoren van een kerncentrale. In hetzelfde gebied is een lange ‘pijp’ gezien die is verbonden met de centrale en een schaduw achterlaat op het maanoppervlak. Ook worden beelden getoond van een vermeend vrouwelijk buitenaards wezen dat in de jaren zeventig tijdens een geheime missie zou zijn gevonden op de maan.

Syfy zendt ook een interview uit met astronaut Buzz Aldrin, waarin hij zegt dat de Apollo 11 drie dagen lang door een UFO werd gevolgd en dat NASA op Marsmaan Phobos een mysterieuze ‘grafheuvel’ heeft gefotografeerd.

Apollo 14-astronaut Edgar Mitchell zegt in de documentaire dat UFO’s echt zijn, dat een buitenaardse aanwezigheid de aarde bezoekt en dat de Amerikaanse overheid hier al decennia van op de hoogte is. Er komen onderzoekers aan het woord die spreken over zogeheten X-Drones, onbekende objecten die lange, diepe sporen lijken achter te laten op het maanoppervlak.

Voormalig NASA-medewerker en klokkenluider Ken Johnston beweert dat hij een Apollo 14-film heeft gescreend voor een NASA-astronoom waarin vijf koepelvormige lichten in een krater zijn te zien. Tijdens de beroemde maanwandeling schakelde astronaut Neil Armstrong over naar een ander kanaal om te waarschuwen dat ‘buitenaardse schepen bij de rand van een krater een oogje in het zeil hielden’, aldus Johnston.

Oliemagnaat Vito Sacchari zette NASA naar eigen zeggen onder druk om 2000 maanfoto’s uit 1979 te mogen bestuderen, waarop ‘duidelijk enorme buitenaardse bouwwerken waren te zien’.

[Twitch Film]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Waarom is het altijd en alles met zo’n enorme mystieke was omkleed? Al die geheimhoudingen over buitenaards leven zouden voor altijd moeten verdwijnen.

Quasar
Quasar
9 jaren geleden

Jaja….en dan zullen ze nu met zo’n documentaire wel ff de waarheid laten zien….net als al die andere “truth exposed” series. Uiteindelijk worden we er niks wijzer van want de waarheid mogen ze toch niet laten zien….

Oxi
Oxi
9 jaren geleden

Zal allemaal wel weer oude beelden zijn van LunaCognita waar we niks mee kunnen. In elk raar blokje denken ze al een toren te zien.

Laten ze maar eens komen met high-res beelden in plaats van die lage resolutieplaatjes waar je niks van kan maken.

DeDAS
DeDAS
9 jaren geleden

Dit wordt vast weer zo’s docu waar intrepetaities worden gegeven over onduidelijke foto’s…..

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x