Homepagina » Buitenaards » Documentaire moet uitsluitsel geven over buitenaardsen op de maan
Documentaire moet uitsluitsel geven over buitenaardsen op de maan

Documentaire moet uitsluitsel geven over buitenaardsen op de maan

Er bestaan verschillende complottheorieën over de maan. Zo denken sommigen bijvoorbeeld dat de maanlanding in scène is gezet in een tv-studio. Anderen geloven dat we wel op de maan zijn geland, maar vervolgens zijn weggestuurd. De zender Syfy gaat later deze maand een twee uur durende documentaire uitzenden die uitsluitsel moet gaan geven over de aanwezigheid van buitenaardsen op de maan: Aliens on the Moon: The Truth Exposed.

Op 20 juli is het precies 45 jaar geleden dat de mens voor het eerst op de maan is geland. We hebben allemaal de beelden gezien en kennen de ‘officiële’ versie van de gebeurtenissen. Syfy zegt voor het eerst NASA-foto’s te laten zien van enorme kunstmatige structuren, die erop wijzen dat de maan door een mysterieus buitenaards ras wordt gebruikt als basis. Het gaat onder meer om foto’s waarop installaties, fabrieken, schotels en hangars te zien zouden zijn.

In het midden van een krater is een enorm bouwwerk vastgelegd dat doen denken aan een koeltoren van een kerncentrale. In hetzelfde gebied is een lange ‘pijp’ gezien die is verbonden met de centrale en een schaduw achterlaat op het maanoppervlak. Ook worden beelden getoond van een vermeend vrouwelijk buitenaards wezen dat in de jaren zeventig tijdens een geheime missie zou zijn gevonden op de maan.

Syfy zendt ook een interview uit met astronaut Buzz Aldrin, waarin hij zegt dat de Apollo 11 drie dagen lang door een UFO werd gevolgd en dat NASA op Marsmaan Phobos een mysterieuze ‘grafheuvel’ heeft gefotografeerd.

Apollo 14-astronaut Edgar Mitchell zegt in de documentaire dat UFO’s echt zijn, dat een buitenaardse aanwezigheid de aarde bezoekt en dat de Amerikaanse overheid hier al decennia van op de hoogte is. Er komen onderzoekers aan het woord die spreken over zogeheten X-Drones, onbekende objecten die lange, diepe sporen lijken achter te laten op het maanoppervlak.

Voormalig NASA-medewerker en klokkenluider Ken Johnston beweert dat hij een Apollo 14-film heeft gescreend voor een NASA-astronoom waarin vijf koepelvormige lichten in een krater zijn te zien. Tijdens de beroemde maanwandeling schakelde astronaut Neil Armstrong over naar een ander kanaal om te waarschuwen dat ‘buitenaardse schepen bij de rand van een krater een oogje in het zeil hielden’, aldus Johnston.

Oliemagnaat Vito Sacchari zette NASA naar eigen zeggen onder druk om 2000 maanfoto’s uit 1979 te mogen bestuderen, waarop ‘duidelijk enorme buitenaardse bouwwerken waren te zien’.

[Twitch Film]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kalki schreef:

  Waarom is het altijd en alles met zo’n enorme mystieke was omkleed? Al die geheimhoudingen over buitenaards leven zouden voor altijd moeten verdwijnen.

  15 likes
  • Buddy schreef:

   Dit is omdat men dan geen controle meer zou hebben over de mensheid.
   Door dit buitenaards leven zullen er hoogstwaarschijnlijk openbaringen worden gedaan waaruit duidelijk wordt dat wij decennia lang zijn gemanipuleerd en voorgelogen, en dat past de elite natuurlijk niet.
   Vandaar dat men probeert dit mogelijke First Contact uit alle macht te voorkomen, maar dit zal uiteindelijk geen stand kunnen houden..

   25 likes
   • enkidoe schreef:

    Indien Aliens bestaan en hier zijn, dan kunnen zij echt wel, zonder medewerking van aardse regeringen een First Contact realiseren. Indien je in staat bent om hier naar toe te komen, kun je ook buiten de regeringen om jezelf laten zien.

    13 likes
   • Buddy schreef:

    Ik ben ervan overtuigd dat er buiten deze aarde leven bestaat, het Universum is zooo onvoorstelbaar en uitgebreid dat het haast niet anders kan, maar ik geloof dat er zoiets bestaat als een Universele Wetgeving waar het leven buitenaards zich aan moet houden en zich niet mag inmengen in de levensloop op anders planeten, tenzij ze er toestemming voor krijgen omdat er geen andere mogelijkheid meer is.

    13 likes
 • enkidoe schreef:

  Hoe kan het eigenlijk dat we de achterkant van de maan nooit zien, draait de maan om haar as door met de klok mee te draaien?

  2 likes
  • Erik schreef:

   Er zijn nog veel apartere dingen met de maan aan de hand. Zo staat de maan ongeveer 400 keer dichter bij Aarde dan de zon en is zij ‘toevallig’ ook ongeveer 400 keer kleiner dan de zon. Daardoor is de maan vanaf Aarde gezien even groot als de zon. En daarom bestaat het fenomeen zonsverduistering.

   Verder is de maan ongeveer 3,65% kleiner dan Aarde. 365 dagen is het aantal dagen dat wij een rondje om de zon draaien. Wanneer de zon aan het noordelijk halfrond in de winter op z’n laagst staat, staat de maan juist op z’n hoogst en omgekeerd in de zomer. Tijdens de equinox komen de zon en de maan op hetzelfde punt aan de horizon op, terwijl het tijdens de solstices juist precies tegenover gesteld is.

   De kans dat de maan is ontstaan door een natuurlijk fenomeen zoals een botsing is hiermee 0,0000000000034%.

   10 likes
   • Henk001 schreef:

    De maan is 401x zo klein als de Zon; rekening houdend met de excentriciteit van zowel de aardbaan als de maanbaan staat de Maan gemiddeld 389x zo dichtbij (tussen de 418x en 363x). De Maan draait in 27,32 dag om de Aarde en de verhouding tussen hun gemiddelde stralen is 0,2727. Diezelfde verhouding is omgekeerd 3,666, dus de Maan is 3,67 x zo klein (en niet 3,65 “% kleiner”). Je had beter de gemiddelde dagtemperatuur op de maan kunnen nemen, want die is 365 Kelvin. Slaat ook nergens op, maar klopt wel beter met 365,2422 dagen.
    Dat ‘s winters de zon laag door het zuiden gaat en de volle maan hoog en ‘s zomers andersom is volkomen logisch. Dat kan niet anders omdat ze beide op of in de buurt van de ecliptica bewegen, een cirkel die een hoek van 23° maakt met de hemelevenaar en de volle maan altijd 180° tegenover de zon.
    Om dezelfde reden zullen beide tijdens de equinoxen, als de zon in het lente- of herfstpunt staat, precies in het oosten opkomen en in het westen ondergaan.
    Rond 21 december komt de zon in het zuidoosten op en de maan in het noordoosten. Alweer als gevolg van de hoek die de ecliptica maakt met de hemelevenaar. Dit is geen merkwaardig toeval — het is onontkoombaar!
    De kans hierop is dus 100%

    8 likes
   • pleiadian schreef:

    De maan is wel iets kleiner dan 3.65% van de aarde:
    De omtrek is ongeveer een 25% van de omtrek van de aarde.
    De massa is maar 1.2% van de massa van de aarde.

    Het verhaal over het opkomen van de maan tegenover de zon tijdens de equinox is natuurlijk onzin. Beiden komen min of meer in het oosten op, waarbij het seizoen wel een rol speelt. De maan komt niet ineens in het westen op…

    2 likes
   • Henk001 schreef:

    De maan is 401x zo klein als de Zon; rekening houdend met de excentriciteit van zowel de aardbaan als de maanbaan staat de Maan gemiddeld 389x zo dichtbij (tussen de 418x en 363x). De Maan draait in 27,32 dag om de Aarde en de verhouding tussen hun gemiddelde stralen is 0,2727. Diezelfde verhouding is omgekeerd 3,666, dus de Maan is 3,67 x zo klein (en niet 3,65 % “kleiner”). Je had beter de gemiddelde dagtemperatuur op de maan kunnen nemen, want die is 365 Kelvin. Slaat ook nergens op, maar klopt wel beter met 365,2422 dagen.
    Dat de zon ’s winters laag door het zuiden gaat en de volle maan dan hoog komt doordat ze beide op of in de buurt van de ecliptica bewegen. De ecliptica maakt een hoek van 23° met de hemelevenaar. En de volle maan staat uiteraard tegenover de zon op dezelfde ecliptica. Dus zon laag, dan maan hoog en omgekeerd. Tijdens een equinox staat de zon per definitie op het snijpunt van ecliptica en evenaar en komen ze dus precies in het oosten op en gaan ze in het westen onder. Rond 21 december komt de lage zon in het zuidoosten op en de hoge volle maan in het noordoosten en rond 21 juni precies omgekeerd, alweer als gevolg van de hoek die de ecliptica maakt met de hemelevenaar.
    Dit is geen merkwaardig toeval – het is onontkoombaar! De kans hierop is 100%.

    1 likes
  • Henk001 schreef:

   Helemaal juist. Dat heet “locked rotation”, en wordt veroorzaakt doordat het getijdeneffect van de aarde op de maan de maan een beetje vervormt. Daardoor heeft de maan een kleine uitstulping (enkele tientallen kilometers hoog) in de richting van de aarde (sterk overdreven zou je de maan een “peer-vorm” kunnen noemen). Zodra de maan met zijn neus iets naar links of naar rechts zou draaien zorgt de gravitatiekracht van de aarde er voor dat die weer terug naar de aarde gaat kijken.

   7 likes
 • Oxi schreef:

  Zal allemaal wel weer oude beelden zijn van LunaCognita waar we niks mee kunnen. In elk raar blokje denken ze al een toren te zien.

  Laten ze maar eens komen met high-res beelden in plaats van die lage resolutieplaatjes waar je niks van kan maken.

  22 likes
  • Dimitri schreef:

   Zou ik toch eens wat vaker naar youtube gaan, er zijn de afgelopen jaren een flink aantal filmpjes over de maan en haar anomalische karakteristieken bij gekomen, zelfs van Nasa met opzienbarende beweringen en soms zelfs bewijzen! Mijn favoriete maan-mysterie: Lunar “Wave”……

   0 likes
 • DeDAS schreef:

  Dit wordt vast weer zo’s docu waar intrepetaities worden gegeven over onduidelijke foto’s…..

  17 likes
 • redice schreef:

  ben eens benieuwd of ze het daadwerkelijk zullen uitzenden, en indien ja, of ze het niet in het belachelijke gaan trekken, aangedikt met de meest troebele foto’s en andere om ons weer eens te belazeren en de believers weer eens af te schilderen als fantasten…

  11 likes
 • Mars schreef:

  Afwachten maar dat die reportage er komt. Hoe zit het met die mannen uit het hoge Noorden met die UFO die op de zeebodem lag?

  10 likes
 • Quasar schreef:

  Jaja….en dan zullen ze nu met zo’n documentaire wel ff de waarheid laten zien….net als al die andere “truth exposed” series. Uiteindelijk worden we er niks wijzer van want de waarheid mogen ze toch niet laten zien….

  9 likes
 • Operator schreef:

  Ik denk dat er nog een derde mogelijkheid is nl. mensen zijn wel op de maan geweest maar niet met die flimsy Apollo technologie.
  Er zijn diverse goede redenen die aannemelijk maken dat veel van het gepresenteerde Apollo verhaal alleen dient voor publieke consumptie.

  De Clementine missie (een spionage satelliet) uit de jaren 90 maakt duidelijk dat wij aardlingen beslist hoge interesse hebben in wat er daar zoal
  gebeurt en kennelijk kan dat alleen vanaf afstand of alleen met robots.

  Ik denk dat we geen documentaire (die ons waarschijnlijk op het verkeerde been zet) nodig hebben maar dat het al lang duidelijk is dat er
  belangrijke dingen gebeuren op onze ‘natuurlijke’ satelliet.

  4 likes
  • Ronald schreef:

   Ik denk er net zo over. We hebben geen misleidende documentaires nodig. We weten immers dat de overheden met dit soort zaken zichzelf verraden. Wat overheden met hun spionage van de bevolking zeggen, geldt net zo goed ook voor hen. Namelijk, als je niets te verbergen hebt waarom ga je dan moeilijk doen? Dus volgens hun eigen woorden toont dit moeilijk gedoe van overheden aan dat ze wat te verbergen hebben.

   3 likes
 • krull schreef:

  Voor mij zijn alliens demonen. als je alle fims bekijkt zit er gedeeltelijk waarheid in.
  Wat moeten we op de maan en in de ruimte doen? Is de aarde niet voldoende? Zonde van al het geld, dat de meeste daarvan misbruik maken om elkaar uit te moorden met wapens etc in de wereld door hun egen hebzucht, macht, aanzien. Wat ze vergeten is dat zij ook een keer dood gaan en niets meer hebben dan een skelet in een graf.

  1 likes
  • Bartjuh schreef:

   Die films zijn er juist om je bang te maken zodat je als er 1st contact is dat je bang voor ze bent en dat je denkt dat de overheid (de held in bijna alle alien films) ons wel red. tja okee er is een film die wel redelijk klopt en dat is E.T. daar is de overheid juist slecht.

   4 likes
 • Frits schreef:

  Toch zijn er wat vreemde dingen aan de hand met de maan. Ten eerste, de maan draait niet om zijn eigen as en is altijd met dezelfde kant gekeerd naar de aarde. Ten tweede, de maan is hol van binnen, verschillende wetenschappelijke experimenten hebben dit onomstotelijk aangetoond. Ten derde, misschien nog wel het meest vreemd van alles, alle inslagkraters zijn perfect rond, dat zou inhouden dat alle meteorieten die er ooit zijn ingeslagen loodrecht de maan zouden moeten hebben geraakt. Dat is onmogelijk, dus wat (of wie) heeft die kraters veroorzaakt?

  2 likes
  • Henk001 schreef:

   1e: dat de maan altijd dezelfde kant naar de aarde keert is niet vreemd en hierboven al eens uitgelegd.
   2e: de maan is niet hol van binnen. ik vermoed dat je doelt op seismische experimenten die op de maan zijn uitgevoerd waarvan de resultaten werden omschreven als “it rings like a bell”. Veel mensen die geen verstand hebben van seismologie trokken daar ten onrechte de conclusie uit dat ze bedoelden dat de maan hol was. Als je andere experimenten bedoelt dan wil ik daar graag een bron van (geen website, maar een wetenschappelijk artikel).
   3e:waarom bijna alle inslagkraters rond zijn wordt in dit artikel uitgelegd:
   http://www.scientificamerican.com/article/why-are-impact-craters-al/

   3 likes
 • Huisheks schreef:

  Ach, waar is die goeie ouwe tijd gebleven, dat wij met de kinderen naar het mannetje in de maan zaten te staar ogen ? Het gezichtje van de maan, wat zo vertrouwd was en waar zulke leuke verhalen aangehangen werden. Ach, wat mis ik die onschuldige tijd.
  Nu is alles vertroebeld en moeten we maar afwachten wat onze MODERNE tijd voor onheil over onze hoofden uit gaat storten. De MATRIX van Fictie en Geheimen, Complotten en Verborgen Zaken.
  Lijkt Harry Potter wel, hahahaha. Nu nog uitvinden wie Voldemort is.

  4 likes
 • Weegschaal18 schreef:

  Lang niet iedereen heeft Syfy in het televisiepakket. Wordt deze documentaire ook via Ninefornews uitgezonden?

  4 likes
 • Johan schreef:

  Heel fijn al het commentaar hier, maar als wij in 1969 al op de maan geweest zijn waarom zijn we er nu dan niet of althans een kolonie? Vanaf de maan verder het Heel-Al in moet toch een peulenschil zijn met het ontbreken van de zwaartekracht zoals hier op deze planeet.
  Verder Henk001, u haalt “scientificamerican.com” aan om uw betoog te staven en juist dat land is in mijn optiek niet te vertrouwen op heel veel gebied. Uitspraken doen over massa vernietiging wapens, die nooit gevonden zijn, meningsuiting van de bevolking aanscherpen, beperking van de vrijheid van de burgers.
  Dus vindt ik het verhaal omtrent de story dat wij als bewoners van deze planeet weggestuurd zijn van de Maan nog zo gek nog niet.
  Maar lees eens het boek : Het Mysterie van de Maan door Christopher Knight en Alan Butler, liefst zonder vooroordeel!

  2 likes
  • Henk001 schreef:

   scientific american is geen land maar een blad. En je mag me vertellen wat er onjuist is aan het artikel, waarin een solide uitleg wordt gegeven waarom vrijwel alle inslagkraters rond zijn. Niet het blad terzijde schuiven omdat er “american” in de titel staat.
   Waarom is er nog geen maankolonie? Het eerste argument is geld. Het apollo-project was een prestigeobject om de Sovjet-unie af te troeven. Al bij apollo 13 was de aandacht van het publiek sterk verminderd en ook voor de politiek was het niet meer interessant. Eventuele wetenschappelijke vindingen konden evengoed met onbemande voertuigen worden gedaan. Apollo 18 tm 20 (die nog niet in de pijplijn zaten) werden geschrapt. Het was namelijk een enorme belasting voor de schatkist.
   Een reeks vluchten voor het aanvoeren van het materiaal, water en zuurstof voor een langer verblijf zou nog eens een veelvoud kosten van het gehele apollo-project.
   Het tweede argument houdt verband met het eerste. Het is enorm riskant. Apollo 13 ging op het nippertje goed. Het meeste geld ging zitten in de bescherming van de astronauten.
   Op de maan hebben dosimeters die de astronauten bij zich droegen een stralingsbelasting vastgesteld die in de orde van grootte ligt van wat een mens per jaar mag hebben. En ze waren er maar 3 dagen. Door het ontbreken van een atmosfeer en een magnetisch veld van enige betekenis wordt je op de maan namelijk niet beschermd tegen kosmische straling en (ernstiger nog) uitbarstingen van de Zon. Je zou zo’n basis geheel ondergronds moeten maken en bij elkaar opgeteld niet meer dan die drie dagen aan het oppervlak kunnen verblijven.

   2 likes
 • Erik schreef:

  Natuurlijk is dit allemaal afleiding. Zodra dit soort zaken in de MSM worden uitgezonden, zit er een wel doordachte bedoeling achter. We worden al duizenden jaren bezocht en gecontroleerd door buitenaardsen. Dat zal voor niemand meer een verrassing zijn. De vraag is alleen, waarom komt dit nu naar buiten en met welke bedoeling? En klopt alle informatie ook inderdaad?

  SyFy channel is onderdeel van NBC Universal, wat weer onderdeels is van Comcast, een van de grootste mediabedrijven van de US. CEO van Comcast is Brian Roberts, een van de billemaatjes van de Rothschild en Rockefeller familie. Bij deze namen zouden alle alarmbellen af moeten gaan.

  3 likes
 • Dr. Why schreef:

  jamaar, er zijn nooit maanlandingen geweest. Dus?

  2 likes
 • Jan schreef:

  Kleine voorspelling: deze documentair gaat helemaal geen harde feiten opleveren, alleen nog meer speculatie. De believers blijven believen, de sceptici niet overtuigd. Wel goed voor de kijkcijfers natuurlijk, deze lekkermakerij.

  1 likes
 • Paco schreef:

  If hou van SyFy!

  Ik ben bang dat deze docu beelden zal bevatten die wij al kennen: onduidelijk en voor vele interpretaties vatbaar. Maar laat ik niet vooraf oordelen…

  NineForNews plaats deze video! En dan oordelen we verder.

  0 likes
 • x

  Check Also

  planeetonderzoeker

  Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

  Het is algemeen bekend dat de zon ...

  nasa

  NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

  NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

  >