BuitenlandCorona

Zender roept op coronadoden te melden, krijgt tienduizenden reacties over sterfgevallen na prik

Help mee door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse regionale zender WXYZ-TV plaatste enkele dagen geleden een oproep op Facebook. De zender vroeg mensen of ze ongevaccineerde dierbaren zijn kwijtgeraakt door corona. Vervolgens gebeurde er iets onverwachts: er kwamen talloze reacties binnen van mensen die inderdaad iemand zijn kwijtraakt. Niet door corona, maar door het vaccin.

Er zijn op dit ene bericht inmiddels meer dan 100.000 reacties binnengekomen. Het grootste deel van de reacties gaat over vaccindoden en bijwerkingen van de prik. “Ik ben bijna één van mijn gevaccineerde familieleden kwijtgeraakt!” schrijft Carmen Marie.

Hartcomplicaties

“Ik ben een dierbare kwijtgeraakt die gevaccineerd was en een ander kreeg door het vaccin het Guillain-Barré-syndroom,” zegt Katelyn. Ook Ryan B. zegt een dierbare te zijn kwijtgeraakt die geprikt is.

“Een klasgenootje van mijn zoon is haar moeder kwijtgeraakt als gevolg van hartcomplicaties door het vaccin,” schrijft Lani. “Mijn moeder is drie weken geleden overleden aan ‘corona’, ze was in januari volledig gevaccineerd,” voegt Kim toe.

Zo zijn er nog duizenden en duizenden reacties

“Mijn vader is drie maanden na zijn tweede prik overleden,” aldus Alicia. “Ik ben een volledig gevaccineerde dierbare kwijtgeraakt en vrouw ligt op de IC,” schrijft Kimmy. “Een vriend van één van mijn ouders kreeg vrijwel meteen na de tweede dosis een hartstilstand. Ze waren niet in staat om haar te reanimeren,” zegt Katie.

En zo zijn er nog duizenden en duizenden reacties. “Ik vermoed dat dit niet de reacties zijn die jullie hadden verwacht,” reageert politiek activist en podcaster Spike Cohen.

4.8 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnie
Arnie
10 maanden geleden

Dit nieuws gaat uiteraard uitgebreid besproken worden vanavond bij de persconferentie, oh wacht……..

walter
walter
10 maanden geleden

En de MSM maar doorgaan met het verspreiden van foute informatie en demonisering van de kritische zelf nadenkende medemens. Hou vol mensen we gaan van ze winnen

Ongevaccineerde
Ongevaccineerde
10 maanden geleden

Toestand in Nederland:
De Nederlandse overheid negeert het aantal aan vaccinatie afgeleide sterfgevallen keihard vanwege de angst dat de vaccinatiebereidheid afneemt. Hierbij gaat het om de volgende aantallen:
LAREB:
– 519 sterfgevallen
BPOC2020:
– 1734 sterfgevallen
– 1911 ernstige gezondheidsschade

De overheid is door BCOP2020 gesommeerd / gedagvaard om de vaccinatiecampagne voorlopig op te schorten om e.e.a. te onderzoeken, maar geeft hieraan geen gehoor (media zwijgt in alle toonaarden).
Alles moet wijken voor het digitale paspoort (coronapas). De gezondheidsrisico’s die de burger loopt wegen niet op tegen de urgentie die de overheid heeft om het digitale paspoort in te voeren (crowd control).
Hiermee laat de overheid zien dat ze in staat is genocide gedrag te tonen. Het aantal slachtoffers interesseert hen geen biet. Als men zich maar laat vaccineren zodat snel de stap naar The Great Reset gemaakt kan worden én kan starten met de implementatie van een nieuw monetair stelsel. Het huidige is namelijk failliet. De euro is passé!
Uw pensioen is passé!

Raymond
Raymond
10 maanden geleden

In naam van de volksgezondheid. Wij zijn met vele en zij met weinig. Wij hebben de absolute overmacht.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

58
0
We lezen graag je reactie!x