Homepagina » Het Complot » Acteur legt verbijsterend, wereldwijd complot bloot. Wat is dit voor waanzin?!?
Acteur legt verbijsterend, wereldwijd complot bloot. Wat is dit voor waanzin?!?

Acteur legt verbijsterend, wereldwijd complot bloot. Wat is dit voor waanzin?!?

George van Houts rekende op weerstand en kritiek na zijn nieuwe voorstelling over een verbijsterend, wereldwijd complot. Toch is er opvallend weinig commotie in de zalen.

Complottheorieën zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, ook bij hoogopgeleide mensen.

Van Houts laat het publiek tijdens een aantal try-outs eerst kennismaken met een aantal complotten.

Stempel

Daaronder ook de moord op president John F. Kennedy. “Daar wordt nog steeds onderzoek naar gedaan, maar nu is voor 95 procent zeker dat het een complot is dat in elkaar is gestoken door vicepresident Lyndon B. Johnson,” zegt de acteur en cabaretier.

Iedereen die kritische vragen durft te stellen krijgt in de samenleving een stempel op zijn voorhoofd geramd: samenzweringsdenker, aldus Van Houts.

“Daarmee wordt hij gelijk ongeloofwaardig en gek verklaard. Iemand waar we niet langer naar hoeven te luisteren,” klinkt het.

Onderbuikgevoel

“Dat is waarom we heel veel zaken niet meer mogen bevragen en bespreken in de serieuze pers omdat die serieuze pers als de dood is dat stempel op zich te krijgen,” zegt hij.

Veel aandacht is er in zijn voorstelling voor de aanslagen op 11 september 2001. “Er is een wereld voor 9/11 en een wereld na 9/11,” stelt Van Houts.

Gelijk bekroop mij een onderbuikgevoel van dit kan niet, zegt hij. “Het klopt allemaal te erg; de daders waren bekend, we moeten Osama bin Laden hebben, we moeten oorlog voeren.”

Dario Fo

Van Houts werd naar eigen zeggen wakker toen hij documentaires begon te kijken.

Vooral Loose Change 9/11, Zeitgeist en Zero, waarin wijlen Nobelprijswinnaar Dario Fo vertelt wat er volgens hem allemaal niet klopt aan 9/11, deden hem de ogen openen.

Van Houts vraagt ook aandacht voor WTC7, ‘een nagelnieuw gebouw dat zeven uur na de aanslagen op onverklaarbare wijze symmetrisch binnen 10 seconden door zijn hoeven zakt’.

Leugen

Hij pleit voor een nieuw onafhankelijk onderzoek naar de ramp. “Er zijn te veel oorlogen ontstaan uit die leugen.”

“Ook 23 Nederlandse jongens hebben hun leven gegeven in Afghanistan, gebaseerd op deze leugen,” besluit Van Houts.

[NPO Radio 1]


Vond je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/hijackers.html

  De kapers zijn nog in leven dat is goed nieuws en er waren toen al camera,s op de vliegvelden maar geen beeldmateriaal van hen op het vliegveld.
  Pentagon zwaarst bewaakte gebouw en ook geen camera beelden van het vliegtuig?!
  Omdat het geen vliegtuig was wat dat ronde gat heeft veroorzaakt.
  Toch opmerkelijk dat er 2.3 triloen dollar vermist werd de dag voor de ramp.
  Een triljoen is een miljoen tot de 3e macht, dus 1.000.000.000.000.000.000 of 10 18. …
  Het geld is verdwenen omdat de computers niet met elkaar communiceerde?

  Cynthia McKinney Grills Donald Rumsfeld
  https://www.youtube.com/watch?v=yMG65jYlDU8&t=176s

  Een oefening vond plaats op de dag van de ramp, net als bij Sandy Hook, Boston Marathon, Madrid bombing en London bombing.
  Tsja in wat voor wereld leven we toch.
  In de waanzinnige Satanische psychopathiche NWO wereld.

  69 likes
  • Veel data wat betreft de 2.3 triljoen die kwijt was bevond zich in wtc7 én exact die vleugel van het pentagon die geraakt werd. What are the odds?

   27 likes
  • precies ja ! en wederom waren de daders toen ook (al ) ” bekend ” ( ook heel raar dat er steeds PASPOORTEN of ID kaarten werden ” achtergelaten ” ( dat is nu niet meer het geval met de laatste aanslagen, want ze krijgen toch een beetje door dat de gewone man dat ook wel opviel…)

   Nu, het is en blijft een SPOOKWERELD met de verkeerde foute reptielen aan het roer, we moeten hiervan af mensen, er zijn ook mensen die helemaal niet weten wat er speelt en die vinden alles best en geloven alles op het ” journaal” die Het Nieuws brengen.. ik lach het uit steeds weer

   zo ook de leugen die er om heen ligt m.b.t. de mh17 ! Daders waren ook (al ) bekend maar rutte is een KEI met het kaakklem, hij is als de dood voor de waarheid, en er is er maar 1 die het gevecht nu nog voert, en dat is Pieter Omtzigt
   Als rutte zegt : de onderste steen zal en moet bovenkomen, kun je er van uitgaan dat hij de leugen laat regeren, simpeler zie ik het niet

   26 likes
  • “Toch opmerkelijk dat er 2.3 triloen dollar vermist werd de dag voor de ramp.”

   Het werd “ook” vermeld de dag voor de ramp bedoel je te zeggen. Al in maart 2000 (1,5 jaar voor de aanslagen) was het bekend dat de boekhouding niet klopte en dat ze 2.3 triljoen dollar niet konden verantwoorden.. Het was dan ook geen geheim en al vele malen besproken.

   http://hv.greenspun.com/bboard/q-and-a-fetch-msg.tcl?msg_id=002hxm

   In 2002 was de 2.3 triljoen gereduceerd tot 700 miljard (nog een hoop geld) wat niet verantwoord kon worden..

   http://archive.defense.gov/news/newsarticle.aspx?id=43927

   “DoD financial experts, Zakheim said, are making good progress reconciling the department’s “lost” expenditures, trimming them from a prior estimated total of $2.3 trillion to $700 billion. And, he added, the amount continues to drop. “

   6 likes
   • @Roy: “Kurt Sonnenfeld was als cameraman in dienst van de Amerikaanse overheid en werd op 11 september 2001 naar Ground Zero gestuurd om in detail vast te leggen wat daar precies gebeurd was. Hij filmde er een maand lang: “Wat ik op bepaalde momenten en specifieke plekken zag… is erg verontrustend!” Met name datgene wat hij onder World Trade Center 6 vond. Hij zegt dat hij in het gebouw op een kluis stuitte, die klaarblijkelijk geleegd was voordat het gebouwencomplex door de vliegtuigen getroffen was. Uiteindelijk heeft hij nooit zijn 29 videobanden aan de autoriteiten afgegeven en wordt sindsdien vervolgd. Kurt Sonnenfeld woont nu in ballingschap in Argentinië, waar hij zijn boek “El Perseguido” (De achtervolgde) schreef. Zijn recentelijk gepubliceerde boek vertelt zijn persoonlijk verhaal van zijn nooit eindigende nachtmerrie en haalt wederom de officiële Amerikaanse overheidsverklaring over de gebeurtenissen op 9/11 onderuit.”
    http://www.ellaster.nl/2016/09/09/fema-medewerker-kluis-wtc-was-leeg-911/

    9/11 was een inside job om die kluis leeg te roven en nieuwe oorlogen te starten, en een marchal law uit te rollen #UScorporate..

    9 likes
   • Wat je zegt, Roy, één grote corrupte bende.

    0 likes
  • Wat bedoel je met “geen beeldmateriaal van hen op het vliegveld”?

   2 likes
 2. Ja wie nu nog het officiële verhaal geloofd is niet helemaal lekker. Dan heb je echt een bord voor je kop. Zelfs een kind van 4 ziet het.
  Cognitieve desonantie speelt ook mee.
  Te lachwekkend gewoon die schapen..

  28 likes
  • Jammer hoor, een andere mening mag weer niet.

   toch wel raar, wie drukt hier nu stempels op voorhoofden……?

   blijf open minded, hoe meer mensen een eigen gedachten hebben hoe dichter je bij de waarheid komt.
   en niet ik heb mijn mening dat is de enige goeie en iedereen die anders denk is…..zie hierboven.

   7 likes
  • volgens mij bedoel je cognitieve dissonantie

   3 likes
 3. oh ja, nog even deze opmerking m.b.t. Afghanistan :
  Dutchbat voelt nu ook wel de leugen waarin ze zijn getrapt toen en heel goed dat er gepleit gaat worden voor deze mensen die hun leven durven geven voor een ander terwijl het allemaal op een leugen is gebaseerd!
  Zonder van al die mooie jonge mannen die voor de kat zijn viool zijn gestorven en mijn kijk op defensie is niet meer wat het ooit was maar ik weet wel 1 ding en dat is dat Nederland naar de haaien (is )gaat met deze regering
  ook heel raar dat alle grote leiders bij papa Paus langs zijn gewest ( alle wegen leiden naar rome, dus toch..)

  12 likes
 4. Mooi. Teken van de tijd – dat het zo lang heeft moeten duren voor de artiestenwereld een maatschappij kritische productie maakt.
  Tegelijk wel begrijpelijk – de media cq. propaganda is zo succesvol in het regisseren van ons wereldbeeld; de massa is niet meer in staat fake van feiten te onderscheiden – gevangen in de matrix van RTV, dagbladen, social media, e.d..

  Toeval? Gisteren stuitte ik op een pagina die veel (alt-media) ook wel boven water hebben gehaald. Doch deze is nog een stuk completer dan wat ik ooit ben tegengekomen. Bij deze, ter info.

  https://wikispooks.com/wiki/9-11/Israel_did_it lees hier o.a. over de jarenlange planmatige voorbereiding van 9/11 ( ‘a new Pearl Harbor’, een valse vlag als excuus voor WO3, aka. ‘Global War on Terror’):
  “If you study their PNAC documents (all online) and the writings of Perle, Wolfowitz, Kagan and others during the 90s and before and you will see how 9/11 was the perfectly orchestrated emotional psychological shock ”

  Ook dit was helemaal nieuw, verklaart wel iets – was een stukje van de puzzel dat nog miste:
  Zionist Israel has the American political class completely under its control.
  >>>!! Every congress member has to sign an oath of allegiance to Israel. !!<<<

  Opmerkelijk, toch? Of weet iedereen dit al?
  Nú snap je waarom bij het (onuitgenodigde) toespreken van het Am. Congress de betreffende despoot een staande ovatie kreeg. En hij straffeloos zijn heksenjacht mag voeren op BSD-activisten en sympatisanten. zie hoe de VS schoothondje is van deze globalisten:
  People Who Control America Mind Blowing Documentary: https://www.youtube.com/watch?v=bzrYMEvAEyw

  9/11 heeft een staart die tot op heden blijft groeien.

  Komt nog bij:
  "[IS-rl] (not Iran, Iraq, Libya or Syria) is the only country which has ever directly attacked America (1967 attack on the US Liberty-hushed up of course)."

  11 likes
 5. Het is al ergens anders vermeld, maar hier hoort dit toch ook nog op zijn plaats:

  https://www.youtube.com/watch?v=ML8CJp9Ha14

  In een twee uur durende presentatie geeft materiaaldeskundige dr. Judy Wood op overtuigende wijze aan, op basis van metingen en concrete feiten, dat de torens van het WTC in 2001 al vallend tot stof zijn gereduceerd via gerichte energiebundels. Dit bewijst het bestaan van technologie die ook voor vreedzame doeleinden zou kunnen worden ingezet (opwekken van stroom bijvoorbeeld).

  5 likes
 6. Toch raar dit alles in een theater voorstelling.
  Ik hou zelf niet zo van theater en kom er dus nooit maar is dit soms om de mensen kwaad te maken in plaats van te amuseren?
  Zoals Yoep dat ook voor zijn beroep doet, die zag ik vroeger wel eens op tv en ohhh wat kan die man jennen.
  Musicals over de Titanic en oorlog vind ik ook raar, nee gekkenwerk.
  Maar dit is mijn mening.

  0 likes
 7. Jennen: sarren, stangen, tarten, tergen, treiteren, uitdagen, zieken.

  0 likes
 8. eens, faya. Alle oorlogen zijn bankiersoorlogen. En de geschiedenis is absoluut een complot.
  Met de toename van het aantal Tv-kanalen, en zgn. ‘sociale media’ (bedrijven die doorslaggevende rol spelen in ‘regime change’ operaties), en zgn. ‘smart’ phones (‘smart’: aan het www. gekoppeld; alle gebruikersdata worden doorgestuurd naar het NSA-netwerk van ‘Big Brother’), is het denk- en beoordelingsvermogen van de mensen ernstig terug gelopen.

  De globalisten kunnen gewoon doorgaan leugens opstapelen.
  De oude blijven ze dan ook continue herhalen.

  Nu zou dan een brandje in een koelkast op de 4de etage, een woontoren van 42 etages totaal in de hens hebben gezet. En iedereen neemt dat klakkeloos aan . . . .
  (Ook daar weer dat scenario: sloopplannen, herontwikkelingsplannen, roofkapitalisten en zwendel met (over-)verzekering, en dat TOTAAL-THEATER mbv. de TV-stations, en uitgeverijen.)

  Het Grote Plan, en Complot – nog relevant; zeer. Uitvoerig gedocumenteerd, zorgvuldig verzwegen:
  “That’s what’s going on today. The Nazis planned for it, they even had a term for it – “neue Ordnung,” which means New Order, New World Order.
  This today, this New World Order, is the rise of the Fourth Reich.
  http://whale.to/b/nazi_allopathy.html

  ‘Standard-Germany president Emil Helfferich testified after the war that Standard Oil funds helped pay for SS guards at Auschwitz.’ http://educate-yourself.org/cn/genociderockefellernazis2apr03.shtml

  The Zionist Warburg bankers collaborated with none other than the Jewish-owned New York Times and so-called “rabbi” Abraham Foxman’s Anti-Defamation League of B’nai B’rith to deliberately put down Jewish resistance to Hitler in America, while the Warburgs financed and protected Hitler.
  And please keep in mind as well, how the Sulzberger-owned New York Times covered up the massacre of ten million Ukrainians by starvation in 1932 via the services of their Pulitzer Prize-winning reporter, Walter Duranty, who collaborated with Communist Josef Stalin.
  Now we can finally see the purpose of the term “anti-Semitism:” it’s not created by Foxman’s ADL of B’nai B’rith to protect Jews from discrimination, but rather to protect Jewish organized crime in the form of Zionism.

  The American Jewish Committee and the B’nai B’rith (mother of the Anti-Defamation League) continued with this hard-line, no-attack-on-Hitler stance all through the 1930s, blunting the fight mounted by many Jews and other anti-fascists. http://www.thepriceofliberty.org/04/06/16/lang.htm

  Zo simpel is het voor de globalisten (complotters) om oude leugens eindeloos te herhalen – kinderen al op school ermee vol te storten.

  Kortom, de bruikbare idioten die deze complotten nog – tegen beter weten in – afdoen als theorie, zitten er dus zelf ín.
  Zo zien zij dus ook het Klimaatcomplot totaal niet; nooit niet. De stenenleggers de onderste steen niet.
  Ook dat is oorlog, asymmetrische oorlogsvoering.
  WO3, en het 4de Rijk staat al in de steigers. Plan is (‘Agenda 2030’) het 4de Rijk gerealiseerd te hebben.

  Tenslotte nog dit:
  Thomas Barnett, Defensie Strateeg van de Am. regering, in ‘Blueprint for Action’, p. 282:
  “Wie zich tegen de Wereldordening verzet, zal gedood worden”, zie hier:
  https://www.klagemauer.tv/?a=showtodaybroadcast&blockid=9060&id=10711&autoplay=true

  Terreur is het nieuwe oorlogsvoeren. A.I. fuseert met ‘Smart’ technologie, ook/juist in deze oorlog tegen iedere burger op de planeet.
  (vergeef de uitweiding , overzicht is essentieel ernst en urgentie te onderkennen).

  0 likes
 9. Ik zei het net al tegen Loeky, de satanskliek willen van oorlog en ellende het nieuwe normaal maken, daarbij andere religies demoniseren.
  Wie trapt er nog in?
  Gelukkig zijn ze al heel ver met de duivelskliek arresteren, dat gaat in rap tempo, dus hoeven we er ons geen zorgen over te maken.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

george van houts

George van Houts in Twitter-tirade: Onze overheid laat zich gijzelen

Vanaf oktober zullen De Verleiders in het ...

undercoververpleegster

Undercoververpleegster onthult wat er echt gebeurt in ziekenhuizen: ‘Dit is moord’

Erin Marie Olszewski is een ‘undercoververpleegster’ en ...