Homepagina » Archeologie » 10.000 jaar oude rotstekeningen van UFO’s en buitenaardsen gevonden
10.000 jaar oude rotstekeningen van UFO's en buitenaardsen gevonden

10.000 jaar oude rotstekeningen van UFO’s en buitenaardsen gevonden

Het ministerie van Archeologie en Cultuur van de Indiase deelstaat Chhattisgarh gaat onderzoek doen naar 10.000 jaar oude rotstekeningen van buitenaardse wezens en UFO’s en heeft daarvoor de hulp ingeroepen van de NASA en de Indiase ruimtevaartorganisatie ISRO. Dat meldt The Times of India. De rotskunst is gevonden in de districten Charama en Bastar.

Volgens archeoloog J.R. Bhagat lijken de tekeningen van buitenaardsen erg op de wezens die geregeld in Hollywoodfilms voorbijkomen. “De vondst suggereert dat de prehistorische mens mogelijk wezens van andere planeten heeft gezien,” zei hij. “Er is nader onderzoek nodig. Chhattisgarh beschikt op dit moment niet over experts die hier duidelijkheid over zouden kunnen verschaffen.”

Verschillende lokale dorpelingen spreken van verhalen van hun voorouders over het zogeheten ‘rohela-volk’, kleine wezens die in cirkelvormige vliegende objecten in een dorp waren geland en één of twee mensen hadden meegenomen.

De schilderingen zijn gemaakt met natuurlijke kleuren en zijn in de loop der jaren nauwelijks verweerd. De vreemde figuren lijken een soort wapen bij zich te dragen. Het gezicht van de wezens is moeilijk te zien. Met name de neus en mond ontbreken in veel gevallen. Op enkele afbeeldingen dragen ze zelfs ruimtepakken, aldus de archeoloog.

Het is opvallend dat dergelijke oude afbeeldingen veel overeenkomsten vertonen met UFO’s die in sommige films zijn te zien. “Het vaartuig in één van de tekeningen is voorzien van een antenne en drie landingspoten, en lijkt daarmee sterk op een UFO-vaartuig,” zei Bhagat. Hij is van plan de rotstekeningen ook voor te leggen aan collega-archeologen.

[Times of India Beeld: Amit Bhardwaj]


Vind je dit belangrijk? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Reactie van NASA: “Die muurschilderingen zijn het werk van een toenmalige Science Fiction liefhebber. Maak u geen zorgen dat is gewoon de fantasie van een oermens!” En als je dat niet gelooft maken ze je wel iets anders wijs, maar de waarheid vertellen zullen ze niet doen dat is hun tenslotte verboden door ?????
  Ik geloof die gasten al lang niet meer net zomin als ik de reguliere media geloof.

  19 likes
 2. Is echt niets nieuws!! Erich von Däniken beschrijft dit al lang in zijn boek Waren de Goden Astronauten?

  7 likes
 3. Hopelijk zullen de mensen eindelijk eens wakker worden.

  7 likes
  • Wakker worden? Ik heb nog nooit aliens of ufo’s gezien…
   Je kunt zelfs op internet geen enkel filmpje vinden waar van bewezen is dat het echt is…
   Ja misschien wat lichten in de lucht maar dat kun je met een quadrocopter / drone. Zelfs in formatie…

   Dus wat valt er wakker te worden als er niets is bewezen?

   4 likes
 4. NASA?? Nee toch! Je kan net zo goed pinokkio inroepen voor hulp.

  13 likes
 5. Het is goed dat dit wetenschappelijk onderzocht gaat worden en hopelijk de mainsteam media gaat bereiken.

  12 likes
 6. Bovenstaand artikel past precies binnen de Ancient Alien-theorie die zich, ondanks veel spastisch gedebunk van zg. reguliere wetenschappers met hun discipelen, gelukkig prima staande weet te houden en razend populair is. Wat mij betreft ook volkomen terecht. Van Nasa en de mainstream media hoef je nagenoeg niets te verwachten. Een paar jaar geleden was “De Baltische UFO-anomalie” een hot nieuwsitem, vooral binnen de alternatieve media. En nu? Je hoort er never en de nooit niet meer van.

  11 likes
 7. NASA om hulp roepen is geen goed plan. Dit is ook de organisatie die alles geheim houd wat niet voor het gewone volk bedoeld is. Dus al het belangrijke zeg maar. Het stop zetten van ISS camera’s terwijl er iets moois (UFO) op beeld tevoorschijn komt. waarom zullen ze hier dan in ene openheid over geven.
  Ik denk dat ze het eerder af zullen doen als niet belangrijk in de media en dan op de achtergrond alle informatie voor zichzelf houden en de elite.

  9 likes
 8. Interessant, maar de hulp van NASA inroepen? Nu maar hopen dat die organisatie duidelijke antwoorden geeft!

  5 likes
 9. Lees ‘ Het Oermysterie’ van Graham Hancock.
  Grottekeningen als deze komen wereldwijd voor en dateren soms tot 75.000 jaar terug.
  Daar word de connectie met e.v.t. Alien encounters uitgelegd via destijds en huidige gebruikte bewustzijnsverruimende middelen en ingebakken in ons collectieve onderbewustzijn.
  Waar de grottekenigen verslag van doen.
  Veel te maken met sjamanisme en het in ‘trance’ bereiken van andere ‘werelden’.

  5 likes
 10. Jongens, wordt het niet eens tijd een organisatie (partij) op te zetten van gelijk gestemden……………..,
  op deze manier blijven we maar spelden prikken uitdelen, sommige van ons bezitten de kennis al, nu is het zaak deze op een volgens de ‘mainstream manier’ naar buiten te brengen zodat de rest van de bevolking ook ‘wakker’ wordt……….

  5 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...