Archeologie

10.000 jaar oude rotstekeningen van UFO’s en buitenaardsen gevonden

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het ministerie van Archeologie en Cultuur van de Indiase deelstaat Chhattisgarh gaat onderzoek doen naar 10.000 jaar oude rotstekeningen van buitenaardse wezens en UFO’s en heeft daarvoor de hulp ingeroepen van de NASA en de Indiase ruimtevaartorganisatie ISRO. Dat meldt The Times of India. De rotskunst is gevonden in de districten Charama en Bastar.

Volgens archeoloog J.R. Bhagat lijken de tekeningen van buitenaardsen erg op de wezens die geregeld in Hollywoodfilms voorbijkomen. “De vondst suggereert dat de prehistorische mens mogelijk wezens van andere planeten heeft gezien,” zei hij. “Er is nader onderzoek nodig. Chhattisgarh beschikt op dit moment niet over experts die hier duidelijkheid over zouden kunnen verschaffen.”

Verschillende lokale dorpelingen spreken van verhalen van hun voorouders over het zogeheten ‘rohela-volk’, kleine wezens die in cirkelvormige vliegende objecten in een dorp waren geland en één of twee mensen hadden meegenomen.

De schilderingen zijn gemaakt met natuurlijke kleuren en zijn in de loop der jaren nauwelijks verweerd. De vreemde figuren lijken een soort wapen bij zich te dragen. Het gezicht van de wezens is moeilijk te zien. Met name de neus en mond ontbreken in veel gevallen. Op enkele afbeeldingen dragen ze zelfs ruimtepakken, aldus de archeoloog.

Het is opvallend dat dergelijke oude afbeeldingen veel overeenkomsten vertonen met UFO’s die in sommige films zijn te zien. “Het vaartuig in één van de tekeningen is voorzien van een antenne en drie landingspoten, en lijkt daarmee sterk op een UFO-vaartuig,” zei Bhagat. Hij is van plan de rotstekeningen ook voor te leggen aan collega-archeologen.

[Times of India Beeld: Amit Bhardwaj]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnold 2
Arnold 2
8 jaren geleden

Interessant, maar de hulp van NASA inroepen? Nu maar hopen dat die organisatie duidelijke antwoorden geeft!

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Het is goed dat dit wetenschappelijk onderzocht gaat worden en hopelijk de mainsteam media gaat bereiken.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Hopelijk zullen de mensen eindelijk eens wakker worden.

Mick
Mick
8 jaren geleden

Reactie van NASA: “Die muurschilderingen zijn het werk van een toenmalige Science Fiction liefhebber. Maak u geen zorgen dat is gewoon de fantasie van een oermens!” En als je dat niet gelooft maken ze je wel iets anders wijs, maar de waarheid vertellen zullen ze niet doen dat is hun tenslotte verboden door ?????
Ik geloof die gasten al lang niet meer net zomin als ik de reguliere media geloof.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x