Bewustzijn

10 Aspecten van Ascentie

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

2103%20ascentie29347239427934De mensheid maakt momenteel een kwantumreis om haar nieuwe, ware zelf geboren te laten worden. Kortweg wordt het ook wel het Ascentieproces genoemd.

Hoe kunnen we Ascentie begrijpelijk maken? Voor het overzicht zijn er 10 verschillende aspecten van Ascentie die je kunt zien als een soort checklist om te weten of je op de goede weg bent.

1) Download het multidimensionale licht en de onvoorwaardelijke liefde die bij ons binnenkomt via onze kruin en die in ons lichaam wordt geïntegreerd via ons geopende derde oog en hogere hart.

2) Heb dat licht en die liefde dusdanig lief dat het naar de verborgen duisternis en angst van ons diepste onderbewustzijn kan gaan.

3) Terwijl we naar de vierde dimensie van ons voormalige onderbewustzijn reizen laten we het multidimensionale licht alle verborgen angst en duisternis onthullen en genezen door onze aandacht er op te richten. Terwijl we ons bewust zijn van onze wonden kunnen we de kracht van onvoorwaardelijke liefde gebruiken om ons gewonde ego te genezen.

4) Terwijl we onze angst met licht en liefde onthullen en genezen leren we onvoorwaardelijke liefde en afstandelijke compassie te hebben voor ons lichaam, gedrag, onze realiteit en ervaringen die we voorheen zagen als ‘onszelf’.

5) Op het moment dat we multidimensionaal licht integreren en onvoorwaardelijke liefde en afstandelijke compassie in ons bewustzijn en fysieke lichaam toelaten beginnen we ons multidimensionale lichtlichaam te activeren. Deze activatie maakt interdimensionaal reizen mogelijk.

6) Door interdimensionaal te reizen naar de hogere werelden middels ons multidimensionale bewustzijn wordt ons lichtlichaam nog verder geactiveerd. We beginnen dan multidimensionaal licht en onvoorwaardelijke liefde door ons derde oog en hart uit te stralen. Het is deze hogere expressie van onszelf die onze innerlijke Ascentiepoort opent. Deze poort dient als kompas in de zoektocht naar het multidimensionale wezen van licht dat we altijd zijn geweest. Deze open poort stelt ons in staat intiemer te communiceren met andere realiteiten.

7) Op dit punt moeten we ons aan alles overgeven. We kijken diep in ons allerdiepste onderbewustzijn om alle angstige gedachten, emoties en herinneringen te genezen met liefde zodat de verbinding met ons multidimensionale zelf kan worden hersteld. Het zijn deze laatste onbewuste aspecten van ons ego die ons ervan weerhouden terug te keren naar ons lichtlichaam waardoor onze persoonlijke Ascentie stokte. Gedurende deze fase van Ascentie beginnen we bewust meerdere expressies van ons multidimensionale zelf te ervaren.

8) Het is van essentieel belang dat we geloven, weten en accepteren dat alles wat in ons leven gebeurt perfect is. We realiseren ons dat we één zijn met de aarde en dat we niet alleen bezig zijn met ons persoonlijke Ascentieproces, maar ook met het planetaire Ascentieproces.

9) Door te accepteren dat alles perfect is kunnen we de onschuld en de puurheid van ons innerlijk kind omarmen, het deel van ons dat het dichtst bij ons ware zelf staat. Binnen deze puurheid en onschuld kunnen we de wedergeboorte van ons lichtlichaam en onze ervaring van Ascentie met een heldere geest en een open hart afwachten. We omarmen niet alleen de aarde, maar ook haar familieleden in het zonnestelsel.

10) Op dit punt staan we in contact met verschillende aspecten van ons hogerdimensionale zelf. We realiseren ons dat we de gehele Melkweg omvatten omdat we volledig galactisch bewustzijn hebben gekregen. We krijgen te maken met de meest lastige uitdaging, namelijk het loslaten van de laatste overblijfselen van het ego. We zouden willen denken dat het ego weg is, maar zolang we een aards lichaam hebben en een driedimensionaal leven leiden wordt het ego ingeroepen om ons fysieke leven te controleren. De grootste uitdaging is alle controle op ons fysieke leven los te laten en over te laten aan ons multidimensionale zelf. Met andere woorden is het nu tijd om gewoon alles los te laten. Laat los. Alles.

Bron: Multidimensions.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x