Homepagina » Buitenaards » Astrid (25) is afgestudeerd als journalist. Hier vertelt ze over haar ontmoetingen met buitenaardse wezens
Astrid (25) is afgestudeerd als journalist. Hier vertelt ze over haar ontmoetingen met buitenaardse wezens

Astrid (25) is afgestudeerd als journalist. Hier vertelt ze over haar ontmoetingen met buitenaardse wezens

De 25-jarige Astrid uit Noord-Brabant wordt naar eigen zeggen al haar hele leven bezocht door aliens. Na elke ontmoeting maakt ze een schilderij van de buitenaardse wezens, als manier om het te verwerken.

Astrid is afgestudeerd als journalist, werkte enige tijd als hoofdredacteur en is nu werkzaam als coach voor mensen met een handicap.

In gesprek met Vice zegt ze dat ze als kind al vreemde dingen meemaakte. Zo had ze op 7-jarige leeftijd haar eerste slaapverlamming en ook hoorde ze ’s nachts mechanisch gezoem.

Andere dimensie

Ze had het gevoel dat ze elke nacht werd bezocht door een indringer die haar mee wilde nemen. Astrid dacht dat ze gek was geworden en wilde er met niemand over praten.

“Eén van mijn rauwste ervaringen was een ontmoeting met een man die me vertelde dat ik was uitgekozen om seks te hebben met een god,” vertelt ze.

“Het was een ongelooflijk traumatiserende ervaring,” vervolgt ze.

Astrid denkt dat ze tijdens de verlamming in een andere dimensie was en zo kon communiceren met de wezens die haar bezochten.

Voortplantingsprogramma

Zodoende kwam ze er naar eigen zeggen achter dat ze onderdeel was van hun voortplantingsprogramma en dat de wezens haar geen kwaad wilden doen.

Hoe zeker is Astrid ervan dat ze zich dit niet heeft ingebeeld? “Mijn zus heeft mijn bed geregeld zien bewegen en me vreemde dingen horen zeggen in mijn slaap,” zegt ze.

“Ook werd ik eens wakker met twee blauwe plekjes op de plaatsen waar ik een injectie kreeg door een alien,” voegt ze toe.

Duizenden gelijkwaardige getuigenissen

Ze heeft inmiddels haar multidimensionale leven geaccepteerd, al vinden mensen om haar heen het heel lastig om haar serieus te nemen.

“Dat is prima,” zegt ze. “Ik ben niet de enige die zulke ervaringen heeft: over de hele wereld zijn er duizenden gelijkwaardige getuigenissen van mensen die ook bezocht worden door aliens.”

[Vice]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
King of Light
King of Light
2 jaren geleden

Aha een evenknie. Welkom in deze bijzondere wereld van extraterrestials Astrid. Mijn ervaringen zijn 30 jaar ouder. Ik herken jou ervaringen maar al te goed. Goed dat je er meen om weet te gaan.

En voor een ieder die denkt dat dit onzin is, zeg ik wees blij dat je het niet hebt meegemaakt. Het kan heel heftig zijn.

iemeel
iemeel
Reactie op  King of Light
2 jaren geleden

Ja zo is het,vele duizenden mensen hebben deze ervaringen (gehad) moet daar niet eens een club van komen ,van gelijk gestemden?

ome jaap
ome jaap
Reactie op  King of Light
2 jaren geleden

klopt zelf 5x ontvoerd geweest..

Alexi Jonas
Alexi Jonas
2 jaren geleden

Seks met een god of verkrachting door een god?

Bas
Bas
Reactie op  Alexi Jonas
2 jaren geleden

Tja wij zijn zelf goden slapende, vul de rest maar in. Geniet er maar van. Ik wel in ieder geval. ‘Dit’ leventje kan maar zo voorbij zijn. Doe maar GB, meer mensen meer vreugd 😉

Bas
Bas
2 jaren geleden

Een rare wereld 4de t/m de 10de dimensie, zeker de lagere waar dit alien contact plaatsvind. Ik ben ook hier gevoelig voor maar de alien frequentie, brr.. Ik heb mezelf meestal (bijna) direct wakker weten te krijgen. Maar er zijn betere frequenties/dimensies, ik ben 2 keer bijna voor de dood weggetrokken te zijn en BDE te hebben gehad waar ik veel van heb geleerd en het was zelfs een geruststellende ervaring maar ook heb ik gereisd dmv. niet zo ‘legale’ middelen en methodes en heel veel lezen weet ik hoe het werkt.

Die pijnappelklier is een raar ding, Fluor is 1 maar bewerkte suikers zijn minstens zo erg. Het houdt je multidimensionale klier jezelf dus in een soort ei of schild eromheen waardoor je slecht naar buiten kan komen. Ook TV en media zijn tools om je in dit ei te houden. De eerste en makkelijkste stukjes van het ei zijn ook het ergste. Hoger is beter :p

Reiziger in het multiversum
Avonturen van een modern mysticus
Michael J. Roads
ISBN: 978-90-77677-97-1

Het leven is maar een schilderij.
😉

Bazzmann
Bazzmann
2 jaren geleden

The Greys hybrides.

joran
joran
2 jaren geleden

met meerdere tegelijk? moest je hem ook hoofd geven en bij het dammentje?

Bazzmann
Bazzmann
2 jaren geleden

Heel vreemd allemaal. In dit wereldje is iedereen zo met zichzelf bezig in z’n eigen wereldje en bijna niemand interesseert zich voor wat er allemaal gebeurt op Ufo gebied en bijna niemand staat er voor open terwijl 90 procent van de wereld gelovig is en die flauwekul wel gelooft. Maar ufo’s nee dat kan niet. Mensen zijn rare wezens.

jani
jani
Reactie op  Bazzmann
2 jaren geleden

Misschien zijn Ufo’s aards? Ellende hoor, we-weten-het-gewoon-niet!!

Peter Cernjavski
Peter Cernjavski
Reactie op  jani
2 jaren geleden

Misschien zijn er aardse UFO’s maar de echte zijn buitenaards en sommige kunnen zelfs in tijd reizen.

flardinga
flardinga
Reactie op  Bazzmann
2 jaren geleden

@Bazzmann,
Lees eens het Engelstalige boek Eyes only van Clifford Stone, een ex militair van de VS die zijn belevenissen heeft geschreven, hij is zelfs bereid voor het Amerikaanse Congres om onder eed zijn verhaal te doen,beschouw hem als zeer integer, aan de tegenstanders van zijn betoog,zegt hij,U hoeft mij niet te geloven maar dit is wat ik heb meegemaakt als het om aliens en buitenaards leven gaat,dan nog na het lezen kun je er anders over denken,wij zijn er vrij in en dat is maar goed ook.

Peter Cernjavski
Peter Cernjavski
Reactie op  flardinga
2 jaren geleden

Clifford Stone is echt en hij heeft dode en levende aliens gezien.

deze
deze
2 jaren geleden

wat een h e r k e n b a a r verhaal van Astrid ! heb zelf dit ook vaak meegemaakt en het was geen pretje kan ik je zeggen.. maar het is gelukkig al jaren weg en door deze ervaringen zie je dingen heel anders, men zegt vaak dat het inbeelding is, kan wel wezen maar het is een ronduit sloopgevecht om weer wakker te worden, je kunt, zoals ik heb aangeleerd je zelf ” sturen ” en het contact wordt dan geheel anders en krijg je meer grip op onverklaarbaarheden die plaats vinden als je ligt te slapen, maar ook in het dagelijkse leven!

Overigens ; ooit wel eens van Incubus gehoord ?
weekendluistertip : MARILLION (nog met Fish hey!) INCUBUS
perfect bezongen en instrumentaal een juweeltje ! draai dit vaak Astrid en ” ze ” laten je met rust omdat ” ze ” dan weten dat jij het weet wat en waarom ze op jou komen parasiteren!

b.t.w. over slaapverlammingen gesproken : dit kun je ook DROMEN maar het lijkt echt

Peter Cernjavski
Peter Cernjavski
Reactie op  deze
2 jaren geleden

Slaapverlamming, hier ben ik een beetje in de war: Is dat het effect dat je heel je wilskracht impulsief moet bijeenbrengen om je uit je droomtoestand wakker te bewegen? Dit is gewoon zo omdat je spieren nog niet gekoppeld zijn aan de hersenen die al wakker zijn. Die ontkoppeling is nodig anders zou je tijdens een droom werkelijk jouw spieren gebruiken en fors bewegen of slaan, met alle gevolgen voor jouw bedgenoot haha.

Engel Nieman
Engel Nieman
2 jaren geleden

Lees het boek van Ashayana Dean Voyagers)De slapende ontvoerden deel 1 en 2 en je weet de redenen van ontvoering en de rol van de aarde-godsdienst planetair gezien.

Duncan
Duncan
2 jaren geleden

Zelf heb ik ook van dit soort vreemde dingen meegemaakt , een verlamming in je slaap waardoor je lastig wakker wordt , soort mechanisch geluid en groot geel licht heel raar, ook keer meegemaakt dat er soort alien achtig iets aan het graven was in de achtertuin toen ik klein was in de nacht, dag erna was ik op dezelfde pllek wezen graven vond ik heel typisch oud muntje van vroeger 1300 ad. met het hoofd van soort alien heel raar heb het muntje nog steeds

Mikaël
Mikaël
2 jaren geleden

Dit zijn géén slaapverlammingen ,maar echte reeele contacten die gebeuren niet alleen bij slaap maar ook overdag ,zie de case en vele anderen zoals Betty en Barney Hills .
Ik heb ze allemaal gelezen en je vindt de gelijkenissen . Hier zit een heel duivels programma achter van etherische wezens die zich willen verstoffelijken en een nieuwe onderaardse sfeer willen verwezenlijken door de menselijke ziel te ont-Ikken ,dus beroven van zijn IK-Kracht wat het hoogste mesnelijke doel is enwat de mens BOVEN de dieren heeft ,zijn Goddelijke vonk !
En het hier allemaal vertellen zou een erg lange tekst worden en menig mens zou er bang van worden . . Het heeft wel met de Anti-Christ te maken en die tekeningen zien er ook wel erg duivels uit De Greys die de ontvoeringen doen en veeverminkingen zijn ook medewerkers van de duivel aka Satan in de bijbel genoemd . Het enige wat je er kan aan doen is je ‘bewust’ te worden van deze cases en je verzetten door middel van je wilskracht te versterken door oefeningen van goede meditatie ( geen indische en transcendente !) en het Christus-Bewustzijn wat iets heel belanrijk is op dit moment nu de AntiChrist zijn nieuwe incarnatie voorbereidt !

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

studie

Studie: Melkweg huisvest meer dan 30 actieve buitenaardse beschavingen

Er kunnen meer dan 30 buitenaardse beschavingen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x