Buitenaards

Astrid (25) is afgestudeerd als journalist. Hier vertelt ze over haar ontmoetingen met buitenaardse wezens

Help mee door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 25-jarige Astrid uit Noord-Brabant wordt naar eigen zeggen al haar hele leven bezocht door aliens. Na elke ontmoeting maakt ze een schilderij van de buitenaardse wezens, als manier om het te verwerken.

Astrid is afgestudeerd als journalist, werkte enige tijd als hoofdredacteur en is nu werkzaam als coach voor mensen met een handicap.

In gesprek met Vice zegt ze dat ze als kind al vreemde dingen meemaakte. Zo had ze op 7-jarige leeftijd haar eerste slaapverlamming en ook hoorde ze ’s nachts mechanisch gezoem.

Andere dimensie

Ze had het gevoel dat ze elke nacht werd bezocht door een indringer die haar mee wilde nemen. Astrid dacht dat ze gek was geworden en wilde er met niemand over praten.

“Eén van mijn rauwste ervaringen was een ontmoeting met een man die me vertelde dat ik was uitgekozen om seks te hebben met een god,” vertelt ze.

“Het was een ongelooflijk traumatiserende ervaring,” vervolgt ze.

Astrid denkt dat ze tijdens de verlamming in een andere dimensie was en zo kon communiceren met de wezens die haar bezochten.

Voortplantingsprogramma

Zodoende kwam ze er naar eigen zeggen achter dat ze onderdeel was van hun voortplantingsprogramma en dat de wezens haar geen kwaad wilden doen.

Hoe zeker is Astrid ervan dat ze zich dit niet heeft ingebeeld? “Mijn zus heeft mijn bed geregeld zien bewegen en me vreemde dingen horen zeggen in mijn slaap,” zegt ze.

“Ook werd ik eens wakker met twee blauwe plekjes op de plaatsen waar ik een injectie kreeg door een alien,” voegt ze toe.

Duizenden gelijkwaardige getuigenissen

Ze heeft inmiddels haar multidimensionale leven geaccepteerd, al vinden mensen om haar heen het heel lastig om haar serieus te nemen.

“Dat is prima,” zegt ze. “Ik ben niet de enige die zulke ervaringen heeft: over de hele wereld zijn er duizenden gelijkwaardige getuigenissen van mensen die ook bezocht worden door aliens.”

[Vice]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
King of Light
King of Light
4 jaren geleden

Aha een evenknie. Welkom in deze bijzondere wereld van extraterrestials Astrid. Mijn ervaringen zijn 30 jaar ouder. Ik herken jou ervaringen maar al te goed. Goed dat je er meen om weet te gaan.

En voor een ieder die denkt dat dit onzin is, zeg ik wees blij dat je het niet hebt meegemaakt. Het kan heel heftig zijn.

Alexi Jonas
Alexi Jonas
4 jaren geleden

Seks met een god of verkrachting door een god?

Bas
Bas
4 jaren geleden

Een rare wereld 4de t/m de 10de dimensie, zeker de lagere waar dit alien contact plaatsvind. Ik ben ook hier gevoelig voor maar de alien frequentie, brr.. Ik heb mezelf meestal (bijna) direct wakker weten te krijgen. Maar er zijn betere frequenties/dimensies, ik ben 2 keer bijna voor de dood weggetrokken te zijn en BDE te hebben gehad waar ik veel van heb geleerd en het was zelfs een geruststellende ervaring maar ook heb ik gereisd dmv. niet zo ‘legale’ middelen en methodes en heel veel lezen weet ik hoe het werkt.

Die pijnappelklier is een raar ding, Fluor is 1 maar bewerkte suikers zijn minstens zo erg. Het houdt je multidimensionale klier jezelf dus in een soort ei of schild eromheen waardoor je slecht naar buiten kan komen. Ook TV en media zijn tools om je in dit ei te houden. De eerste en makkelijkste stukjes van het ei zijn ook het ergste. Hoger is beter :p

Reiziger in het multiversum
Avonturen van een modern mysticus
Michael J. Roads
ISBN: 978-90-77677-97-1

Het leven is maar een schilderij.
😉

Bazzmann
Bazzmann
4 jaren geleden

The Greys hybrides.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x