Homepagina » Buitenaards » Astrid (25) is afgestudeerd als journalist. Hier vertelt ze over haar ontmoetingen met buitenaardse wezens
Astrid (25) is afgestudeerd als journalist. Hier vertelt ze over haar ontmoetingen met buitenaardse wezens

Astrid (25) is afgestudeerd als journalist. Hier vertelt ze over haar ontmoetingen met buitenaardse wezens

De 25-jarige Astrid uit Noord-Brabant wordt naar eigen zeggen al haar hele leven bezocht door aliens. Na elke ontmoeting maakt ze een schilderij van de buitenaardse wezens, als manier om het te verwerken.

Astrid is afgestudeerd als journalist, werkte enige tijd als hoofdredacteur en is nu werkzaam als coach voor mensen met een handicap.

In gesprek met Vice zegt ze dat ze als kind al vreemde dingen meemaakte. Zo had ze op 7-jarige leeftijd haar eerste slaapverlamming en ook hoorde ze ’s nachts mechanisch gezoem.

Andere dimensie

Ze had het gevoel dat ze elke nacht werd bezocht door een indringer die haar mee wilde nemen. Astrid dacht dat ze gek was geworden en wilde er met niemand over praten.

“Eén van mijn rauwste ervaringen was een ontmoeting met een man die me vertelde dat ik was uitgekozen om seks te hebben met een god,” vertelt ze.

“Het was een ongelooflijk traumatiserende ervaring,” vervolgt ze.

Astrid denkt dat ze tijdens de verlamming in een andere dimensie was en zo kon communiceren met de wezens die haar bezochten.

Voortplantingsprogramma

Zodoende kwam ze er naar eigen zeggen achter dat ze onderdeel was van hun voortplantingsprogramma en dat de wezens haar geen kwaad wilden doen.

Hoe zeker is Astrid ervan dat ze zich dit niet heeft ingebeeld? “Mijn zus heeft mijn bed geregeld zien bewegen en me vreemde dingen horen zeggen in mijn slaap,” zegt ze.

“Ook werd ik eens wakker met twee blauwe plekjes op de plaatsen waar ik een injectie kreeg door een alien,” voegt ze toe.

Duizenden gelijkwaardige getuigenissen

Ze heeft inmiddels haar multidimensionale leven geaccepteerd, al vinden mensen om haar heen het heel lastig om haar serieus te nemen.

“Dat is prima,” zegt ze. “Ik ben niet de enige die zulke ervaringen heeft: over de hele wereld zijn er duizenden gelijkwaardige getuigenissen van mensen die ook bezocht worden door aliens.”

[Vice]


Vind je dit artikel waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. Aha een evenknie. Welkom in deze bijzondere wereld van extraterrestials Astrid. Mijn ervaringen zijn 30 jaar ouder. Ik herken jou ervaringen maar al te goed. Goed dat je er meen om weet te gaan.

  En voor een ieder die denkt dat dit onzin is, zeg ik wees blij dat je het niet hebt meegemaakt. Het kan heel heftig zijn.

  17 likes
 2. Een rare wereld 4de t/m de 10de dimensie, zeker de lagere waar dit alien contact plaatsvind. Ik ben ook hier gevoelig voor maar de alien frequentie, brr.. Ik heb mezelf meestal (bijna) direct wakker weten te krijgen. Maar er zijn betere frequenties/dimensies, ik ben 2 keer bijna voor de dood weggetrokken te zijn en BDE te hebben gehad waar ik veel van heb geleerd en het was zelfs een geruststellende ervaring maar ook heb ik gereisd dmv. niet zo ‘legale’ middelen en methodes en heel veel lezen weet ik hoe het werkt.

  Die pijnappelklier is een raar ding, Fluor is 1 maar bewerkte suikers zijn minstens zo erg. Het houdt je multidimensionale klier jezelf dus in een soort ei of schild eromheen waardoor je slecht naar buiten kan komen. Ook TV en media zijn tools om je in dit ei te houden. De eerste en makkelijkste stukjes van het ei zijn ook het ergste. Hoger is beter :p

  Reiziger in het multiversum
  Avonturen van een modern mysticus
  Michael J. Roads
  ISBN: 978-90-77677-97-1

  Het leven is maar een schilderij.
  😉

  7 likes
 3. Heel vreemd allemaal. In dit wereldje is iedereen zo met zichzelf bezig in z’n eigen wereldje en bijna niemand interesseert zich voor wat er allemaal gebeurt op Ufo gebied en bijna niemand staat er voor open terwijl 90 procent van de wereld gelovig is en die flauwekul wel gelooft. Maar ufo’s nee dat kan niet. Mensen zijn rare wezens.

  6 likes
  • @Bazzmann,
   Lees eens het Engelstalige boek Eyes only van Clifford Stone, een ex militair van de VS die zijn belevenissen heeft geschreven, hij is zelfs bereid voor het Amerikaanse Congres om onder eed zijn verhaal te doen,beschouw hem als zeer integer, aan de tegenstanders van zijn betoog,zegt hij,U hoeft mij niet te geloven maar dit is wat ik heb meegemaakt als het om aliens en buitenaards leven gaat,dan nog na het lezen kun je er anders over denken,wij zijn er vrij in en dat is maar goed ook.

   1 likes
  • Misschien zijn Ufo’s aards? Ellende hoor, we-weten-het-gewoon-niet!!

   0 likes
 4. Seks met een god of verkrachting door een god?

  5 likes
  • Tja wij zijn zelf goden slapende, vul de rest maar in. Geniet er maar van. Ik wel in ieder geval. ‘Dit’ leventje kan maar zo voorbij zijn. Doe maar GB, meer mensen meer vreugd 😉

   0 likes
 5. wat een h e r k e n b a a r verhaal van Astrid ! heb zelf dit ook vaak meegemaakt en het was geen pretje kan ik je zeggen.. maar het is gelukkig al jaren weg en door deze ervaringen zie je dingen heel anders, men zegt vaak dat het inbeelding is, kan wel wezen maar het is een ronduit sloopgevecht om weer wakker te worden, je kunt, zoals ik heb aangeleerd je zelf ” sturen ” en het contact wordt dan geheel anders en krijg je meer grip op onverklaarbaarheden die plaats vinden als je ligt te slapen, maar ook in het dagelijkse leven!

  Overigens ; ooit wel eens van Incubus gehoord ?
  weekendluistertip : MARILLION (nog met Fish hey!) INCUBUS
  perfect bezongen en instrumentaal een juweeltje ! draai dit vaak Astrid en ” ze ” laten je met rust omdat ” ze ” dan weten dat jij het weet wat en waarom ze op jou komen parasiteren!

  b.t.w. over slaapverlammingen gesproken : dit kun je ook DROMEN maar het lijkt echt

  2 likes
  • Slaapverlamming, hier ben ik een beetje in de war: Is dat het effect dat je heel je wilskracht impulsief moet bijeenbrengen om je uit je droomtoestand wakker te bewegen? Dit is gewoon zo omdat je spieren nog niet gekoppeld zijn aan de hersenen die al wakker zijn. Die ontkoppeling is nodig anders zou je tijdens een droom werkelijk jouw spieren gebruiken en fors bewegen of slaan, met alle gevolgen voor jouw bedgenoot haha.

   0 likes
 6. The Greys hybrides.

  0 likes
 7. met meerdere tegelijk? moest je hem ook hoofd geven en bij het dammentje?

  0 likes
 8. Lees het boek van Ashayana Dean Voyagers)De slapende ontvoerden deel 1 en 2 en je weet de redenen van ontvoering en de rol van de aarde-godsdienst planetair gezien.

  0 likes
 9. Zelf heb ik ook van dit soort vreemde dingen meegemaakt , een verlamming in je slaap waardoor je lastig wakker wordt , soort mechanisch geluid en groot geel licht heel raar, ook keer meegemaakt dat er soort alien achtig iets aan het graven was in de achtertuin toen ik klein was in de nacht, dag erna was ik op dezelfde pllek wezen graven vond ik heel typisch oud muntje van vroeger 1300 ad. met het hoofd van soort alien heel raar heb het muntje nog steeds

  0 likes
 10. Dit zijn géén slaapverlammingen ,maar echte reeele contacten die gebeuren niet alleen bij slaap maar ook overdag ,zie de case en vele anderen zoals Betty en Barney Hills .
  Ik heb ze allemaal gelezen en je vindt de gelijkenissen . Hier zit een heel duivels programma achter van etherische wezens die zich willen verstoffelijken en een nieuwe onderaardse sfeer willen verwezenlijken door de menselijke ziel te ont-Ikken ,dus beroven van zijn IK-Kracht wat het hoogste mesnelijke doel is enwat de mens BOVEN de dieren heeft ,zijn Goddelijke vonk !
  En het hier allemaal vertellen zou een erg lange tekst worden en menig mens zou er bang van worden . . Het heeft wel met de Anti-Christ te maken en die tekeningen zien er ook wel erg duivels uit De Greys die de ontvoeringen doen en veeverminkingen zijn ook medewerkers van de duivel aka Satan in de bijbel genoemd . Het enige wat je er kan aan doen is je ‘bewust’ te worden van deze cases en je verzetten door middel van je wilskracht te versterken door oefeningen van goede meditatie ( geen indische en transcendente !) en het Christus-Bewustzijn wat iets heel belanrijk is op dit moment nu de AntiChrist zijn nieuwe incarnatie voorbereidt !

  0 likes
 11. waar zijn die tekeningen ?????

  0 likes
 12. Het zijn allemaal dromen……….maar het is wel wonderlijk.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo's

Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...

straaljagerpiloot

Het gedroeg zich niet volgens de normale natuurwetten. Straaljagerpiloot verbreekt na 15 jaar stilte over UFO

Straaljagerpiloot Chad Underwood legde in 2004 een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.