CoronaMens en Dier

Theo Schetters maakt zich ernstig zorgen: ‘Dit is nog maar het begin’

Help ons door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

In de bijsluiters van Pfizer en Moderna staat sinds kort dat er een verhoogd risico op myocarditis en pericarditis is na vaccinatie. Opvallend: in de bijsluiters valt ook te lezen dat er ‘dodelijke gevallen zijn voorgekomen’.

“Wat ik hier zo zorgelijk aan vind, is dat we nu kennelijk vaccins hebben waar men gewoon in de bijsluiter schrijft: hier kun je aan overlijden,” zei immunoloog Theo Schetters in de studio van Blckbx.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Dan vraag ik me af: weten de mensen in Nederland dit? Sinds vorige week wordt er weer gevaccineerd. Wordt die mensen dat ook gezegd: ‘Hier is de bijsluiter en hier staat dat u eventueel kunt overlijden’? Ik denk niet dat dat gebeurt,” aldus professor Schetters.

Glijdende schaal

We zitten volgens hem op een glijdende schaal. “Men is kennelijk een discussie aan het voorbereiden: hoeveel mensen mogen er overlijden voordat we een product van de markt halen?”

Schetters wees erop dat mensen die deze vaccins krijgen niet eerlijk zijn geïnformeerd. De eerste keer dat hij een bijsluiter van Pfizer zag, was het een blanco stuk papier. “Die bijsluiter wordt nu langzaam maar zeker volgeschreven en dit is nog maar het begin. Ik maak me ernstig zorgen.”

Het Artsen Collectief, waar ruim 2700 medische professionals bij zijn aangesloten, deelt zijn zorgen, zo laat de organisatie op X weten.

4.8 213 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Adriaan W.
Adriaan W.
4 maanden geleden

Theo Schetters reageert hiermee een paar jaar te laat.

André Breems
André Breems
4 maanden geleden

Het is dus moord met voorbedachte raden of, net voor een vuurpeloton staan en een soldaat heeft een echte kogel en de rest een losse flodder of een een losse flodder.

Jan
Jan
4 maanden geleden

De mensen die de prik nog nemen zijn een schande voor de mensheid
Net als degene die ze maakt,produceert en ze geeft aan deze ik heb nog maar 1 hersencel over in mijn 🧠😵‍💫

Loire
Loire
4 maanden geleden

Er zijn ook medicijnen waar dit bij staat: je kunt dood neervallen, dit wordt evenmin gemeld door artsen die dat voorschrijven, hoe schandalig dat ook is, vervolgens zetten ze in het dossier dat je dood gaat aan een of andere niet bewezen ziekte, waar ze hoogstens een vermoeden van hebben en waar onderzoeken geen bewijs voor leveren. Onbegrijpelijk dat dit zomaar mag in de gezondheidszorg. Artsen zouden mee moeten wijzen op bijwerkingen van ernstige aard, zou naast beter onderzoek doen en meer testen op tekorten aan vitamines en minderalen etc heel veel ellende voorkomen. Dat ze daar zelf mee kunnen leven vind ik helemaal onvoorstelbaar en dat het ziekenhuis hen dan nog een hand boven het hoofd houdt is te schandalig voor woorden.

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x