Homepagina » UFO » Opnieuw UFO gefilmd boven Volcán Popocatépetl
Opnieuw UFO gefilmd boven Volcán Popocatépetl

Opnieuw UFO gefilmd boven Volcán Popocatépetl

De Volcán Popocatépetl, een actieve vulkaan in Mexico, heeft wereldwijd veel aandacht gekregen vanwege zijn spectaculaire uitbarstingen.

Volgens sommige mensen worden in de buurt van de vulkaan ongeïdentificeerde vliegende objecten gezien. Eergisteren werd een video op YouTube geplaatst waaruit deze UFO-activiteit zou blijken.

De nieuwe video, die door gebruiker Michael Morales werd geplaatst, is getiteld ‘UFO gaat de Volcán Popocatépetl binnen’.

In de beschrijving zegt hij:

De beelden zijn op donderdag 30 mei om 20.38 uur plaatselijke tijd gemaakt. Een licht vliegt over de vulkaan, keert om en gaat de krater in.

Eerdere onbekende vliegende objecten in de buurt van de vulkaan bleken vogels of meteorieten te zijn. Wat hebben mensen afgelopen donderdag bij de vulkaan gezien?

Bron: Openminds.tv

Gerelateerd:

 Vind je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

32 reacties

 1. dit is geen vogel

  0 likes
 2. geloof dat het er 2 zijn trouwens

  0 likes
 3. Mensen met ervaringen tijdens uittredingen komen in een andere dimensie. Materie is geen materie meer. Ze lopen door muren etc. Dat kan heel goed ook opgaan voor vuur als je uit die andere dimensie komt.

  0 likes
 4. U.f.o ligt uren stil.boven de straat.gedraaid in wolk, wel duidelijk te zien dat het om een ufo gaat. wolken verschoven die ene z.g wolk niet!Al een paar jaar geleden weer.Geen interesse .(leuke woordspeling)wat je van ver haalt is lekkerder en wordt eerder geloofd.wat een Soester(berg) poppenkast .

  0 likes
 5. Er vliegen er ook nog 3 UFO’s achter elkaar in, op precies dezelfde manier….bizar! Als dit niet in de MSM komt dan weet ik het niet meer…

  0 likes
 6. Hmm het object gaat erg snel en lijkt een U-turn te maken (de krater in), hoewel het ook een straaljager kan zijn die een 90 graden turn maakt over de vulkaan heen waardoor het lijkt alsof het de krater invliegt maar uiteindelijk in de lucht achter de krater verdwijnt. Zou cool zijn als er een andere video was vanuit een andere positie.

  0 likes
 7. misschien houden ze de vulkaan onder controle zoals in de nieuwe star trek 😉

  0 likes
 8. Als dit wel een ufo is zou het best zo kunnen zijn dat dit bij de andere twee waarnemingen dat ook het geval was maar verkeerd geïnterpreteerd?

  0 likes
 9. 9 kansen op 10 een portaal!

  0 likes
 10. Ach, wat zal ik er van zeggen…
  Sommige niburu-artikelen suggereren dat aliëns kernwapens onklaar maken, waaruit zou blijken dat zij ons goed gezind zijn. Maar zolang deze -ons goed gezinde- aliëns de mondiale crisis niet oplossen, hecht ik geen enkele waarde aan hun bestaan, om talloze redenen. En bovenstaand wazig filmpje over een UFO die in een krater induikt, overtuig mij totaal niet!

  0 likes
 11. Ik heb nog een andere site gezien die veel over aliens praat … er zouden zelfs veel bewijzen zijn vanuit de geschiedenis.

  Bekijk de site … http://www.sanais.webs.com, daar staan heel mooie feiten over deze aliens!

  0 likes
 12. Houd hem in de gaten die Popo!
  Via http://www.zeitcam.com/webcam/popocatepetl/20130530 kun je terugkijken op de afgelopen donderdag en andere dagen die voorbij zijn. Helaas stoppen deze opnamen om 19:21 plaatselijke tijd, ‘t is daar vroeg donker.

  0 likes
 13. Daar gebeurt toch écht wat….maar wat?

  0 likes
 14. Kan iemand mij vertellen waarom de zon bij elke herhaling opschuift? De zon verplaatst zich wel, de vulkaan niet? En de ufo maakt telkens de zelfde draai… Meer die dit opvallen, of is die gewoon nep? 🙂

  0 likes
 15. De vraagstelling wat hebben wij gezien, is gemakkelijk, namelijk een ufo.Dus ik sluit een natuurfenomeen ook niet uit.Persoonlijk vindt ik de langere versie van 1.25 minuten iets overzichtelijker zie de link.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Wk5qbQv7u1w#!

  0 likes
 16. DIT is pas een gave UFO-sighting… Steven Spielberg zou er jalours op zijn 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=Hjy0cmNZbbE

  Have fun.

  0 likes
 17. 9 kansen op 10 een portaal!!!

  0 likes
 18. Vannacht rond 3.00 uur weer een u.f.o over zien komen.Wil nu toch weleens weten wat dat voor dingen zijn en wie erin zitten.

  0 likes
 19. [quote name=”John”]Kan iemand mij vertellen waarom de zon bij elke herhaling opschuift? De zon verplaatst zich wel, de vulkaan niet? En de ufo maakt telkens de zelfde draai… Meer die dit opvallen, of is die gewoon nep? :)[/quote]
  Wat ik zal zei, het zijn geen herhalingen maar 3 verschillende UFO’s. Daarom is de achtergrond veranderd. Dus.

  0 likes
 20. days of our lives

  [quote name=”John”]Kan iemand mij vertellen waarom de zon bij elke herhaling opschuift? De zon verplaatst zich wel, de vulkaan niet? En de ufo maakt telkens de zelfde draai… Meer die dit opvallen, of is die gewoon nep? :)[/quote]

  Het filmpje wordt herhaald, dus je ziet hetzelfde een paar keer.
  De camera beweegt mee, daarom verschuift de zon.

  Ben benieuwd of dit filmpje echt is.

  0 likes
 21. days of our lives

  [quote name=”Westbound”]Ach, wat zal ik er van zeggen…
  Sommige niburu-artikelen suggereren dat aliëns kernwapens onklaar maken, waaruit zou blijken dat zij ons goed gezind zijn. Maar zolang deze -ons goed gezinde- aliëns de mondiale crisis niet oplossen, hecht ik geen enkele waarde aan hun bestaan, om talloze redenen. En bovenstaand wazig filmpje over een UFO die in een krater induikt, overtuig mij totaal niet![/quote]

  De aliens als substituut voor God.
  Die komt ook nooit als er stront aan de knikker was. 4000 jaar geleden redde Hij nog wel eens een paar duizend joden, maar 70 jaar geleden kwam hij niet voor die ‘luttele’ 6 miljoen.

  Als ik in het bos loop en ik zie een mierenkolonie, dan laat ik ze lekker bezig. Als er al buitenaardsen zouden zijn hier, zou ik hetzelfde doen met de mensen. God is onverschillig, en het substituut aliens zal daar niet veel van afwijken…

  0 likes
 22. Peter Chernjavski

  Mensen, wat jullie ook palaveren en gissen, het UFO fenomeen is gewoon echt!

  0 likes
 23. Dit is duidelijk versneld afgespeeld,kan net zo goed een helikopter zijn die achter de vulkaan land,ik zie hem er niet duidelijk invliegen

  0 likes
 24. Lage resolutie filmpje (versneld afgespeeld) van een auto die naar de vulkaan toe rijd.. 😛

  0 likes
 25. [quote name=”days of our lives”][/quote]
  De aliens als substituut voor God.
  Die komt ook nooit als er stront aan de knikker was. 4000 jaar geleden redde Hij nog wel eens een paar duizend joden, maar 70 jaar geleden kwam hij niet voor die ‘luttele’ 6 miljoen. (…) God is onverschillig, en het substituut aliens zal daar niet veel van afwijken…[/quote]We kregen de vrije wil. Ingrijpen van buitenaf zou dat schaden. Daar wordt heel zorgvuldig mee omgegaan.:)

  0 likes
 26. Dit dan..

  http://www.earth-
  matters.nl/45/7752/buitenaards/project-camelot-a-conversation-with-michael-schratt-en-ufo-sightings.html

  0 likes
 27. Het is tijd om wakker te worden.
  Dit zijn uitspraken van native elders in de USA.
  Onze voorvaderen komen uit de ruimte.
  Ik volg de natives al een aantal jaren en mijn ogen zijn inmiddels open gegaan.
  Wat een wijsheid hebben deze mensen. Luister met je hart en je begrijpt dat wat ze vertellen 100% waar is.
  Aliens zijn relatives. Ze functioneren op een hogere energie/frequentie. Communiceren gaat dmv telepathie & symbolen. Deze relatives zijn er altijd al geweest. Ze communiceren met ons, maar je moet er wel voor openstaan. (stoppen met 3D denken)
  Alles is deze wereld is energie. Deze relatives hebben geen moeite om door een vulkaan(energie) te reizen.
  Het is geen toeval dat hun ‘voertuigen’ steeds meer zichtbaar zijn . 2012 was een belangrijk jaar voor de Natives/Maya’s .The return of the ancestors .Toeval ?
  Ons melkwegstelsel/aarde zit in een hogere frequentie/energie. Zie klimaatproblemen en opstand van de mensen in de diverse delen van de wereld (arabische lente). Wij staan ook bloot aan deze energie. Ons lichaam verandert. Daarom zie je nu steeds meer mensen die volledig de weg kwijt zijn. Onze (financiele) systemen staan op instorten. Corruptie, misstanden enz. komen boven water.
  Alle corrupte (wereld)leiders gaan verdwijnen en ze weten het. Hun dagen zijn geteld….
  Toeval ?.(is voorspelt door de natives)
  Bang zijn is absoluut niet nodig. Onze wereld gaat positief veranderen (voorspelt door de natives) Maar WE moeten zelf alle misstanden oplossen. WIJ i.p.v. IK .Elkaar helpen, Iedereen is gelijk( Er bestaan geen leiders, koningen enz.), iedereen heeft gelijke rechten. welvaart eerlijk verdelen, schone energie, stoppen met onze planeet te vervuilen.
  Simpel en iedereen weet het. Op weg naar 5D denken en contact maken met onze realtives…..

  0 likes
 28. Zuni Elder- Our Future With the Star People
  http://youtu.be/TPex0t1NbVA

  Zuni Elder- Why the Dark Forces Will Not Win
  http://youtu.be/KIFkX2QpMKI

  Chief Shares Knowledge About Star Nations, Ufo’s
  indigenous knowledge about the Star Nations, UFO’s, extraterrestrials.

  http://youtu.be/JLYW2RC8LIY

  Star People Visitations on the Reservation
  about visitations from Star Relatives on the Yankton Sioux Reservation.

  http://youtu.be/VUQ8hbmIdfE

  0 likes
 29. [quote name=”Linda”][We kregen de vrije wil. Ingrijpen van buitenaf zou dat schaden. Daar wordt heel zorgvuldig mee omgegaan.:)[/quote]

  Zorgvuldig mee omgegaan? Dacht het niet. STS aliens deden en doen niks anders,, althans dat is de hypothese

  0 likes
 30. [quote name=”redice”]misschien houden ze de vulkaan onder controle zoals in de nieuwe star trek ;-)[/quote]

  Idd. Spock is al een Vulcan XD.

  0 likes
 31. days of our lives

  [quote name=”Linda”][quote name=”days of our lives”][/quote]
  De aliens als substituut voor God.
  Die komt ook nooit als er stront aan de knikker was. 4000 jaar geleden redde Hij nog wel eens een paar duizend joden, maar 70 jaar geleden kwam hij niet voor die ‘luttele’ 6 miljoen. (…) God is onverschillig, en het substituut aliens zal daar niet veel van afwijken…[/quote]We kregen de vrije wil. Ingrijpen van buitenaf zou dat schaden. Daar wordt heel zorgvuldig mee omgegaan.:)[/quote]

  Haha, “zoek het zelf lekker uit!”, zoals mijn allereerste baas riep over voor hem ‘vervelende’ klanten…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

obesitas

We worden massaal vetgemest, omdat het een schandalig verdienmodel is

Na de Tweede Wereldoorlog zijn mensen steeds ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Heeft een Chinese sonde een ruimteschip vastgelegd op de maan? Deze Schotse ufoloog beweert van wel

Amerika probeerde een atoombom tot ontploffing te brengen op de maan. Volgens deze kolonel greep ‘iemand’ in

In de jaren vijftig moest wijlen kolonel ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 28 november
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.