Het Complot

11 September Vragen: een documentaire over 9/11 die je absoluut gezien moet hebben

Help anderen door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel mensen geloven dat het hedendaagse terrorisme in ieder geval voor een deel is ontstaan door de War on Terror zelf. De War on Terror begon natuurlijk met de reactie van de Verenigde Staten op de 9/11-aanslagen.

Maar vijftien jaar na het incident zijn er nog altijd een hoop vragen waar nooit een officieel antwoord op is gekomen. En dat terwijl de gevolgen tot op de dag van vandaag nog steeds voelbaar zijn.

Uit nieuw onderzoek van de Chapman University in Californië blijkt dat ruim de helft van alle Amerikanen gelooft dat de overheid informatie achterhoudt over 9/11.

Nederlandse versie

“11 September Vragen” is een tweedelige Nederlandstalige documentaire die zich voornamelijk richt op de officiële (maar zeer controversiële) versie van 9/11.

De film functioneert deels als een compilatie van andere 9/11-documentaires en is Nederlands ondertiteld. Er zijn natuurlijk al veel documentaires gemaakt over 9/11, maar een echte Nederlandse versie was er tot op heden nog niet.

Zo goed als onmogelijk

De documentaire is uitermate geschikt voor diegenen die zich nog nooit verdiept hebben in het onderwerp, want deze film slaagt erin duidelijkheid te scheppen in een enorme zee van informatie. Hierdoor stapelen de tegenstrijdigheden en de toevalligheden zich al snel op waardoor de geloofwaardigheid van het officiële verhaal drastisch wordt aangetast.

De documentaire beroept zich telkens weer op het rationele vermogen van de kijker door middel van het stellen van vragen. Vragen waar de Amerikaanse regering of de zogeheten “debunkers” geen logische verklaring voor schijnen te hebben. Hierdoor is het zo goed als onmogelijk om na het zien van deze film nog volledig te blijven geloven in de officiële versie van 9/11.

[Lumen Producties]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Michaël
Michaël
5 jaren geleden

Thomas Ritter , zie onderste link (boek) kreeg de in India aangevraagde wereldvoorspellingen met de oud- indische palmbladeren in zijn bus begin september, en net de dag voor de gebeurtenis van 9/11 , toen hij s middags 10 sept de zeer nauwkeurige voorspellingen over wat ging gebeuren de dag erna las , nl de aanslag van 11 sept , was het wel een beetje schrikken …want er stond in die profetie ook de inside info bij , wie er werkelijk achterzat :
” Op de elfde dag van de negende maand zal er een misdaad van tot dan toe ongekende omvang zich afspelen . Het zal in de voornaamste stad aan de oostkust van het noordeijke deel van de dubbelcontinent ( dus N Amerika) plaatsvinden .
De torens zullen door ‘Vimanas ‘ ( oud indisch woord vliegtuigen) worden aangevallen . Daarbij storten zich twee Vimanas in de torens en verwoesten dezen. Deel van de misdaad is een zeer groot gebouw ,dat als veelbetekenend symbool van de westerse wereld word gezien , het bestaat uit twee torens .
De torens zullen in elkaar storten , echter niet door het inslaan van de vimanas , maar door voorbereide en doelgerichte explosies binnen in de torens . In de hoofdstad van het land , waarin deze misdaad plaatsvindt zal een volgende aanval geschieden . In het gebouw van de legerleiding van dit land slaat een hemelspijl ( oud indisch vr raket) in . Publiekelijk wordt gezegd dat een vimana in het gebouw, dat de naam vijfster (Pentagon ) heeft, zou zijn gestort . Deze officieele uitspraak klopt echter niet .De regeerder van dit land zal kort na deze gebeurtenissen alle samenzweerders uit het Arabische gebied van deze daad beschuldigen en oorlogsbedoelingen tegen een paar van deze landen uitspreken , DIE HIJ LATER OOK IN DADEN ZAL OMZETTEN .Zijn beschuldigingen zijn echter niet waar . Het zal de regeerder de mogelijkheid geven , in de volgende jaren MEERDERE OOLOGEN TE BEGINNEN om zijn machtsbelangen door te zetten en de belangen van hen die hem ondersteunen . ”

https://www.amazon.de/Palmblattbibliotheken-ihre-Prophezeiungen-Zukunft-Europas/dp/3935910746

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Deze ‘aanslag’, waarvan men toch zeker weet dat het nooit zo heeft kunnen plaatsvinden zonder hulp van binnenuit en het in vele opzichten gewoonweg onmogelijk was om op eigen houtje te organiseren door een stel amateur piloten bracht voor de cabal, de gevestigde orde, in de VS bijna ontelbaar veel voordelen en wel zoveel dat het bijna te mooi lijkt om waar te zijn, en als iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is dat meestal ook zo.

Laat men maar eens een groot, diep en openbaar onderzoek doen naar de rol van Israël in dit spel, de Mossad en CIA zitten vuistdiep in het geheel en ik durf met zekerheid te stellen dat veel mensen die beschikken over inside informatie en die rechtstreeks betrokken zijn geweest bij het opstarten van deze false flag aanslag allang onvrijwillig op het kerkhof liggen.

Michaël
Michaël
5 jaren geleden

Een andere leugen die werd voorspeld met de oud-Indische palmbladeren :

Zelfs de dag werd exact voorspeld :

” Op de vroege ochtend van de 20 ste dag in derde maand 2003 , zal de USA sterke Vimanas afsturen op de hoofstad van Irak en daarnaast ook andere doelen . Deze oorlog was door Amerikanen reeds lang voorbereid. De officiele regeringsmededeling houdt in dat de Iraakse regering met hun tirannieke leider de wereldvrede en vooral amerika wil bedreigen , want zij beschikken reeds over geheime en dodelijk giftige wapens . Deze beweringen blijken later leugens te zijn . Noch het ene , als zou Irak te maken hebben met de aanslagen op 11 september ; noch het andere over het wapenarsenaal is waar . De woorden van de regeerder worden ook niet serieus genomen door vele ander landen en hun vertegenwoordigers , Duitsland en Frankrijk zullen weigeren de USA openlijk te volgen . De persoon , een leider wien ze zullen aansprakelijk stellen en daarvoor berechtigen is niet de Irakese leider zelf , doch een dubbelganger . De heerser zelf zit veilig in een buurland . De oorlog zal nog vele jaren duren , langer dan de regeerder van de USA zijn periode van presidentschap uitzit .

Johan
Johan
5 jaren geleden

Jammer genoeg niet ondertiteld voor doven en slechthorenden die hier ook in zijn geïnteresseerd.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x