Mens en Dier

13-jarige Jacob valt 3 dagen na tweede Pfizer-prik dood neer

Help mee door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tami Burages heeft via Twitter bekendgemaakt dat haar 13-jarige neefje Jacob Clynick is overleden. Ze schrijft dat hij drie dagen na zijn tweede Pfizer-vaccin is gestorven als gevolg van hartproblemen. De vrouw plaatste ook een foto van zijn vaccinatiekaart. “Hij had voor zover bekend geen gezondheidsproblemen. Hij slikte geen medicijnen. De hele familie is er kapot van.”

Uit de autopsie blijkt dat zijn hart vergroot was en dat zich rond het hart vloeistoffen hadden opgehoopt. Burages roept het CDC, het Amerikaanse RIVM, op om de dood van Jacob te onderzoeken.

Ze wijst erop dat zich na de tweede Pfizer-prik meerdere gevallen van myocarditis hebben voorgedaan bij jonge mannen. “Zijn ook anderen eraan gestorven in de Verenigde Staten of is mijn neefje de eerste? Ik vind dat ouders gewaarschuwd moeten worden voor het risico.”

Offerlam

“Als Jacob de tweede prik niet had gekregen, zou hij nog in leven zijn geweest,” stelt Burages. Ze vraagt zich hardop af of onschuldige kinderen moeten dienen als offerlam. “Dit zijn morele en ethische vragen waar een antwoord op moet komen.”

Veel tieners en volwassenen hebben last van bijwerkingen van deze experimentele vaccins. De meeste berichten hierover worden gecensureerd.

4.8 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rrr
rrr
1 jaar geleden

https://www.naturalnews.com/2021-06-18-british-airways-confirms-four-vaccinated-pilots-have-recently-died.html
Ook daar wordt weer gepoogd door BA/Government dit te bagatalliseren/in de doofpot te stoppen.

Ellie
Ellie
1 jaar geleden

Wie geeft zijn gezonde kind sowieso een experimenteel “vaccin”?????

Linda
Linda
1 jaar geleden

Welke ouder laat zijn 13 jarig kind inspuiten met een experimenteel vaccin. Tegen een zogenaamd virus?. Hoe onwetend kun je zijn, met zo’n grote informatiebron als internet.

Eagle_Eye
Eagle_Eye
1 jaar geleden

Ouders aanklagen wegens dood door schuld!! Openbare zitting op t.v., verplicht op alle zenders, zodat het voor eens en altijd duidelijk wordt: Vaccins zijn dodelijk!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

65
0
We lezen graag je reactie!x