Het Complot

15 jaar na de valse vlag-operatie 9/11: Bevrijding van bedrog

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is dit jaar 15 jaar geleden dat 9/11 de wereld voorgoed veranderde. Waarschijnlijk weet je nog precies waar je was toen je hoorde dat er vliegtuigen in de Twin Towers in New York waren gevlogen.

De gevolgen van de aanslagen zijn nog dagelijks merkbaar in de vorm van bewakingscamera’s en de oorlog tegen het terrorisme. Maar wat is er precies gebeurd op die bewuste 11 september 2001?

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Oud-premier Dries van Agt zegt over de aanslagen het volgende: “Op nine-eleven 2001 heeft zich in New York een gigantische ramp voltrokken. De totale ineenstorting van de kolossale torens heeft vragen opgeroepen die tot dusver nog niet zijn opgehelderd. Het instellen van voortgezet onderzoek hieromtrent is allerminst onredelijk, laat staan verwerpelijk of kwalijk.”

Afgelopen jaar legde de Amerikaanse oud-architect Richard Gage in Delft voor een zaal met 1000 mensen uit dat de Twin Towers zijn ingestort met behulp van explosieven.

Goed voorbereid complot

Dit jaar vindt in de Jaarbeurs Utrecht een bijeenkomst plaats met de titel ’15 jaar 9/11: Bevrijding van Bedrog’. Dit naar aanleiding van het nieuwe boek van dr. ir. Coen Vermeeren van de TU Delft over 9/11. “Er is geen enkele twijfel of de aanslagen van 11 september 2001 op de Twin Towers in New York en het Pentagon in Washington het resultaat waren van een goed voorbereid complot,” stelt hij.

Er is een indrukwekkende sprekerslijst samengesteld.

Tijdens de bijeenkomst wordt wetenschappelijk bewijs aangedragen dat de complottheorie van George W. Bush en Tony Blair niet klopt. Er wordt daarnaast uitgelegd hoe je valse vlag-operaties, coups, aanslagen en de propaganda eromheen kunt leren herkennen.

Ook wordt dieper ingegaan op de werkelijke oorzaken van het vluchtelingenprobleem en het schandelijke falen van de reguliere media in hun verslaggeving.

Eén van de vele valse vlag-operaties

Er zullen ook opmerkelijke video’s worden getoond. Zo kwam Larry Silverstein, de eigenaar van het WTC ten tijde van de aanslagen, al in april 2000 met een nieuw ontwerp voor WTC7, had de BBC voorkennis over het instorten van WTC7 en legde de Amerikaanse generaal Wesley Clark plannen bloot om in vijf jaar tijd zeven regeringen omver te werpen.

De Duitse oud-minister van Onderzoek en Technologie dr. Andreas von Bülow zal tijdens het event in een videoboodschap uitleggen dat 9/11 één van de vele valse vlag-operaties was. Hij vertelt niet alleen wat we nog meer kunnen verwachten, maar ook wat we zelf kunnen doen.

Tussendoor zijn livebeelden te zien vanuit New York, waar op dat moment topjuristen bijeen zijn die stappen willen ondernemen om de echte verantwoordelijken van 9/11 strafrechtelijk te vervolgen. Erevoorzitter van het Italiaanse Hooggerechtshof Fernando Imposimato zal daar uitleggen hoe 9/11 door het establishment wordt gebruikt als spanningsstrategie.

Consequenties van 15 jaar 9/11: Bevrijding van bedrog

Corrupt

Tijdens het event is er ook een paneldiscussie over de onafhankelijkheid van de pers. Aan de discussie nemen onder meer Janneke Monshouwer en journalist Arnold Karskens mee. Monshouwer, auteur van het boek Ander nieuws, werkte drie jaar als productiemedewerkster bij het NOS Journaal en is tot de conclusie gekomen dat we alleen maar eenzijdige of verdraaide informatie krijgen en nieuwe geschiedenisboeken kunnen schrijven.

Karskens schreef het boek Journalist te koop en stelt vast dat de onafhankelijke journalistiek in deze tijd zwaar onder druk staat. Hij kwam er naar eigen zeggen achter dat de media in Nederland corrupt zijn.

“Het NOS Journaal is, afgewogen tegen het budget, het slechtste journalistieke programma. Ver beneden de maat,” zei hij. “Ze zijn doorgeefluik voor nieuws uit Den Haag, Brussel en Washington. Veel NOS’ers worden later voorlichter, ze likken zich in bij de macht. Niets ten nadele van sommige correspondenten, maar de redactie is niet goed. Daar zijn ze meer ambtenaar dan journalist.”

Het event ‘15 jaar 9/11’ vindt op 10 september plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

Kijk hier voor meer informatie.

[11septemberfeiten]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Zolang de anti-Christ hier op aarde regeert, zolang houden dit soort leugens stand.

Denk.na
Denk.na
7 jaren geleden

Ik heb toch mijn twijfels over hoe degelijk dat event zal zijn, aangezien het georganiseerd wordt door complotdenkers als Coen Vermeeren, wanttoknow, ae911truth, von Bulow, …

Er zijn wel wat meer betrouwbare sprekers, die het gaan hebben over de onafhankelijkheid van de pers en burgervrijheden en zo, maar (alhoewel deze sprekers niets zullen zeggen over 9/11 zelf) zullen de complotters dit alles toch maar weer als ‘bewijs’ voor hun fantasiën gaan zien.

Benieuwd of de volgende zaken aan bod zullen komen over de 9/11 complotten:
Welke complottheorie is juist: die waar Al-Qaeda handelde samen met de US overheid, of die waar enkel de US overheid handelde en Al-Qaeda er niets mee te maken heeft?
Welke complottheorie is juist: die waar er vliegtuigen waren, of die waar er geen vliegtuigen waren?
Welke complottheorie is juist: die waar er vliegtuigen op afstand werden bediend, of die waar er terroristen de vliegtuigen hadden gekaapt?
Welke complottheorie is juist: die waar er thermiet werd gebruikt, of die waar er geen thermiet werd gebruikt?
Waarom gebruikte men thermiet in de WTC’s, terwijl men bij een ‘controlled demolition’ altijd springstof en nooit thermiet gebruikt?
Waarom moest WTC7 neerstorten? Welke bewijzen wou men verbergen – waarom was dat de enige mogelijke manier om ze te verbergen – en wie vreesde men dat die bewijzen zou ontdekken als de overheid zelf het complet orchestreerde?
Waarom moest er ook nog een vliegtuig in het Pentagon crashen en een ander op weg naar Washington DC? Was een complot met enkel de WTC’s niet dramatisch genoeg?
En de belangrijkste vraag van allemaal: waarom is er nooit een (anonieme maar toch betrouwbare) getuige, gelekte documenten of ook maar enig ander hard bewijs die ook maar iets van al die complottheorieën ondubbelzinnig zou kunnen bevestigen? Waarom zijn al die complottheoriën enkel gebaseerd op nogal eenzijdige interpretaties van vage ‘bewijzen’?

Het enige waar alle complotters het over eens zijn: de “officiële” versie kan en mag niet waar zijn! Het is onmogelijk dat vliegtuigen gekaapt worden door terroristen die er dan mee proberen in gebouwen te vliegen.

Bram
Bram
7 jaren geleden

,,de wereld voorgoed veranderde zins 911″ wat is er veranderd?

johnny
johnny
7 jaren geleden

Toch vind ik het vreemd dat het nooit echt keihard bewezen is dat dit een complot was. (misschien is het wel keihard bewezen…) Een complot van zo’n grote omvang zou toch eigenlijk onmogelijk zijn?

Omvang van het complot:

De politie van New York (20 agenten zijn omgekomen, toch vroeg de NYPD niet om een onderzoek)

Alle mensen in het Pentagon (die niet vanzelfsprekend allemaal aanhangers van Bush en zijn Republikeinse partij waren)

Meer dan 1600 weduwen en weduwnaars die hun partner hebben verloren op 9/11 (zijn die allemaal succesvol omgekocht door de regering?), alsook andere familie en vrienden van de slachtoffers

De media, en niet enkel de Amerikaanse maar ook andere internationale media zoals BBC en Al-Jazeera; en dit ondanks het feit dat het publiceren van bewijs van zulk complot de verkoopcijfers fenomenaal zou doen stijgen

Alle fotografen die toevallig ter plaatse waren en foto’s hebben gemaakt van de WTC-torens

Elke bouwkundig ingenieur ter wereld, die niet bevestigt dat de WTC-torens met explosieven werden gesloopt terwijl complotdenkers dit schijnbaar zonder moeite wel kunnen aantonen

De CIA

De FBI

FEMA

NORAD

Silverstein’s verzekeringsagentschap, die 2 miljard dollar heeft uitbetaald zonder te vragen naar een onderzoek omtrent een “complot”

Amerikaanse luchtmaatschappijen zoals United Airlines en American Airlines, wiens vliegtuigen zijn vernietigd en wiens personeel is omgekomen

De luchthavens die de vliegtuigen uit het oog verloren

Wetenschappers en ingenieurs die nieuwe technologie van sloopexplosieven hebben uitgevonden en getest, alsook hun handlangers die ongezien de explosieven in de WTC-torens hebben geplaatst (tenzij de mensen werkzaam in de WTC-torens ook mee in het complot zitten)

Zelf ontken ik het niet dat dit een inside job was maar ik ontken ook niet dat het GEEN inside job was maar je kunt ook wel met een kritische noot naar de complotten kijken Je kunt je ook afvragen of hier ook wel de waarheid vertelt. Hier gelooft bijna iedereen klakkeloos wat er op deze site staat….

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x