Homepagina » Het Complot » 15 jaar na de valse vlag-operatie 9/11: Bevrijding van bedrog
Consequenties van 15 jaar 9/11: Bevrijding van bedrog

15 jaar na de valse vlag-operatie 9/11: Bevrijding van bedrog

Het is dit jaar 15 jaar geleden dat 9/11 de wereld voorgoed veranderde. Waarschijnlijk weet je nog precies waar je was toen je hoorde dat er vliegtuigen in de Twin Towers in New York waren gevlogen.

De gevolgen van de aanslagen zijn nog dagelijks merkbaar in de vorm van bewakingscamera’s en de oorlog tegen het terrorisme. Maar wat is er precies gebeurd op die bewuste 11 september 2001?

Oud-premier Dries van Agt zegt over de aanslagen het volgende: “Op nine-eleven 2001 heeft zich in New York een gigantische ramp voltrokken. De totale ineenstorting van de kolossale torens heeft vragen opgeroepen die tot dusver nog niet zijn opgehelderd. Het instellen van voortgezet onderzoek hieromtrent is allerminst onredelijk, laat staan verwerpelijk of kwalijk.”

Afgelopen jaar legde de Amerikaanse oud-architect Richard Gage in Delft voor een zaal met 1000 mensen uit dat de Twin Towers zijn ingestort met behulp van explosieven.

Goed voorbereid complot

Dit jaar vindt in de Jaarbeurs Utrecht een bijeenkomst plaats met de titel ’15 jaar 9/11: Bevrijding van Bedrog’. Dit naar aanleiding van het nieuwe boek van dr. ir. Coen Vermeeren van de TU Delft over 9/11. “Er is geen enkele twijfel of de aanslagen van 11 september 2001 op de Twin Towers in New York en het Pentagon in Washington het resultaat waren van een goed voorbereid complot,” stelt hij.

Er is een indrukwekkende sprekerslijst samengesteld.

Tijdens de bijeenkomst wordt wetenschappelijk bewijs aangedragen dat de complottheorie van George W. Bush en Tony Blair niet klopt. Er wordt daarnaast uitgelegd hoe je valse vlag-operaties, coups, aanslagen en de propaganda eromheen kunt leren herkennen.

Ook wordt dieper ingegaan op de werkelijke oorzaken van het vluchtelingenprobleem en het schandelijke falen van de reguliere media in hun verslaggeving.

Eén van de vele valse vlag-operaties

Er zullen ook opmerkelijke video’s worden getoond. Zo kwam Larry Silverstein, de eigenaar van het WTC ten tijde van de aanslagen, al in april 2000 met een nieuw ontwerp voor WTC7, had de BBC voorkennis over het instorten van WTC7 en legde de Amerikaanse generaal Wesley Clark plannen bloot om in vijf jaar tijd zeven regeringen omver te werpen.

De Duitse oud-minister van Onderzoek en Technologie dr. Andreas von Bülow zal tijdens het event in een videoboodschap uitleggen dat 9/11 één van de vele valse vlag-operaties was. Hij vertelt niet alleen wat we nog meer kunnen verwachten, maar ook wat we zelf kunnen doen.

Tussendoor zijn livebeelden te zien vanuit New York, waar op dat moment topjuristen bijeen zijn die stappen willen ondernemen om de echte verantwoordelijken van 9/11 strafrechtelijk te vervolgen. Erevoorzitter van het Italiaanse Hooggerechtshof Fernando Imposimato zal daar uitleggen hoe 9/11 door het establishment wordt gebruikt als spanningsstrategie.

Consequenties van 15 jaar 9/11: Bevrijding van bedrog

Corrupt

Tijdens het event is er ook een paneldiscussie over de onafhankelijkheid van de pers. Aan de discussie nemen onder meer Janneke Monshouwer en journalist Arnold Karskens mee. Monshouwer, auteur van het boek Ander nieuws, werkte drie jaar als productiemedewerkster bij het NOS Journaal en is tot de conclusie gekomen dat we alleen maar eenzijdige of verdraaide informatie krijgen en nieuwe geschiedenisboeken kunnen schrijven.

Karskens schreef het boek Journalist te koop en stelt vast dat de onafhankelijke journalistiek in deze tijd zwaar onder druk staat. Hij kwam er naar eigen zeggen achter dat de media in Nederland corrupt zijn.

“Het NOS Journaal is, afgewogen tegen het budget, het slechtste journalistieke programma. Ver beneden de maat,” zei hij. “Ze zijn doorgeefluik voor nieuws uit Den Haag, Brussel en Washington. Veel NOS’ers worden later voorlichter, ze likken zich in bij de macht. Niets ten nadele van sommige correspondenten, maar de redactie is niet goed. Daar zijn ze meer ambtenaar dan journalist.”

Het event ‘15 jaar 9/11’ vindt op 10 september plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

Kijk hier voor meer informatie.

[11septemberfeiten]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Zolang de anti-Christ hier op aarde regeert, zolang houden dit soort leugens stand.

Theo
Theo
Reactie op  Jaya
4 jaren geleden

Klopt en als je echt wakker bent dan zie je dat alles bedrog is en dat is nog de waarheid ook!!

Earthaxis
Earthaxis
Reactie op  Theo
4 jaren geleden

Planes? There are no planes ..

Denk.na
Denk.na
4 jaren geleden

Ik heb toch mijn twijfels over hoe degelijk dat event zal zijn, aangezien het georganiseerd wordt door complotdenkers als Coen Vermeeren, wanttoknow, ae911truth, von Bulow, …

Er zijn wel wat meer betrouwbare sprekers, die het gaan hebben over de onafhankelijkheid van de pers en burgervrijheden en zo, maar (alhoewel deze sprekers niets zullen zeggen over 9/11 zelf) zullen de complotters dit alles toch maar weer als ‘bewijs’ voor hun fantasiën gaan zien.

Benieuwd of de volgende zaken aan bod zullen komen over de 9/11 complotten:
Welke complottheorie is juist: die waar Al-Qaeda handelde samen met de US overheid, of die waar enkel de US overheid handelde en Al-Qaeda er niets mee te maken heeft?
Welke complottheorie is juist: die waar er vliegtuigen waren, of die waar er geen vliegtuigen waren?
Welke complottheorie is juist: die waar er vliegtuigen op afstand werden bediend, of die waar er terroristen de vliegtuigen hadden gekaapt?
Welke complottheorie is juist: die waar er thermiet werd gebruikt, of die waar er geen thermiet werd gebruikt?
Waarom gebruikte men thermiet in de WTC’s, terwijl men bij een ‘controlled demolition’ altijd springstof en nooit thermiet gebruikt?
Waarom moest WTC7 neerstorten? Welke bewijzen wou men verbergen – waarom was dat de enige mogelijke manier om ze te verbergen – en wie vreesde men dat die bewijzen zou ontdekken als de overheid zelf het complet orchestreerde?
Waarom moest er ook nog een vliegtuig in het Pentagon crashen en een ander op weg naar Washington DC? Was een complot met enkel de WTC’s niet dramatisch genoeg?
En de belangrijkste vraag van allemaal: waarom is er nooit een (anonieme maar toch betrouwbare) getuige, gelekte documenten of ook maar enig ander hard bewijs die ook maar iets van al die complottheorieën ondubbelzinnig zou kunnen bevestigen? Waarom zijn al die complottheoriën enkel gebaseerd op nogal eenzijdige interpretaties van vage ‘bewijzen’?

Het enige waar alle complotters het over eens zijn: de “officiële” versie kan en mag niet waar zijn! Het is onmogelijk dat vliegtuigen gekaapt worden door terroristen die er dan mee proberen in gebouwen te vliegen.

Lehcim
Lehcim
Reactie op  Denk.na
4 jaren geleden

– Heeft alles niks met Al-Qaeda te maken.
– Geen vliegtuigen, zoek originele opnames op youtube.
– Thermiet is aangtoont en nuclaire explosies.
– Geen standaard springstof, dat zou te opvallend zijn geweest.
– In WTC7 zaten de overheids instanties die achter 9/11 zaten
– De raket vloog precies in de financiele administratie van het Pentagon dat grapje koste elke VS gezin 25.000 Dollar
– Een groot deel van de getuigen (organisatie/uitvoering) zat in de zgn gekaapte vliegtuigen zelf en velen zijn daarna omgebracht, vaak inclusief de rest van de familie.

Denk.na
Denk.na
Reactie op  Lehcim
4 jaren geleden

Lehcim, Jij reageert doen mij denken aan het gedrag van een simpele, domme complotter. Je reageert zonder echt na te denken over wat ik juist heb geschreven, en zonder echt na te denken over wat je zelf schrijft. Ik vroeg niet wat de”juiste” complottheorie zou zijn, maar wou gewoon duidelijk maken dat de complotters elkaar continu tegenspreken en met tegenstrijdige theorieën afkomen, maar dat zij daar zelf geen probleem in zien. En dus vroeg ik me af of ze op die conventie daar ook maar iets aan zouden doen. En jij gaat daar natuurlijk ook niet op in: jij denkt niet na en jij legt niet uit waarom jouw versie de juiste is en die anderen de verkeerde. JI jbegint gewoon je eigen overtuiging te ventileren, zonder ook maar enig bewijs ervoor.

Zo schrijf je bijvoorbeeld “Geen vliegtuigen, zoek originele opnames op youtube.” Maar denk eens na: iedereen heeft op die dag zelf op TV die beelden gezien MET die vliegtuigen – jaren voordat youtube bestond! En die vliegtuigen hebben op een paar 100 meter boven een groot deel van New York gevlogen. Tienduizenden mensen hebben die gehoord en gezien! Zoveel getuigen. Maar toch beweer jij doodleuk dat er geen vliegtuigen waren! Absurd, or what?

En dan heb jij nog allerlei ander beweringen, zonder ook maar het minste bewijs. Thermiet? Men vond inderdaad residu dat op thermiet KAN wijzen, maar die ook door iets anders KAN veroorzaakt zijn. Maar jij negeert die alternatieven, en ziet het als bewijs voor jou eigen thermiet-overtuiging. Confirmation bias, heet dat.

Kortom, al jouw beweringen zijn typisch voor een complotter: er zijn geen bewijzen voor, jij negeert alternatieve verklaringen, je gaat niet in op de punten die ik aanhaal , je denkt dat je het allemaal zoveel beter weet , maar in realiteit denk je gewoon niet na!

Lehcim
Lehcim
Reactie op  Denk.na
4 jaren geleden

Zoals bekend zijn er continue individuen op het internet aanwezig, die proberen met de discussie van het eigenlijke onderwerp af te lijden door het woordgebuik als als “domme complotters”
Waarom zij dit doen is niet bekend, wel bekend is dat de overheden personeel heeft om dit soort berichten in de wereld te brengen. In Israel zijn ze er zelfs trots op en leren ze dit op de universiteiten.

Veel complot theorieen komen van de geheime diensten zelf, om verwarring te zaaien.
Misschien heb je er wat aan…
e.

Denk.na
Denk.na
Reactie op  Lehcim
4 jaren geleden

“Veel complot theorieen komen van de geheime diensten zelf”
Nee, Lehcim. Ze komen van mensen die geen enkel bewijs hebben, maar allerlei zaken insinueren en uit hun duim zuigen, en de tegenargumenten negeren om zo de fouten in hun eigen beweringen niet te moeten inzien, zoals jij hier aan het doen bent.

Jij gaat immers helemaal niet in op het geen ik schrijf, maar probeert me met je insinuateis zwart te maken

Lehcim
Lehcim
Reactie op  Lehcim
4 jaren geleden

wie nog steeds gelooft in vliegtuigen, kijk en huiver:
https://www.youtube.com/watch?v=7AJXajQVu0E

Denk.na
Denk.na
Reactie op  Lehcim
4 jaren geleden

Lechim, kijk gewoon naar het hele plaatje. En negeer niet hetgeen je niet aanstaat. Negeer niet hetgeen ik al heb geschreven: DENK NA: “En die vliegtuigen hebben op een paar 100 meter boven een groot deel van New York gevlogen. Tienduizenden mensen hebben die gehoord en gezien! Zoveel getuigen. Maar toch beweer jij doodleuk dat er geen vliegtuigen waren! Absurd, or what?”

Mami
Mami
Reactie op  Denk.na
3 jaren geleden

Geen vliegtuige:n ik zag geen tweede vliegtuig.
Live beelden 911 geen vliegtuigen . Die vliegtuigen zijn gewoon “NEP”

Teun
Teun
Reactie op  Lehcim
4 jaren geleden

Het is 1 grote hoax! Het WTC is een verzinsel. Die torens hebben slechts in enkele films een rol gespeeld, maar in werkelijkheid nooit bestaan.

Lehcim
Lehcim
Reactie op  Teun
4 jaren geleden

kijk en huiver, geen vliegtuig te bekennen….
https://www.youtube.com/watch?v=7AJXajQVu0E

Lehcim
Lehcim
Reactie op  Teun
4 jaren geleden

kijk en huiver, geen vliegtuig te bekennen:
https://www.youtube.com/watch?v=7AJXajQVu0E

Bram
Bram
4 jaren geleden

,,de wereld voorgoed veranderde zins 911″ wat is er veranderd?

johnny
johnny
4 jaren geleden

Toch vind ik het vreemd dat het nooit echt keihard bewezen is dat dit een complot was. (misschien is het wel keihard bewezen…) Een complot van zo’n grote omvang zou toch eigenlijk onmogelijk zijn?

Omvang van het complot:

De politie van New York (20 agenten zijn omgekomen, toch vroeg de NYPD niet om een onderzoek)

Alle mensen in het Pentagon (die niet vanzelfsprekend allemaal aanhangers van Bush en zijn Republikeinse partij waren)

Meer dan 1600 weduwen en weduwnaars die hun partner hebben verloren op 9/11 (zijn die allemaal succesvol omgekocht door de regering?), alsook andere familie en vrienden van de slachtoffers

De media, en niet enkel de Amerikaanse maar ook andere internationale media zoals BBC en Al-Jazeera; en dit ondanks het feit dat het publiceren van bewijs van zulk complot de verkoopcijfers fenomenaal zou doen stijgen

Alle fotografen die toevallig ter plaatse waren en foto’s hebben gemaakt van de WTC-torens

Elke bouwkundig ingenieur ter wereld, die niet bevestigt dat de WTC-torens met explosieven werden gesloopt terwijl complotdenkers dit schijnbaar zonder moeite wel kunnen aantonen

De CIA

De FBI

FEMA

NORAD

Silverstein’s verzekeringsagentschap, die 2 miljard dollar heeft uitbetaald zonder te vragen naar een onderzoek omtrent een “complot”

Amerikaanse luchtmaatschappijen zoals United Airlines en American Airlines, wiens vliegtuigen zijn vernietigd en wiens personeel is omgekomen

De luchthavens die de vliegtuigen uit het oog verloren

Wetenschappers en ingenieurs die nieuwe technologie van sloopexplosieven hebben uitgevonden en getest, alsook hun handlangers die ongezien de explosieven in de WTC-torens hebben geplaatst (tenzij de mensen werkzaam in de WTC-torens ook mee in het complot zitten)

Zelf ontken ik het niet dat dit een inside job was maar ik ontken ook niet dat het GEEN inside job was maar je kunt ook wel met een kritische noot naar de complotten kijken Je kunt je ook afvragen of hier ook wel de waarheid vertelt. Hier gelooft bijna iedereen klakkeloos wat er op deze site staat….

Lehcim
Lehcim
Reactie op  johnny
4 jaren geleden

Zo te lezen heb je nog niet verdiept in hoeveel mensen geprobeerd hebben iets te ondernemen tegen de Amerikaanse overheid en hoeveel van deze mensen het niet gehaald hebben door een hartfalen, eenzijdig auto ongeluk, zomaar verdwenen, ver(zelf)moord etc etc.

Obama zou Beverly Eckert helpen met haar 9/11 vragen, twee weken later was ze dood.

Zelf onze Nederlandse Jowenko die iets te vaak in beeld kwam is door een eenzijdig auto ongeluk gedood. Wie hier onderzoek naar doet merkt dat betrokkenen angst hebben te reageren…

En deze doden lijst is oneindig en groeit nog steeds….

GuidoJ
GuidoJ
Reactie op  Lehcim
4 jaren geleden

Simpel verhaal:
Kijk naar de inside info van William Rodriguez. Hoeveel simpeler wil het hebben, nota bene van de concierge van de Twin Towers..!!!??
Bijna een eervolle medaille van Bush, totdat..!!
Totdat hij de waarheid zei, waarvan hij zich niet bewust was dattie die niet moest vertellen.. Ze waren hem even uit het oog verloren; dachten een complotonderstuener (44 (2x woordwaarde)) gevonden te hebben…
Vervolgens uitgekotst door de officiëlen en nauwelijks aandacht hiervoor, als Rodriguez gaat wereldreizen met zijn verhaal.. Zoek gewoon even op ‘Rodriguez’ voor het NEDERLANDS vertaalde verhaal..!! Hou het simpel jongens, bij de simpele, klieine feiten.
Hoeveel moeilijker kun je het maken..

Denk.na
Denk.na
Reactie op  GuidoJ
4 jaren geleden

GuidoJ, ik heb je advies gevolgd, en heb voor “William Rodriguez” gegoogled. En zo kom ik uit op http://www.911myths.com/html/william_rodriguez.html.

Blijkt dus dat dit weer een verzinsel is van enkele complotters: de waarheid wordt weerom verdraaid om te passen in hun overtuigingen. Die person geeft immers geen enkel bewijs van een complot.

Staat trouwens de J in je gebruikersnaam voor “Jonkers”? Ben jij de persoon van wanttoknow? Kun jij dan eens antwoorden op de vragen die ik in mijn andere reactie stelde, over wat er op die conventie die jij mee organiseer wel en niet wort besprokent?

OF doe je gewoon zoals een standard complotter: de feiten en vragen negeren die niet in je kraam passen?

GuidoJ
GuidoJ
Reactie op  Denk.na
4 jaren geleden

De tone of voice bevalt me voor geen dubbeltje. Maar raas lekker door zou ik zeggen. Laatste keer dan:

Lees het PERSOONLIJKE verslag van Rodriguez op bijv. WantToKnow. De man staat kennelijk in jouw ogen te liegen en te raaskallen.? Dat er in de kelder van BEIDE wtc-torens al bommen waren afgegaan, 1 uur voordat het eerste vliegtuig binnenvloog..! Dat er al doden en zwaargewonden gevallen waren..
Voor de rest ga ik niemand overtuiigen. Materiaal ligt er genoeg en wat je wilt concluderen, concludeer je gewoon.

Franss
Franss
Reactie op  Denk.na
4 jaren geleden

Tuurlijk Guido, een uur voor de vliegtuigen gaan twee bommen in de kelders af en niemand heeft de politie gebeld of achteraf is iedereen die daarvan afwist vermoord.

Je klaagt hier over de tone of voice, maar zelf kun je er ook wat van op WTK, iemand die het niet met jou eens is kan rekenen op een lading ad hominems.

GuidoJ
GuidoJ
Reactie op  Denk.na
4 jaren geleden

Oh, heeft niemand de politie gebeld dan..? William Rodriguez is dus een leugenaar. Aan iedereen die zijn verhaal niet kent, en wel bereid is met open mind te kijken en zien en luisteren en horen.
http://bit.ly/2ce9O9t

Ja ik kan er ook wat van. Hoor dat wel vaker. Wat jou dan dus kennelijk deed besluiten hetzelfde ook te gaan toepassen. Bijzonder.

Denk.na
Denk.na
Reactie op  Denk.na
4 jaren geleden

GuiddoJ, ik stelde je enkele vragen, en sloot af met “OF doe je gewoon zoals een standard complotter: de feiten en vragen negeren die niet in je kraam passen? ”

Jij negeerde dus volledig alles wat ik je vroeg, maar ging (net zoals Lehcim) over tot de persoonlijke aanval: “De tone of voice bevalt me voor geen dubbeltje.” Dat alles bevestigt dus gewoon: jij bent een complotter met een vaste overtuiging, maar geen enkel bewijs voor je beweringen. Jij negeert ook de weblink die ik gaf over Rodriduez, JIj wil gewoon alleen maar blindelings zijn eigen versie geloven, en weigert gewoon om dat te kaderen. DENK NA en probeer het hele plaatje te vatten, en niet enkel de versie die verspreidwordt door complotters!

GuidoJ
GuidoJ
Reactie op  Denk.na
4 jaren geleden

William Rodriguez is gegoogled en te licht bevonden. We zijn uitgesproken. Een mooi leven verder..

Denk.na
Denk.na
Reactie op  GuidoJ
4 jaren geleden

GuidoJ: eventjes oplijsten wat jij zoals wenst te negeren om toch maar aan je eigen grote gelijk te kunnen vasthouden:
“een uur voor de vliegtuigen gaan twee bommen in de kelders af en niemand heeft de politie gebeld ”
“Jij wil gewoon alleen maar blindelings zijn eigen versie geloven, en weigert gewoon om dat te kaderen.”
“Jij negeerde dus volledig alles wat ik je vroeg, maar ging (net zoals Lehcim) over tot de persoonlijke aanval: “
http://www.911myths.com/html/william_rodriguez.html.”
“Staat trouwens de J in je gebruikersnaam voor “Jonkers”? Ben jij de persoon van wanttoknow? Kun jij dan eens antwoorden op de vragen die ik in mijn andere reactie stelde, over wat er op die conventie die jij mee organiseer wel en niet wort besprokent?”

Haal je kop uit het zand, durf eens te kijken naar het gehele plaatje, durf eens ingaan op alle opmerkingen. Want nu kan ik alleen maar besluiten dat dit event dat je mee organiseert de zoveelste complotters-bijeenkomst is waar iedereen maar naast elkaar gaat praten, elk zot idee voor waar zal worden aanvaard, en niemand de tegenstrijdigheden tussen de verscillende complttheorieen wil zien.

Franss
Franss
Reactie op  Denk.na
4 jaren geleden

Denk.na bekijk gewoon eens een paar artikelen op WTK met commentaren.
Dan zie je dat Guido’s eerste reactie op kritiek doorspekt is met denigrerende en belerende sneren.
Zijn tweede reactie is de discussie te verlaten, want debatteren wil of kan hij niet.
Zijn derde reactie aan volhouders is gewoon een ban uitdelen. Klaar.

Denk.na
Denk.na
Reactie op  Denk.na
4 jaren geleden

Inderdaad Franss. De website van GuidoJ heet “wanttoknow”, maar zodra erkritische commentaar komt, dan gaat hij over naar “dontwantoknow” 🙂

Beschimpen
Negeren
Censureren
en dan toch nog beweren dat de MSM selectief is !

pietje
pietje
4 jaren geleden

Amerika is de antichrist !Eerst hebben deze onmensen de indianen willen uitroeien en dat hebben ze gedaan wij blanken mensen gingen naar een land dAT NIET VAN ONS WAS EN TOEN GINGEN WE DE de natives uitmoorden net als we met de donkere mens(tot slaaf gemaakt ) hebben gedaan we moeten ons zoooooooooo schamen ! Wij witte mensen zijn het kwaad op deze wereld !!! Dat is de waarheid !!! Blanken wij…. zijn het kwaad op deze wereld !!! Ik schaam mijzelf zo diep !! Zooooo!!o diep alle kwaad komt van ons !!! Ben triest dat ik blank ben !!! Ik schaam me voor mijn voorouders Ook voor wat daarna kwam !! Hoop dat ik het nog goed kan maken ! Want voel heel veel schuld !!!

Bram
Bram
Reactie op  pietje
4 jaren geleden

Voel je niet schuldig. Je empathie voel ik. In de Ghetto maken ze elkaar dood. Meer doden dan Hitler in zijn tijd. Slaaf zijn we allemaal min of meer. Slaaf van het systeem.
Iedereen heeft bloed aan de hand omdat we daaraan participeren.

Elise49
Elise49
Reactie op  pietje
4 jaren geleden

Mijn voorouders woonden in een plaggenhut. Waren arme turfstekers. Ook nog in de mijnen gewerkt in Duitsland. Ik voel me totaal niet verantwoordelijk voor wat elite gedaan heeft en nog gaat doen. Gewoon weg, omdat de gewone man er geen of heel weinig invloed op heeft gehad en heeft.
De wereld bestaat uit 3 groepen:
1. De vorstenhuizen/bloedlijnen/hoogpriesters(geloven)/vrijmetselarij(grootmeesters)
2. De krijgsmacht
3. De gewone man/boeren etc.
Het vorstenhuis in Saoedi Arabië is niet blank. Obama/chinezen enz. ook niet. Plunderingen/overnames kwamen op de gehele wereld voor. Nu nog. Ondertussen gaat men gezellig samen naar de ruimte en bouwt men een treinrails van China naar Duitsland. Ik vraag me dus af: zijn die ruzies niet gewoon meer voor ons gewone mensen bestemd? Waarom zou het westen zichzelf vernietigen? Waarom hebben zoveel landen agenda 21/30(aarde zoveel mogelijk in oude staat terug brengen) ondertekend, terwijl technologie(grote vervuiling) steeds sneller op de gehele wereld ingeburgerd/verplicht wordt. Dit is een contradixie. Dus ik vertrouw geen een leider, want volgens mij spelen ze allemaal onder 1 hoedje.

onbekend
onbekend
Reactie op  pietje
4 jaren geleden

je overdrijft serieus

Earthaxis
Earthaxis
Reactie op  onbekend
4 jaren geleden

Schaamte?? Ik ben allochtoon en niet blank, maar ben het totaal niet met je eens. Het grote gevaar van de mensheid is de Islam. De Islam heeft in haar geschiedenis 670 millioen slachtoffers op zijn naam staan. Dat gaat richting 1 milliard!!!! Lees maar:

https://themuslimissue.wordpress.com/2015/06/15/muslims-have-killed-over-590-million-non-muslims-since-the-birth-of-mohammed/

Earthaxis
Earthaxis
Reactie op  Earthaxis
4 jaren geleden

Of deze:

Jaarlijks worden door Islamisten meer mensen vermoord, dan de spaanse inquisitie in 350 jaar opgeteld voor elkaar kreeg.

Earthaxis
Earthaxis
Reactie op  Earthaxis
4 jaren geleden

Beste Robin de Boer, als je echt tegen het establishment in wilt gaan en alternatief nieuws wilt leveren, dan zou ik mij toch eens over de Islam en haar slachtoffers buigen. Dit is zoo actueel en wordt in de reguliere media zoo gebaggetaliseerd.

Ph
Ph
Reactie op  Earthaxis
4 jaren geleden

En hoeveel miljoenen heeft de hebzucht van het Westen aan de islam gekost???

De kruisvaarders tochten/plunderingen vergeten, het Romeinse rijk vergeten, of het huidige Westen met hun hebzucht naar olie en andere grondstoffen.
Het absurd om altijd naar de islam te verwijzen, terwijl het Westen de aanstokers/de echte boosdoeners zijn.

In the end heeft religie daar ook niets mee te maken,het gaat hem om geopolitieke, strategische belangen, waarbij religie als excuses word gebruikt om oorlogen/hebzucht te verantwoorden tegenover het gewone volk.

‘Zaai haat, tweedracht en heers”

an argie
an argie
Reactie op  Ph
4 jaren geleden

De Kruisvaarden (Het waren er “maar liefst!” …vier, waarvan de laatste ongeveer 800 jaar gelede, waren in eerste instantie een antwoord van het Vaticaan op een noodkreet van het Byzantijnse rijk. Constantinopel (Het huidige ISTANBUL!) wás ooit volledig Christelijk.
Syrië wás de bakermat van de Christelijke beschaving.

Ooit gehoord van de Moren? We hebben aan een groep Franse edelen te danken dat in 900 niet héél Europa islamitisch is geworden.

Wil je een overzicht van 1400 jaar onophoudelijke aanslagen, oorlogen, plunderingen en ontvoeringen? Deze man heeft de data achter elkaar geplaatst…
https://www.youtube.com/watch?v=t_Qpy0mXg8Y

an argie
an argie
Reactie op  Ph
4 jaren geleden

De hebzucht komt niet van de Christenen
Lees maar eens WIE, geopolitisch gezien, de daadwerkelijk macht en de daadwerkelijke drijfveren zijn.

Een overzicht van de afgelopen 300 jaar….
http://www.age-end.com/Gen-CSS/Khazars%20and%20New%20World%20Order.htm

John
John
Reactie op  Earthaxis
4 jaren geleden

Eindelijk iemand met gezond verstand….. hulde!

Lambertus
Lambertus
Reactie op  pietje
4 jaren geleden

Waren de uitroeptekens in de aanbieding ? ?

logiter
logiter
4 jaren geleden

zucht….weer die anti christ!
Alle aambeien op de kont van mijn vrouw roepen dat het aan de sperti-zalf ligt!
gelukkig is 97% van de mensen wel normaal.

Amerikanen zijn ver-machiende mensen evenals ons slapende westerlingen,we zijn nou eenmaal niet bij machte genoeg om onszelf te helpen,accepteer het maar gewoon.

Franss
Franss
4 jaren geleden

Een dag zonder 9/11 artikel is een dag niet geleefd.

dimmer
dimmer
4 jaren geleden

zo vermoeiend dat mensen zo dom zijn dat ze denken dat er explosieven zijn gebruikt.
is het nou zo moeilijk te begrijpen zucht ik ga t niet eens meer uitleggen ook sjonge jonge

an argie
an argie
Reactie op  dimmer
4 jaren geleden

Ben jij een explosieven expert dan?

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Laten de aliens de waarheid over 9/11 openbaar maken, waarschijnlijk weten zij daar het meeste vanaf.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
4 jaren geleden

LS…

National Geographic komt op 9/11 aanstaande met de bekende documentaire met list leugen en bedrog.

x

Check Also

wetsvoorstel

Coronakampen? Wetsvoorstel: stop ‘ziektedragers’ in detentiecentra

Een beleidsmaker uit New York heeft een ...

vaccinatiebewijs

Alleen na vaccin toegang tot winkels? ‘Ben ik nou de enige die dit doodeng vindt?’

Uit onderzoek van de TU Delft en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

46
0
We lezen graag je reactie!x