Gezondheid

“Vaccins zijn paardenmiddel voor onschuldige kinderziekten die gewoon bij het leven horen”

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens haar medische studie leerde Jayne Donegan hoe belangrijk vaccins zijn geweest. Lange tijd was ze voorstander van vaccins. Als moeder had ze zonder enige argwaan haar beide dochters de vaccinaties uit het staatsprogramma gegeven. Als arts had ze verontruste ouders steeds gesust en overgehaald.

Twintig jaar geleden ontstonden de eerste scheurtjes in haar geloof in de wonderen van vaccins. Die scheurtjes zijn inmiddels uitgegroeid tot kraters. Als Donegan het heeft over de risico’s van vaccinaties heeft ze het niet over slapeloosheid of huiduitslag.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hoger sterftecijfer

Het echte gevaar schuilt volgens haar in de gedachte dat we zomaar met een technologische ingreep gezondheid kunnen garanderen. Volgens Donegan zijn er gevallen bekend van wiegendood en hersenvliesontsteking die in verband zijn gebracht met vaccins. Belangrijker nog zijn de mogelijke gevolgen op de lange termijn: de allergieën en auto-immuunziekten die sterk in opkomst zijn sinds we op grotere schaal zijn gaan vaccineren.

"Vaccins zijn paardenmiddel voor onschuldige kinderziekten die gewoon bij het leven horen"
Dr. Jayne Donegan

Donegan wijst op het feit dat het sterftecijfer voor kinderen onder de 16 jaar bij astma hoger is dan dat bij de mazelen in de jaren veertig. “Wat we in feite hebben gedaan is over het algemeen goedaardige kinderziekten verruilen voor een chronische ziekte met een hoger sterftecijfer,” stelt Donegan. “Vinden we het wel goed dat een kind aan astma sterft, maar niet aan mazelen? Zelf zou ik mijn kinderen liever blootstellen aan een flinke aanval van mazelen dan aan een chronische ziekte als astma.”

Formaldehyde

Ze legt uit dat er nooit deugdelijk onderzoek is gedaan naar de schadelijke effecten van vaccins. “Als het wordt afgeraden om baby’s voordat ze zes maanden oud zijn tarwe, koemelk, citrusvruchten en noten te geven vanwege het risico op allergieën of infectie, hoe kan het dan goed zijn om aluminiumzouten en formaldehyde in hun lichaam te injecteren?” vraagt ze zich af.

Formaldehyde is een bestanddeel van sigarettenrook en wordt gebruikt om lijken te balsemen. Een jong lichaam loopt schade op als je zulke stoffen rechtstreeks toedient, aldus Donegan.

Paardenmiddel

Het is volgens haar juist de bedoeling dat kinderen even ziek zijn voordat ze zich verder kunnen ontwikkelen. Voor elke belangrijke gebeurtenis – het krijgen van je eerste tand, voor het eerst rechtop lopen of van school veranderen – houdt je lichaam een grote schoonmaak zodat je lichaamstemperatuur stijgt en enzymen beter hun werk kunnen doen, aldus Donegan. “Het zijn hele normale stappen in je fysieke en emotionele ontwikkeling,” zegt ze.

Vaccins zijn volgens haar dan ook een paardenmiddel voor wat doorgaans onschuldige kinderziekten zijn die gewoon bij het leven horen of uiterst zeldzame infectieziekten die inmiddels goed te behandelen zijn.

[The Optimist]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
9 jaren geleden

Super! Alleen jammer dat ze bij onze Oosterburen al wetten hebben aangepast/ingevoerd dat basisscholen kinderen mogen weigeren die NIET zijn ingeënt. Dus nog even en ze drukken dat er hier ook door..

pleiadian
pleiadian
9 jaren geleden

Niet alle kinderziektes zijn onschuldig… polio bijvoorbeeld is een serieuze ziekte die met een eenvoudige inenting voorkomen kan worden. Ik ken persoonlijk iemand die door polio ernstig verlamd is.

polio
polio
9 jaren geleden
trackback
BOINNK!!! | Diverse nieuwitems verzameld door Arie Goedhart
9 jaren geleden
Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x