Gezondheid

‘Je mag geen vaccin toedienen als er een geneesmiddel is. Misdaad van de eeuw!’

Help ons door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In juli vorig jaar hield een groep artsen een persconferentie in Washington D.C. over het middel hydroxychloroquine en censuur op social media. De leider van de groep, Simone Gold, werd na de geruchtmakende persconferentie aangevallen door de media, gecensureerd op social media en ontslagen.

Gold legde uit waarom hydroxychloroquine, maar ook andere middelen, nu opeens volksvijand nummer 1 zijn. Je kunt geen spoedprocedure aanvragen voor bijvoorbeeld een vaccin als er al een medicijn beschikbaar is. Dan zou het vaccin het normale traject moeten doorlopen en dat zou jaren duren. Door de concurrentie uit te schakelen, heb je dat probleem niet, aldus dr. Gold.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Vaccins zijn officieel ‘illegaal’

Een studie die in januari is verschenen in The American Journal of Medicine laat zien dat vroegbehandeling van coronapatiënten met hydroxychloroquine leidt tot lagere sterfte. Enkele weken geleden bleek daarnaast uit een review in het American Journal of Therapeutics dat ivermectine werkt tegen corona.

Moleculair bioloog Peter Borger stelde op Twitter: “Deze net gepubliceerde review toont onomstotelijk aan dat we sinds vorig jaar gewoon een medicijn hebben tegen corona: ivermectine. Officieel zijn daarmee alle vaccins ‘illegaal’.”

Schandalig

De geneesmiddelen worden echter weggestopt en in diskrediet gebracht. Waarom? Simpel: je mag geen vaccin toedienen als er een geneesmiddel is, stelt Maarten Verheyen, auteur van ‘Het Eindspel van ons Financieel Systeem’. “The crime of the century!”

Verheyen krijgt bijval van huisarts Rob Elens, die zijn patiënten behandelde met hydroxychloroquine, maar werd teruggefloten door de inspectie. “Zo is dat! Al vanaf maart 2020 worden effectieve middelen en vroegbehandeling in de eerste lijn genegeerd. Schandalig.”

4.8 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Perm
Perm
2 jaren geleden

Dan hebben we dus heel veel schuldigen die zich moeten verantwoorden tijdens het Neurenberg 2 tribunaal.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
2 jaren geleden

Wanneer worden de betreffende ministers hierop aangesproken in de Tweede Kamer? Of bestaat deze corruptie binnen ALLE politieke partijen. Het lijkt wel zo. Men gaat mee in het verhaal dat wordt gedicteerd vanuit de WHO, WEF en EU.
Gebrek aan durf, of misschien angstig voor de consequenties?

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Tja, zou elke dag de koppen moeten zijn van de MSM: er is sinds maart 2020 een geneesmiddel, sinds enige tijd, geneesmiddelen voor cojona maar ja, de MSM is in het bezit van de Cabal.
De regering is in het bezit van de Cabal.
Het parlement is in het bezit van de Cabal.
En de massa is geïndoctrineerd door de Cabal.
De kleine 5% wakkerden wordt getiranniseerd door de 95% niet wakkerden, die denken dan beter voor de dag te komen voor de omgeving dan wel de Cabal.
Maar de Cabal zal uiteindelijk iedereen verslinden.
Dat is dé kenmerk van een totalitaire organisatie. Het eet alles en iedereen op.

Ron
Ron
2 jaren geleden

1 woord. Tribunaal! Straffen met de zwaarste straffen. Al deze duivels mogen nooit meer daglicht zien! En alle gelede schade terug betalen, tot ze bankroet zijn!

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x