BuitenlandCorona

Griezelig: artsen roepen zwangere vrouwen op coronavaccin te nemen, lezen hetzelfde script voor

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op internet circuleert een verontrustend filmpje van artsen die zwangere vrouwen aanmoedigen om het experimentele mRNA-vaccin te nemen. Ze lezen daarbij hetzelfde script voor. De boodschap van de twee verloskundigen is woordelijk identiek, schrijft website Infowars.


Hetzelfde mantra wordt al maandenlang herhaald door het CDC, het Amerikaanse RIVM. De gezondheidsdienst schrijft: “Hoewel er nog geen onderzoek naar is gedaan, zijn experts van mening dat mRNA-vaccins waarschijnlijk geen risico vormen voor zwangere mensen.”


Hoewel er geen klinisch onderzoek is gedaan bij zwangere vrouwen, blijven het CDC en andere instanties volhouden dat er geen veiligheidsrisico’s zijn, hoewel er inmiddels genoeg berichten circuleren op social media waaruit het tegenovergestelde blijkt.

Zwangere arts liet zich vaccineren: een paar dagen later was haar baby dood

Zo liet arts Sara Beltran Ponce zich vol trots vaccineren tegen corona toen ze 14 weken zwanger was. Enkele dagen later stortte haar wereld in elkaar: ze verloor haar baby. Bij het VAERS, de Amerikaanse tegenhanger van het Lareb, waren tot maart 34 meldingen binnengekomen van spontane miskramen of doodgeboortes na toediening van het coronavaccin.

In één van de gevallen kreeg een arts uit Tennessee na vijf weken zwangerschap een miskraam. Dat gebeurde 13 dagen nadat ze het Pfizer-vaccin had genomen. Ze zei ook dat de bijwerking een geboorteafwijking had veroorzaakt.

Een 32-jarige vrouw uit Virginia die acht weken zwanger was, kreeg vijf dagen nadat ze was ingeënt met het Moderna-vaccin een miskraam. De vrouw kreeg twee dagen na de vaccinatie last van buikkrampen en vaginale bloedingen. Enkele dagen daarna volgde de miskraam.

Een 35-jarige vrouw uit Michigan die 28 weken en vijf dagen zwanger was, zei dat ze haar baby twee dagen na het Pfizer-vaccin steeds minder vaak voelde bewegen. Na 29 weken zwangerschap kreeg de vrouw een doodgeboren baby.

4.8 46 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

En dan zijn nu de zwangere vrouwen aan de beurt. Walgelijk! Dus de allerkleinsten, nog niet eens op de aarde, moeten nu al vergiftigd worden. Met hun moeders erbij natuurlijk.
Ik begrijp zo langzamerhand helemaal NIETS meer van artsen, die nota bene toch een eed of belofte hebben afgelegd. Hebben zij die aan de wilgen gehangen? Dat moet haast wel. Verder zullen zij er ongetwijfeld dik voor betaald worden. Een mensenleven, zelfs de allerkleinsten, tellen niet meer voor gewetenloze schoften. Sorry hoor, maar ik kan het niet eufemistischer beschrijven.

Jopie
Jopie
2 jaren geleden

Zo misdadig ???

salvar
salvar
2 jaren geleden

als je snel (voor 2030) de bevolking wil reduceren en je wil als burger hieraan meewerken moet je het volgende doen:

1)muilkorf op , liefst nog in bed.
2) goed in de buurt blijven van gevaccineerden.
3) het vaccin (injectie) snel nemen liefst als je zwanger ben en snel heel snel de tweede of derde halen elk jaar als je er nog ben.

salvar
salvar
2 jaren geleden

ik heb altijd gedacht dat de mens redelijk intelligent was (is) maar het is bij mij tot een diepte punt gezakt.
schijnbaar zijn de wappies toch wat intelligenter blijk elke dag.

Back to top button
55
0
We lezen graag je reactie!x